La mulți ani pentru FETE! Felicitări de ziua de naștere pentru fete.

Astăzi Fata ta își sărbătorește ziua de naștere! Noi îi dorim un sincer «LA MULȚI ANI ⭐», iar tu urează-i ceva mai mult: Sănătate, Noroc, Fericire, Realizări frumoase și … vezi lista de felicitări pregătită special pentru această zi frumoasă.


Vai, ce dată frumoasă, acesta este un zbor de fantezie și o revoltă de grădină de primăvară înflorită, un dans de valuri în timpul unei furtuni. În acest timp tu ai calendarul tău, poate chiar și șapte vineri pe săptămână, aceasta e viața, până ce fără de probleme. Doresc ca, bucuria și impresia acestui timp să rămână în inima ta.

Primăvara devreme, când încă este aşternută zăpada, de sub zăpadă apare primul cel mai gingaş şi plăpând- ghiocel. Necătând că e frig, el luptă pentru a trăi şi înflori. Noi dorim, ca fiica dumneavoastră, care s-a născut primăvara, la fel să crească şi să înflorească, ca un ghiocel, ca viața ei să fie-nfloritoare, iar în suflet mereu să fie primăvară.

Există zile, ca-n poveste, când totul se indeplineşte. Pe masa ta ai cadouri şi dulciuri, iar la bucătărie domină mirosuri ademenitoare. Te priveşti în oglindă, cu bucurie şi mirare, vezi în ea o prințesă mică. Zâmbeşti şi te roteşti prin cameră. Doresc ca şimțul acestei sărbători să nu te părăsească nicicând. La mulți ani!

Când îți văd obrăjorii pufoşi, inspir de la părul tău aroma copilăriei, aud hohote vesele, pentru asta, vreau să mulțumesc Domnului, că ai apărut pe lume. Din toată inima, cu fiecare bucățică a corpului meu, vreau ca nevinovăția ta, bunăvoința, dragostea de viață, şi tot simțul de apărare să rămână pentru totdeauna cu tine. La mulți ani!

Există așa zile, când totul se îndeplinește. Pe masa ta sunt – cadouri și dulciuri, iar la bucătărie te ademenesc mirosurile. Tu te privești în oglindă, cu bucurie și mirare, vezi acolo o prințesă mică. Tu zâmbești și te rotești prin cameră. Îți doresc ca simțul sărbătorii să nu-l pierzi nicicând.

Dragă omagiată, astăzi luminezi și înfrumusețezi această lume, ca o floare gingașă! Rămâi pentru totdeauna la fel de drăguță, zâmbetul să îți înfrumusețeze fața, iar ochii să strălucească de la fericirea minunilor. Deacum ești o domnișoară matură, dar totuși păstrează în suflet credința în magie și un pic de naivitate copilărească, nicicând nu-ți înrăutăți sufletul, rămâi la fel de perfectă, și magică fată! Cel mai important – e să fii fericită! La mulți ani!

Draga noastră fetiță, la mulți ani! Îți doresc ca, povestea să te-nconjoare pe viață, fii mereu veselă, strălucitoare și fetiță bună. În familie, să domine iubirea, înțelegerea și grija. Tu pentru mine ești mica rază de soare, îngerul păzitor să-ți fie alături, să te ocrotească, să-ți arate drumul corect și să alunge toate neplăcerile. În această viață să-ți fie principale, norocul, succesul și prietenii devotați.

Ziua de astăzi este plină de forfotă și pregătire pentru ziua ta de naștere. Toți sunt plini de emoții și nu mereu le ajunge timp pentru tine. Dar, aș dori fiece minută a acestei zile să o dedic ție, ca tu să simți susținerea noastră, interesul față de tine și iubirea. Fii prințesă in fiecare zi. Îți doresc ca, singurătatea și tristețea să nu găsească drumul spre tine, fiind orbite cu zâmbetele tale. La mulți ani!

Tu crești și nu încetezi să ne bucuri. E imposibil să ții minte toate farsele și cuvintele amuzante, care zboară din tine, foarte neașteptat. Cât de mult aș dori să îți povestesc asta peste mulți ani ca să zâmbim împreună. Neapărat vom face asta. Important, ca viața ta să fie la fel de ușoară și plină de dragoste. La mulți ani! Ține minte doar tot ce e bun.

Scumpa mea fetiță, la mulți ani! De fiecare dată când îți văd zâmbetul pe buze, inima mea se umple de fericire. Luminează toată lumea cu zâmbetul tău şi fă-o mai bună şi mai împlinită! Îți doresc să îți găseşti a doua jumătate şi fericirea. Eu te iubesc!