La mulți ani BUNICA! Felicitări de ziua de naștere pentru bunica

Astăzi Bunica ta își sărbătorește ziua de naștere! Noi îi dorim un sincer «LA MULȚI ANI ⭐», iar tu urează-i ceva mai mult: Sănătate, Viață lungă, Fericire, Realizări frumoase și … vezi lista de felicitări pregătită special pentru această zi deosebită.


Dragă bunică, la mulţi ani! Ești întotdeauna un exemplu pentru noi, suntem mândri de energia, capacitatea de a iubi și de a ne oferi tuturor căldură și grijă. Îţi dorim multă sănătate și să ştii întotdeauna că te iubim și suntem fericiți să te vedem avem alături mereu.

Bunicuţă, cu ocazia zilei de naştere îți doresc ca tot ce e dificil să devină simplu, ca tot ce e trist să se transforme în amuzant, ca tot ce e plictisitor să se transforme în interesant, ca tot ce ai nevoie să fie în viața ta şi toți cei dragi inimii tale să fie mereu alături.

Bunicuță, lasă-ţi viaţa să fie plină de fericire, evenimente vesele şi emoţii pozitive. Lasă-ți sănătatea să fie excelentă, astfel încât să simți mereu putere și curaj în tine. Cât de des este posibil, zâmbește și rămâi aceeași sursă de optimism. Te iubesc foarte mult!

Bunica mea dragă și minunată, la mulți ani! Îţi doresc bunăstare și bucurie, fericire și sănătate şi tot binele din lume. Lasă fiecare zi să-ţi aducă numai lucruri bune și starea de spirit să fie caldă și însorită. Felicitări, bunico!

Dintre bunicile ideale, eu am primit-o pe cea mai bună! Bunicuţă, îţi doresc să zâmbești mereu și să fii plină de forță și vigoare. Doar tu poți face totul și ne înțelegi întotdeauna. Te iubim foarte mult! La mulţi ani!

Dragă bunică, la mulţi ani! Îţi doresc multă sănătate, mulți ani, bună dispoziție, bunăstare și liniște sufletească. Rămâi aceeași bunică dulce, grijulie, afectuoasă şi amabilă.

Bunica mea bună, frumoasă, amabilă și iubită din toată inima, la mulți ani! Te îmbrățișez și îţi doresc ca anii să nu-ţi aducă frică sau îngrijorări. Deci acea bucurie și fericire să te însoțească în fiecare zi. Lasă să se întâmple tot felul de lucruri bune și să te înveselească. Fii sănătoasă, draga mea!

Bunică, draga mea, nu ar trebui să-ți faci griji cu privire la ani și la timpul care trece, pentru că în sufletul tău ești încă o femeie frumoasă, tânără și încrezătoare în sine. Lasă-ți sănătatea să nu te dezamăgească niciodată, corpul tău să nu cunoască oboseala, starea ta de spirit să fie întotdeauna grozavă, iar sufletul tău să cânte de bucurie. Te felicit și îţi doresc mai multe momente fericite alături de nepoții tăi, respect față de ceilalți și mulți ani înainte.

Draga noastră, bunică, cu cuvinte calde vrem să te felicităm cu ocazia zilei de naştere și să-ţi dorim să nu te întristezi niciodată, mai ales pentru fleacuri. Vom încerca mereu să te mulțumim cu succesele și realizările noastre. Multă sănătate și să știi mereu că te iubim și dorim să te vedem fericită.

Dragă bunicuţă, te felicit[m cu ocazia zilei de naştere! Îţi dorim multe zile luminoase și fericite şi toate binecuvântările care îţi lipsesc. Fie ca atenția și dragostea să fie întotdeauna alături de tine și nu numai de sărbători. Ești cea mai bună! Te iubim!