La mulți ani BĂRBATE! Felicitări de ziua de naștere pentru bărbați

Astăzi Bărbatul tău își sărbătorește ziua de naștere! Noi îi dorim un sincer «LA MULȚI ANI ⭐», iar tu urează-i ceva mai mult: Sănătate, Noroc, Fericire, Realizări frumoase și … vezi lista de felicitări pregătită special pentru această sărbătoare frumoasă.


Ești o persoană bună, uneori un răutăcios. Ai mai multi neuroni, astfel încât toată prostia dispare. Te iubim foarte mult și, prin urmare, îți dorim ca în curând să ai un psihiatru personal cu care să fie foarte distractiv să treci prin această viață tristă. Și ar fi, de asemenea, mișto să ai un elixir, ei bine, cel care promite viața veșnică. L-ai fi băut și ai rămâne atât de frumos timp de secole.

Dragul și iubitul meu, la mulți ani! Lasă toate răutăţile să treacă de tine și eu voi fi întotdeauna sprijinul tău iubitor și grijuliu. Îţi doresc fericire nepământeană și te sărut dulce.

Dragul meu șef, la mulţi ani! Îţi doresc mai multă inspirație, entuziasm, creștere și dezvoltare a carierei. Fie ca drumul tău de viață să nu fie umbrit de obstacole și încercări, și totul să funcționeze bine. Lasă fericirea să-ți fie pe tocuri, iar norocul să fie întotdeauna prezent în viața ta. Dragul meu lider, dreptatea, onestitatea, bunătatea și grija ta nu cunosc limite, rămâi așa mereu.

Drag şef, în numele angajaților echipei noastre, vă felicităm cu ocazia zilei de naştere! Vă doresc succes în munca dvs fructuoasă, prosperitate în afacere, înțelepciune și optimism. Mențineți-vă ziua de lucru mai scurtă și portofelul mai gros. Dorim ca dvs, șeful nostru generos și drept, să aveți mereu grijă de subordonați, pe măsură ce lucrăm pentru a vă spori bunăstarea. Lăsați-vă concurenții să vă trateze cu respect și puțină teamă. Vă dorim sănătate și un viitor stabil.

Să se umple viața până la refuz, ca un pahar cu vin, numai cu zile luminoase şi fericite! Vă dorim sănătate și bucurie pentru o sută de ani înainte. La mulţi ani!

Omul meu drag, tu ești cea mai de preț persoană din lume și în fiecare zi mă bucur că te am. La mulți ani! Îţi doresc să fii mereu „numărul unu” în tot ceea ce vei întreprinde. Fii fericit, dragule.

Dragul nostru şef, astăzi, în atmosfera festivă a zilei de naștere, dorim să vă mărturisim toată echipa dragoste sinceră pe care o avem faţă de dumneavoastră. Este întotdeauna ușor să lucrezi cu un șef ca tine. Ești cel mai corect, cel mai onest și cel mai exigent. La mulţi ani! Fie ca soarta să vă ofere cele mai valoroase cadouri: sănătate, căldură în casă, noi realizări.

La mulți ani, bărbate! Pentru fericire ai nevoie de un sac de bani, prieteni loiali și o soție frumoasă. Așadar, lasă Mama Soartă să nu te ocolească și să-ţi ofere tot ceea ce doreşti cu pasiune.

În această zi de sărbătoare, vă urăm la mulţi ani fericiţi! Deși anii nu sunt cel mai plăcut lucru care poate fi adăugat, lăsați-i să vină cu cea mai puternică sănătate, fericire uimitoare, prosperitate trimisă de Dumnezeu și dispoziție excelentă.

Există o frază în armată: „Adevăratul tată – comandant este strict, dar corect”. Această declarație se atribuie pe deplin pentru dvs., în calitate de șef al organizației noastre. Înțelepciunea și abilitatea dvs. de a gândi strategic ne permite tuturor să ne hrănim familiile, să fim plătiți și să sperăm să urcăm pe scara carierei. Vă mulțumim că sunteţi cu noi!