La mulți ani dragul meu TATĂ - Felicitări de ziua de naștere

Astăzi Tatăl tău își sărbătorește ziua de naștere! Noi îi dorim un sincer «LA MULȚI ANI ⭐», iar tu urează-i ceva mai mult: Sănătate, Noroc, Fericire, Realizări frumoase și ... vezi lista de felicitări pregătită special pentru această zi minunată.

Tatălui:

Cui:

Tu ești cel mai important om de pe întreaga planetă, tu le ești drag tuturor, ești demn de respectul șefilor, pentru că de tine depinde întreaga activitate a firmei în care activezi. Îți doresc, tăticul meu, să înaintezi cu perseverență pe scara carierei și să te menții pe mult timp la înălțime. Noi te felicităm cu ocazia zilei de naștere și să-ți dorim ca lumea să devină mai interesantă tine și mai bună pentru. La mulți ani!

Iubitul meu tătic, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc înțelepciunea lui Solomon și reușitele lui Cezar. Tăticule, fii mereu cel mai puternic și minunat, cel mai bun și iubitor! La mulți ani!

Tată, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc să rezolvi cu ușurință orice problemă, să fii înconjurat de fericire, să ai succese la muncă, să mergi mereu pe drumul succesului și cu încredere să obții victorii binemeritate. La mulți ani!

Tăticule, la mulți ani! Îți doresc să rămâi așa cum ești: corect, sincer, curajos, rezistent, îndrăzneț, atotștiutor, exemplu demn de urmat pentru copiii tăi. Fie ca viața ta să fie plină de bucurie, fericire și emoții pozitive!

Tăticule, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc să-ți sărbătorești extraordinar ziua de naștere. Să primești un milion de plăceri și cuvinte bune. Să te bucuri mult, să râzi, să rămâi mereu optimist, sănătos, iubit și necesar. La mulți ani!

Dragul meu, felicitări cu sărbătoarea! Fie ca visurile tale să se împlinească mereu, viața să continuie, prieteni noi să întâlnești, iar sănătatea să-ți devină mai puternică. Rămâi un tată la fel de grijuliu, corect și bun. Fii mereu cu dispoziție excelentă, obține succes la muncă, fii fericit și trăiește din plăcere. La mulți ani!

La mulți ani, dragul meu tată! În această zi îți doresc o mare de emoții pozitive și zâmbete, un ocean de sănătate, fericire și bunătate. Fie ca tot ce ți-ai pus în gând să se împlinească, norocul mereu să-ți zâmbească și să nu ai parte de zile posomorâte în viață. Fii mereu la fel de curajos, talentat și minunat.

Eu vreau să felicit cu ocazia zilei de naștere cel mai drag bărbat din viața mea. Dragul meu tată, îți mulțumesc, pentru că în fiecare zi ne dăruiești grija și iubirea ta. Fii mereu vesel și carismatic, rămâi veșnic tânăr și sănătos. Sănătate puternică îți doresc, fericire personală și credință în tot ce e mai bun. La mulți ani, dragul meu!

Dragul meu tată, astăzi, în această zi și clipă minunată, primește cele mai sincere urări de prosperitate, bunăstare, noroc, succes, viață lungă și multă fericire. Fie ca toate planurile tale să devină realitate, iar visurile și dorințele tale să se împlinească. La mulți ani, tată!

Iubitul meu tată, atât de multe vreau să-ți urez astăzi și pe lângă toate astea să evit cuvintele banale, pentru că și așa e clar, că sănătatea, norocul și bogăția – sunt cele mai prețuite dorințe. Astăzi vreau să-ți doresc așa viață, care, asemeni unui râu, va curge pe lângă malurile stâncoase, iar în inima ta vor trăi că mai înainte speranța, credința și iubirea. La mulți ani!

Fie ca o nouă zi de naștere să-ți aducă atâta fericire, cât nu ai avut întreaga viață, fie ca recunoștința societății să te găsească, iar noi vom încerca să creem acasă ambianța potrivită pentru asta. Fie ca anii trecuți să nu se reflecte nicicum asupra sănătății și să-ți permită, ca în tinerețe, să te distrezi zile întregi. Fie ca în biografia ta, această zi de sărbătoare să rămână ca urmă care nu poate fi stearsă. La mulți ani!

La mulți ani, celui mai drag tată din lume! Îți doresc ca în fiecare zi oamenii dragi să te bucure, soarele să-ți zâmbească și să te aștepte doar surprize plăcute. Îți doresc să-ți păstrezi perseverența, dragostea de viață și sănătatea puternică pentru mulți ani înainte.

