Urări de Ziua de Naștere pentru Nana | Mesaje Pline de Dragoste

Caută urarea perfectă pentru ziua de naștere a Nanei tale. O selecție de mesaje pline de dragoste și căldură, care îi vor face ziua și mai specială.

Îmi ridic paharul pentru cea mai fermecătoare nană din lume. În cinstea zilei tale de naștere și energiei pozitive pe care o emani! În cinstea frumuseții tale inegalabile și minunatei lumi interioare. Tot de ce te atingiati în jur devine mai strălucitor, mai bun și mai interesant!

Nu există cuvinte mai blânde și mâini mai tandre în toată lumea, dragă nană! Din toată inima, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere. Îți doresc ani lungi și fericiți de viață, optimism, veselie și dispoziție pozitivă. Fie ca grijile, dragostea și căldura pe care mi le-ai oferit să se întoarcă la tine îndoit. Mi-e tare dor de tine, îți doresc sincer liniște în inimă, echilibru sufletesc și vitalitate. Finul tău iubit!

Nană, ești atât de bună pentru mine și sunt atât de fericit din cauza asta! Îți doresc ca un magnet magic să atragă în viața ta evenimente minunate, aventuri palpitante și oameni extraordinari. Îți doresc să nu te plictisești niciodată și să nu te îmbolnăvești. La mulți ani!

Dragă nană, să nu îți cedeze niciodată computerul, să nu se termine banii pe telefon și să nu se epuizeze subiectele importante de discuție. Să nu se oprească niciodată fluxul de plăcinte și clătite din mâinile tale talentate, fără ca cineva să se îngrașe de la ele. Să fie policlinica doar un loc pentru petreceri și întâlniri cu prietenii. La mulți ani!

Iubită nană! La mulți ani și îmbrățișări călduroase. Îmi amintesc întotdeauna că tu m-ai învățat să alerg cu mingea în curte, să mă cațăr agil pe copaci și să răspund cu demnitate celor care mă ofensează. Ești o optimistă neînfricată și o persoană cu o mare bunătate sufletească. Fii sănătoasă și plină de energie, ca să mai putem alerga împreună după minge.

Draga mea nană, zâna mea bună, la mulți ani! Aș vrea ca destinul să te iubească și să-ți trimită o mulțime de daruri generoase. Îmi doresc să fii cea mai fericită femeie din lume și să poți să faci minuni, să creezi povești și pentru tine însăți. Să îmi aduci bucurie cu zâmbetul tău cât mai des și să ai o viață mai interesantă decât orice film, mai strălucitoare decât orice tablou!

Dragă nană! Toți se miră când spun că cea mai apropiată prietenă a mea ești tu! Încă din copilărie, puteam să împărtășesc cu tine secrete, iar în anii de școală îți încredințam detalii despre relațiile serioase și mai puțin serioase. Nu m-ai certat niciodată și nu mi-ai reproșat nimic, doar vorbeai cu mine sincer. La mulți ani! Să ai urechile sănătoase și mintea limpede. Cine mă va asculta și înțelege mai bine decât tine?

Dragă nană, azi e o zi minunată: acum mulți ani, mai precis, nu chiar de mult timp, te-ai născut în această lume. Să nu te sperie cifra din pașaport, dar să te bucure imaginea din oglindă. Să ai doar vitamine în trusa de medicamente și masa plină de bunătăți. Zboară precum o păsărică, nu uita de pasiunile tale și inspiră pe cei din jur cu optimism. La mulți ani!

Draga mea nană, soarele s-a trezit și păsările cântă în această dimineață pentru tine! La mulți ani cu ocazia jubileului, draga mea! Fie ca ochii tăi să strălucească de bucuria vieții! Îți doresc dragoste, fericire și sănătate!

Draga mea nană, din toată inima și cu bucurie sinceră, te felicit pentru ziua de naștere, dată de Dumnezeu și binecuvântată! Fie ca sufletul tău să nu cunoască tristețe și melancolie, să trăiești în pace și armonie cu tine însăți, cu lumea, fără ofense și răutate! Fie ca casa ta să fie umplută de căldura, compasiunea și iubirea oamenilor apropiați sufletului tău, de bunăstare și speranță frumoasă!

