La mulți ani BUNICA! Felicitări de ziua de naștere pentru bunica

Astăzi Bunica ta își sărbătorește ziua de naștere! Noi îi dorim un sincer «LA MULȚI ANI ⭐», iar tu urează-i ceva mai mult: Sănătate, Viață lungă, Fericire, Realizări frumoase și … vezi lista de felicitări pregătită special pentru această zi deosebită.


Scumpă bunică, în acestă frumoasă zi îți doresc ca lumea înconjurătoare să nu înceteze să te uimească, fie ca în fiecare zi să ai parte de minuni. Casa ta să fie mereu primitoare și caldă. Îți doresc seri interesante alături de familie, călătorii cât mai memorabile și noi oameni. Sănătate, dispoziție cât mai bună și optimism, la mulți ani!

Scumpa mea bunică, în acestă zi specială vreau să-ți urez multă sănătate, bună dispoziție, iar frumusețea sufletului tău să fie veșnică. Fie ca razele soarelui să-ți ofere putere și energie, inspirație, zâmbet și speranță.

Draga mea bunică, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc să rămâi la fel de bună la suflet, grijulie, tânără și frumoasă până la 100 de ani. Să știi că zâmbetul tău este din ce în ce mai frumos iar ochii mai luminoși. Să ne trăiești mulți ani fericiți, iar noi o să te alintăm cu multă dragoste, grijă și cu multe îmbrățișări!

La mulți ani scumpa noastră bunică! Acestă zi specială dorim să o petreci frumos alături de copii și nepoți, primește felicitările și mulțumirile noastre pentru bunătatea și înțelegerea ta, pentru căldura ta oferită nouă în momentele bune, dar și cele grele. Rămâii mereu fericită și energică!

Scumpa mea bunică! Astăzi este ziua ta de naștere și cu această ocazie vreau să-ți doresc sănătate și fericire. Alături de tine este mereu bine, calm și plăcut. Te iubesc mult!

Bunicuțo, la mulți ani! Îți mulțumesc pentru grija, alinarea și susținerea ta la toate nevoile mele. Îți doresc să fii sănătoasă iar ochii tăi blânzi să nu cunoască lacrimi de tristețe niciodată. Îți promit că noi te vom alina mereu cu multă iubire și multe îmbrățișări cât mai des posibil!

Bunico, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere. Îți doresc că indiferent de vârstă să rămâii o femeie uimitoare, care poate uimi cu capodoperele sale culinare, cu cântece vesele și succese incredibile. Fie ca sufletul tău să fie mereu senin, iar lumina soarelui să-ți ofere fericire și inspirație.

Bunico, scumpul meu omuleț, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere. Chiar dacă anii trec, e timpul tău – timpul să fii fericită, veselă, bună la suflet, muncitoare, cea mai iubită. Să fii la fel de înțeleaptă ca o bufniță și energică ca o pisică.

La mulți ani bunico! Îți doresc să fii sănătoasă și să ai în continuare o inima la fel de mare în care nu mai încape atâta dragoste pentru noi toți. Fii fericită și împăcată. Te iubesc bunicuța mea!

Bunico, felicitări cu ocazia zilei tale de naștere. Îți doresc ca sentimentul de fericire să-ți invadeze sufletul la fel ca și dispoziția bună, multă sănătate și atenția cuvenită din partea oamenilor apropiați, daruri generoase de la viață și idei care îți pot face fiecare zi sărbătoare, idei care îți pot umple zilele cu emoții pozitive și cu zâmbetele oamenilor dragi. Aniversare fericită!