La mulți ani pentru FETE! Felicitări de ziua de naștere pentru fete.

Astăzi Fata ta își sărbătorește ziua de naștere! Noi îi dorim un sincer «LA MULȚI ANI ⭐», iar tu urează-i ceva mai mult: Sănătate, Noroc, Fericire, Realizări frumoase și … vezi lista de felicitări pregătită special pentru această zi frumoasă.


Iubito, la mulți ani! Fii mereu la fel de frumoasă, bună și dragă! Luminează mai des cu zâmbetul tău gingaș și privirea caldă. Îți doresc ca viața ta să fie, ca o poveste, în care se întâmplă doar minuni. Tu ești raza mea de soare, eu te iubesc! Fii fericită astăzi și tot restul vieții!

Divă minunată, fată gingașă, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc cu dispoziție excelentă să începi fiecare zi, cu succes nemaipomenit să obții victorii în orice început, cu multă bucurie să organizezi în viața ta sărbători fericite și întâlniri calde. La mulți ani!

Cu ocazia zilei de naștere, felicit o fată fermecătoare și frumoasă. Fie ca această zi de poveste să fie plină de o mare de zâmbete, iar cuvintele bune să nu înceteze să te bucure. Sî ai dispoziție de sărbătoare și un ocean de flori fermecătoare!

La mulți ani, frumoaso! Îți doresc ca iubitul să te adore, și iarna, și vara să ai posibilitatea să-ți i-ai bilet la odihnă, frumusețea ta să farmece tot ce e viu pe pământ, iar despre talentele tale să se scrie legende.

Dragă și fermecătoare fată, te felicit sincer cu ocazia zilei tale de naștere. Este o sărbătoare minunată și frumoasă. Este ziua, când pe Pământ a mai apărut un om bun și minunat. Îți doresc sincer să fii fericită și iubită. Bucură persoanele din jur cu frumusețea și gingășia ta. Strălucește mereu de fascinație și inspirație. Fie ca energia și optimismul tău să fie infinite. Înflorește și fii mai bună cu fiecare zi, asemeni primăverii. La mulți ani!

Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc să fii mereu la fel de frumoasă, fermecătoare, deșteaptă, sănătoasă, norocoasă, inteligentă și veselă. Îți doresc, să fii mereu înconjurată de grijă, mângâiere, iubire, căldură, bucurie și senzații plăcute. La mulți ani!

Felicitări unei domnișoare drăguțe și gingașe cu ocazia zilei de naștere! Frumoasa mea, eu îți doresc împlinirea dorințelor prețuite și idei minunate în viață, senzații nemaipomenite de fericire și bucurie luminoasă, emoții strălucitoare și noroc permanent. La mulți ani!

Dragă, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Fii mereu la fel de gingașă, fermecătoare și minunată, primește priviri de admirație și zâmbește mai des. Îți doresc bunătate, noroc și încredere în succes. La mulți ani!

Mă grăbesc să felicit o gingașă fetiță cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc, micuțo, sănătate puternică, să zâmbești cât mai des, să nu plângi niciodată și să fii o adevărată prințesă. Fie ca în jurul tău să înflorească cele mai frumoase flori, să zboare zâne magice, iar de pe cer să cadă stele și să-ți împlinească toate dorințele. La mulți ani, scumpo!

Tu ești asemeni îngerului meu păzitor, nici o mie de cuvinte nu sunt capabile să te descrie. Tu asemeni răsăritului de soare luminezi viața multor oameni. Fie ca cerurile să te ajute în atingerea scopurilor, iar oamenii din jur să te încălzească cu zâmbete sincere. Se spune că copilăria, este cea mai minunată și magică perioadă, iar apoi vin problemele vieții de matur. De aceea astăzi, draga noastră fetiță, îți doresc, ca în suflet, să rămâi mereu un copil cum ești acum, plină de viață, sinceră și adevărată. Fie ca nimeni și niciodată să nu aducă în viața ta tristețe și dezamăgire. Dar să-ți dăruiască doar sentimente sincere și emoții pozitive. La mulți ani, fericirea noastră!

Astăzi este ziua ta de naștere – cea mai frumoasă sărbătoare din an pentru tine! Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să fii mereu atât de senină, frumoasă și blândă! Îți doresc ca optimismul tău să nu piară nicicând, ci din contra, să se fortifice la infinit! Fie ca îngerașul tău păzitor să te ocrotească mereu și să-ți scoată doar oameni buni în cale. La mulți ani!

La mulți ani! Îți doresc să fii liberă ca o pasăre-n zbor, să fii grațioasă și să te bucuri totalmente de viață! Fie ca zilele tale să fie asemeni unui buchet de flori – diferite, dar nemaipomenit de frumoase.

Felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Viața ta abia începe și-ți doresc aventuri cât mai interesante și experiențe care să-ți aducă zâmbetul pe buze. La mulți ani!

Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Ochii tăi reflectă pace și lumină, tandrețe și sinceritate. Îți doresc să fie așa întotdeauna, iar tu să fii cea mai fericită! La mulți ani!

Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere, scumpa mea! Fie ca aniversarea de astăzi să fie specială, deosebită și plină de emoții frumoase! Să ai parte de tot ce-ți dorești și să fii mereu susținută în toate alegerile tale. La mulți ani!

Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Apariția ta pe lume a făcut această lume mai specială și frumoasă! Îți doresc să trăiești în bucurie și să fii prima în toate. La mulți ani!

Felicitări celei mai frumoase, atrăgătoare și minunate domnișoare de pe această lume! Ești un soare care ne încălzește, ești ca un înger care ne veghează, ești ca o floare care ne bucură ochiul! La mulți ani, scumpa noastră! Îți dorim să ai parte de tot ce-i mai bun.

Felicitări celei mai frumoase și sclipitoare fete din univers! Îți dorim ca frumusețea ta să fie veșnică și să-i cucerească pe toți din jurul tău. La mulți ani!

La mulți ani, dragă domnișoară! Îți doresc multă iubire, fericire, împlinire și prosperitate în viață! Tu ești întregul univers pentru mine, ești mai mult decât mi-am putut dori vreodată.