Nana mea minunată, zâna mea de basm, îți urez la mulți ani și te îmbrățișez cu drag! Te văd ca o zână dintr-o poveste incredibilă și plină de culoare încă din copilărie. Îți doresc ca toți din jur să vadă frumusețea sufletului tău, grația, farmecul și șarmul. Să se umple ochii tăi de strălucirea fericirii, încredere în sine și mândrie pentru cei apropiați și dragi!

Dragă nană! Te felicit cu această aniversare frumoasă, draga mea, cea mai apropiată din lume! Îți doresc tot ce e mai bun: fericire, bucurie, prosperitate, confort sufletesc, o mare de flori și o dispoziție excelentă în fiecare zi. La mulți ani! Te iubesc!

Draga mea, scumpă nană, din toată inima vreau să te felicit cu această minunată zi de naștere, dăruită de Dumnezeu! Fie ca harul divin și binecuvântarea să îți fie trimise pentru o viață lungă și fericită alături de cei dragi și iubiți; să nu cunoască sufletul tău tristețea și descurajarea, ci să trăiască doar cu o credință fără margini, speranță bună și o iubire strălucitoare și reciprocă!

Nană dragă, la mulți ani! Rămâi la fel de plină de viață, bună și tandră! Îți doresc sănătate puternică, astfel încât să mă întâmpini cu ospitalitate pentru încă mulți ani, invitându-mă la cele mai delicioase prânzuri și cine! Pot să te port deja în brațe, dar când văd zâmbetul tău fericit și ochii limpezi, întineresc instantaneu și mă transform într-un băiețel! Mulțumesc că ești în viața mea!

Nană, scumpa mea, draga mea, soarele meu de aur, La mulți ani! Și nu contează câți ani ai, pentru mine ești întotdeauna tânără și frumoasă, cea mai bună din lume. Iubesc toate firele tale albe, asemănătoare cu primii fulgi de zăpadă din iarnă, și toate ridurile tale, care seamănă cu razele soarelui. Trăiește mult și fericit, adună zilele fericite ca pe flori într-un buchet mare și frumos!

Nană, ești cea mai frumoasă, cea mai bună, cea mai veselă! Totul îți iese din prima încercare, ești o adevărată măiastră. Te iubesc foarte mult, mai mult decât înghețata și bomboanele. Te rog, nu te îmbolnăvi niciodată. La mulți ani!

Stimată și iubită Nană, la mulți ani! Să fie întotdeauna o dispoziție bună în casa ta, iar la masă să se adune mai des prietenii adevărați, rudele, persoanele apropiate și interlocutorii interesanți. Îți doresc sănătate, fericire, bunăstare, realizări noi și, desigur, prosperitate! Să fie totul perfect, iar lumea să strălucească în culori vii!

Nană dragă, cea mai dulce și bună, înțeleaptă și înțelegătoare, tandră și întotdeauna gata să ajute! Ziua ta de naștere este o sărbătoare strălucitoare și minunată. În această zi frumoasă, îți doresc ca viața ta să se umple de lumina bunătății, fericirii și iubirii mele nesfârșite pentru tine. Îți doresc un vârtej de noroc, sănătate, bucurie, admirație și succes incredibil!

Nană dragă, te iubesc foarte mult și te prețuiesc enorm! Ești cea mai dulce, bună, veselă, frumoasă, înțeleaptă și grijulie pentru mine. Îmi doresc ca nici vremea rea, nici problemele să nu-ți strice vreodată buna dispoziție. Sunt alături de tine și asta înseamnă că vom face față împreună. Fii mereu, dragă, tânără, jucăușă și foarte fericită! La mulți ani!

Cea mai bună, cea mai frumoasă și cea mai iubită nașă! Îți urez la mulți ani! Îți doresc să nu te descurajezi niciodată, să zâmbești mereu și să fii fericită! Să ai parte numai de evenimente plăcute în viață, să existe pace, dragoste, căldură și grijă în casa ta! Să ai o zi de naștere fericită!

Nană dragă, ești foarte frumoasă și cea mai bună din lume pentru mine. Tu știi să faci de toate, mă alini când plâng, citești minunat povești și gătești tot felul de bunătăți. Ești ca o vrăjitoare, doar că și mai bună. Îmi doresc să nu te îmbolnăvești niciodată, să fii veselă și să zâmbești mereu. Iar eu, când o să cresc mare, voi câștiga o mulțime de bani și îți voi cumpăra tot ce îți dorești!

