La mulți ani pentru FETE! Felicitări de ziua de naștere pentru fete.

Astăzi Fata ta își sărbătorește ziua de naștere! Noi îi dorim un sincer «LA MULȚI ANI ⭐», iar tu urează-i ceva mai mult: Sănătate, Noroc, Fericire, Realizări frumoase și … vezi lista de felicitări pregătită special pentru această zi frumoasă.


Astăzi este ziua ta de naștere – cea mai frumoasă sărbătoare din an pentru tine! Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să fii mereu atât de senină, frumoasă și blândă! Îți doresc ca optimismul tău să nu piară nicicând, ci din contra, să se fortifice la infinit! Fie ca îngerașul tău păzitor să te ocrotească mereu și să-ți scoată doar oameni buni în cale. La mulți ani!

Felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Viața ta abia începe și-ți doresc aventuri cât mai interesante și experiențe care să-ți aducă zâmbetul pe buze. La mulți ani!

Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Ochii tăi reflectă pace și lumină, tandrețe și sinceritate. Îți doresc să fie așa întotdeauna, iar tu să fii cea mai fericită! La mulți ani!

Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere, scumpa mea! Fie ca aniversarea de astăzi să fie specială, deosebită și plină de emoții frumoase! Să ai parte de tot ce-ți dorești și să fii mereu susținută în toate alegerile tale. La mulți ani!

Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Apariția ta pe lume a făcut această lume mai specială și frumoasă! Îți doresc să trăiești în bucurie și să fii prima în toate. La mulți ani!

Felicitări celei mai frumoase, atrăgătoare și minunate domnișoare de pe această lume! Ești un soare care ne încălzește, ești ca un înger care ne veghează, ești ca o floare care ne bucură ochiul! La mulți ani, scumpa noastră! Îți dorim să ai parte de tot ce-i mai bun.

Felicitări celei mai frumoase și sclipitoare fete din univers! Îți dorim ca frumusețea ta să fie veșnică și să-i cucerească pe toți din jurul tău. La mulți ani!

La mulți ani, dragă domnișoară! Îți doresc multă iubire, fericire, împlinire și prosperitate în viață! Tu ești întregul univers pentru mine, ești mai mult decât mi-am putut dori vreodată.

La mulți ani! Îți doresc să ai parte de momente prețioase în viață, bucurii infinite și oportunități pe măsură. Trăiește, savurează și fii fericită!

Fie ca viața să curgă în râul fericirii, soarele bucuriei să strălucească, iar vântul succesului să aducă câstiguri. Îndreaptă-te spre vârfuri și cucerește-le. Fie ca în această zi strălucită, dispoziția ta să fie plină de culori feerice. Astăzi este o zi specială pentru o fată specială! La mulți ani!

La mulți ani! Îți doresc să fii liberă ca o pasăre-n zbor, să fii grațioasă și să te bucuri totalmente de viață! Fie ca zilele tale să fie asemeni unui buchet de flori – diferite, dar nemaipomenit de frumoase.

Astăzi este ziua de naștere a unei fete minunate. Fie ca ea să rămână mereu fericită, bine-dispusă, veselă, bună, ușoară și senină. Fie ca zâmbetul să nu dispară de pe fața ei, și niciun obstacol, chiar și cele mai mărunte, să nu întristeze privirea ei frumoasă.

La mulți ani, regina inimii mele! Fie ca astăzi să fie una din acele zile, în care găsești iubire și fericire la fiecare pas, iar fiecare felicitare să fie atât de frumoasă, încât toate împreună să te umple de fericire pentru toți anii care au mai rămas. Toate cele bune!

Iubita și frumoasa noastră, chiar și Afrodita este geloasă pe frumusețea ta în această zi. La mulți ani! Fie ca în calea ta să întâlnești doar oameni sinceri și buni la inimă. Iubire multă și păr drept dimineața. Astăzi este ziua ta și eu te felicit!

Fii fericită, iubită și dorită, fii cea mai atrăgătoare și seducătoare doamnă. Îți doresc mai multe priviri de admirare, atenție din partea fanilor și complimente sincere. Lasă lumina iubirii să-ți lumineze viața și să-ți dăruiască cele mai sincere emoții.

Draga mea, îți doresc să strălucești ca soarele, fii o fetiță la fel de sinceră și fericită, ca în copilărie, zâmbește, când îți este vesel, când îți este dureros, nu-ți fie frică să verși o lacrimă, dacă îți este frică – nu e tragedie, nu trebuie mereu să fii curajoasă, îți doresc să te bucuri de fiecare motiv și să vezi doar ce e mai frumos în fiecare zi! La mulți ani!

Felicit o fată de o frumusețe cosmică cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc să te înalți spre nori de fericire, să găsești limbă comună cu lumea înconjurătoare, să ai o legătură strânsă cu natura și să te bucuri de fiecare iepuraș de soare!

În această zi fericită eu vreau să felicit din suflet pe cea mai minunată persoană din viața mea! Ești cea mai frumoasă, deșteaptă și drăguță din toți pe care îi cunosc. Sper că în acest an o să realizezi tot ce ți-ai pus în plan, o să-ți faci noi prieteni și o să-ți întărești relațiile cu cei dragi. Rămâi la fel de frumoasă și atrăgătoare.

Felicitări cu ocazia zilei de naștere! Unei fete atât de minunate ca tine vreau să-i doresc doar cele mai scumpe cadouri, cei mai bogați pretendenți și cele mai calde cuvinte de felicitare. Fie ca toate zilele să fie la fel de speciale ca cea de azi, să ai parte de toată atenția, exact ca un model la o prezentare de modă! Și ține minte, cum zicea Tyra Banks: zâmbim cu ochii!