Felicitări de ziua de naștere - LA MULȚI ANI!

Colecție cu felicitări de ziua de naștere pentru oricine. Îți punem la dispoziție cele mai alese felicitări și mesaje de felicitare care cu siguranță nu va lăsa pe nimeni indiferent. Accesează butoanele de mai jos pentru mai multe felicitări.


Îți dorim multe zile luminoase, dragoste, împlinirea viselor, bucuria descoperirii, armonie și credință că totul va fi bine. La mulți ani! Te îmbrățișăm cu drag.

La mulți ani! Din tot sufletul îți doresc să zbori prin viață ca o albină fericită printre florile speranței și iubirii.

Am venit să-ți dorim la mulți ani! Să-ți fie viața ca un basm: astfel încât casa să fie lângă mare și să ai un pește de aur personal. Să ai eroi care să te scape de inamici și infractori. La mulți ani!

Vreau să-ți doresc multă inspirație și un weekend pe coasta Pacificului alături de persoana iubită. La mulți ani!

Fie ca astăzi, de ziua ta de naștere, să devii fericitul proprietar al celor mai bune premii. Mulțumește-i destinului că ți-a oferit prieteni buni și tovarăși fideli. La mulți ani!

De ziua ta, îți doresc ca toate cele șapte note ale melodiei fericirii să sune întotdeauna tare, vesel și distractiv în inima ta! La mulți ani!

Îți doresc să ai parte de felinare luminoase care să te călăuzească prin viață. Nopți de vis, zile pline de succes, idei grozave, povești fericite, prieteni buni și să poți soluționa ușor orice problemă va apărea în viața ta. La mulți ani!

Vă doresc aripi de dragoste și o scânteie de speranță în inimă. Fericirea să te aștepte peste tot. La mulți ani!

Îți doresc în viață să nu fii provocat niciodată la duel. Fie ca ținuta ta să fie întotdeauna la patru ace, să te dai cu parfum scump, să ai o casă uriașă, mașină ce poate atinge o mare viteză, multă distracție în fiecare zi a vieții. La mulți ani!