Nană dragă, la mulți ani! Fie ca zilele tale să fie la fel de frumoase precum ești tu și fiecare dimineață să fie la fel de bună! Să ți se lumineze ochii de fericire, să radieze dragoste și căldură! Fie ca alături de tine să se afle mereu oameni înțelegători, sinceri și buni, dispoziția să fie veselă, iar sănătatea să nu te îngrijoreze! Bucură-te de viață, de lucrurile mici și fie ca norocul să fie mare!

Iubita mea, prețioasa mea nană, îți urez din suflet un sincer La mulți ani, te îmbrățișez cu drag și te iubesc! Câtă fericire există pe acest pământ pentru o femeie adevărată și bună, atâta îți doresc și eu, dragă! Ești demnă de tot ce e mai bun! Fie ca fiecare clipă a vieții tale să fie plină de bucurie, frumusețe, minuni și emoții deosebit de frumoase!

Draga mea nană, sunt foarte fericită să te felicit de ziua ta! Ești dar din partea sorții! Întotdeauna cu bună dispoziție, frumoasă, cu ochi tineri și strălucitori! Fie ca întotdeauna, așa cum este acum, să reușești în tot ce îți propui în viață! Îți doresc să înmulțești tot ce ai realizat până în această zi! Sănătate, fericire și viață lungă îți doresc!

Nașă, om minunat și demn, îți urez la mulți ani din toată inima! Cu o inimă curată, îți doresc liniște și răbdare acolo unde sunt necesare și năzbâtii, veselie și entuziasm acolo unde vrei să te odihnești de toate eforturile și grijile! Fie ca prietenii să nu te dezamăgească, iar cei dragi și apropiați să rămână fideli, iubitori și înțelegători!

Nană dragă, ești cea mai bună zână din lume pentru mine. Te felicit cu ocazia zilei de naștere și îți doresc ca ochii tăi să strălucească mereu cu fericire și bucurie. Dacă ar fi posibil, ți-aș dărui o baghetă magică pentru ca tot ce-ți dorești să se împlinească imediat. Până atunci, promit să fiu ascultător, să mănânc bine, să nu fac năzuri și să fiu cel mai bun ajutor al tău.

Draga mea, luminoasă și tandră, tânără și frumoasă, iubită fierbinte și respectată nană, cuvintele mele sunt doar nimicuri în comparație cu cât de admirată și înțeleaptă ești tu în realitate. Te felicit cu ocazia sărbătorii, la mulți ani! Sincer, vreau să cred că vei sărbători încă multe și multe astfel de zile! Fii sănătoasă și trăiește o viață interesantă și ușoară!

Draga mea nană, iubită și irezistibilă, îți urez din toată inima la mulți ani! Nu există o femeie ca tine pe lume. Primește admirația sinceră și recunoștința nesfârșită din sufletul meu! Fie ca ochii tăi să strălucească de fericire, misterul feminin și frumusețe, tandrețe, dragoste, raze de încredere și bunătate, căldura mângâietoare și bucuria adevărată!

Nana mea iubită, cea mai bună și frumoasă, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! În inima mea, cuvintul nașă este scris cu literă mare! Te iubesc foarte mult și îți doresc să zâmbești mereu, să mănânci multe dulciuri și înghețată, să faci adesea ceea ce iubești cel mai mult! Să ai cele mai frumoase rochii și pantofi! Voi crește și îți voi face multe cadouri!

Când mă gândesc la tine, inima mi se umple de tandrețe și căldură. Cât de multe ne leagă, câte evenimente împreună putem să ne amintim! Sunt bucuroasă să te felicit, nașa mea dragă, cu ocazia aniversării tale! Amintește-ți că sunt întotdeauna sinceră și gata să împart cu tine atât succesul, cât și tristețea. Îți doresc ca sănătatea și optimismul să nu te părăsească niciodată.

Dragă nașă! Îți urez la mulți ani cu ocazia jubileului, îți doresc să fii fericită, independentă, veselă și iubită! Fie ca în viața ta să existe mai multe surprize plăcute, flori frumoase, atenție din partea bărbaților, înțelegere reciprocă, iubire, schimbări de atmosferă, întâlniri interesante și realizări!

