La mulți ani BĂRBATE! Felicitări de ziua de naștere pentru bărbați

Astăzi Bărbatul tău își sărbătorește ziua de naștere! Noi îi dorim un sincer «LA MULȚI ANI ⭐», iar tu urează-i ceva mai mult: Sănătate, Noroc, Fericire, Realizări frumoase și ... vezi lista de felicitări pregătită special pentru această sărbătoare frumoasă.

Bărbați:

Cui:

Există “bărbați – cuvinte” și există “bărbați – fapte”. Primii vorbesc mult, desenează grafice, discută, precizează, se consultă cu mama, cu prietenii, se conduc după horoscop și cursul valutar… A doilea tip pur și simplu iau o decizie: să trăiască aici și acum, să acționeze – imediat, să iubească iată această femeie. Și orice s-ar întâmpla, el știe: o să se descurce… Așa ai primit darul la naștere – de a fi puternic. Și să te descurci cu orice necaz… Felicitări cu ziua ta de naștere, fericire!

De ziua ta, îți doresc să fii sănătos, puternic, energic și ambițios! Să fii perseverent, plin de curaj, să ai alături o femeie iubitoare și fie ca în casa ta să fie belșug! La mulți ani!

Te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc curaj, perseverență, bărbăție și încredere! Să ai parte de mari realizări, de succese care îți vor defini viitorul, dar mai ales prezentul. La mulți ani!

Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți urez sănătate, noroc și bucurie în toate! Să ai un milion de vise și țeluri îndeplinite!

Felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc să fii iubit și să iubești, să primești plăcere de la fiecare zi trăită! Să ai unde te întoarce seara și să fie persoane care să te aștepte cu mult dor și dragoste! La mulți ani minunați!

De ziua ta de naștere, îți doresc experiențe inedite și diferite în viață! Îți urez fericire, noroc și încredere! Fie ca de azi să înceapă o nouă etapă în viața ta și să survină schimbări plăcute și mult așteptate! La mulți ani!

În această zi frumoasă, îți doresc multă veselie și surprize frumoase! Îți urez să zâmbești des, căci norocul iubește oamenii optimiști! Să îți atingi toate scopurile propuse și niciodată să nu te oprești la cele obținute. Trăiește așa cum îți place și înconjoară-te cu bunătate și lumină. La mulți ani!

Te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc sănătate, bunăstare, noroc, putere, curaj, ambiție și bărbăție. Să găsești sens în tot ce faci, să ai alături oameni potriviți lângă tine, să îți crești aripi și să zbori în direcția corectă a vieții. La mulți ani!

Felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc să-ți trăiești viața în așa mod, încât la bătrânețe să ai ce îți aminti! Savurează fiecare clipă și privește viața cu optimism. Fii un om fericit și zâmbește în fiecare zi. La mulți ani!

Te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Fie ca toate diminețile să-ți dăruiască inspirație și energie, fie ca toate zilele să-ți treacă în noroc, iar fiecare seară să fie despre timp petrecut frumos. Îți doresc să fii corect, demn și să faci lucruri minunate. La mulți ani!

Te felicit cu prilejul zilei tale de naștere și îți doresc ca această zi să înceapă cu zâmbet și multă căldură în suflet! Fie ca sufletul să nu-ți îmbătrînească niciodată, iar cifra din buletin să rămână doar o cifră! Îți doresc multă inspirație, înțelepciune, iubire și bunăstare. Să ai noroc în tot ce faci. La mulți ani!

Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc bărbăție, curaj, putere, inspirație și forțe interioare! Fie ca norocul să-ți surâdă în toate. Fie ca în inimioara ta să trăiască dragostea și armonia! La mulți ani frumoși!

A sosit o zi în care ai devenit mai bogat. Ziua ta de naștere! Îți doresc să te bucuri de ea și să te reîncarci cu multă energie și putere! Să ai parte de iubire, bunăstare și belșug. La mulți ani!

Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Probabil deja toată lumea ți-a urat fericire, noroc și sănătate, dar eu totuși o să încerc să îți urez ceva mai special. Îți doresc să găsești armonie și dragoste când vii acasă, îți urez să ai zâmbet pe buze atunci când îți vezi conturile bancare și îți urez să ai parte de minim 12 călătorii pe an în acele destinații pe care atît de mult ți le dorești. La mulți ani!

Din toată inima, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să fii tânăr sufletește, fericit, bogat, sănătos! Fie ca toate scopurile pe care ți le-ai setat să se îndeplinească! Crede și speră că nimic nu este întâmplător în viață și că totul se va aranja în cel mai frumos mod pentru tine. La mulți ani!

Te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Sunt o norocoasă să te am în viața mea! Îți urez tot binele din lume pe care îl meriți absolut. Îți urez să fii înconjurat de oameni frumoși, deschiși la suflet și inteligenți. La mulți ani binecuvîntați!

Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Ești un adevărat bărbat, ești un om valoros. Îți doresc ca zilele să-ți fie frumoase, gândurile luminoase, ideile geniale iar serile pline de iubire. La mulți ani!

Îți urez să ai succes în orice faci, îți doresc să întâlnești fiecare zi cu inspirație și zâmbetul pe buze! Să găsești mereu soluție la orice întrebare și să cucerești cele mai înalte apogeuri. La mulți ani!

Fie ca în suflet să-ți fie liniște și lumină! Fie ca flacăra din inima ta să adune oameni buni în jurul tău! La mulți ani cu susținători pe măsură în viață!

Oare cum e bărbatul adevărat? Responsabil, inteligent, manierat, de încredere? Da! Iar tu, cu siguranță, te numeri printre ei! Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să dezvolți mereu aceste calități ale tale și să primești înzecit în schimb. La mulți ani!

Te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc realizări frumoase, vise îndeplinite și țeluri atinse cu succes! Fie ca orice gând interesant și pozitiv pe care îl ai să se materializeze curând. La mulți ani!

Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Din toată inima, îți doresc să îți îndeplinești toate scopurile și țelurile propuse! Fie ca norocul să-ți surâdă de fiecare dată, fie ca buzunarul întotdeauna să-ți fie plin, iar sufletul să adie a bucurie. Îți urez ca cei dragi să-ți fie aproape, ca sănătatea să-ți fie de fier, ca inspirația să fie prezentă în viața ta. La mulți ani!

Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Îți urez ceea ce este mai important, desigur că sănătate și numai bine! Tu ești sprijinul familiei, ești cel care dă ritmul și îi motivează pe cei din jurul său. Îți doresc să găsești întotdeauna motivație ca să creezi și să obții ceea ce îți dorești cu adevărat. Fie ca viața să-ți fie frumoasă și lipsită de obstacole inutile. La mulți ani!

Din toată inima, astăzi te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Sunt destul de norocos că te cunosc, căci ești un om exemplu în multe dintre aspectele vieții. Îți doresc ca cele mai curajoase vise ale tale să se materializeze, ca zilele să-ți treacă frumos, alături de cei dragi care te susțin și te motivează. Fie ca totul în viața ta să fie uimitor și minunat. La mulți ani!

Fie ca viața să-ți fie plină de optimism, iubire, inspirație, motivație, sănătate și curaj! Să ai parte de momente inedite, întâlniri cu oameni speciali, evenimente și oportunități la care alții doar visează. Fie ca viața să te impresioneze cu tot ce are ea mai frumos. La mulți ani!

Bărbăția este o adevărată valoare a unui bărbat care se rezumă în capacitatea de a fi matur, de a lua decizii, de a avea grijă de cei dragi și de a-și ține cuvântul și poziția indiferent de circumstanțe. Te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! De-a lungul timpului, ai demonstrat că ești un bărbat demn, responsabil și perseverent. Datorită lor, ai obținut multe în viață, iar ăsta abia e începutul. Îți doresc să reușești orice îți propui, indiferent cât de grandios și “strașnic” nu ar suna. La mulți ani!

