La mulți ani BUNICA! Felicitări de ziua de naștere pentru bunica

Astăzi Bunica ta își sărbătorește ziua de naștere! Noi îi dorim un sincer «LA MULȚI ANI ⭐», iar tu urează-i ceva mai mult: Sănătate, Viață lungă, Fericire, Realizări frumoase și ... vezi lista de felicitări pregătită special pentru această zi deosebită.

Bunicii:

Cui:

Dragă bunică, la mulți ani! Toată viața tu m-ai înconjurat de iubire, grijă și gingășie. Fie ca în casa ta să fie la fel de confortabil, ca și în inima ta, și la fel de cald, ca mâinile tale. Îți mulțumesc mult pentru poveștile din copilărie, zâmbetul și mângâierile!

Toată gingășia și iubirea se exprimă printr-un singur cuvânt – bunica! Este cel mai drag om, pe care îl vedem de mici copii! Ea e ca soarele – ne încălzește când e frig, luminează când ne este trist. Draga mea, primește cele mai sincere urări de sănătate, fericire și iubire cu ocazia zilei tale de naștere. Eu mereu am avut impresia ca ești o zână, dar asta așa și este: mâinile tale fac minuni. Nu e corect să vorbim astăzi despre ani, pentru că tu vei fi mereu mai tânără decât toți în suflet. La mulți ani, bunică!

Draga mea bunică, la mulți ani! Îți dorim o mare de sănătate și confort. Bucură-ne încă mulți, mulți ani cu căldura ta, iubirea și dispoziția minunată. Noi îți vom dărui mereu bucurie, bunătate și momente minunate.

Asemeni fluturilor care zboară pe cer fără să se gândească la rău, așa îți doresc și ție, cu ocazia zilei de naștere, gânduri luminoase și momente de suflet cu persoanele dragi și prietenii. Și fie ca în această zi Dumnezeu să-ți dăruiască ceea ce va considera el că trebuie, și tu să trăiești mereu cu un sentiment de iubire infinită în inimă. La mulți ani, dragă bunică!

Dragă și iubită bunică, te felicit sincer cu ocazia zilei de naștere! Tu mi-ai dăruit mereu caldura ta, mângâierea, gingășia și grija. Eu îți doresc să fii mereu sănătoasă, să te bucuri de viață, să-ți păstrezi vigoarea încă pe mulți ani și să aștepți apariția strănepoților. La mulți ani!

Dragă bunicuță, la mulți ani! Fie ca aceasta zi magică să-ți dăruiască dispoziție minunată și multă bucurie. Fie ca Dumnezeu să te binecuvânteze pentru o viață lungă și fericită. Puteri, energie, sănătate și minuni. Fie ca mânuțele tale să se odihnească în sfârșit de muncă, iar sufletul să se bucure de prezența persoanelor dragi alături.

Iubita mea bunică, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Din toată inima îți mulțumesc pentru mângâiere, grijă și gingășie. Pentru atenția și bunătatea ta. Îți doresc energie, sănătate și puteri! Înainte te așteaptă mulți ani, pe care nepoții tăi se vor strădui să-i facă fericiți!

Astăzi își sărbătorește aniversarea, cel mai drag om pentru mine. Bunica mea, tu ești de neînlocuit, tu ești o rază strălucitoare în întunericul acestei lumi, cât de rău nu ar fi, vei găsi mereu cuvintele potrivite. Tu pentru mine ești un exemplu demn de urmat. Fie ca soarele să-ți lumineze viața, dorințele tale să devină realitate și fericirea să nu plece din viața ta niciodată. La mulți ani!

Bunică, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Bucură-te de fiecare zi însorită și ploioasă, de fiecare floare și rază de soare, iar eu promit la rândul meu să te bucur în fiecare zi și să nu-ți permit să te întristezi. La mulți ani!

Bunicuțo, la mulți ani! Îți mulțumesc pentru grija, alinarea și susținerea ta la toate nevoile mele. Îți doresc să fii sănătoasă iar ochii tăi blânzi să nu cunoască lacrimi de tristețe niciodată. Îți promit că noi te vom alina mereu cu multă iubire și multe îmbrățișări cât mai des posibil!

Te felicit, bunico, cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc să rămâi o femeie la fel de minunată cu inimă blândă și cu un caracter puternic. Îți doresc să ne alinți în continuare cu plăcintele tale super delicioase și să ai grădina plină cu de toate, așa cum îți dorești. Fie ca sufletul tău să fie plin de pace, fericire și liniște!

