Vă felicităm cu aniversarea! Fie ca viața să vă ofere multe zile fericite și calde, pline de pozitivitate și bunătate. Vă dorim succes și împlinire, îndeplinirea tuturor dorințelor și proiectelor, sănătate fără bătrânețe și longevitate. Fiți întotdeauna în mijlocul evenimentelor strălucitoare de bucurie și într-o dispoziție bună și minunată! La mulți ani!

Din zilele de naștere se poate construi un peisaj, în care periodic se întâlnesc aniversări minunate. Astăzi ne-a căzut onoarea să participăm la o astfel de aniversare frumoasă. Felicitări cu ocazia aniversării acestei frumoase vârste! Ați meritat să ajungeți la această vărstă. Să vă însoțească Norocul iar sănătatea să nu va lase la voia soartei. La mulți ani!

Felicitări cu ocazia aniversării! Vă dorim ca fiecare an trăit să fie înmulțit cu 100! Să vină oaspeții în casa Dvs. doar cu gânduri bune și cadouri frumoase! Să nu se epuizeze vreodată sursa Dvs. de dragoste, sănătate și fericire! Fiți înțelepți ca Dalai Lama, bogați ca șeicii arabi și frumoși ca zeitățile romane! La mulți ani!

Nu voi apela la urări obișnuite. Tot ce se dorește în felicitări, deja aveți. Însă vă doresc asta: să vă simțiți confortabil cu voi înșivă, să apreciați adevărurile simple, să nu vă pierdeți în plictiseală și tristețe, să vă vedeți mai des cu prietenii și să rezolvați toate problemele cu ușurința! La mulți ani!

Fie această zi de sărbătoare să fie plină de cele mai strălucitoare, vesele și frumoase momente, amintindu-vă că înainte vă așteaptă doar cele mai bune momente! Fie ca dragostea să nu înceteze să încălzească inima Dvs. iar încrederea în ziua de mâine să vă ajute să construiți planuri de succes! La mulți ani și felicitări cu această aniversare frumoasă!

Felicitări cu ocazia zilei de naștere unui om bun și de încredere, cu o inimă mare! Să vă strălucească ochii doar de la veștiile minunate, inima să fie întotdeauna deschisă pentru persoanele dragi și apropiate. Să fie pace în jurul tău, într-un loc plin de dragoste, lumină și bunătate. Îți doresc ca fiecare dimineață nouă să aducă în casa ta bucurie, fericire, căldură și abundență! La mulți ani!

În această zi de sărbătoare, permiteți-mi să vă felicit cu ocazia zilei de naștere. Vă doresc o stare sufletească de la care să se încarce cu energie chiar și Soarele. Să se învârtă roata vieții pe un drum neted fără obstacole sau accidente încă mult timp. Vă doresc sănătate de fier, nervi de oțel și o dispoziție bună. La mulți ani!

Vă dorim ca cei din jur să accepte pasiunea Dvs. neobișnuită și să vă ajute să o transformați într-un loc de muncă iubit și profitabil. Să aveți alături o femeie incredibilă care gândește împreună cu Dvs. și vă sprijină în tot, să se potrivească totul în conformitate cu eforturile, răbdarea și cunoștințele Dvs. La mulți ani!

Ziua de naștere este o sărbătoare specială. În copilărie așteptăm cu nerăbdare, dar anul durează mult timp și mult așteptata zi de naștere nu se mai apropie. Dar iată că timpul începe să treacă mai repede… Pe măsură ce creștem, pare că anii trec așa de repede, ca paginile într-o carte pe care o răsfoim rapid: zilele de naștere vin tot mai des, devenim tot mai în vârstă, și uneori pare că nu avem timp să vedem ceva important pe aceste pagini numite Viață. Îți doresc de ziua de naștere viața ta să fie plină cu evenimente frumoase, să nu ratezi nimic important și să îți îndeplinești toate planurile și visele. Casa ta să fie plină de ospitalitate, munca să îți aducă satisfacție și să ai întotdeauna alături rudele și prietenii care sunt gata să îți întindă o mână de ajutor. Fii fericit! La mulți ani!

Felicitări cu ziua de naștere! Să aveți tot ce este mai bun și mai frumos, cea mai frumoasă zi de naștere, soarele cel mai strălucitor, prietenii cei mai devotați, zâmbetele cele mai călduroase, dorințele cele mai fierbinți, mărturiile cele mai plăcute, fericirea cea mai fantastică, bucuria cea mai neîntrecută, succesul cel mai uimitor. La mulți ani!