Astăzi este o zi foarte specială pentru tine! Este ziua ta! Îți doresc să trăiești o viață destoinică, îmbelșugată, să iubești cu adevărat, să te autorealizezi ca bărbat și să te bucuri de momente uimitoare în viața ta. Să ai alături oameni de calitate și loiali, indiferent de circumstanțe. La mulți ani!

Din toată inima, îți urez sănătate, putere, voiciune, energie și perseverență ca să reușești ceea ce ți-ai pus în plan. Tu ești un bărbat adevărat, un om cu caracter destoinic și demn care a demonstrat maturitate și inteligență de-a lungul anilor. Fie ca norocul și fericirea să persiste în viața ta căci meriți din plin! La mulți ani!

Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să fii vesel, binedispus, energic și cu mult curaj! Să fii înconjurat de cei dragi, să ai parte de creștere profesională și personală! La mulți ani și cât mai mult bine! La mulți ani!

În această zi minunată, vreau să felicit un adevărat bărbat, un prieten bun, un fiu responsabil și pur și simplu, un om minunat, cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc să fii sănătos, plin de energie și cu multă voință de a răsturna munții! Îți urez succes și perseverență, să reușești să fii acolo unde ți-ai propus! La mulți ani binecuvântați și frumoși alături de cei dragi!

Îmi exprim cele mai sincere urări de bine și felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Trecând prin atâtea, ai demonstrat că ești un bărbat curajos, demn, echilibrat și destoinic în fiecare acțiune a sa. Îți doresc ca toate visele tale să aibă o proprietate magică – să se îndeplinească! Fie ca cei dragi să îți fie aproape și să te susțină în toate începuturile tale. La mulți ani!

Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc niciodată să nu-ți pierzi din energia și voința sufletului, mereu să îți îmbogățești viața cu fapte bune și noi realizări! Îți urez să rămâi un om de cinste indiferent de circumstanțele vieții! La mulți ani!

În această zi minunată, îți doresc să fii întotdeauna un bărbat curajos, echilibrat, destoinic și perseverent! Să ai parte de creștere în carieră, de dragoste și armonie în familie, de oportunități minunate în viață care să-ți permită să te autorealizezi! Fii sănătos, înțelept și mereu împăcat cu sine. La mulți ani plini de momente extraordinare!

Ziua când ai apărut pe lume, a fost cea mai fericită pentru părinții tăi! Astăzi ei pot fi mândri de tine și să se bucure de toate realizările tale! Îți doresc să ai o viață palpitantă, plină de emoții pozitive și alături să ai oameni dragi și devotați! Îți urez experiențe cât mai colorate și să savurezi fiecare clipă pe care o trăiești. La mulți ani!

Sincere urări de bine cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc multă sănătate, energie, voință, gânduri pozitive și să-ți menții spiritul mereu tânăr! Ai reușit să demonstrezi că ești un bărbat inteligent, capabil, perseverent și care știe să ducă lucrurile la bun sfârșit! Eu știu sigur că tot ce ți-ai pus în plan, se va realiza. Spor în toate. La mulți ani!

În această zi specială, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc ca cele mai puternice dorințe ale tale să se îndeplinească! Să ai parte de bunăstare, dispoziție bună, dragoste și cât mai multă armonie în viața de zi cu zi. Fie ca toate evenimentele din viață să-ți fie frumoase și nemaipomenite. La mulți ani norocoși!

Sincere urări de bine cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc ca tot ce îți dorești să se îndeplinească, ca planurile tale să se materializeze, ca oamenii dragi să îți fie alături și să îți susțină toate începuturile. Fie ca binele să fie nelipsit din viața ta, iar norocul să te înconjoare în permanență. La mulți ani!

