La mulți ani pentru FETE! Felicitări de ziua de naștere pentru fete.

Astăzi Fata ta își sărbătorește ziua de naștere! Noi îi dorim un sincer «LA MULȚI ANI ⭐», iar tu urează-i ceva mai mult: Sănătate, Noroc, Fericire, Realizări frumoase și ... vezi lista de felicitări pregătită special pentru această zi frumoasă.

Fetei:

Cui:

La mulți ani, frumoaso! Îți doresc ca iubitul să te adore, și iarna, și vara să ai posibilitatea să-ți i-ai bilet la odihnă, frumusețea ta să farmece tot ce e viu pe pământ, iar despre talentele tale să se scrie legende.

Cu ocazia zilei de naștere, felicit o fată fermecătoare și frumoasă. Fie ca această zi de poveste să fie plină de o mare de zâmbete, iar cuvintele bune să nu înceteze să te bucure. Sî ai dispoziție de sărbătoare și un ocean de flori fermecătoare!

Divă minunată, fată gingașă, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc cu dispoziție excelentă să începi fiecare zi, cu succes nemaipomenit să obții victorii în orice început, cu multă bucurie să organizezi în viața ta sărbători fericite și întâlniri calde. La mulți ani!

Iubito, la mulți ani! Fii mereu la fel de frumoasă, bună și dragă! Luminează mai des cu zâmbetul tău gingaș și privirea caldă. Îți doresc ca viața ta să fie, ca o poveste, în care se întâmplă doar minuni. Tu ești raza mea de soare, eu te iubesc! Fii fericită astăzi și tot restul vieții!

Felicitări unei domnișoare drăguțe și gingașe cu ocazia zilei de naștere! Frumoasa mea, eu îți doresc împlinirea dorințelor prețuite și idei minunate în viață, senzații nemaipomenite de fericire și bucurie luminoasă, emoții strălucitoare și noroc permanent. La mulți ani!

Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc să fii mereu la fel de frumoasă, fermecătoare, deșteaptă, sănătoasă, norocoasă, inteligentă și veselă. Îți doresc, să fii mereu înconjurată de grijă, mângâiere, iubire, căldură, bucurie și senzații plăcute. La mulți ani!

Dragă și fermecătoare fată, te felicit sincer cu ocazia zilei tale de naștere. Este o sărbătoare minunată și frumoasă. Este ziua, când pe Pământ a mai apărut un om bun și minunat. Îți doresc sincer să fii fericită și iubită. Bucură persoanele din jur cu frumusețea și gingășia ta. Strălucește mereu de fascinație și inspirație. Fie ca energia și optimismul tău să fie infinite. Înflorește și fii mai bună cu fiecare zi, asemeni primăverii. La mulți ani!

Tu ești asemeni îngerului meu păzitor, nici o mie de cuvinte nu sunt capabile să te descrie. Tu asemeni răsăritului de soare luminezi viața multor oameni. Fie ca cerurile să te ajute în atingerea scopurilor, iar oamenii din jur să te încălzească cu zâmbete sincere. Se spune că copilăria, este cea mai minunată și magică perioadă, iar apoi vin problemele vieții de matur. De aceea astăzi, draga noastră fetiță, îți doresc, ca în suflet, să rămâi mereu un copil cum ești acum, plină de viață, sinceră și adevărată. Fie ca nimeni și niciodată să nu aducă în viața ta tristețe și dezamăgire. Dar să-ți dăruiască doar sentimente sincere și emoții pozitive. La mulți ani, fericirea noastră!

Dragă, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Fii mereu la fel de gingașă, fermecătoare și minunată, primește priviri de admirație și zâmbește mai des. Îți doresc bunătate, noroc și încredere în succes. La mulți ani!

Mă grăbesc să felicit o gingașă fetiță cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc, micuțo, sănătate puternică, să zâmbești cât mai des, să nu plângi niciodată și să fii o adevărată prințesă. Fie ca în jurul tău să înflorească cele mai frumoase flori, să zboare zâne magice, iar de pe cer să cadă stele și să-ți împlinească toate dorințele. La mulți ani, scumpo!

Astăzi este ziua ta de naștere – cea mai frumoasă sărbătoare din an pentru tine! Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să fii mereu atât de senină, frumoasă și blândă! Îți doresc ca optimismul tău să nu piară nicicând, ci din contra, să se fortifice la infinit! Fie ca îngerașul tău păzitor să te ocrotească mereu și să-ți scoată doar oameni buni în cale. La mulți ani!

