La mulți ani FIUL MEU! Felicitări de ziua de naștere a FIULUI

Astăzi Fiul tău își sărbătorește ziua de naștere! Noi îi dorim un sincer «LA MULȚI ANI ⭐», iar tu urează-i ceva mai mult: Sănătate, Noroc, Fericire, Realizări frumoase și ... vezi lista de felicitări pregătită special pentru această sărbătoare importantă.

Fiului:

Cui:

Fiule! Ai crescut, ai devenit matur și înainte te așteaptă o viață la fel de matură. De ziua ta de naștere, noi îți dorim să fii fericit. Oriunde nu ai fi, indiferent ce nu ai face, fii fericit. Savurează fiecare zi, fă ceea ce îți dorești, perseverează în tot și fii numărul 1! Să ai alături prieteni sinceri și mulți oameni buni în jur. Dăruiește dragostea ta și fii un om care inspiră. La mulți ani!

Fiule, azi mai adaugi o floare în buchetul vieții tale, iar motive de a mă mândri cu tine, am un milion. Tu ai devenit mai responsabil, mai matur și inteligent. Îți doresc ca soarta să-ți surâdă mereu și tu să te bucuri de tot ce e mai frumos. Îți doresc numai bucurii și oameni minunați în cale. La mulți ani!

Fiule, tu ești tot ce am mai prețios. Inima mea de mamă adesea își face griji pentru tine. Tu ești unicul om pentru care mi-aș da și viața și sufletul ca tu să fii bine. Tu ești sprijinul meu! De ziua ta, îți doresc să-ți găsești scopul în viață și să ajungi la el cu demnitate și curaj. La mulți ani!

Fiule, scumpul meu, astăzi este ziua ta! De când ai apărut pe lume nu a existat o ființă mai importantă pentru mine. Astăzi îți doresc să fii sănătos, voios, perseverent, ambițios și muncitor. Să obții tot ce îți dorești și să te bucuri necontenit de ceea ce ai. La mulți ani!

Mă grăbesc să te felicit cu prilejul zilei tale de naștere, dragul meu fiu! Mă mândresc cu tine, căci dintr-un băiețel ai devenit un adevărat bărbat – puternic, sincer, inteligent și ambițios. Știu sigur că tot ce îți vei pune în plan, se va adeveri. Ține minte, noi, părinții tăi, îți suntem alături în toate și îți vom susține fiecare decizie a ta. La mulți ani, bucuria și comoara noastră!

Și din nou suntem la aniversarea zilei tale de naștere, dragul meu fiu! Anii zboară, iar maturitatea te acaparează tot mai mult. Acum gândurile sunt despre altceva, dar mă bucur că nu ai uitat să visezi. Amintește-ti despre copilărie, despre ceea ce vroiai să fii și realizează! Bucură-te de lucrurile mici din viață și înconjoară-te de frumos. Crede și speră că totul va fi bine, iar așa, va fi cu adevărat. La mulți ani!

Dragul nostru fiu, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Să te bucuri și să fii fericit, nu doar astăzi, ci în fiecare zi a vieții tale. Noi știm sigur, că tu vei crește un bărbat responsabil și cu diferite calități, care te vor duce la succes. La mulți ani!

Fiule, astăzi este ziua ta! Felicitări! Îți doresc ca-n viața totul să se aranjeze așa cum îți dorești tu. Să trăiești bine, fără griji, să te bucuri de viață, să iubești cu tot sufletul. Tu ești comoara și bijuteria mea! Voi face tot posibilul ca tu să fii bine. Te iubesc, sensul vieții mele. La mulți ani!

De mic copil, ai fost un visător înrăit și atât de mult mă bucur că nu uiți de visele tale! De ziua ta, vreau sa îți urez să fii un om fericit, perseverent, să ai energie pentru tot ce îți dorești și desigur, să fii sănătos tun! Doar oameni buni și minunați să ai alături, fiule, căci o meriți din plin. Te iubesc!

Astăzi este o sărbătoare mare – ziua de naștere a fiului meu! Dragul meu, îți doresc cât mai mult optimism, gânduri pozitive, noroc și înțelepciune! Să întâlnești doar lucruri bune și oameni frumoși la chip și suflet. La mulți ani, dragul meu fiu!

Te felicit cu prilejul zilei de naștere, dragul meu fiu! Îți doresc multă energie, sănătate, perseverență, vise împlinite, inspirație, zâmbete – un milion, oameni minunați în cale și entuziasm desăvârșit pentru tot ce îți dorești să faci. La mulți ani!