Ziua de naștere este o zi importantă pentru fiecare din noi! Îți doresc să ai parte de o aniversare cât mai plăcută, să îi revezi pe cei dragi ție și să trăiești cele mai plăcute emoții! Fie ca toate urările de bine pe care le vei auzi astăzi să se îndeplinească rând pe rând și să îți aducă cea mai mare împlinire. La mulți ani!

Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să ai o viață prosperă, liniștită, plină de dragoste, experiențe colorate, reușite cât mai înalte! Trăiește viața la maximă intensitate, bucură-te de tot ce îți oferă ea și creează amintiri cât mai prețioase peste ani! La mulți ani!

Astăzi este ziua ta de naștere! Ce zi specială pentru tine și pentru noi totodată! Îți doresc ca fiecare zi și fiecare minută să-ți fie plină de fericire, iubire, bunăstare, armonie. Ca viața să-ți dăruiască tot ce are ea mai special. Ca greutățile să dispară din viața ta și să facă loc pentru evenimente luminoase și speciale. La mulți ani!

Felicitări celui mai inteligent, harnic, responsabil și bravo bărbat cu prilejul zilei de naștere! Îți doresc să fii primul în toate și să reușești tot ce îți propui! Câștigă și savurează fiecare victorie! Ai grijă de tine, de cei dragi ție și creați amintiri de preț împreună. La mulți ani!

Celui mai minunat și bravo bărbat îi spunem astăzi un sincer “La mulți ani!”. Îți doresc să fii întotdeauna sincer, cel puțin cu tine, să nu ai nicicând neînțelegeri cu cei dragi și să te bucuri necondiționat de susținerea lor. Din toată inima, îți urez bunăstare și fericire în viață, noroc și belșug.

Felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc să fii înconjurat de oameni dragi, mereu, nu doar de sărbători! Îți urez să primești plăcere de la viața ta, jobul tău, să-ți creezi acele condiții care să te satisfacă sută la sută. Fii fericit și împlinit. La mulți ani!

Puterea, curajul, sinceritatea și bunăvoința sunt adevăratele calități ale unui bărbat – și tu le însumezi pe toate cu succes. Îți doresc să nu pierzi nicicând din ele, ci doar să le amplifici și să te reîncarci cu multă energie pozitivă. La mulți ani!

Sincere felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc oameni dragi alături, bucurie și inspirație, noroc și dispoziție cât mai bună! Îți urez să îți îndeplinești toate visele și scopurile și să fii un om exemplu pentru mulți din anturajul tău. La mulți ani!

Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc ambiție, perseverență și curaj ca să îți îndeplinești toate scopurile! Să ai parte de oameni dragi alături care să te susțină în toate deciziile tale. La mulți ani frumoși!

Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Ai devenit mai înțelept și mai matur. Curând nu vei avea nici o piedică ca să devii un super star! Îți doresc ca norocul să-ți surâdă în toate și ca toate gândurile tale să se materializeze. La mulți ani!

Felicitări cu prilejul zilei de naștere celui mai fantastic bărbat! Sunt nespus de bucuroasă că viața a făcut să ne întâlnim! Tu ești un prieten loial, care mereu are cuvintele calde la el. De ziua ta, îți doresc să auzi înmiit aceste cuvinte și să trăiești în deplină armonie. La mulți ani!

Îți doresc un job bine plătit și care să îți placă, creștere profesională, multă sănătate și ambiție! Să ți se îndeplinească tot ce îți pui în plan, să te bucuri de tot ce este mai prosper și frumos. Fii energic, optimist și îndrăgostit de lumea înconjurătoare. La mulți ani!

“Vinovatul” petrecerii noastre, la mulți ani! Îți dorim tot binele din lume, dragoste, împlinire, să te bucuri de această lume și să vezi toată splendoarea ei. Sărbătorind alături de tine ziua ta, îți urăm ca ceea la ce visezi să se materializeze, iar ca gândurile tale să fie optimiste și pline de lumină. La mulți ani cu spor în toate!

vezi mai multe mesaje
în versiunea completă

deschide