Nană de aur, prețioasă și dragă, îți urez din inimă la mulți ani! Fie ca viața ta să curgă precum un râu liniștit, cristalin, frumos și măreț, și să nu aibă nici maluri adânci, nici praguri abrupte, nici braconieri și nici pietre subacvatice! Fie ca fidelitatea și căldura iubirii tale să fie apreciate pe măsură de cei din jur și să-ți fie recunoscători pentru grija ta!

Astăzi este ziua de naștere a unei femei minunate – a ta, nana mea dragă! Cu această ocazie, vreau să mă distrez, să cânt și să dansez. Dragă, îți urez din inimă la mulți ani! Îți doresc să nu te descurajezi niciodată și să privești viața cu optimism, așteptând doar evenimente bune. Așa va fi. Și nu uita că te poți baza întotdeauna pe mine!

Nana mea, bună și minunată, la mulți ani! Întotdeauna mă primești cu căldură în casa ta, mă răsfeți cu daruri și te interesezi de treburile mele. Mi-aș dori ca destinul să fie la fel de generos cu tine, așa cum ești tu cu mine. Va veni timpul când și eu voi avea fini. Îi voi bucura și îi voi iubi la fel cum mă iubești tu pe mine. Ești pentru mine exemplul celei mai bune nane!

Dragă Nană, optimismul tău, simțul umorului și spiritul de luptă te ajută să treci peste momentele dificile din viață. Știi cum să susții și să ajuți atât prin cuvinte, cât și prin fapte. Îți doresc din suflet succese incredibile în toate începuturile tale! Atinge tot ceea ce visezi cu viteza cosmică! Îți doresc bani și faimă, dragoste și noroc, prieteni adevărați și oportunități strălucitoare! Fie ca soarta să îți ofere chiar astăzi cheile ușii numite FERICIRE! La mulți ani!

Cât de des m-ai ajutat, câte lacrimi mi-ai șters, câte planuri pline de bucurie ai împărtășit cu mine, draga mea nană. Sprijinul tău este necesar în orice moment. De ziua ta de naștere, permite-mi să împărtășesc cu tine cele mai adânci sentimente de recunoștință și dragoste. Fie ca pentru tine să nu existe zile înnorate; indiferent ce se întâmplă, ține-te tare și să știi că nu ești singură.

Dragă nană, pentru mine tu ești asociată cu un înger. Tot ce e mai bun și mai luminos se îmbină în tine, în zâmbetul și râsul tău. Îți urez la mulți ani și îți doresc veselie în viață și împlinirea viselor tale cele mai de preț. Voi face tot ce depinde de mine pentru tine. Doar zâmbește mai des și nu fi tristă niciodată. Te iubesc foarte mult!

Dragă nană, ai oferit mereu căldură, grijă și tandrețe. La mulți ani, îți doresc să ți se împlinească toate dorințele, sănătate, vioință, longevitate și momente pline de bucurie și fericire. Să fii înconjurată doar de oameni buni, să primești zâmbete sincere și sprijin. Felicitări și la mulți ani cu cea mai importantă sărbătoare!

Dragă nană iubită, ești atât de tânără, frumoasă și fermecătoare! Îți doresc ca bunăstarea să fie mereu în casa ta, să fii încălzită de căldura inimilor celor apropiați și să ai putere pentru noi realizări. Sunt plin de mândrie și inima îmi cântă cînd mă gândesc la tine. Ești cel mai devotat prieten, ajutor și suflet înrudit pentru mine. Vreau ca fericirea să te înconjoare. Rămâi la fel de plină de viață și iubitoare!

Dragă Nană, astăzi este ziua ta de naștere și îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi te-a trimis! Fie ca îngerul păzitor să fie mereu lângă tine, să te protejeze și să te călăuzească în situații dificile! Și eu, de asemenea, voi fi întotdeauna alături de tine, împărțind cu tine toate bucuriile și necazurile. Îți doresc sănătate, fericire și împlinirea celor mai dragi dorințe! Niciodată să nu te întristezi și să nu disperi!

