Urări cu Întârziere de Ziua de Naștere | Mesaje Sincere

Ai uitat ziua de naștere a cuiva? Nu e o problemă! Descoperă urări cu întârziere de ziua de naștere din colecția noastră. Mesajele noastre sincere sunt ideale pentru a transmite cele mai bune gânduri.

cu Întârziere:

cu Întârziere
Îmi pare rău că nu am reușit să te felicit la timp. Dar oare poate fi prea târziu să dorești cuiva noroc sau dragoste? Și fericirea este întotdeauna de folos! Și nici fără dispoziție prea multe nu faci. Asta îți doresc eu, și în cantitate cât mai mare! La mulți ani!

Felicitarea mea a întârziat puțin în drum. Ea, ca un vin bun, s-a maturat pentru a te bucura cu un gust fin și delicat! Totul să fie pentru tine așa cum îți dorești întotdeauna! La mulți ani!

Îmi cer scuze, îmi pare rău că am uitat de ziua ta de naștere, dar asta doar pentru că tu nu îmbătrânești deloc. Îți doresc să arăți întotdeauna la fel de tânăr, an de an!

Sărbătorile nu se repetă, dar este în puterea oamenilor să le prelungească! Îți urez un La Mulți Ani cu un nou pas fantastic și inedit din toată inima! Îmi permit să-ți doresc doar cele mai bune și mai plăcute evenimente, călătorii pline de bucurie, schimbări așteptate cu nerăbdare și îndeplinirea proiectelor planificate, zile minunate pline de dragoste! La mulți ani!

Nu pot să nu-mi cer scuze pentru felicitarea întârziată de ziua ta de naștere, dar așa s-au întâmplat lucrurile. Îți doresc o pungă de fericire, noroc pe bandă rulantă și dragoste care să te urmărească mereu. Viața ta, să fie ca un vin adevărat, doar să se întărească cu anii, să devină mai strălucitoare și mai bogată, să câștige o aromă și un gust exotic. Iubește viața, bucură-te de momentele minunate și să ai o mare de pozitivism.

Îmi cer iertare pentru întârziere, felicitări cu ocazia zilei de naștere! De ziua de naștere se întâmplă minuni! Fie ca toate dorințele tale să se împlinească! Îți doresc să-ți găsești adevăratul scop în viață, să lași ceva în urma ta pe acest pământ! Să ai parte de iubire, să fii sănătos, să ai prieteni adevărați și susținere din partea celor dragi. La mulți ani!

La mulți ani cu întârziere, dar din tot sufletul! Soare, lumină, zâmbete sincere, bucurie, realizări semnificative, dragoste, bunăstare. Să-ți aducă viața numai surprize plăcute și să-ți ofere amintiri neobișnuite. La mulți ani!

Felicitări cu ocazia zilei de naștere care a trecut! Îmi pare rău pentru întârziere! Dar întârzierea felicitării mele este compensată de sinceritate și dragostea enormă pentru tine! Îți doresc pozitivism și noroc, bucurie și foc! Să-ți ofere viața oportunități și șanse care te vor ajuta să îți realizezi misiunea în viață! Să ai parte de evenimente strălucitoare și oameni frumoși, o viață interesantă și colorată, plină de aventuri!