Urări de Ziua de Naștere pentru Soție | Mesaje Romantice

Astăzi Soția ta își sărbătorește ziua de naștere! Noi îi dorim un sincer «LA MULȚI ANI ⭐», iar tu urează-i ceva mai mult: Sănătate, Noroc, Fericire, Realizări frumoase și ... vezi lista de felicitări pregătită special pentru această sărbătoare minunată.

Soției:

Cui:

Draga mea soție, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să fii fericită alături de mine, să te simți iubită, apreciată și nu în ultimul rând dorită! Ești cea mai bună soție din univers. La mulți ani!

Draga mea soție, astăzi este ziua ta de naștere! Tu ești o femeie uimitoare, alături de care am norocul să fiu alături! Scumpa mea, tot ce îmi doresc e să fii sănătoasă și fericită! Iar eu voi face imposibilul ca așa să fie. La mulți ani!

Frumoasa mea soție, astăzi este ziua ta! Îți doresc să păstrezi această frumusețe și înțelepciune a ta! Să trăiești în fericire, bunăstare și să fii mândră pentru simplul fapt că îmi ești soție. Te iubesc și îți doresc tot binele din lume!

Zi de zi îmi ești alături, indiferent că e bine sau mai puțin. Zi de zi îmi ești muză și motivație! Draga mea, de ziua ta, îți doresc tot binele din lume. Te iubesc și îți mulțumesc pentru tot ce faci.

Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere, scumpa și draga mea soție! Fie ca în sufletul tău să domnească fericirea, armonia, iubirea și căldura. Tu ești totul pentru mine, ești femeia care mă motivează să răstorn munții! Te iubesc extrem de mult! La mulți ani!

Scumpă soție, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să fii fericită, împlinită, să îți strălucească ochii de bucurie și extaz. Sunt nemaipomenit de mândru pentru că îmi ești soție și împreună reușim să atingem toate planurile noastre. La mulți ani sănătoși și prețioși, draga mea!

Cea mai bună femeie, cea mai iubitoare soție astăzi își serbează ziua de naștere! Scumpa mea, ești comoara mea de preț. Spun mulțumesc tuturor celor care au avut un impact în creșterea ta. Sunt mândru să te am alături. Continuă să îmi fii inspirație și muză! Te iubesc!

Scumpa mea soție, ești o adevărată comoară, ești o inspirație pentru mine și nu doar! Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc să trăiești cu plăcere și să savurezi fiecare clipă a vieții. Sunt un norocos să te am alături!

Draga mea soție, astăzi este ziua ta, ziua în care trebuie să strălucești la maxim! De ziua ta, vreau să îți reamintesc cât de mult te iubesc! Vreau să rămâi pentru totdeauna o femeie frumoasă, înțeleaptă, cu gânduri senine și cu o înțelepciune de nedescris. Tu ești ființa ce mă motivează și mă inspiră la fapte mari. Te iubesc!

Draga mea soție, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Scumpa mea, pentru tine voi face tot, dacă aș putea, chiar și luna de pe cer ți-aș aduce-o! Îți doresc să fii mereu o zeiță a frumuseții și blândeței! Te iubesc la nesfârșit!

Draga mea soție, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Nu știu să-ți spun cuvinte frumoase, în schimb știu să te iubesc. Iar asta ai simțit de-a lungul timpului! Vreau să fii fericită alături de mine, să te simți împlinită și realizată din toate punctele de vedere. Îți mulțumesc pentru dăruirea ta, calmul și armonia cu care mă înconjori zi de zi. Tu ești ființa cea mai importantă pentru mine. Te iubesc la infinit și pentru totdeauna!

Draga mea soție, rămâi pentru totdeauna atât de blândă, frumoasă, bună, minunată! O adevărată zeiță! Sunt mândru să am alături așa femeie, sunt mândru că anume tu ești mama copiilor mei. Te iubesc!

