Felicitări de ziua de naștere - LA MULȚI ANI!

Colecție cu felicitări de ziua de naștere pentru oricine. Îți punem la dispoziție cele mai alese felicitări și mesaje de felicitare care cu siguranță nu va lăsa pe nimeni indiferent. Accesează butoanele de mai jos pentru mai multe felicitări.


Îți doresc niciodată să nu înveți porcul să cânte, elefantul să danseze, iar măgarul să cânte la vioară. Îți doresc ca în viața ta să fie cât mai puține animale și cât mai mulți oameni.

De ziua de naștere îți doresc bunăstare, impresii colorate și emoții de bucurie. Fie ca în inima ta mereu să domine armonia și dragostea. În general, îți doresc soare în suflet!

Din toată inima te felicit cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc să trăiești în bogăție și fericire, cu dragoste în inimă și liniște în suflet, înconjurat de oameni buni și gânduri senine!

Te felicit cu ocazia zilei de naștere. Fie ca îngerul păzitor să nu te dezamăgească, viața să fie compusă din succese, momente de fericire și sărbători în sânul familiei. Îți doresc sănătate și încredere în sine!

La mulți ani. Îți doresc un val de forță și energie, un flux de bucurie și fericire. Fie ca această zi să deschidă o nouă pagină în cartea vieții tale – pagina victoriei, reușitelor și împlinirii tuturor visurilor.

La mulți ani mătușică. Îți doresc armonie în toate, frumusețe și fericire în jurul tău. Mătușă, fie ca în această zi de naștere, dorința ta să fie realizată neapărat, fie ca în acest an al vieții să se întâmple tot ce e mai bun și bine. Îți doresc sănătate, energie și succes.

Îți doresc înțelepciune, încredere, putere și sănătate, îți doresc bucurie, succes și dragoste. La mulți ani!

Felicitări cu ziua de naștere. Îți doresc niciodată să nu-ți faci griji, cu zâmbet să te bucuri de fiecare nouă zi. La mulți ani!

La mulți ani! Dragoste și pace, fericire și zâmbete, noroc și frumusețe, inspirație și succes!

Fie ca viața să fie atât de furtunoasă, fericită și colorată, încât să iasă scântei din ochi, emoțiile să fie peste limită, iar dispoziția să fie nemărginită. La mulți ani cu ocazia zilei de naștere!