Mesaje de LA MULȚI ANI pentru COPII

Draga noastră copilă, vrem să te felicităm cu ocazia zilei tale de naștere! Îți dorim ca toate florile să fie la picioarele tale și toate visele să devină realitate. Fie ca dispoziția excelentă să nu te părăsească niciodată, zâmbetul să-ți împodobească fața și nici un obstacol să nu te facă să cedezi. Rămâi la fel de optimistă, veselă și puternică. Bucură-te din plin de viață, nu înceta să o iubești, și nu permite circumstanțelor să te descurajeze. La mulți ani scumpa noastră!

Știi, cadourile astăzi nu sunt doar pentru tine. Cândva demult în această zi eu am primit cel mai mare și important cadou – pe tine. Și chiar dacă am trecut prin multe greutăți, mai importante – sunt momentele bune și pozitive. Important, este că te am pe tine. Și astăzi te felicit din suflet cu ocazia zilei de naștere și îți doresc, să ai parte doar de momente minunate, care îți vor lăsa amintiri plăcute. De asemenea, fie ca toate visurile tale să se împlinească, iar planurile să devină realitate. La mulți ani!

Astăzi este ziua de naștere a unui copil minunat! Cel mai bun și capabil copil a devenit cu un an mai mare. Îți doresc, ca toate visurile tale prețuite să se împlinească. Dorințele să devină realitate, iar bucuria și veselia să-ți umple fiecare zi. Sănătate ție, succese la studii, multe evenimente interesante și fascinante, dezvoltare și descoperiri. Savurează fiecare zi! La mulți ani!

La mulți ani, micuțule! Îți doresc ca lupul gri să nu te sperie, peștișorul de aur să-ți împlinească toate dorințele prețuite. Crești bucuria mamei și tatălui, fii mândria bunicilor, trăiește cu zâmbetul strălucitor pe buze și cu ochii sclipitori de fericire.

La mulți ani, micuțule! Tu – ești cel mai minunat și gingaș copil. Îți doresc, ca copilăria ta să fie plină de bucurii și plăceri, dulciuri și aventuri. Îți doresc ca fiecare zi să treacă vesel și interesant, iar fiecare oră să-ți dăruiască fericire și raze de bunătate.

La mulți ani, minunat copil! Fie ca visele tale să se împlinească, viața ta să fie plină de clipe dulci și bomboane. Îți doresc să crezi în minuni, și ele atunci neapărat se vor întâmpla, îți doresc să trăiești cu o poveste bună în suflet și atunci ea va deveni realitate pentru tine.

La această vârstă fragedă viața pare fără griji, de aceea îți dorim ca acest sentiment să te însoțească toată viața. Astăzi este ziua ta de naștere, ziua, când luminând întreaga lume, tu ai apărut în viața noastră, făcându-ne mai fericiți. Fie ca norocul, fericirea și iubirea să te însoțească mereu prin viață, iar prietenii de încredere să-ți fie alături și la bine și la rău. La mulți ani!

Cu ocazia zilei de naștere felicit un copil minunat! Eu îți doresc o viață fericită și dulce, hobby-uri interesante și victorii mari, zile pline de bucurie și emoții pozitive, prieteni adevărați și succese strălucitoare pe calea vieții. La mulți ani!

Felicitări unui copil minunat cu ocazia zilei de naștere! Îți dorim multă iubire pentru noi cunoștințe și descoperiri. Prieteni veseli, istorii amuzante, evenimente interesante și multă bucurie. Sănătate, fericire și dispoziție excelentă. La mulți ani!

Felicitări cu ocazia zilei de naștere unui copil minunat! Fie ca toate visurile și dorințele tale să se împlinească și să-ți dăruiască doar bucurie și fericire, fie ca părinții să nu te certe, prietenii să te adore, iar zâmbetul să-ți strălucească mereu pe fața ta asemeni soarelui, lăsând toate problemele departe în urmă. La mulți ani!

Te felicităm cu ocazia acestei sărbători vesele, plină de bucurie și luminoasă – ziua ta de naștere! Îți dorim ca în această zi să-ți zâmbească soarele doar ție, iar casa ta să fie plină de prieteni, cadouri și surprize. Fie ca în timpul apropiat să devină realitate ceea ce îți dorești! La mulți ani!

La mulți ani, soare! Îți doresc să ai parte de multe zâmbete, jocuri, să prietenești cu copii buni și să asculți de părinții tăi. Fie ca toate zilele să-ți pregătească surprize și momente magice!

Felicitări cu ocazia zilei tale de naștere, copil frumos, minunat și plin de bunătate! Îți doresc să asculți de părinți și fie ca ei să te ajute în realizarea viselor tale, iubește viața, iar aceasta va deveni colorată și plină de minuni. Soarele nostru, îți urez să ai parte de multă fericire în fiecare zi, iar veselia să fie alături de tine în fiecare clipă. La mulți ani!

Copil drag și plin de bunătate, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere. Vreau să-ți doresc ca viața ta să fie plină de minuni și întâmplări magice. Fie ca să ai parte de multe aventuri vesele, dispoziție bună tot timpul și să-ți atingi cele mai mari scopuri! La mulți ani!

Copil drag și minunat, de ziua ta vreau să te felicit din tot sufletul și să-ți doresc să rămâi mereu binevoitor, vesel și entuziasmat. Fie ca în viața ta să persiste mereu muzica veselă și zâmbetele prietenilor tăi. Fii fericit și bucură-i și pe ceilalți! La mulți ani!

La mulți ani, copil frumos! Fie ca în această zi să ajungă la tine un adevărat magician. Îți va dărui ceea ce îți dorești și îți va îndeplini cele mai mărețe vise. Îți urez să sărbătorești în compania veselă a prietenilor tăi, să sufli din prima în toate lumânările de pe tort și să devii în această zi cel mai fericit copil!

Felicitări cu ocazia zilei tale de naștere, copil drag și minunat! Fie ca în viața ta să ai parte de multe victorii, fie ca în oceanul tău să persiste valurile fericirii și a succesului. Îți doresc să reușești să menții dispoziția bună și optimismul atât în zilele senine, cât și în cele mai posomorâte. La mulți ani!

Copil minunat, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc multă bucurie, dulciuri, o rezervă mare de energie și entuziasm. Fie ca toate dorințele tale să devină realitate, prietenii să-ți fie adevărați și loiali, iar potențialul tău să fie în creștere. La mulți ani!

Copil frumos și iubit, omuleț minunat, te felicităm cu ocazia zilei tale de naștere! Îți dorim ca dispoziția bună, plină de energie să te însoțească mereu. Fie ca toate visele tale să devină realitate, lumea să-ți zâmbească și să-ți deschidă toate ușile posibilităților pentru a descoperi tot ce te înconjoară! La mulți ani!

Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere, copil minune! Îți doresc să trăiești într-o lume colorată, plină de bunătate, veselie, interesantă și magică. Să ai parte de multe aventuri, călătorii, sărbători și zâmbete. Îți urez să nu pierzi niciodată din perseverență și să lupți insistent pentru a-ți atinge scopurile și visele!