Felicitări de ziua de naștere - LA MULȚI ANI!

Colecție cu felicitări de ziua de naștere pentru oricine. Îți punem la dispoziție cele mai alese felicitări și mesaje de felicitare care cu siguranță nu va lăsa pe nimeni indiferent. Accesează butoanele de mai jos pentru mai multe felicitări.


Această zi minunată a devenit cea mai prețioasă pentru părinții tăi în ziua în care ai apărut pe lume. Ai apărut și ai adus fericire. Atât de simplu! Îți doresc o viață ușoară, calmă, în care îi ai alături pe cei dragi, în care creați amintiri și vă mișcați împreună în aceeași direcție! Să nu ai nici o zi în care tristețea să te învăluie și să îți creeze stări neplăcute. Fii fericită și întotdeauna cu gândul spre bine. La mulți ani!

Te felicit cu această frumoasă aniversare din viața ta! Îți doresc să fii o persoană împlinită, fericită, mereu înconjurată de oameni dragi și minunați! Să ți se întâmple bine în viață, să descoperi cât mai multe locuri pitorești și să trăiești cele mai faine amintiri din viața ta! La mulți ani!

Sincere felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc momente uluitoare în viață, experiențe plăcute și realizări de preț! Să ai parte de succese în tot ce-ți dorești și să înflorești pe an ce trece tot mai mult! La mulți ani!

Ziua de naștere este o zi specială, veselă și plină de căldură în viața fiecărui om! Îți doresc ca această zi anume așa să fie pentru tine, să auzi urări de bine, să primești cadourile dorite și să trăiești doar emoții pozitive! La mulți ani!

Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc sănătate, ție și întregii tale familii! Fie ca iubirea, fericirea, norocul, belșugul să fie prezente constant în viața ta. Îți urez să îți îndeplinești toate visele tale și să cucerești oricare apogeu pe care ți-l dorești! Fie ca lucrul să-ți fie interesant și să îți aducă satisfacția necesară. La mulți ani!

Te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să trăiești frumos și în bunăstare, să primești cadouri plăcute din partea vieții, să te înconjori de iubire și s-o simți cu fiecare celulă a ta! Să ai alături oameni care aprind flacăra din tine chiar și atunci când nu mai să luminezi! La mulți ani!

Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să-ți găsești jobul viselor tale și să fii răsplătită pe măsură! Îți doresc să cucerești fiecare zi cu prezența ta! Să ai parte de întâlniri spontane și foarte plăcute sufletului. La mulți ani!

Te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Fie ca viața să-ți fie un amalgam de emoții frumoase, momente relaxante, ocupații dragi sufletului, întâlniri cu oameni minunați de la care să tot înveți. Fie ca tristețea și pesimismul să fie cuvinte necunoscute pentru tine, iar bucuria și belșugul să fie invitați permanenți în viața ta. La mulți ani!

Te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc ca această zi să fie super specială pentru tine! Ca tot ce se urează astăzi, să se îndeplineascâ mâine! Tu meriți tot frumosul și binele din lume, sau poate chiar mai mult. La mulți ani!

Din toată inima, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc ca această zi să adune cât mai multe urări de bine, prezența oamenilor importanți pentru tine, cadouri mult așteptate și desigur energie pentru încă un an minunat din viața ta! Îți doresc ca zilele să înceapă cu zâmbete, cu gânduri bune și cu planuri mărețe! Tu știi că poți orice nu ți-ai dori! La mulți ani!

Îți doresc toată bucuria și dragostea din lume! Fie ca lumina să ajungă în casa și inima ta! Fie ca în ea să fie multă iubire, căldură și tandrețe! Îți urez să fii cu zâmbetul pe buze indiferent de ce se întâmplă. La mulți ani!

Sincere felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc ca de ziua ta să primești multă energie și binecuvântare de Sus ca să reușești să faci ceea ce îți dorești! Fie ca începând cu această clipă, să înceapă zilele minunate și norocoase din viața ta. La mulți ani!

Din toată inima, vreau să te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Fie ca norocul, buna dispoziție și starea de bine să nu te părăsească pentru nici o clipă! Fie ca peștișorul de aur să îți îndeplinească toate dorințele, iar tu să ai oameni dragi care să te susțină în tot ce faci. La mulți ani!

Astăzi este ziua ta! Ce zi minunată! Îți doresc să o petreci frumos și plăcut, să auzi cuvinte și urări de bine în adresa ta, să trăiești emoții de care nu ai mai avut și să te simți bine, căci ai atâta lume bună în viața ta. Îți doresc ca zâmbetul să nu să se șteargă de pe chipul tău, ca fericirea să dăinuie în sufletul tău pentru ani întregi! Trăiește din plin, bogat și îmbelșugat. La mulți ani!

Astăzi este ziua ta! Ce zi frumoasă! Îți doresc să te bucuri de ea la maxim, să auzi urări de bine care să se îndeplinească, să fii înconjurată de oameni dragi și să primești acele cadouri pe care ți le dorești cu adevărat. Rămâi exact așa om minunat cum ești, trăiește clipa, savurează fiecare oportunitate care îți apare în cale și fii deschisă la provocări! La mulți ani plini de realizări!

Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc ca visele tale să prindă contur, ca cei dragi să îți fie aproape și să te motiveze zilnic, ca buna dispoziție să fie excelentă! Îți doresc ca greutățile să lipsească cu desăvârșire din viața ta, iar dacă totuși apar, să le rezolvi în câteva minute! La mulți ani!

Din toată inima, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc dispoziție frumoasă, zile pline de căldură, oportunități pe măsură, idei cât mai inventive și originale pentru a-ți înfrumuseța viața de zi cu zi! Fie ca tot ce îți dorești să se îndeplinească, iar toate scopurile setate să se întâmple pas cu pas. La mulți ani!

Te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc ca viața să-ți fie formată din momente fericite, împlinitoare și foarte dragi sufletului. Ca dragostea și norocul să persiste în fiecare zi a vieții tale. Fie ca ea să-ți dăruiască emoții pozitive și oportunități generoase, iar cei dragi să-ți susțină toate deciziile și începuturile. La mulți ani!

Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc ca tot la ce visezi să se primească și să merite efortul! Să găsești puteri în tine pentru experiențe frumoase, pline de adrenalină și nu doar. Fie ca în această zi, totul să fie mai special ca de obicei! La mulți ani!

Fie ca toate zilele din viața ta să se asemene cu aceasta: să fii înconjurat de oameni dragi, să ai șampania la rece și să auzi cuvinte plăcute în adresa ta! Îți doresc multă sănătate, fericire, noroc în tot ce faci și spor la treabă. La mulți ani!