Urări de Ziua de Naștere pentru Nepot - Mesaje Pline de Drag și Bucurie

Alege din colecția noastră de urări de ziua de naștere pentru nepot. Mesaje pline de drag și bucurie care îi vor face ziua de naștere memorabilă.

Nepotului:

Cui:

Te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să fii înconjurat de oameni buni, care să îți dăruiască susținere și zâmbete. Îți doresc să cucerești toate vârfurile pe care ți le-ai propus, să atingi toate țelurile stabilite vreodată. Fie ca totul să fie ok, iar viața să îți ofere surprize plăcute. La mulți ani, drag nepot!

Te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să fii binecuvântat în toate începuturile tale. Fie ca Îngerașul tău păzitor să te ocrotească de cele rele. Fie ca drumul tău în viață să fie plin de lumină și speranță, iar tot binele să fie atras în viața ta. La mulți ani!

Ce bucuroasă sunt să te felicit cu prilejul zilei tale de naștere, drag nepot! Fie ca viața ta să fie minunată și plină de bucurii! Să întâlnești doar oameni buni, să te înconjori de bine, să te bucuri de tot ce ți se întâmplă și cel mai important, fie ca răul să te ocolească pe tine și pe cei dragi ție. La mulți ani, om minunat!

Din toată inima, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc iubire pură, succese în viață și carieră, realizări uimitoare și cât mai multe progrese în viața ta. Fie ca această zi să fie cu adevărat uimitoare și să rămână o amintire plăcută pentru totdeauna. La mulți ani!

Dragul nostru nepot, la mulți ani! Îți dorim să primești astăzi multe cadouri dorite și așteptate, să fii fericit, vesel, sănătos și plin de energie. Să crești repede, să înveți multe lucruri și să descoperi lumea în care trăim. Să fie copilăria ta o poveste fericită, unde toate dorințele bune se împlinesc ca și cum ar fi făcute cu o baghetă magică, să ai un înger păzitor care te va ocroti zi și noapte. Fii fericit!

Iubitul și scumpul nostru nepot, te felicităm din suflet cu ocazia zilei tale de naștere și te îmbrățișăm cu căldură! Îți dorim lux în toate: în sentimentele tale pentru cei dragi și familia ta, în bunăstare și în experiențe strălucite, în mediul înconjurător, în călătorii fascinante și în posibilitatea de a te răsfăța pe tine și pe familia ta! Să-ți fie steaua ta de succes ghid în calea cea bună! La mulți ani!

La mulți ani, nepoțelul meu! Să-ți fie copilăria senină și fericită! Să-ți rămână mereu zâmbetul pe față! Să te bucure și să te distreze prietenii și prietenele tale! Să crești vesel, îndrăzneț, curajos, puternic! Să nu te sperie nici înălțimea, nici întunericul, pentru că noi, bunicii iubitori, suntem mereu alături de tine, iar îngerul păzitor te veghează! Să fii fericit, dragul nostru!

Astăzi, ceva este mai special… Soarele strălucește mai puternic, copacii foșnesc mai deosebit, lumea este mai prietenoasă și totul este ca în rai! Toate acestea se întâmplă pentru că astăzi sărbătorim ziua de naștere a celui mai minunat băiat. El aduce bucurie în lume și culori strălucitoare. El întotdeauna îi face pe cei din familie fericiți, respectă pe cei mai în vârstă și este indispensabil pentru prieteni și rude. În ochii tăi, niciodată nu se vede furia sau disperarea. Ei arată doar bunătatea adevărată. Îți doresc să-ți urmezi visul până la sfârșit, pentru că numai perseverența te va duce în țara visurilor tale! La mulți ani!

Astăzi, un băiețel minunat sărbătorește ziua de naștere. Împreună cu tine, se bucură și Îngerul Păzitor care ți-a fost dăruit de Domnul în ziua nașterii tale. Așa că, îți doresc să știi că, chiar și atunci când ești complet singur, ai un Înger care întotdeauna te va ajuta și cu care poți vorbi despre orice. Îți doresc ca inima ta de copil să nu fie niciodată rănită de dezamăgiri și să fie întotdeauna loc pentru dragoste. Ești un războinic mic, la fel de curajos și puternic. La mulți ani!

