Felicitări de ziua de naștere - LA MULȚI ANI!

Colecție cu felicitări de ziua de naștere pentru oricine. Îți punem la dispoziție cele mai alese felicitări și mesaje de felicitare care cu siguranță nu va lăsa pe nimeni indiferent. Accesează butoanele de mai jos pentru mai multe felicitări.


La mulți ani! Îţi doresc să găseşti mereu aventuri interesante, astfel încât banii să curgă în portofelul tău ca albinele la miere, încât să nu existe nici o singură dramă în viața ta, ci doar comedii amuzante și romantism.

Îţi doresc să înoți în lux, să te bucuri de mirosul unui onorariu impresionant și să te acoperi de fericire pufoasă, astfel încât să poți trăi viața fără stres. Îţi doresc, de asemenea, o creștere a confortului, o viață furtunoasă şi fermecătoare cu aventuri nebunești și incredibile. La mulți ani!

La mulţi ani. Îţi doresc respect, iubire şi prosperitate! Fie ca viața să nu-ţi pună piedice, fericirea să nu meargă la minus, nimeni să nu te supere, iar fiecare zi nouă să-ţi ofere fericire și o dispoziție nebună!

La mulți ani! Îţi doresc să rezolvi cu ușurință orice problemă din viață și rămâi, desigur, o persoană fericită și optimistă.

Cu ocazia zilei de naştere îţi doresc un butoi de noroc, un coș de succes, iar banii să crească în grădină, la vilă! Sănătate de fier, fericire persistentă, cel mai mare atac al norocului. Trăiește pe strada armoniei, în orașul iubirii și creează-ți cea mai frumoasă, cea mai minunată viață! La mulți ani!

Îți doresc mult succes la muncă, înțelegere în familie, prieteni buni și idei profitabile. Fie ca mereu să ai bună dispoziție, iar soarele să-ţi lumineze calea chiar și în zilele înnourate. La mulți ani!

Cu ocazia zilei de naştere îți doresc dragoste sinceră, sănătate, bunăstare, prosperitate şi fericire. Fie ca în această zi viața ta să preia o nouă undă – unda norocului și a succesului. La mulţi ani!

La mulţi ani! Îţi doresc multă sănătate, multă fericire, o conștiință curată și faimă bună. Fie ca viața ta să devină colorată în cele mai strălucitoare culori, dușmanii să înverzească de invidie și toate neplăcerile să dispară din viața ta. În general, să fie totul minunat!

La mulţi ani! Îţi doresc să prinzi pasărea fericirii de coadă și să nu o laşi să-ţi scape din mâini, iar banii în fiecare zi să se ţină de tine în cantități mari. Îţi doresc un sac imens de succes, bucurie, sănătate şi să găsești un cufăr mare cu basmele tale personale, și fie ca totul în ele să se termine cu bine.

La mulţi ani! Îţi doresc ca viața ta să fie minunată, vântul succesului să îți sufle în față, capul să ţi se învârtă nu din cauza bolii, ci din cauza succesului, vinului dulce și distracției. Trăiește şi nu te întrista, lasă-ți viața să fie strălucitoare ca fustele unei țigănci şi luminoasă ca soarele.