La mulți ani, dragă domnișoară! Îți doresc multă iubire, fericire, împlinire și prosperitate în viață! Tu ești întregul univers pentru mine, ești mai mult decât mi-am putut dori vreodată.

La mulți ani! Îți doresc să ai parte de momente prețioase în viață, bucurii infinite și oportunități pe măsură. Trăiește, savurează și fii fericită!

Fie ca viața să curgă în râul fericirii, soarele bucuriei să strălucească, iar vântul succesului să aducă câstiguri. Îndreaptă-te spre vârfuri și cucerește-le. Fie ca în această zi strălucită, dispoziția ta să fie plină de culori feerice. Astăzi este o zi specială pentru o fată specială! La mulți ani!

La mulți ani! Îți doresc să fii liberă ca o pasăre-n zbor, să fii grațioasă și să te bucuri totalmente de viață! Fie ca zilele tale să fie asemeni unui buchet de flori – diferite, dar nemaipomenit de frumoase.

Felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Viața ta abia începe și-ți doresc aventuri cât mai interesante și experiențe care să-ți aducă zâmbetul pe buze. La mulți ani!

Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Ochii tăi reflectă pace și lumină, tandrețe și sinceritate. Îți doresc să fie așa întotdeauna, iar tu să fii cea mai fericită! La mulți ani!

Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere, scumpa mea! Fie ca aniversarea de astăzi să fie specială, deosebită și plină de emoții frumoase! Să ai parte de tot ce-ți dorești și să fii mereu susținută în toate alegerile tale. La mulți ani!

Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Apariția ta pe lume a făcut această lume mai specială și frumoasă! Îți doresc să trăiești în bucurie și să fii prima în toate. La mulți ani!

La mulți ani, dragă domnișoară! Fie ca viața să-ți fie o poveste de nedescris! Fii fericită!

Felicitări celei mai frumoase, atrăgătoare și minunate domnișoare de pe această lume! Ești un soare care ne încălzește, ești ca un înger care ne veghează, ești ca o floare care ne bucură ochiul! La mulți ani, scumpa noastră! Îți dorim să ai parte de tot ce-i mai bun.

Felicitări celei mai frumoase și sclipitoare fete din univers! Îți dorim ca frumusețea ta să fie veșnică și să-i cucerească pe toți din jurul tău. La mulți ani!

La mulți ani, regina inimii mele! Fie ca astăzi să fie una din acele zile, în care găsești iubire și fericire la fiecare pas, iar fiecare felicitare să fie atât de frumoasă, încât toate împreună să te umple de fericire pentru toți anii care au mai rămas. Toate cele bune!

Fii fericită, iubită și dorită, fii cea mai atrăgătoare și seducătoare doamnă. Îți doresc mai multe priviri de admirare, atenție din partea fanilor și complimente sincere. Lasă lumina iubirii să-ți lumineze viața și să-ți dăruiască cele mai sincere emoții.

Iubita și frumoasa noastră, chiar și Afrodita este geloasă pe frumusețea ta în această zi. La mulți ani! Fie ca în calea ta să întâlnești doar oameni sinceri și buni la inimă. Iubire multă și păr drept dimineața. Astăzi este ziua ta și eu te felicit!

Astăzi este ziua de naștere a unei fete minunate. Fie ca ea să rămână mereu fericită, bine-dispusă, veselă, bună, ușoară și senină. Fie ca zâmbetul să nu dispară de pe fața ei, și niciun obstacol, chiar și cele mai mărunte, să nu întristeze privirea ei frumoasă.

La mulți ani, domnișoară frumoasă! Fie ca fiecare persoană care te vede să fie mirată de frumusețea ta, de individualitatea ta și de veselia ta. Ești unică și exclusivă. Astăzi, de ziua ta, vreau să-ți doresc fericire multă și să îți transmit cele mai calde îmbrățișări. La mulți ani!

Felicitări cu ocazia zilei de naștere! Unei fete atât de minunate ca tine vreau să-i doresc doar cele mai scumpe cadouri, cei mai bogați pretendenți și cele mai calde cuvinte de felicitare. Fie ca toate zilele să fie la fel de speciale ca cea de azi, să ai parte de toată atenția, exact ca un model la o prezentare de modă! Și ține minte, cum zicea Tyra Banks: zâmbim cu ochii!

