La mulți ani PRIETENA MEA! Felicitări de ziua de naștere pentru PRIETENĂ

Astăzi Prietena ta își sărbătorește ziua de naștere! Noi îi dorim un sincer «LA MULȚI ANI ⭐», iar tu urează-i ceva mai mult: Sănătate, Noroc, Fericire, Realizări frumoase și … vezi lista de felicitări pregătită special pentru această ocazie minunată.


Să ai o sărbătoare veselă, pe care să ne-o amintim toată viața. Fie ca tinerețea, frumusețea, zâmbetul larg, fericirea și sănătatea să rămână cu tine pentru totdeauna. La mulți ani, prietena mea scumpă!

Draga mea prietenă, fie ca drumul tău în viață să fie iluminat cu culori strălucitoare. Să ai parte doar de evenimente vesele și clipe memorabile, Sentimentul nemărginit al fericirii să nu te părăsească niciodată, iar iubirea să devină pentru totdeauna tovarășul tău!

Vreau să-ți doresc un munte de cadouri, o mare de flori, un ocean de complimente. Fie ca garderoba ta să explodeze cu ținute noi, bărbații să întoarcă capul când treci pe alături. Profită de fiecare moment al acestei vieți și bucură-te din plin de ea. La mulți ani, scumpa mea prietenă!

Astăzi vreau să-ți mulțumesc că ai devenit un prieten apropiat pentru mine, pentru miile de sfaturi și cuvinte de încurajare care m-au ajutat de-a lungul vieții mele. Continuă să radiezi de lumină și bucurie, făcându-ți de neuitat prezența în viața noastră. Felicitări!

Îți doresc mult noroc, dragoste și înțelegere, prosperitate și bunăstare și, desigur, sănătate și longevitate. Ai grijă de tine! La mulți ani, dragă prietenă!

Îți doresc dragoste pură, zâmbet jucăuș, confort în casă, fericire, surprize plăcute, sănătate puternică, starea de spirit viguroasă, în general, viața să-ți fie bogată, sigură, confortabilă, armonioasă și să-ți fie excelentă. La mulți ani, scumpa mea prietenă!

Dulcea, minunata, energica, vesela, blânda și perfecta mea prietenă, la mulți ani. Fi fericită!

Îți doresc să rămâi unică, fericită și de succes în viață. Fie ca zâmbetul tău fermecător să fie pe placul tuturor! La mulți ani, prietena mea!

Draga mea prietenă, lasă visul tău nebun să se împlinească. La mulți ani, te felicit din tot sufletul meu. Vreau să te distrezi și să râzi mult, să înflorești ca într-o zi de mai. Fii fericită, nu uita cine ești acum și nu te schimba niciodată.

Ești o persoană frumoasă, inteligentă, amabilă, glorioasă și fericită! Îți doresc emoții vesele, ținute frumoase, petreceri, întâlniri, distracție și dispoziție minunată! La mulți ani, prietenă dragă!