La mulți ani PRIETENA MEA! Felicitări de ziua de naștere pentru PRIETENĂ

Astăzi Prietena ta își sărbătorește ziua de naștere! Noi îi dorim un sincer «LA MULȚI ANI ⭐», iar tu urează-i ceva mai mult: Sănătate, Noroc, Fericire, Realizări frumoase și … vezi lista de felicitări pregătită special pentru această ocazie minunată.


La mulți ani, draga mea! Îți doresc să fii mereu la fel de fermecătoare și harnică. Îți doresc căldură sufletească și armonie în viață. Prietenă scumpă, fie ca toate dorințele tale să se împlinească neapărat. Fie ca toate aspirațiile tale să se transforme în succes. Îți doresc să simți mereu senzația de fericire și libertate. Te iubesc. Trăiește în optimism și plăcere.

La mulți ani, prietena mea! Cum se cântă într-un cântec: “ Fără pene, fără puf”. Soarele meu, îți doresc sinceritate și strălucire în tot și în toate. Fii o fată puternică și sănătoasă, alături să fie mereu un prinț, desigur că și pe cal. Bani în buzunar, iubire în suflet și sănătate din plin!

Draga mea, te iubesc foarte tare. Tu ești susținerea mea în toate, pot veni la tine cu orice problemă și cu orice veste bună. De aceea, în această zi vreau să-ți doresc un singur lucru, fie ca tot ce oferi lumii acesteia – să se întoarcă de o sută de ori mai mult. La mulți ani, dragă prietenă.

Draga mea prietenă, sincere felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc o carieră de succes, o căsătorie fericită, prieteni loiali, zile însorite și inima ta să fie mereu plină de bucurie și dragoste. La mulți ani!

Draga mea prietenă, la mulți ani! Îți doresc triluri de iubire și serenade sub fereastră, dispoziție minunată indiferent de timpul de afară! Și pe timp de ploaie, și pe timp de ninsoare să fii frumoasă, să strălucești ca soarele, bucură-i pe toți cu prezența ta! Să se împlinească toate dorințele tale!

Draga mea prietenă! Îți doresc să fii fericită! Da da, exact așa, cât de imposibil nu ar părea acest lucru câteodată. Te rog, străduiește-te să fii fericită și să te bucuri de fiecare minut, secundă din viața ta. Astfel, o să ai tot ce îți dorești.

Frumoasa mea! Strălucește, zâmbește larg, creează, iubește, visează îndrăzneț și măreț, pășește în viață încrezut și ușor și fii sănătoasă! La mulți ani!

La mulți ani, minunata mea prietenă! Îți doresc stele strălucitoare și flori parfumate, brize blânde ale sorții și momente fericite în viață! Fii unică, talentată și în toate miraculoasă!

Prietena mea minunată, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere și îți doresc fericire infinită, succes nelimitat, iubire adevărată, prietenie sinceră și frumusețe orbitoare!

Fie ca orice zi de naștere să fie doar un motiv sa ne adunăm și să-ți urăm o mulțime de lucruri plăcute, așa cum urări de bine niciodată nu sunt prea multe, exact ca și prietenele bune!

Salut, prietena mea! De ziua ta de naștere veselește-te așa, încât stelele să te admire și fie ca fiecare stea de pe cer să-ți împlinească o dorință. La mulți ani!

La mulți ani, dragă prietenă! Îți doresc ca inima ta să fie mereu plină de culori strălucitoare, iar viața cu aventuri de neuitat. Înflorește și prosperă în fiecare zi.

O prietenă este cea mai apropiată persoană, după rude și, uneori, chiar mult mai apropiată. Din toată inima vreau să-ți doresc să rămâi mereu pozitivă, sinceră, amabilă și chiar nebunatică uneori. Nu uita niciodată că ești frumoasă în toate, nu ai nici un neajuns! La mulți ani, dragă prietenă!

Sincere felicitări cu ocazia zilei tale de naștere, iubita mea prietenă! Ești un suflet atât de apropiat și drag încât vreau să-ți ofer toată căldura și grija mea. Îți doresc să fii inspirată de o atitudine amabilă și de o comunicare distractivă cu prietenii. Lasă viața să fie plină de momente memorabile, frumoase și de zâmbete minunate. La mulți ani!

Iubită prietenă, la mulți ani! Ești cea mai minunată, interesantă, uimitoare, carismatică, mega amuzantă, și în general, distractivă persoană. Îți doresc să ai succes, să-ți găsești un adevărat prinț și să nu pierzi prieteni ca mine.

Prietena mea iubită, la mulți ani! Îți doresc ca soarele să îți zâmbească mereu. Ești cea mai frumoasă și veselă persoană. Îți doresc ca fiecare zi să fie cea mai bună pentru tine, iar dragostea și fericirea să fie întotdeauna prezente în viața ta. La mulți ani, draga mea!

La mulți ani, prietena mea! Îți doresc să trăiești pe partea luminoasă a vieții, iar scânteia dragostei să nu se stingă niciodată din inima ta. Draga mea, fie ca dorințele să se împlinească în această zi minunată și să te distrezi din tot sufletul. Îți doresc să fii puternică, mândră, curajoasă, extraordinar de frumoasă și cea mai fericită.

Draga mea prietenă, de ziua ta te îmbrățișez strâns și îți doresc sincer victorii semnificative și rezultate strălucitoare! Fie ca pe zi ce trece să devii și mai frumoasă, viața ta să devină mai bogată, pacea și armonia să domnească mereu în sufletul tău. La mulți ani!

Sincere felicitări cu ziua ta de naștere, draga mea prietenă! Îți doresc ca ochii tăi să strălucească mereu de fericire, în jurul gâtului tău să strălucească un colier scump iar în vacanță să te atragă suprafața sclipitoare a oceanului. Îți doresc să ai întotdeauna un motiv să zâmbești, alături doar persoane care pot împărtăși cu tine atât momentele fericite cât și momentele grele. Și o mare de dragoste! Nu există niciodată multă dragoste. La mulți ani!

Draga mea prietenă! Te felicit cu ocazia zilei de naștere și îți doresc să trăiești mulți ani fericiți. Fie ca prietenia noastră să devină tot mai puternică și de încredere, să ai noroc și succes în tot ce faci, fie ca drumurile tale să ducă numai la realizarea scopurilor și împlinirea tuturor dorințelor.