Fiul meu iubit, îngerașul meu trimis de Cel de Sus, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc să îți urmezi toate visele, să fii fericit, să îți dobândești scopurile și obiectivele cu succes! Să știi că te iubesc enorm și că voi face totul ca sa fii fericit. La mulți ani!

Fiule, astăzi este ziua ta! Și acum îmi amintesc ziua în care te-ai născut! Iar astăzi ești deja mai mare! Îmi doresc să am mereu motive ca să mă mândresc cu tine, căci tu ești continuarea noastră! Fiule, te iubim mult și îți dorim tot binele din lume. La mulți ani!

A sosit timpul să felicit cu prilejul zilei de naștere cel mai minunat băiat și cel mai responsabil fiu! Știu cât de mult ai așteptat această zi de naștere! Îți doresc o mare de zâmbete, vise împlinite și aventuri deosebite în viața ta. Fie ca zilele să te uimească cu ceva plăcut, iar de ziua ta să se întâmple o adevărată minune. La mulți ani!

Fie ca cerul să îți dăruiască capacitatea de a putea vedea adevăratele valori, chiar dacă acestea nu ies în evidență. Să înveți să te ridici după fiecare căzătură și să savurezi absolut fiecare realizare și bucurie a ta. La mulți ani!

Fiule, te felicit cu prilejul aniversării zilei tale de naștere! Îți doresc tot ce este mai bun – sănătate, noroc și belșug! Să ai parte de succes în toate începuturile tale și să fii întotdeauna un om respectat. La mulți ani!

Fiule, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Sunt atât de mândră de tine, întotdeauna ai fost receptiv, blând, inteligent și perseverent! Îți doresc să nu pierzi niciodată din aceste calități și să îți continui drumul prin viață cu demnitate. Te iubesc!

Fiule, în această zi splendidă ai apărut pe lume! Felicitări! Îți dorim tot binele din lume, să ai parte de bunătate în viață și fie ca îngerii tăi păzitori să te vegheze și să aibă grijă de tine. La mulți ani!

Fiule, astăzi este ziua ta de naștere! Felicitări! Îți doresc să fii fericit, sănătos, iubit și apreciat oriunde nu ai fi. Fii mereu bravo și demn! Te iubesc. La mulți ani!

Dragul nostru fiu, atât de repede crești și te transformi dintr-un băiețel într-un adevărat bărbat! Puternic, încrezut în sine și cu ambiții mari! Îți dorim să fii întotdeauna un om cu valori sănătoase, să te bucuri de ceea ce ai, să muncești și să ai tot ce îți dorești. Să întâlnești femeia potrivită și să te bucuri de multă dragoste în viața ta. La mulți ani!

Fiule, tu ești deja matur, îți alegi singur calea, pe care să mergi. Și cât de matur nu ai fi, pentru mine tu rămâi mereu un copil. Un băiat mic și inocent, pe care vreau să-l apăr și să-l protejez. Și inima mea de mamă își va face mereu griji pentru tine. Fiule, la mulți ani! Eu te voi iubi mereu!

Îți doresc ca inima să-ți fie încălzită de oamenii care te înconjoară, care nu-și pot imagina viața fără tine. Fie ca ochii să-ți strălucească, când te bucuri de frumusețea lumii. Și fie ca sufletul să-ți cânte în fiecare zi, pentru că când te trezești, se începe o mare sărbătoare. Iar asta înseamnă, că ai parte de 365 de zile de naștere în an!

Se spune că, tineretul de astăzi nu e cel de mai înainte. Dar eu știu sigur! Fiul meu este o persoană serioasă, responsabilă, atentă și săritoare la nevoie. Eu mă bucur de realizările sale împreună cu toată familia și cu ocazia zilei de naștere vreau să închin paharul și să-i doresc o cale ușoară în viață, prieteni buni și realizări noi. Fie ca fiul meu să afle de această lume uimitoare cât mai multe și să se străduie cu faptele sale bune s-o facă puțin mai bună. La mulți ani!

Încă mai ieri erai micuț și inocent, iar astăzi ai devenit un bărbat matur, speranța și sprijinul meu. Fiule, felicitări cu ziua de naștere, care o sărbătoresc împreună cu tine!

Îți doresc ca ușa spre vară să fie mereu deschisă, primăvara să vină mereu devreme, toamna să fie doar de aur, iar iarna să vină doar pentru o noapte! La mulți ani!