A sosit momentul să urez cele mai bune urări celui mai amuzant băiețel. Știu cât de mult ai așteptat ziua ta de naștere. Și iată că a sosit în sfârșit. Îți doresc zâmbete. Multe zâmbete în fiecare zi, de la cei dragi, de la prieteni, de la colegi. Îți doresc ca visul tău să se îndeplinească. Nu există ochii mai sinceri decât ai tăi. Îți doresc să crezi întotdeauna în succes. Să rămâi tot timpul un copil vesel în suflet. Să-ți aducă fiecare zi aventuri noi. Să împarți bunăvoința ta tuturor din jur. Îți doresc ca de ziua ta de naștere să se întâmple un mic miracol după care să crezi întotdeauna în minuni! La mulți ani!

Dragului și iubitului meu nepot de ziua de naștere, îi doresc să fie mereu vioi și activ, puternic și sportiv, înțelept și rațional, educat și atrăgător! Să-ți fie visele mereu luminoase și curate și să ai o viață demnă și frumoasă, de care să te mândrești atât tu cât și cei dragi.

Dragul nostru nepot, la mulți ani! Să crești inteligent și puternic, sănătos, agil și curajos! Întotdeauna să dai replica celor care te jignesc, să protejezi pe fetele și pe cei mai slabi, să fii prieten cu cei care nu te părăsesc în momentele grele! Îți doresc să găsești acel sport care te va ajuta să te simți întotdeauna sigur pe tine! Să înveți bine, să asculți de părinți și să nu uiți de bunic! La mulți ani!

Dragul meu nepot, ca un bunic iubitor, nu pot să ignor ziua ta de naștere! Așa că îți trimit cele mai bune urări și sfaturi. Vreau să îți amintești un singur lucru: iubește ceea ce faci din tot sufletul. Dacă nu poți, nu o face. Caută ceea ce îți place, ceea ce te inspiră și te întărește. Caută drumul tau și adevărații prieteni, dragostea și prietenia adevărată. Învață să deosebești lucrurile false de cele adevărate. Îți doresc să ai în viață tot ce îți dorești. Te îmbrățișez și își urez mulți ani fericiți!

Drăgul meu nepot, cât de fericit sunt că astăzi sunt lângă tine. Să rămâi loial, înțelept, puternic și cel mai important, fericit. Aș vrea ca toți cei dragi să se mândrească cu tine, să te ocolească tristețea și dezamăgirea. Să fie viața ta demnă de orice felicitare, dispoziția bună, zâmbetul tău strălucitor să te însoțească mereu. Surprinde-i pe toți, atinge succesul, trăiește în numele dragostei. La mulți ani!

Dragul meu nepot, te felicit astăzi cu ocazia zilei tale de naștere. Crești atât de repede, devenind un adevărat bărbat și erou. Prinde fericirea ta, nu renunța și nu o lăsa să-ți scape. Fii creatorul propriului tău noroc. Să-ți fie viața plină de evenimente plăcute, veselă și amuzantă. Iar dragostea celor din jur, loialitatea și respectul să-ți fie alături în călătoria vieții tale. La mulți ani!

Dragul meu nepot, te felicit sincer cu ocazia zilei de naștere, te îmbrățișez puternic și îți strâng mâna! Să nu te oprească nimic pe drumul spre visul tău, spre scopul cel mai important. Să fie casa ta un adăpost sigur, unde vei fi înțeles, iubit și unde în tine vor avea încredere întotdeauna. Să-ți aducă bucurie, satisfacție și armonie sufletească tot ceea ce faci pentru binele familiei și a celor dragi! La mulți ani!

Odată și eu am fost un copil, nătăfleț și isteț și crede-mă, nepoate, copilăria este un timp minunat! Dar astăzi, de ziua ta de naștere, ascultă-ți bunicul pentru o clipă… Știi, nepoate, te iubesc foarte mult și îți doresc cea mai mare fericire care poate fi hărăzită unui om! Cred că vei crește într-un fel în care familia ta se va mândri foarte mult de tine! Cel mai important, ține minte că viața merge mai ușor atunci când tu însuți iubești și ești iubit, atunci când nu uiți să faci în fiecare zi cel puțin o faptă bună și atunci când ești sincer, mai ales cu tine însuți! La mulți ani!

De ziua de naștere a nepotului, în casă este atât de zgomotos și de vesel încât eu, sunt puțin confuz și, ascultând felicitările pentru el, mă mir cât de ingenios și frumos vorbesc cei apropiați și prietenii lui! Vreau să-i spun și eu, așa cum pot, o felicitare pentru ziua de naștere! Nepotul meu! Acum, când ai crescut, înțeleg că visul meu s-a împlinit – am crescut un nepot de care să mă pot mândri în anii mei de bătrânețe și despre care pot spune “el este un adevărat bărbat!”. Și crede-mă, în această laudă îmi pun toată cinstea, pentru că ești bun la suflet, tare de trup și de suflet, înțelept și atent, în cele din urmă – poți să-ți croiești singur fericirea, așa că să te ajute soarta în acest sens! La mulți ani!

