Felicitări de ziua de naștere - LA MULȚI ANI!

Colecție cu felicitări de ziua de naștere pentru oricine. Îți punem la dispoziție cele mai alese felicitări și mesaje de felicitare care cu siguranță nu va lăsa pe nimeni indiferent. Accesează butoanele de mai jos pentru mai multe felicitări.


Iată o nouă zi de naștere sărbătorim, cu această ocazie ne grăbim să te felicităm. Fie ca această sărbătoare să aducă cu ea o mulțime de emoții pozitive, noroc și împlinirea oricărei dorințe. La mulți ani!

Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere și îți doresc ca tot ce e genial să fie simplu, ca tot ce se întâmplă să fie plin de momente frumoase și clipe de glorie. Îți doresc, să ai mereu posibilitatea să faci risipă cu bani, să-ți bucuri burta cu delicatese, iar inima – cu minuni. La mulți ani!

Te felicit cu ocazia zilei de naștere și vreau să-ți doresc momente memorabile, prieteni veseli, zile luminoase chiar și pe timp posomorât. Fie ca încrederea în puterile proprii să inspire, iubirea să te încălzească mai puternic decât orice foc, iar viața să te bucure permanent. La mulți ani!

La mulți ani! Winston Churchill despre urări spunea așa: „Niciodată nu-i dori omului bogăție, bucurie și dispoziție bună, doreștei noroc – cei care au fost pe Titanic, aveau multe din astea, dar noroc au avut doar câțiva…”. De aceea îți doresc foarte mult noroc, sănătate, iar toate celelalte vor veni de la sine.

O zi minunată, o sărbătoare veselă – ziua ta de naștere. Te felicit și îți doresc, ca fiecare capitol din cartea vieții tale să fie fascinant și interesant, ca pe fiecare pagină să fie prezentă neapărat fericirea și iubirea. Și fie ca talentul tău, entuziasmul tău și perseverența ta să nu-ți irosească puterile. Noroc și succes!

În această zi importantă – ziua ta de naștere, vreau să-ți doresc o viață lungă și de succes. Îți doresc ca soarta să-ți deschidă toată drumurile care duc spre orizonturi noi. Îți doresc familie sănătoasă și prieteni înțelegători, iubire adevărată și o mare de emoții pozitive. Fii fericit!

La mulți ani! Nu aștepta minuni, fă-le singură: și astăzi, și mâine, și întotdeauna. Îți doresc o viață plină de plăcere și fericire. Fie ca inima ta să-ți bată în ritmul iubirii, iar pe fața ta să strălucești mereu zâmbetul de fericire.

La mulți ani! Îți doresc ca viața ta să nu fie un tocător de carne și să nu facă tocătură din tine, să nu fie nici un storcător și să nu stoarcă din tine toate sucurile, dar să fie un blender, care în fiecare zi va pregăti pentru tine cocktailuri minunate din iubire, fericire și călătorii.

Felicitări cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc ca viața să deseneze pentru tine tablouri minunate, să-ți arate filme vesele, să-ți compună poezii romantice, să-ți cânte muzică bună, să-ți scrie povestiri fascinante, să te ducă pe drumurile succesului și să-ți dăruiască clipe de fericire. La mulți ani!

Fie ca cea mai mare durere, pe care o vei simți vreodată, să fie legată de faptul că vei râde foarte des și mult. Eu vreau să îți doresc un an prosper și de succes. Fie ca bucuria pe care ai oferit-o în trecut, să ți se întoarcă în această zi înzecit și înmiit. La mulți ani!

Îți doresc să nu ai nici o frică în viață, nici o îndoială și nici o interdicție. Îți doresc ca fiecare zi de mâine să fie de o sută de ori mai bună decât cea de azi. La mulți ani!

Ziua de naștere nu este o sărbătoare tristă a bătrâneții. Nu trebuie să-ți faci griji că vei încărunți și îți vor apărea riduri – ele doar îți amintesc de viața trăită. Eu te felicit și îți doresc să te distrezi pe deplin în această zi, să aprinzi în inimă ta focul fericirii și veseliei, să-ți faci un plan corect pentru a putea cuceri lumea și să nu încerci să te ferești din calea plăcerilor vieții și iubirii. La mulți ani!

La mulți ani, dulceață! Îți doresc ca alături de tine să fie mereu persoanele dragi, căpșunile și șampania să-ți ridice dispoziția. Îți doresc pe un Mustang – cal sau mașină – să galopezi până la înălțimile dorite. Îți doresc să ai mereu noroc, soarta să te poarte pe drumurile fericirii și iubirii.

Îți doresc să nu înveți niciodată porcul să cânte, elefantul să danseze, iar măgarul să cânte la vioară. Îți doresc ca în viața ta să fie cât mai puține animale și cât mai mulți oameni. La mulți ani!

Astăzi vreau să te felicit cu ocazia zilei de naștere. Ce pot să-i doresc unui om atât de minunat? Fie ca la picioarele tale cât mai des să fie marea, 365 de zile în an să strălucească soarele cald deasupra ta, iar dispoziția ta să fie mereu pozitivă și pur și simplu minunată. Îți doresc ca cei dragi să-ți fie mereu alături, să te susțină și să te ajute mereu. Și cei mai trebuie fiecăruia dintre noi? Doar asta este cel mai important. La mulți ani!

Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere și îți doresc numai surprize plăcute și cadouri mult așteptate. Îți doresc să savurezi fiecare zi și să te strădui să-ți folosești toate puterile, șansele și posibilitățile la maxim, pentru a-ți atinge scopurile. De asemenea, vreau să-ți mai doresc sănătate, iubire adevărată, venit stabil și doar oameni buni în preajma ta. La mulți ani!

Felicitări cu acest eveniment important din viața ta, cu ziua ta de naștere! Fie ca în sufletul tău să strălucească mereu soarele, în casă ta să intre numai vești bune, sănătatea să nu te părăsească niciodată, iar cercul oamenilor care îți sunt aproape de inimă să se extindă. La mulți ani!

Cu ocazia zilei de naștere îți doresc cei mai loiali și buni oameni alături, dispoziție care te va face să te simți mereu un om fericit, idei creative, iubire adevărată, o sursă inepuizabilă de bunăstare financiară și împlinirea tuturor dorințelor ca prin magie. La mulți ani!