La mulți ani scumpa mea SOȚIE - mesaje de ziua de naștere

Astăzi Soția ta își sărbătorește ziua de naștere! Noi îi dorim un sincer «LA MULȚI ANI ⭐», iar tu urează-i ceva mai mult: Sănătate, Noroc, Fericire, Realizări frumoase și … vezi lista de felicitări pregătită special pentru această sărbătoare minunată.


Felicitări cu ocazia zilei tale de naștere, draga mea soție! Îți voi oferi fidelitate și dragoste în fiecare zi, până la ultima respirație. Zâmbetul tău este o bucurie pentru mine și cea mai scumpă bijuterie a acestei lumi, deci fie ca să îți împodobească neîncetat fața. Zâna mea, îți doresc în fiecare dimineață să simți bunătate, să întâlnești ziua plină de energie, creativă, simțind protecția sorții de necazuri. La mulți ani!

Îți doresc o senzație de zbor, chiar și în viața de zi cu zi să nu te părăsească și să îți permită să te ridici deasupra problemelor mărunte, deasupra necazurilor și durerilor, să te înălțe ușor și liber deasupra pământului. La mulți ani!

Ești visătoarea și glumeața mea, ești soarele meu, care mă va încălzi mereu și îmi va ridica dispoziția până la cer. Îți doresc să visezi, să vrei și să câștigi, și să nu te abați niciodată de pe calea ta. Femeia mea blândă și iubită, îți doresc să nu te superi de la nimicuri, și să plângi doar de fericire. Fii sănătoasă, misterioasă și de succes.

La mulți ani, iubita mea soție! Lasă urechiușe tale minunate să se ofilească puțin astăzi, obosite să asculte felicitări și complimente din partea oaspeților. Te iubesc, draga mea!

Anii trecuți sunt ca niște cireșe coapte: mănânci delicios și apoi rămâne doar sâmburii. Îți doresc să obții o găleată pentru ei și so umpli până la vârf. Și fie ca să nu existe viermi nici într-o vișină: viața ta nu este un loc pentru oaspeți neinvitați. La mulți ani!

Îți doresc să fii mereu înconjurată de arome de primăvară și soare de vară, iar fericirea să fie atât de completă încât să fie imposibil să nu o împărți.

În această zi plăcută – ziua ta de naștere, îți reamintesc cât de mult te iubesc. Ești cea mai importantă, cea mai bună persoană pentru mine de pe acest pământ. Fie ca visurile și ideile tale să devină realitate. Fie ca viața ta să fie ca o călătorie minunată în paradis. La mulți ani, iubita mea soție.

Fie ca cerul să te premieze cu abilitatea de a vedea adevărate valori, chiar dacă acestea nu ies în evidență, abilitatea de a te ridica după fiecare cădere și abilitatea de a te bucura de fiecare zi din viața ta. La mulți ani!

Soția mea și prietenul meu fidel, această aniversare îți adaugă doar atracție, farmec și strălucire în ochii tăi. Lasă toate femeile lumii să-ți invidieze frumusețea naturală, tactul înnăscut, spiritul tăios, simțul umorului incredibil și caracterul puternic. La mulți ani!

În ziua nunții noastre erai cea mai frumoasă mireasă. Rochia albă și voalul te învăluia ca într-un nor pufos, inelul de aur strălucea, ca o rază de soare. Dar cel mai minunat era zâmbetul tău. Atunci ai devenit soția mea, și eu te roteam în brațe, înțelegând, că voi ține minte aceste clipe mereu. Au trecut anii, dar acum ești la fel de minunată, ca în acea zi. Acum te iubesc la fel de puternic, și când te iau de mână, simt, cum inima se oprește o clipă. Ziua ta de naștere pentru mine este cea mai frumoasă sărbătoare, când din nou îți spun cât de mult te iubesc.

Capul sus, și privirea înainte! Felicitări draga mea soție si fie ca cupidon să tragă cu săgeți de dragoste în timp ce capul va exploada de la idei minunate despre cum să-ți faci viața interesantă și plină de momente minunate.

Îți doresc ca toate momentele vieții, oferite ție, să fie pline de semnificație spirituală, pătrunse cu prezența perfecțiunii și să radieze multă bunătate și lumină.

Fie ca cu ocazia zilei tale de naștere sunetul clopotelor cerești să se reverse pe tine cu sănătate puternică și frumusețe sufletească, iubire nepământeană și fericire sinceră.

Cum buburuza zboară pe cer, fără să se gândească la lucruri rele, așa și ție, cu ocazia zilei de naștere, îți doresc gânduri ușoare și luminoase și întâlniri frumoase cu familia și prietenii. Fie ca în noua zi Domnul să-ți acorde tot ce îi place lui însuși, și tu să plutești fără grijă pe valurile iubirii sale nesfârșite.

Felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc o mare de dragoste, mulți bani și sănătate! Într-un cuvânt, îți doresc ca la tine totul să fie în regulă, fără probleme. Sănătate de erou, dragoste nebună, prieteni de încredere și fericire.

La mulți ani! Îmi amintesc de momentele minunate petrecute împreună, când fără griji savuram iubirea. Vreau ca din nou să ți se trezească acele dorințe pasionale.

Dragă, la mulți ani! Astăzi îți spun cele frumoase urări și gingașe cuvinte, numai ție. Tu ești soarele care îmi luminează viața, tu ești visul meu.

Tu ești primăvara vieții mele! Draga mea, fie ca această felicitarea să zboare ca o săgeată și să ajungă în inima ta. Doresc ca drumul destinului tău să fie ca un tort de zi de naștere, la fel de pufos, dulce, gingaș și frumos.

Dorința mea este ușor de prezis: o veșnicie împreună și cât mai puține necazuri. Suntem ghidați de un noroc rar, altfel nu pot explica legatura extraordinară dintre noi.

Soția mea, felicitări cu aniversarea! Dar, din câte știm femeile au o singură aniversare – 18 ani. Ești cea mai fermecătoare și atrăgătoare, cea mai dulce, cea mai bună și cea mai sexy. Zâmbetul tău dulce mă înnebunește și mă lipsește de somn. Dacă nu ești alături, viața pentru mine își pierde sensul. Ești cea mai bună femeie din lume!