Scumpă bunică, în acestă frumoasă zi îți doresc ca lumea înconjurătoare să nu înceteze să te uimească, fie ca în fiecare zi să ai parte de minuni. Casa ta să fie mereu primitoare și caldă. Îți doresc seri interesante alături de familie, călătorii cât mai memorabile și noi oameni. Sănătate, dispoziție cât mai bună și optimism, la mulți ani!

Scumpa mea bunică, în acestă zi specială vreau să-ți urez multă sănătate, bună dispoziție, iar frumusețea sufletului tău să fie veșnică. Fie ca razele soarelui să-ți ofere putere și energie, inspirație, zâmbet și speranță.

Draga mea bunică, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc să rămâi la fel de bună la suflet, grijulie, tânără și frumoasă până la 100 de ani. Să știi că zâmbetul tău este din ce în ce mai frumos iar ochii mai luminoși. Să ne trăiești mulți ani fericiți, iar noi o să te alintăm cu multă dragoste, grijă și cu multe îmbrățișări!

La mulți ani scumpa noastră bunică! Acestă zi specială dorim să o petreci frumos alături de copii și nepoți, primește felicitările și mulțumirile noastre pentru bunătatea și înțelegerea ta, pentru căldura ta oferită nouă în momentele bune, dar și cele grele. Rămâii mereu fericită și energică!

Scumpa mea bunică! Astăzi este ziua ta de naștere și cu această ocazie vreau să-ți doresc sănătate și fericire. Alături de tine este mereu bine, calm și plăcut. Te iubesc mult!

Bunico, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere. Îți doresc că indiferent de vârstă să rămâii o femeie uimitoare, care poate uimi cu capodoperele sale culinare, cu cântece vesele și succese incredibile. Fie ca sufletul tău să fie mereu senin, iar lumina soarelui să-ți ofere fericire și inspirație.

Bunico, scumpul meu omuleț, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere. Chiar dacă anii trec, e timpul tău – timpul să fii fericită, veselă, bună la suflet, muncitoare, cea mai iubită. Să fii la fel de înțeleaptă ca o bufniță și energică ca o pisică.

La mulți ani bunico! Îți doresc să fii sănătoasă și să ai în continuare o inima la fel de mare în care nu mai încape atâta dragoste pentru noi toți. Fii fericită și împăcată. Te iubesc bunicuța mea!

Bunico, felicitări cu ocazia zilei tale de naștere. Îți doresc ca sentimentul de fericire să-ți invadeze sufletul la fel ca și dispoziția bună, multă sănătate și atenția cuvenită din partea oamenilor apropiați, daruri generoase de la viață și idei care îți pot face fiecare zi sărbătoare, idei care îți pot umple zilele cu emoții pozitive și cu zâmbetele oamenilor dragi. Aniversare fericită!

Bunica noastră frumoasă! La mulți ani draga noastră! Sincer, timpul de parcă nu are putere asupra ta, fiecare an îți adaugă câte un pic de tinerețe, energie și un izvor nesfârșit de pozitivism. Fie ca bolile să te ocolească, iar cântecele și zâmbetele să-ți invadeze casa. Zâmbește mereu pentru că zâmbetul tau este ca o rază de soare, care ne încălzește sufletele noastre.

Înțelepciunea ta mereu ne uimește, ne încălzești cu grija și bunătatea sufletului tău, iar capodoperele tale culinare nu au asemănare! Celei mai bune bunici, în fiecare an și mulți ani înainte, îți dorim sănătate și energie. La mulți ani!

La mulți ani bunicuțo! Îți doresc mulți ani înainte și vreau ca mâinile tale să mă încălzească mereu. Să fii sănătoasă, plină de puteri, să nu cunoști oboseală și tristețe și să fii cel mai fericit om de pe pământ!

Draga mea bunică, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere. Îți urez multă sănătate, pace sufletească, căldură, grijă și atenție în deajuns din partea celor dragi. Fie ca în casa ta să domine armonia și bunăstarea. Rămâi la fel de înțeleaptă, răbdătoare și curajoasă așa cum ești. Să ne fii pentru mult timp srpijinul nostru drag!

Bunicuța mea dragă și iubită, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Vreau să îți spun un mare mulțumesc pentru grija ta, delicatețea și înțelegearea ta. Vreau să îți urez mulți ani înainte, să ai parte de sănătate, grijă din partea celor dragi și cât mai multe zile cu soare. Bunico, îmi doresc să te văd mereu zâmbind și fie ca inima ta mare și blândă să facă această lume mai frumoasă și mai bună la suflet așa cum ești tu! La mulți ani!

