Urări Scurte de Ziua de Naștere | Mesaje La Subiect și Emoționante

Caută urări scurte de ziua de naștere în colecția noastră. Mesajele noastre concise și emoționante sunt ideale pentru a transmite cele mai bune gânduri într-un mod direct.

Scurte:

Scurte
Felicitări de ziua de naștere! Vă dorim o dispoziție de sărbătoare, fericire, noroc și tot ce este mai bun, luminos și minunat!

Te apreciem pentru bucuria de a trăi și optimism, te iubim pentru bunătatea și generozitatea sufletului tău! Te felicităm cu cea mai bună sărbătoare a anului și îți dorim sănătate și tot ce e mai minunat!

La mulți ani! Fie ca viața ta să fie frumoasă și plină de culoare ca primăvara, însorită și călduroasă ca vara. Să fie toamna îndepărtată și furtunile de zăpadă să nu-ți pătrundă niciodată în suflet!

Din suflet îți dorim fericire, sănătate de fier, succese și mai mari în munca ta dificilă, ani îndelungați de viață, prosperitate în familie și întotdeauna o dispoziție excelentă.

La mulți ani! Îți doresc fericire, sănătate, avansare în funcție și, desigur, prosperitate financiară!

La mulți ani! Îți doresc să fii ca un brandy bun, care devine mai tare, mai matur și mult mai valoros cu trecerea anilor. Și să ai o viață lungă – foarte lungă!

Îți dorim ca visul tău cel mai drag să se împlinească, să rezolvi cu succes problemele, să avansezi în carieră, să ai o viață de familie fericită și să câștigi bani pentru a-ți satisface nevoile.

La mulți ani! Prețuiesc mult prietenia noastră! Să se întâmple în viața ta așa cum ți-ai planificat. Crede în tine și vei reuși cu siguranță să atingi obiectivele! La rândul meu, te voi susține întotdeauna.

Îți urez La mulți ani! Să știi că ești o persoană importantă pentru mine și vei fi mereu. Îți doresc numai bine în viață, pace, prosperitate și succes. Iubește, creează, trăiește frumos și răspândește fericirea!

La mulți ani cu ocazia aniversării! Să fie această zi cu semnificație specială plină de noi speranțe și forțe pentru a atinge obiectivele tale. Îți doresc să rămâi tânără la suflet și să fii la curent cu ultimele tendințe, mai mult entuziasm, optimism și fericire!

În această zi și sărbătoare minunată, primește nu doar cele mai sincere felicitări, ci și dorința de a avea o carieră de succes și o viață personală fericită! La mulți ani!

Îți doresc să ai parte de trăiri unice! Fie ca emoțiile, evenimentele frumoase și sentimentele plăcute să se înlocuiască reciproc precum un caleidoscop, să-ți ofere o bună dispoziție și să-ți transforme viața într-o poveste bogată în amintiri frumoase! La mulți ani!

Îți doresc ca inima să-ți bată ca înaintea întâmplării unei minuni, să respiri ca după o furtună, iar în ochi mereu să se reflecte un curcubeu, la poalele căruia să găsești un cufăr cu aur!

Îți doresc bună dispoziție, să simți parfumul florilor tale preferate, să ai parte de zâmbete vesele și fericire de ziua ta de naștere! La mulți ani!

Îți doresc griji, dar plăcute, îți doresc prosperitate, dar să nu-ți schimbe caracterul, îți doresc să găsești dragostea, dar să nu uiți de prieteni, să cucerești toate înălțimile, dar să nu îți pierzi credința în Dumnezeu. La mulți ani!

Astăzi ochii tăi strălucesc, pe buze ai un zâmbet frumos, iar aerul este îmbibat de dragostea celor dragi, să fie mereu așa, și nu doar de ziua ta de naștere. La mulți ani!

Îți doresc fericire, dragoste, sănătate, bucurie, succes, satisfacție de la viață, încredere în tine și în viitorul tău. Mare dorință de a crea și de a iubi! O mare de flori, mulți prieteni adevărați și dragoste sinceră și multicoloră! La mulți ani!

La multi ani! Îți dorim ca fiecare zi să fie încălzită de atenția și grija celor dragi, ca toată lumea să îți ofere zâmbete și fericire.

Felicitări! Îți doresc mare fericire, iubire imprevizibilă și viață dulce! Să treacă toate lucrurile rele, iar pe calea vieții să fie numai bine!

Sunt de acord că banii sunt gunoi! Îți doresc să devii proprietarul celei mai mari gunoiști! La mulți ani!

Îți doresc toate cele bune ba chiar mai mult! Fie ca cei ___ ani să îți ofere și mai multe emoții pozitive, cunoștințe plăcute și bucurie în fiecare nouă zi. La multi ani! Să ai tot ce îți dorești!

Felicitări! Îți doresc sănătate nemărginită, fericire fără limită, dragoste nepământeană și un salariu mare. La mulți ani!

La multi ani! Fie ca corabia vieții tale să navigheze ușor și cu încredere, ocolind cu succes chiar și cele mai mari furtuni. Trăiește fericit, ai grijă de sănătatea ta, iubește și fii iubit!

Viața noastră este asemeni unui râu mare. Îți doresc ca barca ta să treacă cu ușurință valurile dificultăților să nu-și piardă controlul în vârtejele iubirii și să fii sigur că vei ajunge până la țărmurile fericirii. La mulți ani!

Primește felicitările și urările mele sincere. Să ai parte de dragoste și prosperitate în familie, sinceritate și sprijin din partea prietenilor, respect și asistență reciprocă din partea colegilor, înțelepciune și armonie în propriul suflet! La mulți ani!