Iubitul meu fiu, astăzi ai devenit cu un an mai mare, dar pentru mine vei fi mereu un copil. Îți doresc ca viața ta să fie luminoasă și frumoasă, și în orice activitate să te însoțească norocul, fericire și succes. Rămâi un bărbat adevărat în orice situație – puternic, curajos și sincer. Fii sănătos și depășește toate obstacolele din calea ta. Eu mă mândresc cu tine!

La mulți ani, dragul meu fiu! Îți doresc ca viața ta să fie veselă și ușoară, plină de susținerea prietenilor și persoanelor dragi. Îți doresc, ca cele mai bune calități ale tale să se dezvolte, scopurile să se împlinească, iar visurile să devină realitate. Noi te iubim foarte mult! Tu poți conta mereu pe sprijinul nostru. Dispoziție bună ție, sănătate, noroc!

Iubitul meu fiu, cu toată dragostea și grija te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! În această zi fericită vreau să-ți doresc să fii fascinant de propria viață și de posibilitățile care le ai, pe care să le folosești neapărat, să prețuiești tot ce-ți dăruiește soarta și să păstrezi fiecare moment trăit în memorie, să fii de succes, important și necesar.

Felicitări, iubitul meu fiu, cu ocazia zilei de naștere! Rămâi la fel de puternic, încrezător și grijuliu. Fie ca toate visurile tale să se împlinească, iar începuturile să se încheie cu succes. Fie ca orice activitate să-ți aducă noroc și fericire, iar cu fiecare zi talentele tale, ambițiile și scopurile să se dezvolte, aducându-ți și mai mult succes.

Fiul meu, tu ești încă atât de tânăr, încât eu vreau ca în copilărie să te învelesc într-o plapumă și să te hrănesc cu lingurița, dar se pare că ai devenit deja bărbat și un sprijin adevărat pentru propria familie. Eu îți doresc sincer să găsești mereu decizia corectă în orice situație și să rămâi mereu învingător. Ține minte, că te poți adresa la mine cu orice întrebare pentru care neapărat vei primi un sfat și vei găsi înțelegere. Eu mă mândresc, că eforturile mele nu au fost în zadar și fiul meu a crescut un om minunat. La mulți ani, fiul meu!

Fiule, băiatul nostru blând și bun, la mulți ani! Fii cel mai fericit, bucură-te din suflet de fiecare zi și moment, dăruiește bucurie persoanelor dragi și prietenilor. Noi îți dorim mult noroc, dispoziție luminoasă, venit stabil și zile frumoase. Fie ca tot, indiferent de circumstanțe, să fie așa cum îți dorești tu!

Dragul meu fiu, te felicităm cu ocazia zilei tale de naștere! Îți dorim succese, sănătate, noroc, inspirație, avuție, iar toate visele tale să devină realitate. Să ai parte de înțelepciune, bunătate, să fii încrezut în puterile tale pentru a-ți atinge obiectivele, să ai prieteni devotați și să întâlnești adevărata iubire!

Fiule, fie ca viața ta să fie plină de lumina fericirii! Îți doresc să ai mereu putere și energie. Îți urez ca fiecare clipă să-ți dăruiască posibilități pentru a face pași noi spre realizarea viselor tale! Te iubesc și îți doresc numai bine, băiatul meu!

Dragă fiule, iată că sărbătorim o altă zi de naștere! Sincer, din tot sufletul îți doresc să ai o viață ușoară, să întâlnești în drumul tău norocul, succesul și oameni buni. Îți urez multă voință, doar cu ajutorul acesteia vei putea atinge cele mai înalte scopuri. Fii sănătos și fericit!

Dragul meu, devii mai maturi, dar pentru mine oricum încă ești acel copil, pe care ador să-l îmbrățișez cu toată puterea. Știu, ești băiat mare, însă, niciodată nu e târziu să ne simțim copii! Nu te grăbi să devii matur, savurează momentele fără griji ale copilăriei, privește cu ochi sinceri lumea, e minunată! Fiule, îți doresc succes în toate activitățile tale și să iei decizii corecte în viață!

Dragă fiule, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere și îți doresc tot ce-i mai bun din această lume. Te iubim enorm, iar visul nostru este să crești un om înțelept și cinstit. Părinții tăi sunt mândri de tine și te vom susține mereu când vei avea nevoie. Îți dorim succese la învățătură și în toată viață!

