TOAST-uri și Urări de Ziua de Naștere


Toast:

Toast
Nu există nimic mai plăcut decât să vezi oameni fericiți și de succes. Deci, iartă-mi egoismul și fă ceva plăcut – fii fericit, iubit, de succes, sănătos, vesel, tânăr sufletește și trupeste. Vreau să te văd așa întotdeauna: atât în zilele de sărbătoare, cât și în zilele obișnuite! La mulți ani!

Spune-mi, prietene, ce aș face fără tine? Este bine că ai apărut pe lume! Pentru asta trebuie să bem! La mulți ani!

Un monarh i-a ordonat ministrului său al alimentelor: – Găsește-mi o mâncare mai dulce decât orice altceva pe lume! Ministrul a mers la piață și a cumpărat o limbă. Stăpânul a fost încântat de mâncarea preparată îndemânatic. Dar a doua zi, el a emis un alt ordin: -Găsește-mi o mâncare mai amară decât orice altceva în lume! Ministrul a mers din nou la piață și a cumpărat din nou o limbă. -Am cerut ceva amar, iar tu mi-ai adus din nou o limbă. Cum se poate așa ceva?, a întrebat monarhul. Şi ministrul i-a explicat: Majestate, nu există nimic mai plăcut pe lume decât cuvintele înțelepte și nu există nimic mai amar decât cuvintele rele. Totul depinde de limbă… Deci să rdicăm acest pahar pentru a fi în stare să ne controlăm propria limbă.

Viața noastră este asemănătoare cu viața florilor: apărem pe lume, înflorim, ne ofilim și murim, lăsând în urmă semințele copiilor noștri. Doar florile artificiale stau mult timp și ne bucură, dar dispar pentru totdeauna. Să ridicăm paharele pentru a fi la fel de încântătoare și frumoasă ca un trandafir delicat și rezistentă ca o floare artificială.

La mulți ani! Ridic acest pahar pentru tine draga mea, și îți doresc din suflet: să fii mereu veselă și fericită, să luminezi lumea cu zâmbetul tău strălucitor! Îmi doresc doar un lucru: să fii fericită, să te înconjoare numai dragoste și bine. Să bem pentru frumusețea, sănătatea, norocul și viața ta strălucitoare, fără sfârșit, draga mea!

Să bem pentru un cuvânt din 4 litere pe care toți îl cunoaștem din copilărie, care le place atât de mult femeilor și care este atât de protejat de bărbați. Deci, să bem pentru PACE!

Crezi că nu va ajunge mâncare pentru toți? Liniștește-te! Noi nu am venit să mâncăm, dar să te felicităm cu ocazia zilei de naștere. La mulți ani!