În ziua de naștere, dragă nană, aș vrea să adun toate florile lumii și să ți le ofer! Fie ca mușcatele să îți ofere simplitate și delicatețe, trandafirii să aducă mireasma fierbinte a dragostei și fericirii, astrele să îți dăruiască vise stelare și somn ușor, lăcrămioarele să inspire idei proaspete și speranțe de primăvară, margaretele să îți ofere bucurie și aventuri vesele, orhideele să îți reamintească de frumusețe și eleganță, iar Floarea de nu-mă-uita să păstreze amintirile plăcute!

Dragă nană! Din suflet, te felicit cu ocazia importantă a zilei de naștere! Fie ca șampania să curgă în râuri, să ai alături pe cei dragi care te felicită sincer și cu bunătate, rostind toasturi plăcute! Înflorește, trăiește frumos și fă totul pentru a fi fericită în această lume!

Sunt foarte fericit că am o nană de încredere, foarte bună și fermecătoare. De ziua ta de naștere, îți doresc să rămâi întotdeauna minunată și frumoasă, sinceră și autentică. Fie ca destinul tău să semene cu un diamant strălucitor, în care fiecare fațetă este frumoasă și orbitoare. Îți doresc să fii apreciată, înțeleasă și iubită!

Draga mea nană, la mulți ani! Primește felicitările de la finul tău iubit și răsfățat! Aș vrea să îți doresc încă două sute de ani în care să fii cel mai bun medic și mângâietor din lume, să faci cele mai delicioase plăcinte și să tricotezi cele mai călduroase eșarfe. Fie ca imunitatea ta să fie puternică, astfel încât să nu te îmbolnăvești niciodată și să rămâi întotdeauna o frumusețe veselă!

Noi nu suntem rude de sânge, dar suntem înrudite sufletește. Și am știut asta mereu și am simțit-o cu toată inima. Ești nană pentru mine și sunt extrem de fericită să fiu fiica ta spirituală. Astăzi, de ziua ta, îți doresc să fii mereu veselă, zâmbitoare, să nu te lași copleșită de tristețe sau descurajare. Și dacă ceva nu merge bine, să știi că sunt întotdeauna alături de tine și te iubesc foarte mult!

Te felicit cu ocazia zilei de naștere, dragă nană și a doua mea mamă! Soarele se bucură alături de tine în această zi specială, iar păsările cântă serenade pentru tine în spatele ferestrei. Întotdeauna știi cum să oferi bucurie și speranță pentru ce e mai bun. Îți mulțumesc, draga mea, pentru sprijin și sfaturi! Fie ca sănătatea ta să fie puternică și casa plină de iubire și fericire!

Dragă nană! În această zi minunată, te felicităm cu ocazia aniversării tale! Îți dorim tot ce e mai bun, pentru că tu ești cea mai bună nană pentru mine! Îți doresc bucurie, prietenie, bunăstare și sănătate! Ține minte că întreaga familie te admiră și te iubește!

Fie ca fiecare lucru al tău, dragă nană, să fie sub îndrumarea lui Dumnezeu și binecuvântarea Lui. Fie ca credința să te ajute în orice îți propui. Trăiește și bucură-te de viață: este scurtă. Fie ca speranța să locuiască întotdeauna în inima ta, și îngerul păzitor să-ți fie ajutor și tovarăș. Îți doresc ca Dumnezeu să te iubească și să te ocrotească, ascultând rugăciunile și cererile tale. Îți doresc ca în inima ta să fie întotdeauna liniște și fericire.

Îți urez felicitări sincere, stimată nană, cu ocazia zilei tale de naștere! Caracterul tău merită admirație: vezi obiectivul, îți încurajezi colegii și te ridici spre vârfuri! Să nu se termine entuziasmul și sănătatea! Îți doresc sănătate și mult noroc!

Draga și scumpa mea nană! Cu tine îmi este întotdeauna ușor și îți pot încredința toate problemele. Ce mult îmi plac metodele tale de a rezolva problemele apărute: poți oferi sfaturi utile fără a cere ceva în schimb. Ești ca o mamă cloșcă care-și îngrijește puișorii, toți oamenii sunt importanți pentru tine și ai grijă de ei. Ești plină de bucurie de viață, problemele nu îți stau în cale, le rezolvi cu simplitate. Rămâi așa cum ești.

vezi mai multe mesaje
în versiunea completă

deschide