Poate că viața de astăzi nu e la fel ca înainte, poate că timpurile și obiceiurile se schimbă, dar de ziua de naștere a nepotului meu trebuie să spun, în cinstită măsură, că bărbații tineri ca el au fost întotdeauna mândria și bucuria familiilor lor! Puteți avea încredere în ei în vremuri grele, le puteți da fiicele voastre dragi în căsătorie, pentru ei nu există nimic imposibil! Îi doresc nepotului meu drag să rămână întotdeauna atât de bun, prietenos, deschis, puternic și fericit, cum îl cunoaștem astăzi.

Dragul nostru, nepotul nostru iubit! Noi, bunica și bunicul tău, te felicităm din suflet cu ocazia zilei tale de naștere! Să te păzești, să ai încredere în tine, să fii sănătos, puternic, bun, iubește-te și nu uita de familia și cei apropiați. Să ți se îndeplinească tot ceea ce îți propui! Succes, energie de viață, fericire, dragoste, tot binele să se țină de tine! La mulți ani!

Drăgul meu nepot, cu ocazia zilei tale de naștere din tot sufletul îți urez la mulți ani! Îți dorim iubire sinceră, prietenie adevărată și grijă din partea celor dragi și fie ca fericirea să-ți fie nesfârșită! Să-ți fie îngerii alături în toate începuturile! Noi, bunicul și bunica ta, suntem mândri de tine și ne bucurăm pentru fiecare succes al tău; să obții victorii ușor și cinstit, trăiește cu demnitate! La mulți ani!

Dragul nostru nepot! Ești comoara noastră și un adevărat cadou, cel mai bun nepot pe care ni-l putem dori. Îți urăm La mulți ani cu ocazia zilei tale de naștere și îți dorim să-ți împlinești toate cele mai arzătoare dorințe, să ai strălucire în ochi, zâmbet pe față și bucurie în suflet. Nu te lăsa niciodată copleșit de înfrângeri, fii mereu bun și puternic, să ai cei mai loiali prieteni și tot ceea ce-ți dorești. La mulți ani! Cu drag, bunica și bunelul tău!

Dragul nostru nepot! Astăzi este ziua ta de naștere și îți dorim sănătate și fericire. Înaintea ta se află un viitor minunat plin de minuni, realizări noi și aventuri uimitoare! Să ai mereu întâlniri cu oameni buni și generoși în calea ta și să fii înconjurat de prieteni loiali și devotați. Fie ca toate visele tale din copilărie să se împlinească și să ai parte doar de fericire!

Nepotul meu iubit, cel mai bun și cel mai deștept băiat din lume, te îmbrățișez și te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc să nu-ți pierzi curiozitatea și bucuria de a trăi, să mă bucuri cu zâmbetul tău luminos și râsul tău vesel. Să fie copilăria ta fericită și senină, luminată ca fulgii de nea în ziua de Crăciun și veselă ca seara de revelion. Îți doresc tot binele și mult noroc în tot ceea ce faci, tânărul meu erou!

Dragul meu nepot! Ești deja un băiat mare, și din tot sufletul îți doresc să găsești drumul potrivit în viață, să alegi o meserie care ți se potrivește și să mergi acolo unde vrei. Îți doresc putere, perseverență, sănătate și curaj pentru a depăși toate obstacolele și a-ți îndeplini toate visele și planurile. Să fie în jurul tău o atmosferă de lumină, bunătate și veselie, iar cei dragi și prietenii să fie mereu alături de tine!

La mulți ani, scump nepot! Ești deja atât de matur: știi literele și cifrele, știi să numeri și să scrii! Îți doresc din an în an să devii mai înalt, mai puternic, mai deștept, mai independent, mai matur! Fii vesel și plin de energie, nu te lăsa jignit, crește curajos, puternic, sănătos și curios. Să ai mulți prieteni adevărați! Îți doresc o mulțime de cadouri grozave! La mulți ani!

Ești curajos, îndrăzneț și răbdător. Toată viața ta este în față, te așteaptă multe descoperiri și victorii! Rămâi același băiat vesel și plin de energie, care iubește viața. Să-ți fie talentul descoperit în totalitate. Să-ți păstrezi însuflețirea și spontaneitatea pentru mulți ani. Să ai prieteni devotați și credincioși care te vor sprijini în orice situație, și să-ți menții credința în minuni pentru a trece peste orice obstacole din viață.

