La mulți ani BĂRBATE! Felicitări de ziua de naștere pentru bărbați

Astăzi Bărbatul tău își sărbătorește ziua de naștere! Noi îi dorim un sincer «LA MULȚI ANI ⭐», iar tu urează-i ceva mai mult: Sănătate, Noroc, Fericire, Realizări frumoase și … vezi lista de felicitări pregătită special pentru această sărbătoare frumoasă.


La mulți ani! Îți doresc să fii bărbat în viață și maestru printre bărbați. Puterea ta de voinic să se înmulțească și să găsești situațiile potrivite pentru a o folosi. Iar alături să ai mereu o frumoasă doamnă, capabilă să aprecieze tot ce se întâmplă și să te prețuiască.

Să vezi în oglindă un bărbat de succes și stilat, în buzunar să găsești cheile de la un automobil scump, în portmoneu să descoperi posibilitatea de a achita pentru toate dorințele tale. Să ai noroc la femei, colegi și prieteni. Iată ce îți doresc în ziua ta de naștere. Fii sănătos. La mulți ani!

Etalon al bărbăției și siguranței, ești tu în viața mea. Întrebarea următoare, cum trebuie să arate un bărbat adevărat a fost înlăturată o dată și pentru totdeauna. Permite-mi să îți urez în ziua ta de naștere, să rămâi sănătos, puternic, deștept și răbdător și în continuare. Fie ca anii cei mai buni să îi ai înainte, iar tot ce e mai înteresant să vină în viața ta cu fiecare zi.

Primește urările mele de ziua ta de naștere. Chiar dacă ai devenit mai matur, ține minte că vârsta înfrumusețează bărbații adevărați. Îți doresc să experimentezi emoții neașteptate. Calcă pe marginea prăpastiei, simte mirosul pericolului și percepe acea explozie de putere, care te v-a încărca cu energie. Vreau să simți că totul este realizabil, îndrăznește!

Vă felicit cu ocazia zilei de naștere. Vă doresc să fiți un adevărat admiral pe drum, general la serviciu, iar acasă – motănașul pufos cu locul bine meritat pe orice canapea. Toată familia să vă servească cu bunătăți, să vă mângâie pe blană și să se bucure oricând ați veni.

Aceste urări se adresează bărbatului puternic, curajos, decent și fermecător! Fii norocos în toate treburile. Fie ca norocul să nu te părăsească nici pentru un minut. Fii frumos, nu doar la exterior dar și prin fapte. Și fie ca să ai parte de stabilitate financiară care să rămână cu tine pe veci! La mulți ani!

La mulți ani! Vă doresc să fiți la fel de puternic ca un urs, la fel de muncitor ca un cal, la fel de deștept ca o bufniță, la fel de neânfricat ca un leu, la fel de frumos ca un păun, și să câștigați atâția bani, pentru a întreține tot acest zoo park, pe teritoriul castelului dvs. fastuos.

Te felicit cu ziua importantă din calendar! Anul care a trecut nu înseamnă decât faptul, că vinovatul serbării a devenit cu 12 luni mai bun în toate sensurile cuvântului: mai creativ, mai fermecător, mai încrezut în forțele proprii. Fie ca anul viitor al terrei noastre, să adauge noi puncte acestei liste. Succes să ai în orice lucru!

Te felicit cu ocazia zilei de naștere, bărbat minunat. Îți doresc să fii călătorul vesel pe drumurile fericirii, îți doresc muncă fructuoasă și venit mare, ca rezultat al acestei munci. Norocul să-ți zâmbească zilnic și ca un vultur mândru și curajos să reușești să-ți parcurgi drumul.

Îți dorim ca munca vieții tale să fie bine plătită și înteresantă, alături să fie cea care mereu te va inspira la fapte și desigur, să ai sănătate ca să îți ajungă pentru toate astea și pentru mai multe lucruri. La mulți ani!