Scumpă soție, astăzi este ziua ta de naștere! De ziua ta, îți doresc să fii fericită, împlinită, respectată și mereu admirată. Să trăiești în confort, să fii înconjurată de oameni buni și să ai încredere mereu în noi, familia ta. Fie ca toate zilele să-ți fie frumoase și vesele. Tu ești tot ce am mai de preț, draga mea! La mulți ani!

De ziua ta de naștere, vreau să-ți spun că sunt cel mai fericit bărbat din lume! Alături de mine am o adevărată comoară! Ador faptul că nouă nu ne este plictisitor împreună, că nu ne certăm și nu ne supărăm din fleacuri. Sunt sigur că între noi este iubire adevărată. Te felicit, scumpa mea! Îți doresc să fii mereu atât de senină și zâmbitoare lângă mine. La mulți ani!

Soția mea frumoasă și dragă, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Tu mă încălzești și îmi înseninezi ziua cu prezența și dragostea ta! Tu îmi transformi fiecare zi în sărbătoare, tu ești comoara mea de preț pe care o am zilnic lângă mine. De ziua ta, vreau să-ți spun că te iubesc extrem de mult, dar mult mai puțin decât te voi iubi mâine. La mulți ani!

La mulți ani, draga mea soție! Fii întotdeauna la fel de frumoasă, înțeleaptă și plină de viață. Te iubesc la infinit!

Fie ca inimioara să-ți fie plină de dragoste și căldură! Fie ca zilele să înceapă cu zâmbete și dispoziție bună! Vreau să știi că ești o ființă minunată, care aduce soare în viața tuturor celor care te cunosc. Te iubesc, scumpa mea soție!

Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere, draga și minunata mea soție! Fie ca Bunul Dumnezeu să-ți vegheze fiecare pas și să te călăuzească spre drumuri și alegeri corecte. Fie ca toate visele tale să se materializeze și să prindă contur. Promit să-ți fiu aproape și să-ți susțin fiecare alegere. Te iubesc necondiționat.

Scumpă soție, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți mulțumesc pentru că îmi ești alături și că îmi dăruiești zi de zi iubirea ta. Îți mulțumesc pentru tandrețea și grija cu care mă trezești în fiecare dimineață. La mulți ani!

Astăzi este ziua ta! Nu îți face griji pentru nimic! La mulți ani, scumpa mea! O mega surpriză te așteaptă!

La mulți ani, minunata mea soție! Îți doresc să rămâi mereu o femeie atrăgătoare și fermecătoare, o persoană fericită și norocoasă. Îți doresc ca fiecare floare din lume să înflorească pentru tine, iar fiecare ușă a succesului să ți se deschidă în fața ta.

Minunata mea soție, prietenă bună, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Fie ca insula fericirii tale sufletești și iubirii din inimă să nu devină pustie niciodată, fie ca în casă să sune mereu râsete de bucurie și să strălucească zâmbete luminoase, fie ca dispoziția ta să fie condusă de bunătate și inspirație, iar fiecare zi din viața ta să devină plină cu sens și interesantă. La mulți ani!

Iubita mea soție, blândă, gingașă, frumoasă și grijulie, soțul tău iubitor te felicită cu ocazia zilei de naștere. Draga mea, eu doresc, să mă bucuri mereu cu zâmbetul tău, iar eu îți promit să nu te întristez niciodată și să fac tot, ca tu să fii fericită. La mulți ani!

La mulți ani, dragă soție! Îți doresc, calea ta să fie mereu luminată de soare și oamenii care merg alături să-ți dorească bunătate și noroc. Multă fericire pentru tine, iubire și sănătate! Tu ești cea mai uimitoare și minunată femeie din lume!

La mulți ani, draga mea soție! Bucuria mea, eu îți doresc raze de soare și vânt de noroc în viață, aventuri fascinante și minuni bune în cale, căldură veșnică și confort în casă, armonie permanentă în suflet și bunătate în inimă.

