La mulți ani PRIETENA MEA! Felicitări de ziua de naștere pentru PRIETENĂ

Astăzi Prietena ta își sărbătorește ziua de naștere! Noi îi dorim un sincer «LA MULȚI ANI ⭐», iar tu urează-i ceva mai mult: Sănătate, Noroc, Fericire, Realizări frumoase și … vezi lista de felicitări pregătită special pentru această ocazie minunată.


Îți doresc ca lumea din jurul tău să fie strălucitoare și primitoare, iar lumea ta interioară – caldă și bogată! Îți doresc să găsești energie în fiecare zi pentru realizarea micilor victorii și motive de a te bucura de lucruri mici. Iar ziua de azi, fie ca să-ți dăruiască neapărat o minune cât de mică. La mulți ani, om minunat!

Draga mea prietenă, în această zi vreau să-ți doresc o mulțime de flori, zâmbete și iubire. Calea vieții tale să fie mereu și oriunde plină de noroc. Iar fiecare zi să fie plin de fericire și iubire, în inimă și în suflet. La mulți ani!

Ziua ta de naștere – o zi deosebită! De aceea, dragă prietenă, astăzi mă grăbesc să-ți doresc toate bunurile pământești. Fie ca toate nenorocirile să te ocolească. Zâmbetul să nu-ți dispară niciodată de pe față. Iar fericirea să te însoțească pretutindeni. Ține minte, tu ai venit pe lume, pentru a străluci. Și în această zi strălucește mai tare decât orice stea, pentru că astăzi este ziua ta. Ziua când toate urările sunt pentru tine. Fie ca toate aceste urări să devină motivația ta pentru noi descoperiri și realizări. La mulți ani!

Dragă prietenă, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Tu ești un om nemaipomenit, alături de care totul devine mai bun. Fie ca frumusețea ta să înflorească cu fiecare an, iar energia de viață să crească. Îți doresc să ai mereu o persoană care te va susține în minutele grele. Strălucește mai tare, decât stelele pe cer! La mulți ani!

La mulți ani! Îți doresc sănătate, pe care nu o poți cumpăra, dar o poți menține, îți doresc mulți bani, care nu cad din cer, dar pot fi câștigați, îți doresc fericire feminină, care la toți este diferită, dar trebuie neapărat să fie, îți doresc iubire, care nu poate fi atinsă, dar ea trăiește la fiecare în inimă, îți doresc multe zâmbete și râsete, care lungesc viața, dar uneori sunt atât de puține în viață.

Draga mea prietenă, mă grăbesc să te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Nu aș vrea să repet felicitări banale, pur și simplu îți voi dori fericire feminină, copiii să te bucure, soțul să te poarte în brațe și desigur, să ai parte de prietenie adevărată. La mulți ani!

Minunata mea prietenă, cu ocazia zilei tale de naștere vreau să-ți doresc frumusețe, iubire și fericire, sentimente gingașe, speranță și noroc, inspirație, insistență și entuziasm, viață veselă și bunătate sufletească. La mulți ani!

Dragă prietenă, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc să fii, o comoară în brațele persoanei iubite, o visătoare, creatoarea propriei vieți, o femeie minunată și fermecătoare. Ai grijă de individualitatea ta, păstrează bunătatea sufletească, luminează cu frumusețea ta și menține în balans toate sferele vieți tale. La mulți ani!

Draga mea, sincer și luminos om! Astăzi este ziua ta de naștere și eu vreau să-ți doresc, în primul rând, împlinirea tuturor dorințelor tale. Tot ce ți-ai pus în gând să devină realitate. Sănătatea, puterea și energia să-ți ajungă, pentru ai încălzi cu atenția și iubirea ta pe toți prietenii și persoanele dragi. Îți doresc răsărituri pline de bucurie și apusuri pline de emoții pozitive! La mulți ani!

Prietena mea, la mulți ani! Îți doresc, să ai mereu timp pentru mine! Ca fiecare părticică a corpului tău să emane fericire și lumină. Să fii iubită puternic, prețuită asemeni unei bijuterii și purtată în brațe asemeni unei prințese. Fii fericită, draga mea!

La mulți ani, draga mea! Îți doresc să fii mereu la fel de fermecătoare și harnică. Îți doresc căldură sufletească și armonie în viață. Prietenă scumpă, fie ca toate dorințele tale să se împlinească neapărat. Fie ca toate aspirațiile tale să se transforme în succes. Îți doresc să simți mereu senzația de fericire și libertate. Te iubesc. Trăiește în optimism și plăcere.

La mulți ani, prietena mea! Cum se cântă într-un cântec: “ Fără pene, fără puf”. Soarele meu, îți doresc sinceritate și strălucire în tot și în toate. Fii o fată puternică și sănătoasă, alături să fie mereu un prinț, desigur că și pe cal. Bani în buzunar, iubire în suflet și sănătate din plin!

Salut, prietena mea! De ziua ta de naștere veselește-te așa, încât stelele să te admire și fie ca fiecare stea de pe cer să-ți împlinească o dorință. La mulți ani!

Draga mea, te iubesc foarte tare. Tu ești susținerea mea în toate, pot veni la tine cu orice problemă și cu orice veste bună. De aceea, în această zi vreau să-ți doresc un singur lucru, fie ca tot ce oferi lumii acesteia – să se întoarcă de o sută de ori mai mult. La mulți ani, dragă prietenă.

Draga mea prietenă, sincere felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc o carieră de succes, o căsătorie fericită, prieteni loiali, zile însorite și inima ta să fie mereu plină de bucurie și dragoste. La mulți ani!

Draga mea prietenă, la mulți ani! Îți doresc triluri de iubire și serenade sub fereastră, dispoziție minunată indiferent de timpul de afară! Și pe timp de ploaie, și pe timp de ninsoare să fii frumoasă, să strălucești ca soarele, bucură-i pe toți cu prezența ta! Să se împlinească toate dorințele tale!

Draga mea prietenă! Îți doresc să fii fericită! Da da, exact așa, cât de imposibil nu ar părea acest lucru câteodată. Te rog, străduiește-te să fii fericită și să te bucuri de fiecare minut, secundă din viața ta. Astfel, o să ai tot ce îți dorești.

Frumoasa mea! Strălucește, zâmbește larg, creează, iubește, visează îndrăzneț și măreț, pășește în viață încrezut și ușor și fii sănătoasă! La mulți ani!

La mulți ani, minunata mea prietenă! Îți doresc stele strălucitoare și flori parfumate, brize blânde ale sorții și momente fericite în viață! Fii unică, talentată și în toate miraculoasă!

Prietena mea minunată, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere și îți doresc fericire infinită, succes nelimitat, iubire adevărată, prietenie sinceră și frumusețe orbitoare!