La mulți ani CUMĂTRU! Mesaje de ziua de naștere.


Dragul meu cumătru, fie ca în viață totul să meargă lin și nimeni să nu-ți stea în cale. Îți doresc ca norocul să-ți stea pe umăr, banii să-ți sară singuri în buzunar, iar sănătatea să-ți fie puternică. La mulți ani!

Ce norocos sunt că am așa un cumătru minunat – persoana care va fi alături de mine și la bine și la greu. Te felicit cu ocazia zilei de naștere! Fie ca tot ce ți-ai pus în gând să se împlinească, fiecare zi să fie plină de succes, iar fiecare decizie să fie corectă și să-ți aducă fericire. Îți doresc iubire, noroc, bunăstare, stabilitate și armonie, iar alături de tine să fie oameni minunați ca și tine. La mulți ani!

Cumătre, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Fie ca vatra familiei tale să se încălzească cu noi emoții, sentimente gingașe, grijă, încredere și iubire sinceră. Îți doresc sănătate, multe clipe fericite, venit stabil și note pozitive pentru fiecare zi. Îți doresc ca odihna să fie mereu plăcută și lungă, munca – ușoară și pe plac, iar întâlnirile – calde și sincere. Felicitări!

La mulți ani, cumătre! Îți doresc cu fiecare zi să devii mai bun, să te îmbogățești, să devii mai sănătos și pur și simplu să te bucuri de viață! Iar pentru asta fie ca să ai noroc în fiecare zi și să fii înțeles de cei dragi, să ai parte de sentimente reciproce și armonie sufletească. Tot cei mai bun pentru tine, cumătre, perspective bune pentru realizare personală și împlinirea tuturor visurilor.

Drag cumătru, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc, ca toate planurile tale să se împlinească. Să ai mereu surse de unde să i-ai și loc unde să investești. Îți doresc ca vatra familiei tale să fie plină de căldură, înțelegere reciprocă, susținere și iubire sinceră. La mulți ani!

La mulți ani, cumătre! Îți doresc să fii mereu viguros, energic, încrezător în sine, vesel, curajos, perseverent și de succes. Și ține minte, în orice parte nu te-ar întoarce viața, tu îți poți aprinde focurile. Noroc ție, cumătre, sănătate puternică și puteri, pentru a putea “aprinde…

Dragul meu cumătru, îți doresc să urmezi calea fericirii și norocului. Și fie ca astăzi să conteze nu câte lumânări sunt pe tort și ce cifră e în buletin, dar faptul că toți te iubesc și te felicită, te bucură și te uimesc. Îți doresc sănătate, bunăstare și victorii grandioase. La mulți ani!

Dragul meu cumătru, îți doresc multă veselie, dar dimineața să nu fii chinuit de mahmureală. Îți doresc muncă ușoară, dar salariu mare. Îți doresc tot ce o să-ți permită să te simți cel mai fericit bărbat din lume. Fie ca visurile să ți se împlinească permanent, iar pasărea fericirii să-ți aducă doar vești pline de bucurie. La mulți ani!

Drag cumătru, felicitări cu sărbătoarea! Îți doresc ca viața ta să fie luminată de iubire și bucurie, lumină și căldură. Fie ca familia ta să aibă o mie de motive să se mândrească cu tine. Noroc ție, putere și curaj de a risca și de a-ți atinge scopurile. La mulți ani!

Dragul meu cumătru, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Fie ca puterile tale să nu slăbească, sănătatea niciodată să nu te dezamăgească, sursa ta de inspirație să nu se epuizeze, iar în fiecare zi să fii bucurat de însuși viața și de persoanele dragi. La mulți ani!

Cumătru, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să trăiești în bucurie și armonie, să ai mereu buzunarul plin și să te înconjori de cei mai minunați oameni. Fii mereu atât de ambițios, responsabil, muncitor și grijuliu. La mulți ani cu sănătate!

La mulți ani, cumătrul meu! Îți doresc multă sănătate, dragoste, zile însorite, fericire și multă baftă în toate!

Felicitări cu prilejul zilei sale de naștere celui mai bun cumătru din univers! Îți doresc multă sănătate, fericire și susținere din partea celor dragi. Să ai parte de zile senine, de realizări mari și de experiențe de vis. Trăiește viața cu bucurie și recunoștință. La mulți ani!

Felicitări, dragul meu cumătru! Îți doresc prieteni de încredere, putere nemărginită și o iubire infinită, așa cum o meriți. Să fii sănătos și să ai parte de cele mai frumoase experiențe. La mulți ani!