Dragă bunicuță, ești cea mai înțeleaptă, bună la sulfet, frumoasă și sinceră. Ești persoana care se bucură nespus de mult pentru succesele noastre și ne ajuți la nevoie sau ne alinți. Te felicităm cu ocazia zilei de naștere și îți dorim multă sănătate, iubire și căldură sufletească de la noi și de la cei ce te înconjoară. Rămâi la fel de bună la sulfet, grijulie și deosebită!

La mulți ani, dragă bunică! Îți urez cât mai multe zile senine, multă fericire, sănătate, bunăstare și multe zâmbete. Bunicuțo, rămâi la fel de tânără, frumoasă, bună la suflet și iubită! Îmi doresc să ne bucuri în continuare cu copturile tale delicioase și deosebite, iar noi te vom bucura la rândul nostru cu multe îmbrățișări și cu multă dragoste!

La mulți ani bunicuțo! Îți doresc să fii sănătoasă, să ai parte de cât mai multe emoții pozitive. Să nu cunoști tristeți și să savurezi viața din plin, ca pe un cadou de la Dumnezeu. Fii fericită și sănătoasă încă mulți ani înainte!

Bunicuță dragă, la mulți ani! Îți doresc multă sănătate, gânduri pozitive, fie ca tensiunea să fie mereu stabilă iar nepoții și strănepoții să fie fericiți. Fie ca îngerul păzitor să-ți ocrotească casa, iar razele soarelui să te bucure. Rămâii mereu grijulie, de încredere și corectă.

Draga mea bunică, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc ca odată cu trecerea anilor să te simți mai plină de viață, mai optimistă, fie ca puterile tale să crească cu fiecare zi. Fii mereu la fel de bună, înțeleaptă și grijulie așa cum te știu. Bunico, nu fi tristă niciodată, nu ai motive. Noi vom fi mereu alături atunci când vei avea nevoie. Îți doresc ca destinul să-ți ofere încă mulți ani fericiți.

Dragă bunică, la mulţi ani! Ești întotdeauna un exemplu pentru noi, suntem mândri de energia, capacitatea de a iubi și de a ne oferi tuturor căldură și grijă. Îţi dorim multă sănătate și să ştii întotdeauna că te iubim și suntem fericiți să te vedem avem alături mereu.

Bunicuță, lasă-ţi viaţa să fie plină de fericire, evenimente vesele şi emoţii pozitive. Lasă-ți sănătatea să fie excelentă, astfel încât să simți mereu putere și curaj în tine. Cât de des este posibil, zâmbește și rămâi aceeași sursă de optimism. Te iubesc foarte mult!

Bunicuţă, cu ocazia zilei de naştere îți doresc ca tot ce e dificil să devină simplu, ca tot ce e trist să se transforme în amuzant, ca tot ce e plictisitor să se transforme în interesant, ca tot ce ai nevoie să fie în viața ta şi toți cei dragi inimii tale să fie mereu alături.

Felicitări celei mai îndrăgite, amabile, bune, minunate și frumoase bunici din lume. Ne dorim ca dragostea noastră pentru tine să devină ca elixirul tinereții, datorită căruia vei putea trăi o mulțime de ani minunați și fericiți, plini de sănătate fizică, energie interioară și tinerețe sufletească. Îţi dorim să nu admiți niciodată melancolia, să rezişti la toate necazurile și să reflectezi toate problemele cu un zâmbet amabil și din inimă. La mulţi ani!

Bunica mea dragă și minunată, la mulți ani! Îţi doresc bunăstare și bucurie, fericire și sănătate şi tot binele din lume. Lasă fiecare zi să-ţi aducă numai lucruri bune și starea de spirit să fie caldă și însorită. Felicitări, bunico!

Dintre bunicile ideale, eu am primit-o pe cea mai bună! Bunicuţă, îţi doresc să zâmbești mereu și să fii plină de forță și vigoare. Doar tu poți face totul și ne înțelegi întotdeauna. Te iubim foarte mult! La mulţi ani!

Dragă bunică, la mulţi ani! Îţi doresc multă sănătate, mulți ani, bună dispoziție, bunăstare și liniște sufletească. Rămâi aceeași bunică dulce, grijulie, afectuoasă şi amabilă.

Bunica mea bună, frumoasă, amabilă și iubită din toată inima, la mulți ani! Te îmbrățișez și îţi doresc ca anii să nu-ţi aducă frică sau îngrijorări. Deci acea bucurie și fericire să te însoțească în fiecare zi. Lasă să se întâmple tot felul de lucruri bune și să te înveselească. Fii sănătoasă, draga mea!