Nepotul meu, la mulți ani! Îți doresc să fii curajos, puternic și să gândești mereu cu mintea limpede. Să ai totul în viață așa cum îți dorești. Eu voi fi mereu alături de tine. Sunt atât de fericit că am un nepot ca tine și poți conta mereu pe sprijinul meu. Succes, fericire și iubire! La mulți ani!

Nepotul nostru iubit și drag, te felicit din tot sufletul cu ocazia zilei tale de naștere! Să fie toate grijile tale mici, neimportante și rezolvate instant. Să trăiască bucuria în sufletul tău, înflorind cu culori minunate de dragoste și bunătate reciprocă. Să devii puternic, curajos și corect, să-ți respecți și să-ți iubești familia. Să ai fericire și prieteni devotați! La mulți ani!

Dragul meu nepoțel, micul meu copil, te felicit cu ziua ta de naștere! De la an la an crești, dar vei rămâne pentru mine mereu mic. Amintește-ți că sunt întotdeauna pregătită să-ți dau sfaturi și să fiu alături de tine în momentele de bucurie sau tristețe. Păstrează-ți pozitivitatea, veselia, dorința de a-ți pune țeluri și abilitatea de a le atinge. Fie ca familia noastră să fie mândră de tine! Să ai parte de sănătate, dragoste, fericire și prieteni adevărați! La mulți ani!

Nepotul meu drag, cel mai adorabil băiețel, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere, te sărut cu drag pe obrăjorii dulci! Îți doresc ca speranțele și așteptările părinților tăi pentru fericirea ta să se împlinească sută la sută! Să-ți aducă zânele cele mai bune cadouri: curaj, frumusețe, noroc și succes neobișnuit, demnitate și echilibru, zâmbet minunat! Fii fericit și sănătos, dragul meu nepot!

Dragul meu nepot, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru apariția ta pe lume, pentru zâmbetul tău. Ai un caracter puternic, ești persoana cea mai iubită din viața mea. Aș vrea ca viața ta să devină o poveste, ca ușile să se deschidă pentru tine oriunde te-ai duce. Ești curajos, îndrăzneț, viteaz și vei crește un bărbat adevărat. Să-ți reușească toate sarcinile puse de tine cu ușurință, iar visele să se împlinească. La mulți ani!

Dragul și iubitul nostru nepot, felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc ca toate drumurile și ușile înaintea ta să fie deschise, să ai parte de fericire și să devină viața ta din ce în ce mai frumoasă. Să te aștepte aventuri incredibile, curaj și nici un obstacol să nu-ți poată schimba direcția ta în viață. Tu vei fi întotdeauna bucuria mea, sprijinul meu și speranța mea. Știu că te așteaptă triumfuri și victorii și îți doresc mult noroc. La mulți ani!

Felicitări cu ocazia zilei tale de naștere, dragul meu nepot! Nu te grăbi să faci totul în viață, să ajuți întregul univers, să încerci tot ce poți. Viața este atât de lungă și în același timp atât de scurtă, pentru a o trăi bine, trebuie să te oprești și să-ți permiti să stai pe loc pentru a-ți pregăti terenul pentru acțiune. Cu cât mergi mai încet, cu atât vei ajunge mai departe. Acest lucru a fost deja verificat. La mulți ani!

Dragul meu nepot, la mulți ani! Fiecare aniversare a ta este cel mai bun motiv pentru a-ți aminti cum ai crescut, ce succese ai atins și cum te-ai maturizat! Băiatul meu, sunt mândru de tine! Îți doresc zile strălucitoare, prieteni loiali și dedicați, rezultate strălucite la școală și noroc incredibil! Fii puternic, curajos și un tânăr de succes! Profită de toate oportunitățile și șansele de a deveni mai bun! Fii fericit, dragul meu! Și nu uita să-mi faci plăcere cu apeluri și vizite! Te îmbrățișez!

Felicitări cu ocazia zilei tale de naștere, drag și scump nepot! Să fii sănătos, fericit, plin de viață și deștept! Îți doresc să ai mulți prieteni buni, multe realizări în sport, și să-ți fie ușor la școală. Să crești un bărbat puternic, înțelept, rezistent și sigur pe sine. Să ai mereu o atitudine pozitivă și să-ți împlinești toate visele! La mulți ani!