Dragă cumătru, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să cucerești cele mai înalte vârfuri și să atingi cele mai grandioase rezultate la muncă! Fii fericit și împlinit, fii înconjurat de oameni deosebiți. La mulți ani!

Cumătru, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc o viață frumoasă, prosperă, luminoasă și bogată în momente de neprețuit. Să întâlnești în cale oameni buni, înțelepți și care să-ți fie un adevărat sprijin. Fie ca armonia să domine în familia ta, iar norocul să te însoțească în toate. La mulți ani!

La mulți ani, cumătre! Îți doresc să ai parte de emoții pozitive, călătorii frumoase, proiecte de succes, idei interesante și clipe magice. Să ai parte de multe realizări frumoase alături de soția ta!

Dragul meu cumătru, la mulți ani! Îți doresc tot ce e mai bun, să ai parte de bunăstare și prosperitate în familie, armonie și cât mai puține griji!

Dragul meu cumătru, la mulți ani! Îți doresc multă fericire, armonie în suflet, creștere profesională și cât mai puține griji. Rămâi un om la fel de atent, de încredere și bun la sulfet. Să ai parte de prieteni adevărați, idei interesante, proiecte de succes și cât mai multe emoții pozitive!

La mulți ani, dragul meu cumătru! Îți doresc să ai parte o viață cât mai fericită. Să nu cunoști clipe nefericite, iar în casa ta să domine armonia, pacea, bunăstarea. Fie ca temperamentul și entuziasmul tău să îți aducă în cale oameni binevoitori și prieteni adevărați, cei dragi să îți fie alături, să te iubească și se te ocrotească. Mult noroc și baftă în toate!

Vreau astăzi să îmi felicit cumătrul meu cu ocazia zilei de naștere ! Îți urez la mulți ani cu multă sănătate și bunăstare financiară! Fie ca în casa ta să domine dragostea, armonia și prosperitatea!

La mulți ani cumătre! Să știi că ești persoana care mereu mă susține în clipe dificile. Îți doresc să fii sănătos, să reușești peste tot, să îți realizezi planurile propuse și fie ca fiecare nouă zi să fie mai bună ca precedenta!

Te felicit cumătre, cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc să fii la fel de încrezut în forțele proprii, să îți realizezi planurile propuse și să ai grijă de cei dragi. Să ai parte de fericire, mult succes și noroc în tot ceea ce faci. La mulți ani!

Stimatul meu cumătru, la mulți ani! Îți doresc să rămâi la fel de responsabil și grijuliu. În sufletul tău să domine pacea și căldura, iar cei dragi să îți fie alături. Îți doresc să fii la fel de înțelept și dornic de a da o mână de ajutor, fapt pentru care cei din jur te apreciază și te respectă!

La mulți ani! Îți doresc să fii sănătos și puternic. Fie ca în familia ta să domine armonia, bunăstarea și pacea. Să ai parte de fericire în familie, cât mai multe emoții pozitive și buna dispoziție să nu dispară din casa ta!

Cumătrul meu minunat, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să transformi fiecare zi în sărbătoare, să extragi tot ce-i mai bun din experiențele tale și pur și simplu, să te bucuri de viață! Să ai noroc în toate, să fii sănătos și să îți realizezi toate visele. La mulți ani!

Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere, scump cumătru! Îți doresc ca zâmbetul de pe buze să nu-ți dispară nicicând, îți doresc o viață fericită, prosperă și luminată! Fie ca cei dragi ție să-ți fie mereu aproape și să se bucure de toate succesele tale. La mulți ani!

Dragul meu cumătru, la mulți ani! Îți doresc o viață lipsită de griji și tristeți, dar bogată în bucurii, momente speciale și oameni buni! Să ai mereu parte de posibilități interesante, de experiențe deosebite care să-ți aducă zâmbetul pe buze. Fii fericit!

Felicitări, dragul meu cumătru! Îți doresc multă sănătate, fericire, noroc și voie bună! Fii mereu iubit și apreciat, fii înconjurat de oameni dragi care să te susțină în toate ideile tale. La mulți ani!

Felicitări cu ocazia zilei tale de naștere, scump cumătru! Să ai parte de noroc, fericire, bunăstare, iubire și dispoziție bună! Fie ca tot ce-ți dorești să se îndeplinească, iar alături să ai o familie iubitoare! La mulți ani!

Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Fie ca anii să-ți aducă bucurie și realizări grandioase, iar zilele din viața ta să fie pline de zâmbete și emoții frumoase!

