La mulți ani BUNICA! Felicitări de ziua de naștere pentru bunica

Astăzi Bunica ta își sărbătorește ziua de naștere! Noi îi dorim un sincer «LA MULȚI ANI ⭐», iar tu urează-i ceva mai mult: Sănătate, Viață lungă, Fericire, Realizări frumoase și … vezi lista de felicitări pregătită special pentru această zi deosebită.


Toată gingășia și iubirea se exprimă printr-un singur cuvânt – bunica! Este cel mai drag om, pe care îl vedem de mici copii! Ea e ca soarele – ne încălzește când e frig, luminează când ne este trist. Draga mea, primește cele mai sincere urări de sănătate, fericire și iubire cu ocazia zilei tale de naștere. Eu mereu am avut impresia ca ești o zână, dar asta așa și este: mâinile tale fac minuni. Nu e corect să vorbim astăzi despre ani, pentru că tu vei fi mereu mai tânără decât toți în suflet. La mulți ani, bunică!

Dragă bunică, la mulți ani! Toată viața tu m-ai înconjurat de iubire, grijă și gingășie. Fie ca în casa ta să fie la fel de confortabil, ca și în inima ta, și la fel de cald, ca mâinile tale. Îți mulțumesc mult pentru poveștile din copilărie, zâmbetul și mângâierile!

Dragă și iubită bunică, te felicit sincer cu ocazia zilei de naștere! Tu mi-ai dăruit mereu caldura ta, mângâierea, gingășia și grija. Eu îți doresc să fii mereu sănătoasă, să te bucuri de viață, să-ți păstrezi vigoarea încă pe mulți ani și să aștepți apariția strănepoților. La mulți ani!

Asemeni fluturilor care zboară pe cer fără să se gândească la rău, așa îți doresc și ție, cu ocazia zilei de naștere, gânduri luminoase și momente de suflet cu persoanele dragi și prietenii. Și fie ca în această zi Dumnezeu să-ți dăruiască ceea ce va considera el că trebuie, și tu să trăiești mereu cu un sentiment de iubire infinită în inimă. La mulți ani, dragă bunică!

Draga mea bunică, la mulți ani! Îți dorim o mare de sănătate și confort. Bucură-ne încă mulți, mulți ani cu căldura ta, iubirea și dispoziția minunată. Noi îți vom dărui mereu bucurie, bunătate și momente minunate.

Dragă bunicuță, la mulți ani! Fie ca aceasta zi magică să-ți dăruiască dispoziție minunată și multă bucurie. Fie ca Dumnezeu să te binecuvânteze pentru o viață lungă și fericită. Puteri, energie, sănătate și minuni. Fie ca mânuțele tale să se odihnească în sfârșit de muncă, iar sufletul să se bucure de prezența persoanelor dragi alături.

Astăzi își sărbătorește aniversarea, cel mai drag om pentru mine. Bunica mea, tu ești de neînlocuit, tu ești o rază strălucitoare în întunericul acestei lumi, cât de rău nu ar fi, vei găsi mereu cuvintele potrivite. Tu pentru mine ești un exemplu demn de urmat. Fie ca soarele să-ți lumineze viața, dorințele tale să devină realitate și fericirea să nu plece din viața ta niciodată. La mulți ani!

Iubita mea bunică, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Din toată inima îți mulțumesc pentru mângâiere, grijă și gingășie. Pentru atenția și bunătatea ta. Îți doresc energie, sănătate și puteri! Înainte te așteaptă mulți ani, pe care nepoții tăi se vor strădui să-i facă fericiți!

Bunică, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Bucură-te de fiecare zi însorită și ploioasă, de fiecare floare și rază de soare, iar eu promit la rândul meu să te bucur în fiecare zi și să nu-ți permit să te întristezi. La mulți ani!

Te felicit, bunico, cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc să rămâi o femeie la fel de minunată cu inimă blândă și cu un caracter puternic. Îți doresc să ne alinți în continuare cu plăcintele tale super delicioase și să ai grădina plină cu de toate, așa cum îți dorești. Fie ca sufletul tău să fie plin de pace, fericire și liniște!

Scumpă bunică, în acestă frumoasă zi îți doresc ca lumea înconjurătoare să nu înceteze să te uimească, fie ca în fiecare zi să ai parte de minuni. Casa ta să fie mereu primitoare și caldă. Îți doresc seri interesante alături de familie, călătorii cât mai memorabile și noi oameni. Sănătate, dispoziție cât mai bună și optimism, la mulți ani!

Scumpa mea bunică, în acestă zi specială vreau să-ți urez multă sănătate, bună dispoziție, iar frumusețea sufletului tău să fie veșnică. Fie ca razele soarelui să-ți ofere putere și energie, inspirație, zâmbet și speranță.

Draga mea bunică, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc să rămâi la fel de bună la suflet, grijulie, tânără și frumoasă până la 100 de ani. Să știi că zâmbetul tău este din ce în ce mai frumos iar ochii mai luminoși. Să ne trăiești mulți ani fericiți, iar noi o să te alintăm cu multă dragoste, grijă și cu multe îmbrățișări!

La mulți ani scumpa noastră bunică! Acestă zi specială dorim să o petreci frumos alături de copii și nepoți, primește felicitările și mulțumirile noastre pentru bunătatea și înțelegerea ta, pentru căldura ta oferită nouă în momentele bune, dar și cele grele. Rămâii mereu fericită și energică!

Scumpa mea bunică! Astăzi este ziua ta de naștere și cu această ocazie vreau să-ți doresc sănătate și fericire. Alături de tine este mereu bine, calm și plăcut. Te iubesc mult!

Bunicuțo, la mulți ani! Îți mulțumesc pentru grija, alinarea și susținerea ta la toate nevoile mele. Îți doresc să fii sănătoasă iar ochii tăi blânzi să nu cunoască lacrimi de tristețe niciodată. Îți promit că noi te vom alina mereu cu multă iubire și multe îmbrățișări cât mai des posibil!

Bunico, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere. Îți doresc că indiferent de vârstă să rămâii o femeie uimitoare, care poate uimi cu capodoperele sale culinare, cu cântece vesele și succese incredibile. Fie ca sufletul tău să fie mereu senin, iar lumina soarelui să-ți ofere fericire și inspirație.

Bunico, scumpul meu omuleț, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere. Chiar dacă anii trec, e timpul tău – timpul să fii fericită, veselă, bună la suflet, muncitoare, cea mai iubită. Să fii la fel de înțeleaptă ca o bufniță și energică ca o pisică.

La mulți ani bunico! Îți doresc să fii sănătoasă și să ai în continuare o inima la fel de mare în care nu mai încape atâta dragoste pentru noi toți. Fii fericită și împăcată. Te iubesc bunicuța mea!

Bunico, felicitări cu ocazia zilei tale de naștere. Îți doresc ca sentimentul de fericire să-ți invadeze sufletul la fel ca și dispoziția bună, multă sănătate și atenția cuvenită din partea oamenilor apropiați, daruri generoase de la viață și idei care îți pot face fiecare zi sărbătoare, idei care îți pot umple zilele cu emoții pozitive și cu zâmbetele oamenilor dragi. Aniversare fericită!