La mulți ani FEMEIE scumpă! Felicitări de ziua de naștere pentru femeie

Astăzi Femeia apropiată își sărbătorește ziua de naștere! Noi îi dorim un sincer «LA MULȚI ANI ⭐», iar tu urează-i ceva mai mult: Sănătate, Noroc, Fericire, Realizări frumoase și ... vezi lista de felicitări pregătită special pentru această zi deosebită.

Femeie:

Cui:

Draga mea, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc ca soarele să îți lumineze fiecare zi din viață, iar odată cu razele lui, tu să ai zâmbete pe chip și gânduri frumoase în minte! Să ai încredere în tot ce faci și să te bucuri de rezultate uimitoare. La mulți ani minunați și plini de fericire!

Îți doresc pace, bucurie, frumusețe, armonie și dragoste. De ziua ta, îți urez ca energia să-ți fie resetată și cu noi puteri să începi acest nou an al tău. Să ai oameni potriviți în jur, să ai parte de creștere în carieră, iar viața pur și simplu să-ți fie încântătoare. La mulți ani!

Fie ca sufletul să-ți fie plin de fericire, căldură, iar corpul să fie în putere și cu multă energie. Fii iubită de către cei dragi ție, dăruiește la rândul tău iubire! Fie ca în casa ta să fie armonie și belșug, să se audă zâmbete de copii și să fie o atmosferă călduroasă, în care să vrei să te întorci. La mulți ani!

Te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc ca această zi să rămână pentru totdeauna în memoria ta! Fii fericită în fiecare zi a vieții tale! Fii sănătoasă, împlinită, bucură-te de succese mari la muncă și în viața personală. La mulți ani!

Felicitări celei mai frumoase, elegante și inteligente femei cu prilejul zilei de naștere! Îți doresc să te bucuri la maxim de viață, să ai parte de confort, noroc și mult belșug. La mulți ani!

Felicitări cu prilejul zilei de naștere celei mai splendide femei de pe această lume! Îți doresc să fii mereu atât de frumoasă, interesantă și cu o armonie interioară de nedescris! Niciodată să nu-ți pierzi din optimism și să crezi mereu în bine! La mulți ani!

Dragă femeie, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să trăiești în plăcere, după regulile tale și să nu atragi atenție celor care comentează aiurea. Fii fericită, împlinită și zâmbește frumos în fiecare zi binecuvântată din viața ta. La mulți ani!

Felicitări, dragă femeie, cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc tandrețe, iubire, înțelegere, optimism, puteri interioare și frumusețe pentru mulți ani împreună! Îți urez multă sănătate și belșug. Să ai alături oamenii potriviți. La mulți ani!

Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Ești cea mai specială și drăguță femeie pe care am avut ocazia să o întâlnesc! Să ai parte de cât mai multe momente prețioase și zâmbete sincere! La mulți ani!

Tandră, firavă, strălucitoare – pe toate le ai tu. Tu mereu ești cea care inspiră, care lasă căldură în urma sa! Fii mereu așa și dăruiește iubire celor dragi ție. La mulți ani, femeie încântătoare!

Te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc ca fiecare zi din viață să-ți fie scăldată în iubire, grijă și căldură! Fie ca toate dorințele ce le ai zi de zi să se întâmple și să-ți ofere satisfacție maximă! La mulți ani!

Te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc sănătate și fericire! Fie ca norocul să îți surâdă în toate! Fii mereu așa cum ești, căci ai calități nenumărate! Intuiția și șarmul tău te fac deosebită. Păstrează aceste calități! Fie ca circumstanțele vieții să se aranjeze în așa mod, încât tu să ai mereu zâmbet pe buze. La mulți ani!

De ziua ta de naștere, îți doresc să fii fericită, împlinită și să ai parte de bine din belșug. Fii veselă, strălucitoare și plină de ambiție! Fie ca în viața ta să existe doar noutăți bune! Să ai noroc din plin și să îți vezi fiecare scop împlinit. La mulți ani!

Îți doresc să mergi înainte exact spre țelul tău! Fie ca în sufletul tău să fie lumină, iar iubirea să te facă de nerecunoscut. Fii fericită și mereu cu zâmbetul pe buze! La mulți ani!

Astăzi nu este o simplă zi, astăzi este ziua ta de naștere! Îți doresc ca toate urările de bine pe care le vei auzi astăzi să se îndeplinească! Îți doresc fericire, sănătate și multă iubire reciprocă în viață! La mulți ani!

Îți doresc ca ușa în vară să fie deschisă mereu! Ca primăvară să fie atunci când îți dorești tu! Toamna să îți fie de aur, iar iarna magică și feerică. La mulți ani!

Felicitări cu ocazia zilei tale de naștere, draga mea! Fie ca totul în viața ta să se aranjeze frumos. Tu ești o femeie minunată, inspirațională și deosebită. La mulți ani!

Îți doresc să fii o femeie de excepție, care inspiră, motivează! O femeie precum Marilyn Monroe! Trăiește conform principiilor ei. La mulți ani!