Îți doresc ca fiecare zi să fie plină de bucurii simple, care amintesc cât de frumoasă este viața. Fie ca îngerul păzitor să-ți lumineze viața cu aripile sale și să te păzească de toate răutățile. Și fie ca gândurile bune să-ți elibereze sufletul de toate tristețile. La mulți ani!

Draga și iubita mea soție, protectoarea caminului familial, confortului din casă și a veselei noastre familiale. Cu ocazia zilei tale de naștere, îți doresc sănătate puternică, frumusețe veșnică, perseverență și inteligență emoțională. Îți doresc să mergi prin viață cu cel mai frumos zâmbet pe față, să nu te întristezi niciodată, iar problemele și nenorocirile să le depășești ușor și simplu. Îți doresc multe zile pline de bucurie și nopți liniștite și înstelate, iubita mea soție!

Din tot sufletul, cu multe emoții, te felicit cu ocazia zilei de naștere, draga mea femeie. Oare e posibil de găsit o persoană mai minunată ca tine? Eu nici nu încerc să fac asta, pentru că știu, că tu ești extraordinară și unică. La mulți ani!

La mulți ani, regina mea! Îți doresc să fii mereu fericită cu mine și plină de viață. Visează, uimește, iubește, inspiră, creează, bucură-te și nu te întrista niciodată. Eu te iubesc și îți doresc, ca tot ce dorești să se primească.

Draga mea soție, la mulți ani! Dacă ai fi fost un trandafir, eu neapărat aș fi fost un fluture. Dacă ai fi fost frunză, eu aș fi fost vânt. Dacă pasăre – eu aș fi fost copac. Dacă pește – eu aș fi fost mare. Doar pentru a fi alături de tine. La mulți ani!

Felicitări cu ocazia zilei tale de naștere, draga mea soție! Îți voi oferi fidelitate și dragoste în fiecare zi, până la ultima respirație. Zâmbetul tău este o bucurie pentru mine și cea mai scumpă bijuterie a acestei lumi, deci fie ca să îți împodobească neîncetat fața. Zâna mea, îți doresc în fiecare dimineață să simți bunătate, să întâlnești ziua plină de energie, creativă, simțind protecția sorții de necazuri. La mulți ani!

Îți doresc o senzație de zbor, chiar și în viața de zi cu zi să nu te părăsească și să îți permită să te ridici deasupra problemelor mărunte, deasupra necazurilor și durerilor, să te înălțe ușor și liber deasupra pământului. La mulți ani!

Ești visătoarea și glumeața mea, ești soarele meu, care mă va încălzi mereu și îmi va ridica dispoziția până la cer. Îți doresc să visezi, să vrei și să câștigi, și să nu te abați niciodată de pe calea ta. Femeia mea blândă și iubită, îți doresc să nu te superi de la nimicuri, și să plângi doar de fericire. Fii sănătoasă, misterioasă și de succes.

La mulți ani, iubita mea soție! Lasă urechiușe tale minunate să se ofilească puțin astăzi, obosite să asculte felicitări și complimente din partea oaspeților. Te iubesc, draga mea!

Anii trecuți sunt ca niște cireșe coapte: mănânci delicios și apoi rămâne doar sâmburii. Îți doresc să obții o găleată pentru ei și so umpli până la vârf. Și fie ca să nu existe viermi nici într-o vișină: viața ta nu este un loc pentru oaspeți neinvitați. La mulți ani!

Îți doresc să fii mereu înconjurată de arome de primăvară și soare de vară, iar fericirea să fie atât de completă încât să fie imposibil să nu o împărți.

În această zi plăcută – ziua ta de naștere, îți reamintesc cât de mult te iubesc. Ești cea mai importantă, cea mai bună persoană pentru mine de pe acest pământ. Fie ca visurile și ideile tale să devină realitate. Fie ca viața ta să fie ca o călătorie minunată în paradis. La mulți ani, iubita mea soție.