Astăzi este o zi minunată, plină de culoare, pentru că nepotul meu își sărbătorește ziua de naștere! Dragul meu, din tot sufletul, vreau să te felicit pentru acest eveniment minunat și să-ți doresc sănătate bună, prieteni buni și succese la școală. Nu uita să vizitezi bunica și bunicul, ține minte că toți te iubim. Fii cel mai fericit băiat din lume, rămâi la fel de onest și deschis iar noi întotdeauna îți vom oferi sprijin și vom fi mândri de un nepot atât de drăguț ca tine. La mulți ani!

Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere, scumpul și dragul meu nepot! Cu mare drag, îmi aduc aminte de activitățile noastre pe care le făceam în doi, cum te învățam să meșteșugărești diverse lucruri, cum să repari tot felul de chestii. Îți urez multă bunăstare, sănătate și putere. Să fii întotdeauna un bărbat înțelept și muncitor!

Drag nepot, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc sănătate, bucurie, optimism, forță interioară, înțelepciune și binecuvântare. Fie ca fericirea ta să fie infinită. Îți doresc să fii un norocos în viață și un bun magnet al banilor. La mulți ani!

Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere, scump nepot! Eu am multe reușite în viață, dar cea mai mare realizare a mea, de care sunt enorm de mândru, este să am așa un nepot ca tine! Sunt sigur că te așteaptă un viitor strălucit! Îți doresc să fii curajos, să încerci orice idee îți vine în minte, să fii îndrăzneț! La mulți ani, dragule!

Știi, astăzi cadouri nu primești doar tu. Cândva demult, eu am primit cel mai frumos și drag cadou – pe tine! Deși, nu mereu am fost cei mai buni prieteni, eu apreciez faptul că ne înțelegem tot mai bine și mai bine. Tu ești nepotul meu de care eu sunt extrem de mândră. Te felicit din toată inima cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc ca toate visele tale să se îndeplinească. La mulți ani, dragul meu nepot!

Scump nepot, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți dorim o mare de fericire și bucurie, un ocean de posibilități, mulți prieteni minunați alături. Fii mereu tu însuți și savurează la maxim orice clipă. La mulți ani!

Drag nepot, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Suntem fericiți să vedem cum crești, să-ți vedem succesele și primele realizări. Îți dorim să ai o viață plăcută, interesantă și fără peripeții. Să fii sănătos, ambițios, curajos. Noi știm că tu vei obține tot ce-ți dorești, ba chiar mai mult. Tu poți multe. La mulți ani!

Dragul nostru nepot, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Să mergi prin viață curajos, să profiți de oportunități și niciodată să nu cedezi la primul eșec. Îți doresc să-ți vezi toate visele îndeplinite și să fii înconjurat de oameni buni, frumoși și luminoși. La mulți ani!

Scump nepoțel, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți dorim să crești mare, să fii vesel, năzbâtios, să ai succese la școală și să faci întotdeauna ce îți place. Fie ca iubirea noastră să te umple de energie și voință să faci multe lucruri mărețe. La mulți ani!

Drag nepot, bunica te felicită cu prilejul zilei tale de naștere! Atât de repede trece timpul și tu devii atât de mare. Îți urez să mergi înainte, să-ți pui scopuri mărețe și să nu uiți de cei care au încredere în tine și te iubesc. Noi suntem mândri de tine. La mulți ani!

La mulți ani, micul prinț! Iată că a sosit această zi magică! Tortul preferat, prietenii tăi dragi, veselia, o tonă de bomboane și cel mai wow spectacol de artificii va fi anume azi! Bucură-te de această zi la maxim, drag nepot!

Drag nepot, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Tu ești susținerea și speranța mea! Zâmbetul tău îmi aduce căldură și lumină în suflet. Fii mereu energic, ambițios, sănătos și cu planuri mărețe. Dăruiește în continuare multă fericire și bunăstare! La mulți ani!

Drag nepot, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Viața este minunată și îți urez ca ea să-ți dăruiască multe momente frumoase, fericire, bucurie, noroc și prieteni buni! Să ai succese în tot ce faci și întotdeauna să ai parte de tot ce-i mai bun. La mulți ani!

Astăzi nepotul meu își sărbătorește ziua de naștere! Te felicit cu această frumoasă zi și îți urez multe succese la școală! Tu mereu ai avut grijă de noi, ne-ai vizitat, ne-ai ajutat cu ce trebuie. Suntem mândri să avem așa nepoțel! Să știi că te iubim și că te vom susține în toate începuturile tale. La mulți ani!

vezi mai multe mesaje
în versiunea completă

deschide