Mesaje de LA MULȚI ANI pentru COPII

Felicitări cu ocazia zilei tale de naștere, copil drag și minunat! Fie ca în viața ta să ai parte de multe victorii, fie ca în oceanul tău să persiste valurile fericirii și a succesului. Îți doresc să reușești să menții dispoziția bună și optimismul atât în zilele senine, cât și în cele mai posomorâte. La mulți ani!

Te felicităm cu ocazia acestei sărbători vesele, plină de bucurie și luminoasă – ziua ta de naștere! Îți dorim ca în această zi să-ți zâmbească soarele doar ție, iar casa ta să fie plină de prieteni, cadouri și surprize. Fie ca în timpul apropiat să devină realitate ceea ce îți dorești! La mulți ani!

La mulți ani, soare! Îți doresc să ai parte de multe zâmbete, jocuri, să prietenești cu copii buni și să asculți de părinții tăi. Fie ca toate zilele să-ți pregătească surprize și momente magice!

Felicitări cu ocazia zilei tale de naștere, copil frumos, minunat și plin de bunătate! Îți doresc să asculți de părinți și fie ca ei să te ajute în realizarea viselor tale, iubește viața, iar aceasta va deveni colorată și plină de minuni. Soarele nostru, îți urez să ai parte de multă fericire în fiecare zi, iar veselia să fie alături de tine în fiecare clipă. La mulți ani!

Copil drag și plin de bunătate, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere. Vreau să-ți doresc ca viața ta să fie plină de minuni și întâmplări magice. Fie ca să ai parte de multe aventuri vesele, dispoziție bună tot timpul și să-ți atingi cele mai mari scopuri! La mulți ani!

Copil drag și minunat, de ziua ta vreau să te felicit din tot sufletul și să-ți doresc să rămâi mereu binevoitor, vesel și entuziasmat. Fie ca în viața ta să persiste mereu muzica veselă și zâmbetele prietenilor tăi. Fii fericit și bucură-i și pe ceilalți! La mulți ani!

La mulți ani, copil frumos! Fie ca în această zi să ajungă la tine un adevărat magician. Îți va dărui ceea ce îți dorești și îți va îndeplini cele mai mărețe vise. Îți urez să sărbătorești în compania veselă a prietenilor tăi, să sufli din prima în toate lumânările de pe tort și să devii în această zi cel mai fericit copil!

Copil minunat, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc multă bucurie, dulciuri, o rezervă mare de energie și entuziasm. Fie ca toate dorințele tale să devină realitate, prietenii să-ți fie adevărați și loiali, iar potențialul tău să fie în creștere. La mulți ani!

Copil frumos și iubit, omuleț minunat, te felicităm cu ocazia zilei tale de naștere! Îți dorim ca dispoziția bună, plină de energie să te însoțească mereu. Fie ca toate visele tale să devină realitate, lumea să-ți zâmbească și să-ți deschidă toate ușile posibilităților pentru a descoperi tot ce te înconjoară! La mulți ani!

Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere, copil minune! Îți doresc să trăiești într-o lume colorată, plină de bunătate, veselie, interesantă și magică. Să ai parte de multe aventuri, călătorii, sărbători și zâmbete. Îți urez să nu pierzi niciodată din perseverență și să lupți insistent pentru a-ți atinge scopurile și visele!