Felicitări de ziua de naștere - LA MULȚI ANI!

Colecție cu felicitări de ziua de naștere pentru oricine. Îți punem la dispoziție cele mai alese felicitări și mesaje de felicitare care cu siguranță nu va lăsa pe nimeni indiferent. Accesează butoanele de mai jos pentru mai multe felicitări.


Te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc un infinit de iubire, frumusețe, noroc și belșug! Fie ca bunăstarea să îți fie la nivel, iar încrederea în forțele proprii să fie nelimitată și justificată. La mulți ani!

Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Sunt foarte bucuroasă să am în viața mea așa om special și minunat! Fie ca tot binele din univers să se adune în viața ta! Zâmbește și savurează orice zi! La mulți ani!

Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Fie ca această zi să înceapă cu zâmbete și ochi sclipitori! Să auzi un infinit de complimente în adresa ta! În această zi, înconjoară-te de oamenii tăi dragi și savurează această zi la maxim. La mulți ani!

Din toată inima, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Fie ca această nouă aniversare să-ți aducă belșug, noroc și fericire. Să ai perspective interesante în viață și oportunități pe care să le valorezi la maxim. Să ai alături oameni minunați care să te susțină necondiționat. La mulți ani!

Te felicit din toată inima cu prilejul zilei tale de naștere! Să întâlnești oameni buni și frumoși în viața ta cu care să împarți momente interesante! Fie ca tot ce-ți pui în plan neapărat să se realizeze. La mulți ani!

Te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc multă fericire, împlinire și sănătate! Să îți atingi toate scopurile propuse! Să ai un infinit de iubire în viața ta și să o împarți la rândul tău! Să îți fie viața dulce și asezonată cu mult spor. La mulți ani Fericiți!

Din toată inima, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc buzunare pline, zâmbete senine, gânduri line! Să visezi grandios și să îți vezi fiecare vis îndeplinit! La mulți ani cu spor!

Îți doresc un lucru – sănătate! Va fi ea, tu vei reuși orice scop pe care ți l-ai pus! Fie ca binele să nu lipsească din viața ta, fie ca zâmbetele să îți încununeze fiecare zi! La mulți ani cu mult spor!

Din toată inima, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să nu știi ce înseamnă durere, tristețe și dezamăgire! Să ai parte de sănătate, prieteni loiali și mult spor în ceea ce faci. La mulți ani!

Este imposibil să treci cu vederea această zi! Ziua ta de naștere este o zi specială! Îți doresc multă sănătate, zile pline de noroc, noi descoperiri și momente frumoase în viață. Trăiește la maxim și bucură-te de ce ai. La mulți ani!

De ziua ta, îți doresc să păstrezi inocența din suflet! Îți doresc să nu te oprești din visat niciodată! Fie ca în sufletul să fie adevărată poveste! Fie ca în jurul tău să fie iubire și fericire! Felicitări cu această zi minunată din viața ta. La mulți ani!

Te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Fie ca în această zi magică, toată fericirea din lume să se concentreze în mâinile tale și să îți ofere posibilitățile de care ai nevoie ca să îți îndeplinești visele. La mulți ani!

Fie ca viața să îți fie dulce ca mierea, iar soarta netedă ca mătasea! Fie ca belșugul ce îl ai să îți ofere stabilitate și armonie, iar încrederea pe care o ai să nu scadă nicicând. La mulți ani!

Te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să nu ai ambuteiaje și întârzieri în viață, îți urez ca totul să decurgă așa cum se cuvine! Niciodată să nu îți pierzi echilibrul și optimismul! La mulți ani!

Îți doresc creștere în carieră, atât de rapidă și frumoasă, încât nimeni să nu poată să te ajungă. Îți doresc succese și țeluri îndeplinite! Fie ca tot ce îți dorești astăzi de ziua ta de naștere să devină realitate! La mulți ani!

Iată că a sosit și ziua ta de naștere! Îți doresc să te bucuri de această zi și să o savurezi la maxim! Timpul zboară, firele de păr însuresc și se răresc, iar lista de medici cunoscuți se tot mărește. Eu îți doresc ca acest proces să se inverseze și fie ca podoaba ta capilară să se mărească, iar lista de medici să se rărească. La mulți ani!

Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc ca toate visele, ambițiile, planurile și gândurile să se materializeze! Fii pe an ce trece mai bun și realizat. La mulți ani frumoși!

Te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc ani lungi și frumoși de viață, multă sănătate, energie și putere! Îți urez ca această zi să fie foarte specială! Să ai noroc în tot ce faci, să te înconjoare cei mai luminoși oameni alături de care să crești emoțional! Îți doresc ca toate visele tale să devină realitate. La mulți ani!

Astăzi este o zi frumoasă în care s-a născut un om special. Omenirea s-a îmbogățit cu înțelepciune, înțelegere, bunătate, grijă, dragoste și muuult zâmbet! Îți doresc ca fiecare zi din viața ta să fie frumoasă, senină și plină de realizări. Fie ca oamenii buni și minunați să se înconjoare de tine și împreună să aveți experiențe inedite. La mulți ani!

Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc multe momente prețioase în viață, iubire, fericire și clipe minunate!! Să ai ambiție ca să îți realizezi toate visele. Fie ca toate zilele din viața ta să fie pline de sens. La mulți ani!