Fiul meu minunat, cu ocazia zilei tale de naștere, vreau să-ți doresc din toată inima, ca niciodată să nu renunți la visele tale, nimeni să nu izbutească să-ți strice planurile, iar viața ta să fie plină de momente pozitive care să-ți aducă bucurii. Îți urez ca bărbăția inimii tale, curajul sufletului, gândurile luminoase, caracterul tău răbdător și sentimentele curate să te ajute mereu să obții tot ce-ți dorești pentru a rămâne un om împlinit și fericit!

Dragul meu fiu, vreau să-ți doresc o viață ușoară și fără griji. Ca toate lucrurile rele să uite drumul spre tine. Fie ca norocul să-ți fie prieten de încredere, iar succesul – oaspetele tău fidel. Îți doresc multă sănătate, mulți ani fericiți înainte și fie ca Dumnezeu să te binecuvânteze. La mulți ani!

Feciorul meu, eroul meu, sprijinul meu și cea mai mare fericire, la mulți ani! Îți doresc să ai parte de tot ce-i mai bun în această lume. Trăiește fără griji, obține ceea ce-ți dorești și întâlnește fiecare dimineață cu încrederea că ziua va fi norocoasă și cu multe momente fericite. La mulți ani!

Fiule, îți doresc din tot sufletul să fii fericit, sănătos, bogat și iubit. Îți urez să nu întâmpini niciodată obstacole. Fie ca viața să-ți dăruiască atât de multe motive de bucurie, pentru a umple oceanele cu ele. Îți doresc ca să ai lângă tine oameni buni și fideli, iar norocul să-ți zâmbească și să-ți aducă bunătate și lumină în viața ta. La mulți ani!

Scumpul meu fiu, îți doresc ca viața ta să fie plină de culori deschise și de momente fericite! Îți urez ca să-ți atingi toate scopurile. Rămâi un bărbat la fel de puternic, curajos și receptiv! Îți doresc să ai alături numai prieteni devotați, succese nemaipomenite și multă sănătate!

Scumpul meu fiu, fie ca această zi de naștere să-ți ofere în dar multe surprize, cadouri și momente prețioase alături de cei dragi! Îți doresc sănătate, realizări mari și prieteni loiali! Fie ca zâmbetul tău să fie mereu prezent, iar viața ta să fie formată din tot ce-i mai bun. La mulți ani!

Dragul meu fiu, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Fie ca drumul tău în viață să fie luminat de cele mai frumoase stele, iar tu să fii ocrotit și protejat de către îngerașul tău păzitor! Îți doresc iubire nemărginită în suflet și zâmbete eterne pe chip. La mulți ani!

Scumpul meu fiu, felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc noroc în toate, fericire nemărginită și o iubire magică ca-n povești! Zâmbește vieții tale și fii sigur că o să primești un răspuns pe măsură. La mulți ani!

Dragul meu fiu, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc ca bucuria și fericirea să facă parte necontenit din viața ta! Îți doresc să fii mereu în centrul atenției, să te bucuri de cele mai bune oportunități și să mergi încrezut spre țelurile tale. La mulți ani!

Iubitul meu fiu, la mulți ani! Îți doresc succese în studiile tale, o carieră de vis și o familie frumoasă așa cum ți-ai dorit mereu! Fii sănătos, plin de viață și mereu cu zâmbetul pe buze. Fii un om bun, iar viața o să te răsplătească înzecit. La mulți ani!

Iubitul nostru fiu, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Parcă nu demult te legănam în brațe, iar acum ești un bărbat în toată firea, de care suntem nespuși de mândri! Îți dorim ca toate neplăcerile să dispară din viața ta, iar în locul lor să apară multe bucurii, vești bune și mult noroc! Îți dorim să trăiești în prosperitate și să te bucuri de cele mai luxoase vacanțe. La mulți ani, dragul nostru!

Fiule, la mulți ani! Îți doresc o viață intensă, fericită, bogată în momente prețioase și plină de oportunități! Îți doresc ca fiecare zi a vieții tale să fie norocoasă și fructuoasă! Îți urez prieteni buni, sinceri și mereu aproape de tine. La mulți ani!

Fiul meu, tu ești mândria, fericirea și bucuria mea! Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc ca viața să-ți ofere cele mai frumoase experiențe și cei mai buni oameni! Fie ca cei dragi ție să-ți fie mereu aproape și să te susțină în toate. La mulți ani!

Fiule, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc ca toate visele și dorințele tale să se îndeplinească ca prin magie! Îți urez ca fiecare minută a vieții tale să fie inundată de iubire, noroc și voie bună! Savurează tinerețea și bucură-te de toate oportunitățile ei. La mulți ani!

vezi mai multe mesaje
în versiunea completă

deschide