În această zi fericită eu vreau să felicit din suflet pe cea mai minunată persoană din viața mea! Ești cea mai frumoasă, deșteaptă și drăguță din toți pe care îi cunosc. Sper că în acest an o să realizezi tot ce ți-ai pus în plan, o să-ți faci noi prieteni și o să-ți întărești relațiile cu cei dragi. Rămâi la fel de frumoasă și atrăgătoare.

Felicit o fată de o frumusețe cosmică cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc să te înalți spre nori de fericire, să găsești limbă comună cu lumea înconjurătoare, să ai o legătură strânsă cu natura și să te bucuri de fiecare iepuraș de soare!

Draga mea, îți doresc să strălucești ca soarele, fii o fetiță la fel de sinceră și fericită, ca în copilărie, zâmbește, când îți este vesel, când îți este dureros, nu-ți fie frică să verși o lacrimă, dacă îți este frică – nu e tragedie, nu trebuie mereu să fii curajoasă, îți doresc să te bucuri de fiecare motiv și să vezi doar ce e mai frumos în fiecare zi! La mulți ani!

Primăvara devreme, când încă este aşternută zăpada, de sub zăpadă apare primul cel mai gingaş şi plăpând- ghiocel. Necătând că e frig, el luptă pentru a trăi şi înflori. Noi dorim, ca fiica dumneavoastră, care s-a născut primăvara, la fel să crească şi să înflorească, ca un ghiocel, ca viața ei să fie-nfloritoare, iar în suflet mereu să fie primăvară.

Vai, ce dată frumoasă, acesta este un zbor de fantezie și o revoltă de grădină de primăvară înflorită, un dans de valuri în timpul unei furtuni. În acest timp tu ai calendarul tău, poate chiar și șapte vineri pe săptămână, aceasta e viața, până ce fără de probleme. Doresc ca, bucuria și impresia acestui timp să rămână în inima ta.

Există zile, ca-n poveste, când totul se indeplineşte. Pe masa ta ai cadouri şi dulciuri, iar la bucătărie domină mirosuri ademenitoare. Te priveşti în oglindă, cu bucurie şi mirare, vezi în ea o prințesă mică. Zâmbeşti şi te roteşti prin cameră. Doresc ca şimțul acestei sărbători să nu te părăsească nicicând. La mulți ani!

Când îți văd obrăjorii pufoşi, inspir de la părul tău aroma copilăriei, aud hohote vesele, pentru asta, vreau să mulțumesc Domnului, că ai apărut pe lume. Din toată inima, cu fiecare bucățică a corpului meu, vreau ca nevinovăția ta, bunăvoința, dragostea de viață, şi tot simțul de apărare să rămână pentru totdeauna cu tine. La mulți ani!

Există așa zile, când totul se îndeplinește. Pe masa ta sunt – cadouri și dulciuri, iar la bucătărie te ademenesc mirosurile. Tu te privești în oglindă, cu bucurie și mirare, vezi acolo o prințesă mică. Tu zâmbești și te rotești prin cameră. Îți doresc ca simțul sărbătorii să nu-l pierzi nicicând.

Dragă omagiată, astăzi luminezi și înfrumusețezi această lume, ca o floare gingașă! Rămâi pentru totdeauna la fel de drăguță, zâmbetul să îți înfrumusețeze fața, iar ochii să strălucească de la fericirea minunilor. Deacum ești o domnișoară matură, dar totuși păstrează în suflet credința în magie și un pic de naivitate copilărească, nicicând nu-ți înrăutăți sufletul, rămâi la fel de perfectă, și magică fată! Cel mai important – e să fii fericită! La mulți ani!

Draga noastră fetiță, la mulți ani! Îți doresc ca, povestea să te-nconjoare pe viață, fii mereu veselă, strălucitoare și fetiță bună. În familie, să domine iubirea, înțelegerea și grija. Tu pentru mine ești mica rază de soare, îngerul păzitor să-ți fie alături, să te ocrotească, să-ți arate drumul corect și să alunge toate neplăcerile. În această viață să-ți fie principale, norocul, succesul și prietenii devotați.

