La mulți ani BUNICA! Felicitări de ziua de naștere pentru bunica

Astăzi Bunica ta își sărbătorește ziua de naștere! Noi îi dorim un sincer «LA MULȚI ANI ⭐», iar tu urează-i ceva mai mult: Sănătate, Viață lungă, Fericire, Realizări frumoase și … vezi lista de felicitări pregătită special pentru această zi deosebită.


Scumpa mea bunică, în acestă zi specială vreau să-ți urez multă sănătate, bună dispoziție, iar frumusețea sufletului tău să fie veșnică. Fie ca razele soarelui să-ți ofere putere și energie, inspirație, zâmbet și speranță.

Draga mea bunică, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc să rămâi la fel de bună la suflet, grijulie, tânără și frumoasă până la 100 de ani. Să știi că zâmbetul tău este din ce în ce mai frumos iar ochii mai luminoși. Să ne trăiești mulți ani fericiți, iar noi o să te alintăm cu multă dragoste, grijă și cu multe îmbrățișări!

La mulți ani scumpa noastră bunică! Acestă zi specială dorim să o petreci frumos alături de copii și nepoți, primește felicitările și mulțumirile noastre pentru bunătatea și înțelegerea ta, pentru căldura ta oferită nouă în momentele bune, dar și cele grele. Rămâii mereu fericită și energică!

Scumpa mea bunică! Astăzi este ziua ta de naștere și cu această ocazie vreau să-ți doresc sănătate și fericire. Alături de tine este mereu bine, calm și plăcut. Te iubesc mult!

Bunicuțo, la mulți ani! Îți mulțumesc pentru grija, alinarea și susținerea ta la toate nevoile mele. Îți doresc să fii sănătoasă iar ochii tăi blânzi să nu cunoască lacrimi de tristețe niciodată. Îți promit că noi te vom alina mereu cu multă iubire și multe îmbrățișări cât mai des posibil!

Bunico, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere. Îți doresc că indiferent de vârstă să rămâii o femeie uimitoare, care poate uimi cu capodoperele sale culinare, cu cântece vesele și succese incredibile. Fie ca sufletul tău să fie mereu senin, iar lumina soarelui să-ți ofere fericire și inspirație.

Bunico, scumpul meu omuleț, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere. Chiar dacă anii trec, e timpul tău – timpul să fii fericită, veselă, bună la suflet, muncitoare, cea mai iubită. Să fii la fel de înțeleaptă ca o bufniță și energică ca o pisică.

La mulți ani bunico! Îți doresc să fii sănătoasă și să ai în continuare o inima la fel de mare în care nu mai încape atâta dragoste pentru noi toți. Fii fericită și împăcată. Te iubesc bunicuța mea!

Bunico, felicitări cu ocazia zilei tale de naștere. Îți doresc ca sentimentul de fericire să-ți invadeze sufletul la fel ca și dispoziția bună, multă sănătate și atenția cuvenită din partea oamenilor apropiați, daruri generoase de la viață și idei care îți pot face fiecare zi sărbătoare, idei care îți pot umple zilele cu emoții pozitive și cu zâmbetele oamenilor dragi. Aniversare fericită!

Bunica noastră frumoasă! La mulți ani draga noastră! Sincer, timpul de parcă nu are putere asupra ta, fiecare an îți adaugă câte un pic de tinerețe, energie și un izvor nesfârșit de pozitivism. Fie ca bolile să te ocolească, iar cântecele și zâmbetele să-ți invadeze casa. Zâmbește mereu pentru că zâmbetul tau este ca o rază de soare, care ne încălzește sufletele noastre.

Înțelepciunea ta mereu ne uimește, ne încălzești cu grija și bunătatea sufletului tău, iar capodoperele tale culinare nu au asemănare! Celei mai bune bunici, în fiecare an și mulți ani înainte, îți dorim sănătate și energie. La mulți ani!

Te felicit, bunico, cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc să rămâi o femeie la fel de minunată cu inimă blândă și cu un caracter puternic. Îți doresc să ne alinți în continuare cu plăcintele tale super delicioase și să ai grădina plină cu de toate, așa cum îți dorești. Fie ca sufletul tău să fie plin de pace, fericire și liniște!

Scumpă bunică, în acestă frumoasă zi îți doresc ca lumea înconjurătoare să nu înceteze să te uimească, fie ca în fiecare zi să ai parte de minuni. Casa ta să fie mereu primitoare și caldă. Îți doresc seri interesante alături de familie, călătorii cât mai memorabile și noi oameni. Sănătate, dispoziție cât mai bună și optimism, la mulți ani!

Draga mea bunică, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere. Îți urez multă sănătate, pace sufletească, căldură, grijă și atenție în deajuns din partea celor dragi. Fie ca în casa ta să domine armonia și bunăstarea. Rămâi la fel de înțeleaptă, răbdătoare și curajoasă așa cum ești. Să ne fii pentru mult timp srpijinul nostru drag!

Bunicuța mea dragă și iubită, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Vreau să îți spun un mare mulțumesc pentru grija ta, delicatețea și înțelegearea ta. Vreau să îți urez mulți ani înainte, să ai parte de sănătate, grijă din partea celor dragi și cât mai multe zile cu soare. Bunico, îmi doresc să te văd mereu zâmbind și fie ca inima ta mare și blândă să facă această lume mai frumoasă și mai bună la suflet așa cum ești tu! La mulți ani!

Dragă bunicuță, ești cea mai înțeleaptă, bună la sulfet, frumoasă și sinceră. Ești persoana care se bucură nespus de mult pentru succesele noastre și ne ajuți la nevoie sau ne alinți. Te felicităm cu ocazia zilei de naștere și îți dorim multă sănătate, iubire și căldură sufletească de la noi și de la cei ce te înconjoară. Rămâi la fel de bună la sulfet, grijulie și deosebită!

La mulți ani, dragă bunică! Îți urez cât mai multe zile senine, multă fericire, sănătate, bunăstare și multe zâmbete. Bunicuțo, rămâi la fel de tânără, frumoasă, bună la suflet și iubită! Îmi doresc să ne bucuri în continuare cu copturile tale delicioase și deosebite, iar noi te vom bucura la rândul nostru cu multe îmbrățișări și cu multă dragoste!

La mulți ani bunicuțo! Îți doresc să fii sănătoasă, să ai parte de cât mai multe emoții pozitive. Să nu cunoști tristeți și să savurezi viața din plin, ca pe un cadou de la Dumnezeu. Fii fericită și sănătoasă încă mulți ani înainte!

La mulți ani bunicuțo! Îți doresc mulți ani înainte și vreau ca mâinile tale să mă încălzească mereu. Să fii sănătoasă, plină de puteri, să nu cunoști oboseală și tristețe și să fii cel mai fericit om de pe pământ!

Bunicuță dragă, la mulți ani! Îți doresc multă sănătate, gânduri pozitive, fie ca tensiunea să fie mereu stabilă iar nepoții și strănepoții să fie fericiți. Fie ca îngerul păzitor să-ți ocrotească casa, iar razele soarelui să te bucure. Rămâii mereu grijulie, de încredere și corectă.