La mulți ani BUNICA! Felicitări de ziua de naștere pentru bunica

Astăzi Bunica ta își sărbătorește ziua de naștere! Noi îi dorim un sincer «LA MULȚI ANI ⭐», iar tu urează-i ceva mai mult: Sănătate, Viață lungă, Fericire, Realizări frumoase și … vezi lista de felicitări pregătită special pentru această zi deosebită.


Dragă bunică, la mulţi ani! Ești întotdeauna un exemplu pentru noi, suntem mândri de energia, capacitatea de a iubi și de a ne oferi tuturor căldură și grijă. Îţi dorim multă sănătate și să ştii întotdeauna că te iubim și suntem fericiți să te vedem avem alături mereu.

Bunicuţă, cu ocazia zilei de naştere îți doresc ca tot ce e dificil să devină simplu, ca tot ce e trist să se transforme în amuzant, ca tot ce e plictisitor să se transforme în interesant, ca tot ce ai nevoie să fie în viața ta şi toți cei dragi inimii tale să fie mereu alături.

Bunicuță, lasă-ţi viaţa să fie plină de fericire, evenimente vesele şi emoţii pozitive. Lasă-ți sănătatea să fie excelentă, astfel încât să simți mereu putere și curaj în tine. Cât de des este posibil, zâmbește și rămâi aceeași sursă de optimism. Te iubesc foarte mult!

Dragă bunicuţă, te felicit[m cu ocazia zilei de naştere! Îţi dorim multe zile luminoase și fericite şi toate binecuvântările care îţi lipsesc. Fie ca atenția și dragostea să fie întotdeauna alături de tine și nu numai de sărbători. Ești cea mai bună! Te iubim!

La mulţi ani, bunicuţă! Îţi doresc multă sănătate și bună dispoziție, astfel încât să ai întotdeauna totul și să nu ai nevoie de nimic. Îţi doresc fericire în casă, iar confortul, armonia și înțelegerea reciprocă să domnească întotdeauna în ea.

Bunică, la mulţi ani! Îţi doresc ca fiecare zi nouă să fie plină de surprize, lucruri interesante, distracție și bucurie. Îţi doresc să nu te îmbolnăvești și cu acest an de viață să devii doar mai puternică, mai fericită, mai veselă. Și doresc, de asemenea, să te înțelegi cu bunicul meu și să rămâi regina grădinii cu flori.

Astăzi vreau să-i urez la mulți ani celei mai frumoase femei din familia mea: bunica. Dragă bunică, vreau să-ți mulțumesc pentru că ai devenit a doua mamă și cea mai bună prietenă, pentru că ai avut grijă de mine și m-ai sprijinit în fiecare etapă a vieții mele. Îţi doresc cea mai frumoasă zi în compania tuturor celor care te iubesc atât de mult. Felicitări!

Bunica mea iubită, la mulți ani! Îţi mulțumesc pentru dragostea și grija ta! Îţi doresc să fii sănătoasă, ca treburile să nu fie o povară şi fiecare zi să fie plină de evenimente interesante. Lasă inima să-ţi rămână tânără în ciuda înțelepciunii și experienței. Bună dispoziție, sănătate, întâlniri frumoase și călătorii interesante!

Felicitări celei mai îndrăgite, amabile, bune, minunate și frumoase bunici din lume. Ne dorim ca dragostea noastră pentru tine să devină ca elixirul tinereții, datorită căruia vei putea trăi o mulțime de ani minunați și fericiți, plini de sănătate fizică, energie interioară și tinerețe sufletească. Îţi dorim să nu admiți niciodată melancolia, să rezişti la toate necazurile și să reflectezi toate problemele cu un zâmbet amabil și din inimă. La mulţi ani!

Bunica mea dragă și minunată, la mulți ani! Îţi doresc bunăstare și bucurie, fericire și sănătate şi tot binele din lume. Lasă fiecare zi să-ţi aducă numai lucruri bune și starea de spirit să fie caldă și însorită. Felicitări, bunico!