Tată, sincere felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Dragul meu, fie ca nimeni și niciodată să nu te poată minți, fie ca în viața ta să ai mereu o mulțime de oportunități și idei pentru a fi fericit și de succes, fie ca activitatea ta să-ți aducă venit înalt și bunăstare, fie ca cei dragi să te încălzească cu iubirea inimilor lor, iar acasă să ai parte de confort și atmosferă de bucurie.

Dragul meu tată, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere. Îți doresc ca ziua de azi să fie neobișnuit de veselă, fericită și minunată, alături să ai prietenii apropiați, iar în inima ta să cânte muzica iubirii. Îți doresc putere și victorii permanente, de care ne vom mândri cu toții. La mulți ani!

Astăzi, cu ocazia zilei tale de naștere, tăticule, vreau să-ți spun atâtea cuvinte bune. Îți mulțumesc, dragule, pentru tot bunul din viață, pentru înțelegere, mângâiere și grijă, pentru strictețe, dreptate și iubire sinceră. Îți doresc sănătate, noroc, caracter puternic și fericire infinită. Eu mă mândresc cu tine, tată! La mulți ani!

Drag tată, tu ești cel mai luminos, glumeț, înțelept și minunat. Eu doresc, să fii mereu așa, plin de viață, strict, descurcăreț, puternic, sănătos, deștept, deoarece pentru mine ești cel mai important bărbat de pe planetă, eroul și idolul meu. La mulți ani!

La mulți ani, tată! Îți doresc să-ți menții în tonus și corpul și sufletul, îți doresc să-ți menții atât puterea cuvântului, cât și puterea de acționa. Îți doresc să fii mereu sănătos, iubit, de succes și mulțumit de viață. Îți doresc ca de pe orizontul tău să nu dispară nici o oportunitate, iar în calea ta să apară mereu perspective noi. Fii sănătos!

Dragul meu tată, scumpul meu om, cu ocazia zilei tale de naștere eu sincer vreau, ca viața să se umple de bunătate, sănătate și emoții pozitive. Pentru mine ești un exemplu demn de urmat și un îndrumător înțelept. Îți doresc noroc și succes în toate începuturile. La mulți ani!

Dragul meu tată, îți doresc sănătate puternică și înțelegere în familie, succese și realizări noi la muncă, optimism și dispoziție bună. Rămâi la fel de vesel, puternic, grijuliu, bun și iubitor. La mulți ani!

Tăticule, dragul meu, te felicit cu sărbătoarea ta, cu ziua ta de naștere și îți doresc în această zi importantă pentru noi toți, viață lungă, sănătate, cât mai multe emoții pozitive și oameni grijulii în apropiere. Vreau să știi, tu ești cel mai apropiat om pentru mine, și eu mereu mă voi mândri că sunt copilul tău. La mulți ani!

Dragul meu tată, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Vreau să-ți doresc, ca toate zilele rele să le poți număra pe degete, iar zilele pline de bucurie, să fie imposibil de numărat chiar și cu tăblița înmulțirii. Fii fericit și la fel de minunat. La mulți ani!

Astăzi capul familiei noastre își sărbătorește ziua de naștere. Și noi îl felicităm sincer pe tatăl nostru cu această dată rotundă și ii dorim să se descurce excelent în toate treburile casnice și în toate începuturile. Mergi cu succes prin viață! La mulți ani!

Eu vreau să-i spun mulțumesc tatălui, că el insistent ne-a învățat să fim harnici, ne-a orientat spre dezvoltarea personală, obținerea unei calificări înalte și atitudinea plăcută față de oameni, iar acestea sunt fundamentul fericirii societății și oricărui om. La mulți ani!

Tăticule, fie ca aniversarea ta să devină punctul de intrare într-o lume modernă și interesantă, unde nu vor avea loc dezamăgirile și eșecurile temporare. Fie ca noul tău anturaj să te inspire pentru realizări nemaipomenite și să te împingă la gândul de a te dezvolta constant. La mulți ani!

Rolul de tată nu este simplu, dar tatăl nostru se descurcă foarte bine cu el. Când eram foarte mici el ne alinta și ne proteja, când am crescut – ne-a ajutat să aflăm tot despre lumea înconjurătoare și să alegem calea corectă, iar când ne-am maturizat – ne-a oferit libertate, ne-a ghidat cu sfaturi bune, dar noi nu uităm niciodată de tatăl nostru. Și iată astăzi, cu ocazia zilei sale de naștere, îi dorim o viață lungă și fericită. La mulți ani!