La multi ani, îți doresc armonie în suflet, multă sănătate și multă putere! Fii puternic și curajos, energic și voinic, vino în vizită mai des! Îți doresc să sărbătorești această zi vesel, să te distrezi și să râzi cu poftă!

La mulți ani! Sper ca noul tău an personal să treacă și mai bine, mai plin și mai bogat! Cu ocazia zilei tale de nastere te felicităm și îți urăm LA MULȚI ANI!

La mulți ani! Îți doresc ca “în ziua de ieri” să rămână necazurile și bolile. Iar “în ziua mâine” să te însoțească Fericirea, Speranța și Dragostea! Nu lăsa să intre în sufletul tău oamenii lacomi și invidioși, ocolește lăcomia. Și fie ca îngerul tău să-ți ocrotească întreaga ta familie!

Fiecare vine în această lume pentru a o face mai frumoasă. Îți doresc înțelepciune pentru a înțelege predestinarea ta, răbdare pentru a o urma, dragoste pentru a te bucura în întregime de viața ta! La mulți ani!

Sunteți un om bun și înțelept la care te poți întoarce întotdeauna pentru ajutor și sfaturi și care nu te va lăsa la nevoie. Vă doresc sănătate puternică, multă bucurie și fericire pe care ne vom strădui să v-o oferim! La mulți ani!

La mulți ani! Îți urez din suflet fericire, sănătate puternică, succes în munca ta grea, ani mulți de viață, bunăstare în familie și întotdeauna să ai dispoziție bună.

Vă felicit cu aniversarea! Vă doresc sănătate fără margini, fericire incredibilă, dragoste și împlinire în această zi frumoasă! La mulți ani!

De ziua ta de naștere îți doresc claritatea gândurilor și ușurință a sentimentelor. Mai multă îngrijorare și veselie, senzații puternice și vitalitate sufletească. Să ai energia vieții fierbând în sânge în fiecare secundă.

Fie ca momentele de fericire și odihnă să ofere inimii seninătate și bucurie, colorează viața în culori strălucitoare, iar fericirea, precum muzica, să răsune în suflet mereu! La mulți ani!

În această zi de naștere minunată, vreau să-ți urez împlinirea celor mai râvnite dorințe, să ai parte de fericire incredibilă, iubire sinceră și adevărată, succes și noroc, toate cele bune în viață să ți se întâmple necontenit! La mulți ani!

Fie ca de ziua ta de naștere să primești o avalanșă de emoții strălucitoare, artificii solemne și sute de mesaje de felicitare. Fie ca încrederea și determinarea să te conducă spre cele mai scurte drumuri către cele mai îndrăznețe vise! La mulți ani!

Felicitări cu ocazia celei mai frumoase sărbători a anului, îți doresc sănătate și toate cele bune! La mulți ani!

La multi ani! Îți doresc liniște și confort în familie. În calea ta să întâlnești doar prieteni adevărați și buni!

Drag prieten! În această zi te-ai născut. Felicitări cu această zi frumoasă! Fie ca în patul tău niciodată să nu dormi de unul singur. Vecinii să asculte muzica care o asculți tu fără pretenții iar prietenii să îți invidieze toate abilitățile tale atât în pat cât și în afara lui. La mulți ani!

Să ai atâta sănătate câtă sănătate îți dorește mama ta! Fie ca tu să ai atâta putere cât îți dorește soția ta! Să ai atâta fericire cât îți doresc eu. La mulți ani!

Primește felicitările mele sincere și din inimă de ziua Dvs. de naștere! Sănătatea, dragostea și fericirea să fie revărsate asupra Dvs. ca un duș de vară! Vă doresc casa să fie un bol plin cu de toate, iar soarta să te protejeze mereu de nenorociri! La mulți ani!

Primește felicitări sincere și din inimă de ziua ta de naștere! Sănătatea, dragostea și fericirea să fie revărsate asupra ta ca un duș răcoros de vară! Îți dorim casa ta să fie un bol plin, iar soarta să te ocrotească mereu! La mulți ani!

La multi ani! Să trăiești cu șic, să cânți cu entuziasm, să iubești și să fii iubit, să te împrietenești cu fidelitate și să ți se implinească toate dorințele la care visezi!

Astăzi este cea mai strălucitoare zi, ziua ta de naștere! Îți doresc ca toate zilele să fie blânde, lăsând loc nopților calde, să aducă numai pace și har vieții tale. La mulți ani!

La mulți ani! Îți doresc să ai multe momente strălucitoare care rămân în amintire. Să fii sănătos, fericit și iubit. Totul și de toate și cât mai mult!

Felicitări cu ocazia zilei de naștere, cea mai importantă sărbătoare din viață. Îți doresc un mare ocean de fericire, o familie unită și un umăr puternic lângă tine! Succes, sănătate, mai multe zâmbete și flori, prosperitate, binecuvântare, iubire și noi realizări! La mulți ani!

Ziua ta de naștere este ocazia nu doar de a bea și de a mânca, ci și de a aduna o mare companie de prieteni apropiați, pentru a dărui cât mai mult zâmbet și pozitivitate în această seară. La mulți ani!

Îți doresc să zâmbești fără încetare, să ai un vânt prielnic alături întotdeauna, să ai norocul alături de tine oriunde te-ai duce, și inima întotdeauna să fie plină de dragoste! La mulți ani!

La mulți ani celui mai drag și sufletist om! Să nu existe loc pentru tristețe și suferință în viața ta, să fie armonie și liniște în ea, iar prietenii adevărați să-ți fie alaturi pentru o viață!

Fie ca în sufletul tău să sune întotdeaună o muzică liniștită și armonioasă, să fie însoțită de râsete de copil și de vocea dragă a persoanei iubite. La mulți ani!

vezi mai multe mesaje
în versiunea completă

deschide