Te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Ești atât de frumoasă și specială! Îți doresc să ai mereu încredere în forțele proprii, să te bucuri de viață, să ai alături oameni de nădejde și oportunități de vis. Să știi că te apreciez enorm și că îți doresc tot binele din lume. La mulți ani!

Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Să ai o zi minunată, plină de magie și fie ca cei dragi ție să se adune pe lângă tine. La mulți ani!

Te felicit cu prilejul zilei tale de naștere, dragă femeie! Îți doresc multă sănătate, să te bucuri de lucrurile mici din viața ta, să trăiești în prezent și să faci totul ca viitorul să-ți fie strălucit și îmbelșugat. Fie ca în toate începuturile tale norocul să persiste și să te ajute să reușești. La mulți ani!

Felicitări cu ocazia zilei tale de naștere, dragă femeie! Îți doresc ca toate momentele și experiențele din viața ta să fie presurate și împânzite de dragoste și căldură! Să ai parte de prosperitate, echilibru sufletesc, armonie în familie și de motivație ca să răstorni munții pe care ți-i dorești! La mulți ani!

Dragă femeie, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc ca visele să ți se îndeplinească, iar planurile tale să se transforme în realitate cât mai curând. Fie ca zilele să te inspire să creezi și să fii o versiune cât mai bună a ta! Fie ca tot ce este mai bun și mai frumos să se întâmple în viața ta. La mulți ani!

Dragă femeie, felicitări și sincere urări de bine cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc ca fiecare dimineață să înceapă cu cafeaua adusă de omul tău drag, cu vești bune și desigur cu razele soarelui! Fie ca zilele să-ți fie pline de momente dulci, întâlniri productive, ocazii și oportunități care să te ajute să îți realizezi toate dorințele. Iar serile, să fie pline de căldura celor dragi și momente prețioase, care să devină amintiri pentru ani întregi. La mulți ani!

Te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! În această zi minunată, îți urez să fii mereu echilibrată, fericită, împăcată cu sine, să ai parte de surprize plăcute din partea vieții. Fie ca complimentele să nu să se lase așteptate niciodată! Îți doresc să inspiri, să bucuri și să motivezi cu prezența ta. La mulți ani!

Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc tot binele din lume, multe bucurii, momente prețioase, clipe întregi de fericire și extaz. Îmbunătățește această lume cu dragostea și prezența ta! Fii o bucurie și o rază de lumină pentru cei care te cunosc. La mulți ani!

Te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc realizări frumoase în viață, autorealizare deplină atât în plan personal, cât și profesional! Să ai parte de emoții pozitive, stări de bine, zâmbete sincere și discuții de suflet cu oamenii tăi dragi! Să deschizi șampania cât mai des și să celebrezi fiecare succes al tău! Sunt sigură că vor fi multe! La mulți ani!

Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere, dragă femeie! Îți doresc energie feminină, dragoste, iubire de sine, armonie și cât mai mult echilibru! Să fii o femeie dorită, apreciată, susținută! Să primești flori cât mai des și să te bucuri de atenția sexului opus! La mulți ani!

Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc ca prezența ta să aducă bucurie și inspirație! Îți urez ca viața să-ți fie remarcabilă, plină de emoții pozitive, culori aprinse și stări intense! Fie ca norocul și fericirea să fie nelipsite din viața ta. La mulți ani!

Felicitări celei mai înfloritoare femei pe care am onoarea să o cunosc! Îți doresc o viață plină de contraste, iubire, liniște sufletească, generozitate și căldură! Să zâmbești des, să te bucuri de viață, să ai parte de atenția celor dragi ție și desigur de admirația bărbaților. La mulți ani!

Felicitări celei mai minunate, inteligente și atrăgătoare femei cu prilejul zilei sale de naștere! Îți doresc multă armonie, clipe minunate în viață, inspirație pentru a crea și a inspira prin exemplul tău. Îți urez ca oamenii dragi să-ți fie alături necondiționat, ca urările de bine primite astăzi să aibă rolul de a se îndeplini. La mulți ani!

Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere, dragă femeie! Fie ca apusurile și răsăriturile din viața ta să fie magice, ca zilele să îți fie îmbelșugate cu fapte bune, cu întâlniri plăcute cu cei dragi, să fie îmbibate cu dragoste și inspirație. Fii o prezență blândă și luminoasă în viața celor dragi. La mulți ani!

Fie ca Bunul Dumnezeu să te binecuvânteze și să te vegheze zi de zi! Fie ca dragostea universului să fie simțită de fiecare celulă a ta! Bucură-te de emoții frumoase, zile însorite, prezența celor dragi și fii întotdeauna gata să cucerești această lume! Ești o femeie exemplu pentru multe altele și îți urez așa să fie mereu. La mulți ani!

Dragă femeie, astăzi este ziua ta! Felicitări! Fie ca toate zilele să-ți fie pline de căldură, bunăstare, dragoste și lumină! Să fii înconjurată de oameni dragi, să ai curaj pentru experiențe de vis și să te bucuri zi de zi de ceea ce îți oferă viața. La mulți ani!

Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! De ziua ta, îți doresc să ai o viață magică, splendidă, plină de momente speciale și cu multă dragoste. Să îți reușească orice gând ce-ți vine în minte, să trăiești în armonie și cu siguranța zilei de mâine. La mulți ani!

Felicitări cu prilejul zilei de naștere celei mai speciale și dragi femei! Fie ca soarta să-ți fie blândă și frumoasă, fie ca momentele dulci să existe mereu, ca oamenii buni și minunați să se înconjoare pe lângă tine. Îți doresc ca orice activitate începută să decurgă cu succes. La mulți ani!

Felicitări celei mai plăcute și simpatice femei cu prilejul zilei de naștere! În această zi frumoasă, toate urările de bine vin spre tine! Îți doresc soare în suflet, fericire, emoții pozitive, sănătate de fier și multă putere. Fie ca toate visele tale să se îndeplinească! La mulți ani!

Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc ca totul în jurul tău să fie armonios, minunat și plăcut ochiului tău. Îți urez multă sănătate, dragoste, realizări grandioase și experiențe cât mai speciale. Trăiește clipa cu fiecare celulă a ta. La mulți ani!

Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere, dragă femeie! Îți doresc succese și reușite cât mai răsunătoare, noroc cât duce trenul, sănătate puternică și trainică, încredere în sine și curaj pentru a realiza toate visele tale. Fii iubită, mereu îndestulata, apreciată și admirată de cei care te cunosc. La mulți ani!

Te felicit cu prilejul zilei tale de naștere, scumpă și dragă femeie! Îți doresc ca viața să-ți fie formată din dragoste, bucurie, voie bună, succese deosebite, înțelegere cu cei dragi și bunăstare! Fie ca viața să-ți fie dulce ca mierea și parfumată ca florile tale preferate. La mulți ani plini de NOROC!

Iată că a sosit și ziua ta de naștere! Îți doresc să fii nu doar atât de frumoasă, dar și să strălucești cu inteligența ta, îți urez nu doar să lucrezi din plin, ci să te odihnești la fel de bine și la fel de mult. Fie ca totul în viața ta să fie superb și plăcut. La mulți ani, dragă femeie!

Bărbații își pierd graiul când te văd și când te aud, iar femeile se uimesc și se înroșesc de la atâta invidie! Îți doresc să păstrezi această frumusețe încă mult timp, iar cei dragi să fie mândri de tine. Să ai parte de o viață îmbelșugată și destoinică! La mulți ani, dragă femeie!

Fie ca îngerul tău păzitor să te ocrotească, să te vegheze necondiționat și să te bucure cu grija lui. Să ai parte de o viață colorată, îmbelșugată, să fii o femeie fericită, împlinită și care poate orice își dorește. Să știi că Bunul Dumnezeu te iubește și are grijă de tine. La mulți ani!

La mulți ani, dragă femeie! Deși anii trec, tu rămâi o inspirație pentru mulți dintre noi. Fie ca dragostea, bunăstarea, echilibrul interior să existe în viața ta și să te motiveze să obții tot ce ți-ai dăruit vreodată. Trăiește și savurează fiecare clipă!

Dragă femeie, ești asemeni unei prințese din povesti! Dulce, drăgăstoasă, Frumoasa, înțeleaptă și atât de blândă – toate sunt despre tine. Fie ca ziua ta de naștere să îți aducă și mai multă fericire, împlinire și împăcare cu sine. Să ai parte de urări frumoase și magice, care să se îndeplinească cât mai curând. La mulți ani!

Dragă femeie, îți doresc să fii fericită, să ai momente minunate în viață, să te înconjori de oameni minunați! Să fii mereu cu zâmbetul pe buze, cu gânduri optimiste și îți doresc să găsești întotdeauna calea spre echilibru și armonie. La mulți ani!

Cea mai frumoasă femeie astăzi este omagiată! Îți doresc ca timpul să-ți ofere frumusețe, înțelepciune, blândețe și dragoste. Fie ca steaua ta călăuzitoare să te îndrume și să te bucure cu noutăți minunate și evenimente de vis. La mulți ani, dragă femeie!

Fie ca ochișorii să-ți strălucească de iubire, fie ca atenția și căldura din partea celor dragi să îți însenineze ziua, fie ca în sufletul tău să cânte păsărelele. Când te trezești tu, lumea devine mai frumoasă. Deci bucură această lume zi de zi. La mulți ani!

Felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc ca toate urările să se îndeplinească, ca în toate situațiile vieții, tu să ieși învingătoare. Să fii mereu o optimistă, să crezi în bine și fie ca acest bine să se întâmple în viața ta. La mulți ani!

În această zi minunată, îți urez ca zâmbetul să nu dispară niciodată de pe chipul tău. Când o femeie zâmbește, totul în jurul ei prinde sens. Zâmbetul este o adevărată armă a femeilor. Deci, ține-o mereu la îndemână. La mulți ani, dragă femeie!

vezi mai multe mesaje
în versiunea completă

deschide