Dragul meu tată, felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc fericire, iubire și cât mai multe victorii în toate. Îți doresc ca viața ta să fie lungă-lungă și plină de momente, de care îți vei aminti cu zâmbete și lacrimi de bucurie în ochi. Primește aceste cuvinte de la fiul tău iubitor. La mulți ani!

Dragul meu tătic, ești cel mai bun prieten al meu, susținerea și sprijinul meu, zidul în spatele căruia mă simt în siguranță și după care pot să mă ascund mereu cu ușurință. Cu ocazia zilei tale de naștere îți doresc mulți ani de iubire în viață, fericire și căldură în inimă. Îți mai doresc să nu te întristezi niciodată pe nimicuri, să nu te superi pe glumele noastre copilărești. Eu și mama te iubim, te prețuim și nu te vom da nimănui. La mulți ani!

Dragul meu tată, această zi este foarte importantă pentru noi toți, pentru că astăzi îți sărbătorești ziua de naștere. Sunt foarte mândră că anume pe tine te pot numi cu acest cuvânt cald și gingaș – tăticul. Sunt nespus de recunoscătoare soartei pentru că mi te-a dăruit pe tine. În această zi vreau să-ți doresc să fii mereu sincer cu tine însuți, să nu fii condus de slăbiciuni trecătoare și să mergi prin viață cu încredere. Rămâi mereu un bărbat la fel de curajos și puternic, și în același timp, atât de bun și drag, cel mai iubit tată. La mulți ani!

Dragul nostru tătic, te felicităm sincer cu ocazia zilei tale de naștere și din suflet îți dorim viață lungă, putere, sănătate de fier, multe evenimente pline de bucurie, prieteni și impresii noi. Fie ca în viața ta să fie cât mai multe zile luminoase și motive de fericire. La mulți ani!

La mulți ani, tăticule! Vreau să-ți doresc să rămâi la fel de tânăr, vesel, iubit și iubitor. Tu mereu ai fost pentru mine un exemplu, sprijin și susținere, tu ești cel mai bun părinte din lume. Vreau să-ți doresc niciodată să nu fii disperat, să nu te întristezi și să nu te temi de greutăți și obstacole. La mulți ani!

Celui mai minunat om din lume, vreau să-i urez cele mai plăcute impresii. Să trăiești până la adânci bătrânețe, să ai un număr mare de nepoți și copii. Fie ca dispoziția ta bună, să le ofere oamenilor și mai multă căldură și grijă. Îți doresc zile norocoase infinite, mult pozitivism și distracție. Prosperitate și bunăstare în casa ta. Îți doresc să-ți creezi multe amintiri frumoase care îți vor face bătrânețea mai ușoară. La mulți ani!

Iubitul meu tată, multe urări sufletești astăzi am doar pentru tine. Fie ca această zi emoționantă, să rămână în mintea ta ca cea mai caldă și divină sărbătoare, înconjurat fiind de oamenii dragi. Rămâi tu însuți în orice situație, nu-ți pierde bucuria de viață și puterea spiritului. Oamenii dragi ție, cred în tine și te iubesc foarte mult. La mulți ani!

Dragul meu tată! Pentru mine mereu ai fost etalonul și exemplul de urmat. Mulțumesc pentru tot ce m-ai învățaț. Din frageda copilărie mi-ai arătat, că am mâini, putere, creier și fantezie, datorită cărora voi putea obține succes. Împreună cu toate acestea, anume tu mi-ai arătat, ce e gingășia paternă, anume tu m-ai învățaț să iubesc. Îți mulțumesc dragule! Trăiește o mie de ani, niciodată nu te îmbolnăvi, fii la fel de activ și puternic bărbat. La mulți ani!

Tată, inima mereu să-ți fie liniștită și niciodată să nu te doară, ci doar să se bucure și să se umple de lumină! Să te simți minunat, fii bine dispus și energic, nu te gândi la rău și crezi în tine și în puterile tale. Zâmbește tăticule și rămâi la fel, bărbatul curajos și neînfricat, ocrotitorul meu cel mai important.

Dragul și iubitul meu tată, îți doresc să nu pierzi din energia vieții, din dragostea care mă încălzește încă din primele zile și susținerea, fără de care nu aș putea supraviețui în momentele dificile. La mulți ani celui mai bun și important om din viața mea!

Tată, la mulți ani! Ești cea mai strălucitoare stea care îmi luminează inima. Îți mulțumesc pentru susținerea necondiționată și pentru că mereu crezi în visele mele. Ești un om minunat, iar eu îți voi fi toată viața recunoscătoare. Să ai parte de o zi de naștere de neuitat și fie ca toate visele tale să devină realitate!