Dragul meu cumătru, astăzi este ziua ta și vreau să-ți transmit cele mai sincere urări de bine! Să fii mereu ocrotit de către Cel de Sus și să te bucuri de tot ce te înconjoară! Fii mereu atât de bun și blând, iar viața o să știe să te răsplătească. La mulți ani!

Bărbat frumos, inteligent și minunat – felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți dorim realizarea tuturor viselor și scopurilor tale. Fii mereu numărul 1 în viață și bucură-te de tot ce te înconjoară. La mulți ani!

Dragă cumătru, felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc prosperitate și bunăstare în viață, armonie și bucurie-n familie. Fie ca viața ta să fie marcată de zeci de victorii grandioase și deosebite. La mulți ani!

La mulți ani, dragul meu cumătru! Fie ca bucuria și fericirea să-ți fie însoțitori de nădejde, fie ca perseverența ta să-ți aducă rezultatele mult dorite! Fii fericit și împlinit alături de cei dragi.

Dragul meu cumătru, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să nu cunoști ce înseamnă tristețe, să trăiești în armonie și prosperitate și să te bucuri de prezența celor dragi ție. Transformă-ți viața într-o poveste și fii fericit. La mulți ani!

Minunatul meu cumătru, felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Fie ca viața să-ți ofere oportunități frumoase de-ați îndeplini visele și dorințele, fie ca drumul tău să fie binecuvântat și lipsit de greutăți. Îți doresc să fii sănătos și mereu plin de viață. La mulți ani!

Dragă cumătru, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți dorim să atingi toate scopurile propuse, să fii iubit și apreciat de către cei dragi și să ai parte de cele mai deosebite experiențe. La mulți ani!

La mulți ani, cumătre! Îți doresc ca veștile bune să curgă neîncetat spre tine, îți doresc armonie și prosperitate în casă, iubire și căldură în suflet. Fie ca toate dorințele tale să se realizeze, iar tu să fii cel mai fericit. Felicitări!

Dragă cumătru, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să fii mereu un om puternic și devotat, să-ți atingi scopurile propuse și să mergi prin viață cu capul sus. Să ai parte de noroc în ceea ce faci și să începi fiecare zi cu zâmbetul pe buze. La mulți ani!

Dragă cumătru, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să fii un bărbat curajos, demn și puternic! Fii mereu însoțit de noroc și înconjurat de către cei mai frumoși oameni! Îți urez ca visele tale să se îndeplinească și să-ți aducă zâmbetul pe buze. La mulți ani!

Dragul meu cumătru, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc ca tristețea mereu să te ocolească, iar norocul, din contra, să te năvălească! Îți doresc fericire și împlinire sufletească, oameni dragi alături și experiențe cât mai interesante. La mulți ani!

Dragul meu cumătru, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să fii un om de valoare, să te bucuri de respectul și aprecierea celorlalți față de tine. Fii mereu sănătos și cu zâmbetul pe buze. La mulți ani!

Dragă cumătru, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc multă energie și dorință de viață, inspirație, idei creative și mult noroc în tot ce faci! Fii fericit și mereu iubit. La mulți ani!

Dragă cumătru, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să mergi prin viață cu încredere și optimism, îți doresc să fii mereu un exemplu demn de urmat! La mulți ani!

Dragul meu cumătru, îți doresc să fii sănătos, împlinit, fericit și mereu cu zâmbetul pe buze! Îți doresc ca somnul tău să fie mereu odihnitor, iar diminețile tale să înceapă cu vești bune! La mulți ani!

Îți urez ca dorințele tale să se îndeplinească, căci e ziua ta și e momentul potrivit pentru magie! Fie ca posibilitățile din viața ta să se înmulțească și să-ți aducă cele mai așteptate rezultate. La mulți ani!

În această zi deosebită, îți transmit cele mai sincere urări de bine! Îți doresc să fii iubit, apreciat, sănătos și împlinit în toate. Fie ca Bunul Dumnezeu să te ocrotească și să-ți ofere tot ce-i mai frumos! La mulți ani!

La mulți ani, dragă cumătru! Îți doresc decizii înțelepte, experiențe interesante în viață, bucurie și împlinire sufletească! Fie ca zilele tale să fie pline de soare și bogate în emoții frumoase. La mulți ani!

Dragă cumătru, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să fii un optimist desăvârșit, să-i cucerești pe toți cu felul tău de a fi și să te bucuri de tot ce-i mai prețios în această viață. La mulți ani!