Tu crești și nu încetezi să ne bucuri. E imposibil să ții minte toate farsele și cuvintele amuzante, care zboară din tine, foarte neașteptat. Cât de mult aș dori să îți povestesc asta peste mulți ani ca să zâmbim împreună. Neapărat vom face asta. Important, ca viața ta să fie la fel de ușoară și plină de dragoste. La mulți ani! Ține minte doar tot ce e bun.

Ziua de astăzi este plină de forfotă și pregătire pentru ziua ta de naștere. Toți sunt plini de emoții și nu mereu le ajunge timp pentru tine. Dar, aș dori fiece minută a acestei zile să o dedic ție, ca tu să simți susținerea noastră, interesul față de tine și iubirea. Fii prințesă in fiecare zi. Îți doresc ca, singurătatea și tristețea să nu găsească drumul spre tine, fiind orbite cu zâmbetele tale. La mulți ani!

Soarele nostru strălucitor, la mulți ani, prințesă! Doresc ca zâmbetu tău să lumineze totul în jur, să-i facă fericiți pe toți, să dăruiască doar emoții pozitive și veselie. Bagheta fermecată, să îndeplinească toate dorințele, iar zâna să vină la tine pentru a-ți transforma visele în realitate. Emoțiile pozitive din copilărie să se păstreze pentru toată viața, iar părinții să te asculte și să aibă grijă de tine. La mulți ani!

Scumpul nostru omuleț, dorim să te felicităm cu ziua de naștere! Vrem, ca toate florile să fie la picioarele tale, toate dorințele să devină realitate. Dispoziția bună să nu dispară, iar zâmbetul să-ți împodobească fața, nici un moment greu să nu-ți permită să te împiedici. Rămâi la fel de frumoasă, fără de griji și plină de viață! Bucură-te de viață din plin, nu înceta să o iubești, nu permite circumtanțelor să o ia mai presus decât tine. La mulți ani!

Cu ziua de naştere, micuțo. Fiecare zi, în care tu ne bucuri, să-ți deschidă lumea fermecată şi să-ți povestească o nouă poveste. Iar când vei creşte mare, şi vei privi albumul de poveste, vei vedea, că alături ți-au fost mereu apropiații, care au avut grijă de tine, vei vedea şi bucuria noastră fără margini, pentru că te avem pe tine. La mulți ani!

Cea mai veselă ființă, însorită, o felicit cu ziua de naștere! Bucurie mare, că ai apărut pe această lume! Tu aduci fericire ție și celor din jur. Viața să îți ofere doar surprize plăcute, alături să-ți fie mereu prieteni devotați. Alege-ți calea și încrezut mergi înainte. Noi mereu te vom susține, în casa noastră vei găsi întotdeauna un sfat bun și ajutor! Fericire, iubire, strălucire!

În această zi, te vei trezi devreme, încetișor pe degete vei intra la bucătărie și te vei mira, găsind pe masă o tortă imensă, fabulos de frumoasă. Iar toți apropiații vor sta alături și vor zâmbi, uitându-se la tine. Fericire neînnourată. La mulți ani, prințesă!

Scumpa mea fetiță, la mulți ani! De fiecare dată când îți văd zâmbetul pe buze, inima mea se umple de fericire. Luminează toată lumea cu zâmbetul tău şi fă-o mai bună şi mai împlinită! Îți doresc să îți găseşti a doua jumătate şi fericirea. Eu te iubesc!

Iată ai devenit şi tu mai mare. Ai învățat a interacționa cu oamenii şi a zâmbi în ochi, neplăcerilor. Tu meriți fericire, şi noi ți-o dorim din suflet. La mulți ani!

Omul scump inimii mele! Te felicit cu ziua de naştere, îți doresc să fii frumoasă pe exterior şi în suflet! Să fii fericită nu doar astăzi , dar întotdeauna! Să fii sănătoasă într-atât ca să poți ajunge chiar şi în cosmos! Să fii sufletistă ca un copil şi gingaşă, ca aripile unui fluture! La mulți ani!

Cu ziua de naştere, fetiță drăguță, tu pentru noi eşti cea mai scumpă. Vorbeşti un pic cu tine şi te cufunzi în dulcea copilărie. Tu te distrezi, zburzi, doresc ca energia ta să nu dispară nicicând. Fericire să ai şi sănătate.

De ziua ta de naştere atât de mult vreau să-ți urez: «Să deschizi uşile spre lume cu umerii tăi, să cucereşti lumea cu zâmbetul, iar poiana vieții să fie mereu verde şi înflorită!»