Celui mai minunat și bun tată din lume – la mulți ani! Ai meritat o viață fericită, iar acum, savureaz-o! Îți doresc prosperitate și longevitate, multă sănătate și energie. Să te simți totdeauna bine și să te menții în cea mai bună formă fizică. Felicitări!

Dragul meu tată, de ziua ta de naștere vreau să-ți mulțumesc pentru tot ce m-ai învățat. Sfaturile tale și înțelepciunea ta au contat mereu pentru mine, iar acum, le prețuiesc într-un mod deosebit. Îți doresc multă sănătate și optimism, să ai parte de succese în cariera profesională și cât mai multă înțelegere alături de colegi. La mulți ani!

Dragul meu tată, vreau să-ți urez de ziua ta de naștere ca toate dorințele tale să devină realitate! Fie ca buna dispoziție și norocul să te însoțească în fiecare zi!

Scumpul meu tătic, îți doresc să primești cele mai frumoase daruri din partea sorții, să te bucuri de viață în fiecare secundă și să nu-ți fie frică de schimbări – sunt spre bine! Să ai parte de sănătate, vedere bună și multă putere. Îți doresc să menții viziunea pozitivă asupra vieții și să călătorești în cele mai interesante locuri. La mulți ani!

Celui mai scump tată îi doresc cu ocazia zilei sale de naștere să ramână sănătos și voios. Anii trec, dar eu mă voi mândri mereu cu tine. Îmi doresc ca în familia noastră să persiste mereu această atmosferă de acum. La mulți ani!

Tată, la mulți ani! Tu ești mândria mea și idolul meu. Datorită ție am devenit omul care sunt astăzi. Îți doresc din suflet ca toate faptele tale să fie răsplătite cu aceeași monedă. Fii fericit, iar nici umbră de tristețe să nu apară pe chipul tău frumos și bărbătesc!

Felicitări celui mai iubit bărbat! Îți doresc multe realizări frumoase în carieră, familie și prietenie. Fie ca toate zilele să-ți aducă bucurie, productivitate și prosperitate. Sănătate, ca visele să-ți devină realitate, creștere spirituală și rezistență. Îți urez ca toată lumea să se învârte în jurul tău! La mulți ani!

Tu ești mândria mea, scumpul meu tată. Îți doresc multă fericire, fie ca de ziua ta de naștere să se îndeplinească tot ce-ți dorești, să fii sănătos și plin de voie bună!

Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere, tată. Aș putea să spun despre tine – epitete multe-multe, însă voi alege să îți doresc toate cele bune, sănătate, fericire, iubire, să rămâi la fel de pozitiv, cu inițiativă și comunicare plăcută. Să ai noroc mereu, succesul să te urmărească în toate începuturile. Vreau ca nici un eșec să nu distrugă puternica ta stare de spirit. La mulți ani!

Tăticule iubit, îți doresc să întâmpini această zi cu dispoziție minunată. Îmi doresc nespus de mult, ca starea ta de spirit pozitivă să nu te părăsească niciodată. Fii rezistent și puternic, cu tărie și mândrie ține piept loviturilor vieții. Defapt, mai bine nici să nu existe aceste lovituri ale vieții, să ai deasupra capului doar cer senin și să lumineze soarele călduros. Să ai toate bune mereu, dragul meu tată! La mulți ani!

Dragă tăticule! Tu – ești căpitanul corabiei noastre familiale. Îți dorim să înnaintezi cu mâna ta puternică printre toate vijeliile și furtunile de zi cu zi, să duci corabia noastră către golful fericirii și bunăstării familiale. Și fie ca echipajul tău să nu te dezamăgească. Nu uita să zâmbești, căci zâmbetul – este steagul corabiei.

Tată, din copilărie ești eroul meu, sprijinul meu, călăuzitorul meu și mișcarea mea înnainte. Când în jur era întuneric, tu erai unica mea sursă de lumină, mentorul meu. Mulțumesc pentru faptul că ești atât de nemaipomenit. Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Te iubesc!

Tăticule, la mulți ani! De când m-am născut, am fericirea să fiu dragostea întregii tale vieți. Simt susținerea ta sinceră și căldura de tată. Îți doresc sănătate puternică, nervi de fier, înțelepciune și răbdare! Fie ca soarta să te răsplătească din plin cu tot la ce visezi!

Iubitul meu tată, te felicit ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc tot binele din lume, dragoste, zâmbete, fericire și bucurie. Rămâi la fel de inteligent și cumpătat. Vreau să ai noroc și orice lucru pe care l-ai începe, să îți reușească. Fie ca îngerul tău păzitor mereu să te ocrotească.

vezi mai multe mesaje
în versiunea completă

deschide