Bunică, draga mea, nu ar trebui să-ți faci griji cu privire la ani și la timpul care trece, pentru că în sufletul tău ești încă o femeie frumoasă, tânără și încrezătoare în sine. Lasă-ți sănătatea să nu te dezamăgească niciodată, corpul tău să nu cunoască oboseala, starea ta de spirit să fie întotdeauna grozavă, iar sufletul tău să cânte de bucurie. Te felicit și îţi doresc mai multe momente fericite alături de nepoții tăi, respect față de ceilalți și mulți ani înainte.

Draga noastră, bunică, cu cuvinte calde vrem să te felicităm cu ocazia zilei de naştere și să-ţi dorim să nu te întristezi niciodată, mai ales pentru fleacuri. Vom încerca mereu să te mulțumim cu succesele și realizările noastre. Multă sănătate și să știi mereu că te iubim și dorim să te vedem fericită.

Dragă bunicuţă, te felicit[m cu ocazia zilei de naştere! Îţi dorim multe zile luminoase și fericite şi toate binecuvântările care îţi lipsesc. Fie ca atenția și dragostea să fie întotdeauna alături de tine și nu numai de sărbători. Ești cea mai bună! Te iubim!

La mulţi ani, bunicuţă! Îţi doresc multă sănătate și bună dispoziție, astfel încât să ai întotdeauna totul și să nu ai nevoie de nimic. Îţi doresc fericire în casă, iar confortul, armonia și înțelegerea reciprocă să domnească întotdeauna în ea.

Bunică, la mulţi ani! Îţi doresc ca fiecare zi nouă să fie plină de surprize, lucruri interesante, distracție și bucurie. Îţi doresc să nu te îmbolnăvești și cu acest an de viață să devii doar mai puternică, mai fericită, mai veselă. Și doresc, de asemenea, să te înțelegi cu bunicul meu și să rămâi regina grădinii cu flori.

Astăzi vreau să-i urez la mulți ani celei mai frumoase femei din familia mea: bunica. Dragă bunică, vreau să-ți mulțumesc pentru că ai devenit a doua mamă și cea mai bună prietenă, pentru că ai avut grijă de mine și m-ai sprijinit în fiecare etapă a vieții mele. Îţi doresc cea mai frumoasă zi în compania tuturor celor care te iubesc atât de mult. Felicitări!

Bunica mea iubită, la mulți ani! Îţi mulțumesc pentru dragostea și grija ta! Îţi doresc să fii sănătoasă, ca treburile să nu fie o povară şi fiecare zi să fie plină de evenimente interesante. Lasă inima să-ţi rămână tânără în ciuda înțelepciunii și experienței. Bună dispoziție, sănătate, întâlniri frumoase și călătorii interesante!

Scumpa mea bunică! Îți doresc viață lungă, multă sănătate și fericire. Rămâi mereu așa cum ești, îți doresc să nu fi niciodată tristă, dar să zâmbești de fericire. Te iubesc foarte mult. La mulți ani!

Draga mea bunică! Te felicit cu ziua ta de naștere! În această zi însorită și veselă pentru noi toți, aș dori să-ți doresc multă sănătate, vitalitate, o atitudine pozitivă și o dispoziție excelentă. Fii mereu la fel de veselă, amabilă și deosebită. Iar inima să-ți bată adesea numai din momentele vesele și din întâlnirile plăcute, lasă lacrimile să vină în ochii tăi frumoși numai din motive de fericire și să-ți cânte sufletul cu încântare și minuni care se petrec în jur. Îți doresc, draga mea, să fii mereu înconjurată de persoane dragi, astfel încât grija și munca ta să fie apreciate și recompensate la adevărata lor valoare. Fii fericită, draga mea bunică, meriți! La mulți ani!

Bunico! Te felicit cu ziua ta de naștere și îți doresc momente plăcute de fericire într-o atmosferă caldă și confortabilă! Îți doresc ca inima ta să fie puternică și multă sănătate. Casa să-ți fie plină de calm și dragoste pentru cei dragi, iar nepoții să-i bucuri cu prezența și afecțiunea profundă. La mulți ani!

La mulți ani iubitei mele bunici! Îți doresc multă sănătate, viață lungă, putere, energie, fericire, pace, bunătate. Ca căldura și grija celor dragi să te țină mereu fericită. Îți mulțumesc foarte mult pentru dragostea, sprijinul și sfaturile înțelepte.

Draga și iubita mea bunică, la mulți ani! Îți doresc multă sănătate, inima să nu te doară și sufletul să nu se întristeze. Mulțumesc pentru grijă, căldură și dragoste. Îți doresc încă mulți ani înainte, sănătoși și luminoși. Te iubesc draga mea bunică!

vezi mai multe mesaje
în versiunea completă

deschide