Fie ca cerul să te premieze cu abilitatea de a vedea adevărate valori, chiar dacă acestea nu ies în evidență, abilitatea de a te ridica după fiecare cădere și abilitatea de a te bucura de fiecare zi din viața ta. La mulți ani!

Soția mea și prietenul meu fidel, această aniversare îți adaugă doar atracție, farmec și strălucire în ochii tăi. Lasă toate femeile lumii să-ți invidieze frumusețea naturală, tactul înnăscut, spiritul tăios, simțul umorului incredibil și caracterul puternic. La mulți ani!

La mulți ani! Îmi amintesc de momentele minunate petrecute împreună, când fără griji savuram iubirea. Vreau ca din nou să ți se trezească acele dorințe pasionale.

Dragă, la mulți ani! Astăzi îți spun cele frumoase urări și gingașe cuvinte, numai ție. Tu ești soarele care îmi luminează viața, tu ești visul meu.

Tu ești primăvara vieții mele! Draga mea, fie ca această felicitarea să zboare ca o săgeată și să ajungă în inima ta. Doresc ca drumul destinului tău să fie ca un tort de zi de naștere, la fel de pufos, dulce, gingaș și frumos.

Dorința mea este ușor de prezis: o veșnicie împreună și cât mai puține necazuri. Suntem ghidați de un noroc rar, altfel nu pot explica legatura extraordinară dintre noi.

Soția mea, felicitări cu aniversarea! Dar, din câte știm femeile au o singură aniversare – 18 ani. Ești cea mai fermecătoare și atrăgătoare, cea mai dulce, cea mai bună și cea mai sexy. Zâmbetul tău dulce mă înnebunește și mă lipsește de somn. Dacă nu ești alături, viața pentru mine își pierde sensul. Ești cea mai bună femeie din lume!

Dragă, îmi ești atât de e apropiată, dar uneori pari un mister, și asta îmi place, pentru că mereu pot descoperi ceva nou în tine. Tu ești o sursă unică de gingășie, vreau să fii mereu fericită și, de aceea, nu numai că îți voi dori acest lucru, ci voi îndeplini eu dorința.

Draga mea, ești cea mai fermecătoare și misterioasă femeie, pe care de mulți ani incerc să o înțeleg și să o cunosc. Îți doresc să rămâi la fel de misterioasă, dorită, cea mai gingașă și atrăgătoare, cea mai iubită și cea mai frumoasă, cea mai, cea mai fericită.

Soția mea minunată, înțeleaptă și bună, mulțumesc universului pentru că mi te-a adus în cale și pot fi alături de tine. Doresc ca așa să fie mulți ani înainte. De asemenea, doresc ca viața să-ți prețuiască norocul, inteligența și frumusețea și să te ajute să fii cea mai de succes, respectată și frumoasă. La mulți ani!

Draga mea, sincere felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! O felicitare atât de sinceră, încât cred că vei simți asta! O persoană mai apropiată decât tine, pentru mine pur și simplu nu există. Fie ca toate visele tale să devină realitate, scumpa mea soție.

În ziua nunții noastre erai cea mai frumoasă mireasă. Rochia albă și voalul te învăluia ca într-un nor pufos, inelul de aur strălucea, ca o rază de soare. Dar cel mai minunat era zâmbetul tău. Atunci ai devenit soția mea, și eu te roteam în brațe, înțelegând, că voi ține minte aceste clipe mereu. Au trecut anii, dar acum ești la fel de minunată, ca în acea zi. Acum te iubesc la fel de puternic, și când te iau de mână, simt, cum inima se oprește o clipă. Ziua ta de naștere pentru mine este cea mai frumoasă sărbătoare, când din nou îți spun cât de mult te iubesc.

Capul sus, și privirea înainte! Felicitări draga mea soție si fie ca cupidon să tragă cu săgeți de dragoste în timp ce capul va exploada de la idei minunate despre cum să-ți faci viața interesantă și plină de momente minunate.

vezi mai multe mesaje
în versiunea completă

deschide