La mulți ani PRIETENA MEA! Felicitări de ziua de naștere pentru PRIETENĂ

Astăzi Prietena ta își sărbătorește ziua de naștere! Noi îi dorim un sincer «LA MULȚI ANI ⭐», iar tu urează-i ceva mai mult: Sănătate, Noroc, Fericire, Realizări frumoase și … vezi lista de felicitări pregătită special pentru această ocazie minunată.


La mulți ani, prietena mea! Cum se cântă într-un cântec: “ Fără pene, fără puf”. Soarele meu, îți doresc sinceritate și strălucire în tot și în toate. Fii o fată puternică și sănătoasă, alături să fie mereu un prinț, desigur că și pe cal. Bani în buzunar, iubire în suflet și sănătate din plin!

Draga mea, te iubesc foarte tare. Tu ești susținerea mea în toate, pot veni la tine cu orice problemă și cu orice veste bună. De aceea, în această zi vreau să-ți doresc un singur lucru, fie ca tot ce oferi lumii acesteia – să se întoarcă de o sută de ori mai mult. La mulți ani, dragă prietenă.

Draga mea prietenă, sincere felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc o carieră de succes, o căsătorie fericită, prieteni loiali, zile însorite și inima ta să fie mereu plină de bucurie și dragoste. La mulți ani!

Draga mea prietenă, la mulți ani! Îți doresc triluri de iubire și serenade sub fereastră, dispoziție minunată indiferent de timpul de afară! Și pe timp de ploaie, și pe timp de ninsoare să fii frumoasă, să strălucești ca soarele, bucură-i pe toți cu prezența ta! Să se împlinească toate dorințele tale!

Draga mea prietenă! Îți doresc să fii fericită! Da da, exact așa, cât de imposibil nu ar părea acest lucru câteodată. Te rog, străduiește-te să fii fericită și să te bucuri de fiecare minut, secundă din viața ta. Astfel, o să ai tot ce îți dorești.

Frumoasa mea! Strălucește, zâmbește larg, creează, iubește, visează îndrăzneț și măreț, pășește în viață încrezut și ușor și fii sănătoasă! La mulți ani!

La mulți ani, minunata mea prietenă! Îți doresc stele strălucitoare și flori parfumate, brize blânde ale sorții și momente fericite în viață! Fii unică, talentată și în toate miraculoasă!

Prietena mea minunată, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere și îți doresc fericire infinită, succes nelimitat, iubire adevărată, prietenie sinceră și frumusețe orbitoare!

Fie ca orice zi de naștere să fie doar un motiv sa ne adunăm și să-ți urăm o mulțime de lucruri plăcute, așa cum urări de bine niciodată nu sunt prea multe, exact ca și prietenele bune!

Salut, prietena mea! De ziua ta de naștere veselește-te așa, încât stelele să te admire și fie ca fiecare stea de pe cer să-ți împlinească o dorință. La mulți ani!