Dragul meu cumătru, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Fie ca puterile tale să nu slăbească, sănătatea niciodată să nu te dezamăgească, sursa ta de inspirație să nu se epuizeze, iar în fiecare zi să fii bucurat de însuși viața și de persoanele dragi. La mulți ani!

Dragul meu cumătru, fie ca în viață totul să meargă lin și nimeni să nu-ți stea în cale. Îți doresc ca norocul să-ți stea pe umăr, banii să-ți sară singuri în buzunar, iar sănătatea să-ți fie puternică. La mulți ani!

Ce norocos sunt că am așa un cumătru minunat – persoana care va fi alături de mine și la bine și la greu. Te felicit cu ocazia zilei de naștere! Fie ca tot ce ți-ai pus în gând să se împlinească, fiecare zi să fie plină de succes, iar fiecare decizie să fie corectă și să-ți aducă fericire. Îți doresc iubire, noroc, bunăstare, stabilitate și armonie, iar alături de tine să fie oameni minunați ca și tine. La mulți ani!

Cumătre, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Fie ca vatra familiei tale să se încălzească cu noi emoții, sentimente gingașe, grijă, încredere și iubire sinceră. Îți doresc sănătate, multe clipe fericite, venit stabil și note pozitive pentru fiecare zi. Îți doresc ca odihna să fie mereu plăcută și lungă, munca – ușoară și pe plac, iar întâlnirile – calde și sincere. Felicitări!

La mulți ani, cumătre! Îți doresc cu fiecare zi să devii mai bun, să te îmbogățești, să devii mai sănătos și pur și simplu să te bucuri de viață! Iar pentru asta fie ca să ai noroc în fiecare zi și să fii înțeles de cei dragi, să ai parte de sentimente reciproce și armonie sufletească. Tot cei mai bun pentru tine, cumătre, perspective bune pentru realizare personală și împlinirea tuturor visurilor.

Drag cumătru, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc, ca toate planurile tale să se împlinească. Să ai mereu surse de unde să i-ai și loc unde să investești. Îți doresc ca vatra familiei tale să fie plină de căldură, înțelegere reciprocă, susținere și iubire sinceră. La mulți ani!

La mulți ani, cumătre! Îți doresc să fii mereu viguros, energic, încrezător în sine, vesel, curajos, perseverent și de succes. Și ține minte, în orice parte nu te-ar întoarce viața, tu îți poți aprinde focurile. Noroc ție, cumătre, sănătate puternică și puteri, pentru a putea „aprinde…

Dragul meu cumătru, îți doresc să urmezi calea fericirii și norocului. Și fie ca astăzi să conteze nu câte lumânări sunt pe tort și ce cifră e în buletin, dar faptul că toți te iubesc și te felicită, te bucură și te uimesc. Îți doresc sănătate, bunăstare și victorii grandioase. La mulți ani!

Dragul meu cumătru, îți doresc multă veselie, dar dimineața să nu fii chinuit de mahmureală. Îți doresc muncă ușoară, dar salariu mare. Îți doresc tot ce o să-ți permită să te simți cel mai fericit bărbat din lume. Fie ca visurile să ți se împlinească permanent, iar pasărea fericirii să-ți aducă doar vești pline de bucurie. La mulți ani!

Drag cumătru, felicitări cu sărbătoarea! Îți doresc ca viața ta să fie luminată de iubire și bucurie, lumină și căldură. Fie ca familia ta să aibă o mie de motive să se mândrească cu tine. Noroc ție, putere și curaj de a risca și de a-ți atinge scopurile. La mulți ani!

Dragul meu cumătru, la mulți ani! Îți doresc tot ce e mai bun, să ai parte de bunăstare și prosperitate în familie, armonie și cât mai puține griji!

Dragul meu cumătru, la mulți ani! Îți doresc multă fericire, armonie în suflet, creștere profesională și cât mai puține griji. Rămâi un om la fel de atent, de încredere și bun la sulfet. Să ai parte de prieteni adevărați, idei interesante, proiecte de succes și cât mai multe emoții pozitive!

La mulți ani, dragul meu cumătru! Îți doresc să ai parte o viață cât mai fericită. Să nu cunoști clipe nefericite, iar în casa ta să domine armonia, pacea, bunăstarea. Fie ca temperamentul și entuziasmul tău să îți aducă în cale oameni binevoitori și prieteni adevărați, cei dragi să îți fie alături, să te iubească și se te ocrotească. Mult noroc și baftă în toate!

Vreau astăzi să îmi felicit cumătrul meu cu ocazia zilei de naștere ! Îți urez la mulți ani cu multă sănătate și bunăstare financiară! Fie ca în casa ta să domine dragostea, armonia și prosperitatea!

La mulți ani cumătre! Să știi că ești persoana care mereu mă susține în clipe dificile. Îți doresc să fii sănătos, să reușești peste tot, să îți realizezi planurile propuse și fie ca fiecare nouă zi să fie mai bună ca precedenta!

Te felicit cumătre, cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc să fii la fel de încrezut în forțele proprii, să îți realizezi planurile propuse și să ai grijă de cei dragi. Să ai parte de fericire, mult succes și noroc în tot ceea ce faci. La mulți ani!

Dragul meu cumătru, la mulți ani! Îți doresc o viață lipsită de griji și tristeți, dar bogată în bucurii, momente speciale și oameni buni! Să ai mereu parte de posibilități interesante, de experiențe deosebite care să-ți aducă zâmbetul pe buze. Fii fericit!

Stimatul meu cumătru, la mulți ani! Îți doresc să rămâi la fel de responsabil și grijuliu. În sufletul tău să domine pacea și căldura, iar cei dragi să îți fie alături. Îți doresc să fii la fel de înțelept și dornic de a da o mână de ajutor, fapt pentru care cei din jur te apreciază și te respectă!

Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere, scump cumătru! Îți doresc ca zâmbetul de pe buze să nu-ți dispară nicicând, îți doresc o viață fericită, prosperă și luminată! Fie ca cei dragi ție să-ți fie mereu aproape și să se bucure de toate succesele tale. La mulți ani!

La mulți ani! Îți doresc să fii sănătos și puternic. Fie ca în familia ta să domine armonia, bunăstarea și pacea. Să ai parte de fericire în familie, cât mai multe emoții pozitive și buna dispoziție să nu dispară din casa ta!