La mulți ani CUMĂTRA! Mesaje de ziua de naștere


Cumătra:

Cui:

Îți doresc ca inima să-ți fie plină de iubirea oamenilor din jur, care nu-și imaginează viața fără tine. Fie ca ochii să-ți sclipească atunci când admiri frumusețea lumii. Inima să-ți cânte în fiecare zi, pentru că atunci când te trezești începe o adevărată sărbătoare – iar asta înseamnă că ziua ta este în toate cele 365 de zile din an! La mulți ani!

Te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să fii înconjurat de oameni buni, care să îți dăruiască susținere și zâmbete. Îți doresc să cucerești toate vârfurile pe care ți le-ai propus, să atingi toate țelurile stabilite vreodată. Fie ca totul să fie ok, iar viața să îți ofere surprize plăcute. La mulți ani, drag nepot!

Te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să fii binecuvântat în toate începuturile tale. Fie ca Îngerașul tău păzitor să te ocrotească de cele rele. Fie ca drumul tău în viață să fie plin de lumină și speranță, iar tot binele să fie atras în viața ta. La mulți ani!

Ce bucuroasă sunt să te felicit cu prilejul zilei tale de naștere, drag nepot! Fie ca viața ta să fie minunată și plină de bucurii! Să întâlnești doar oameni buni, să te înconjori de bine, să te bucuri de tot ce ți se întâmplă și cel mai important, fie ca răul să te ocolească pe tine și pe cei dragi ție. La mulți ani, om minunat!

Din toată inima, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc iubire pură, succese în viață și carieră, realizări uimitoare și cât mai multe progrese în viața ta. Fie ca această zi să fie cu adevărat uimitoare și să rămână o amintire plăcută pentru totdeauna. La mulți ani!

Fie ca îngerul din ceruri, care-ți ocrotește sufletul, să-ți fie întotdeauna alături și să te călăuzească de-a lungul vieții pe cel mai frumos drum! Îți doresc să ai credință în puterea lui Dumnezeu în fiecare clipă din viața ta și curaj în fața oricărei provocări. Dumnezeu te iubește! îți doresc să-i simți dragostea întotdeauna! La mulți ani!

Fie ca Preasfânta Fecioară să te ferească de păcate și necazuri cu acoperământul său! Fie ca sfinții din ziua ta să te ajute să păstrezi lumina din suflet în orice clipă din viață, chiar și cele mai triste momente! Să te ajute îngerii păzitori să ai cât mai puține momente triste! La mulți ani!

Îți doresc ca toate clipele din viața ta să fie pline de sens, perfecționism și să radieze de bunătate și lumină. La mulți ani!

Îți dorim bogăție și abundență, realizarea talentelor și ideilor. Ziua ta de naștere o sărbătorim împreună cu cei mai de încredere și dedicați oameni din jurul tău. Să zâmbească fericirea cu siguranță, pentru că cel mai bun premiu ți-a fost acordat de destin. Îți dorim miracole neobișnuite, iar orice dorință să devină realitate. La mulți ani!

Draga mea cumătră, în această zi minunată ai venit în lumea noastră. La mulți ani, draga mea! Îți doresc să simți iubirea și sprijinul Creatorului în fiecare zi, în fiecare clipă a vieții. Să lumineze drumul tău prin viață credința în Hristos, iar îngerul tău păzitor să te protejeze și să te ajute mereu! Trăiește o viață curată și dreaptă, sănătoasă și fericită; fie ca dragostea și prosperitatea să domnească în familia voastră!

Felicitări cu ziua de naștere, draga mea cumatra! Să-ți încălzească soarele sufletul în această zi minunată, să te umple de energie și bucurie! Să-ți sublinieze rochia de sărbătoare frumusețea și eleganța! Să fii premiată de conducere și să-ți organizeze colegii o mare petrecere în cinstea ta! Bani, prosperitate, sănătate, noroc și tot ce este mai bun pentru tine! Te iubesc!

Draga mea cumătră, cea mai incredibilă, cea mai bună dintre cele mai bune, zâna bunei mele dispoziții și cea mai fermecătoare dintre femei, te felicit din tot sufletul cu ziua ta de naștere și te strâng puternic în brațe! Draga mea, fie ca să se împlinească toate visele! Să strălucească mereu ochii tăi uimitori de fericire, iar frumusețea și căldura inimii tale să provoace invidia dușmanilor!

Din toată inima îți doresc la mulți ani, draga mea cumătră! Îți doresc ca puritatea sufletului tău să te ajute să depășești dificultățile vieții. Ești o persoană în care pot să am încredere și să împărtășesc secretele, misterele și îngrijorările mele. Fie ca norocul și dragostea să te însoțească în viață, iar viața să nu te dezamăgească cu capriciile sale trecătoare, ci să îți întărească echilibrul emoțional, căldura și altruismul inimii.

Draga mea cumătră, optimismul tău, simțul umorului și hotărârea ta te ajută să treci peste momentele dificile din viață. Știi să fii de ajutor prin cuvânt și faptă. Îți doresc cu sinceritate succese incredibile în toate începuturile tale! Să ajungi cu o viteză cosmică la tot ceea ce îți dorești! Îți doresc bani și faimă, dragoste și noroc, prieteni adevărați și oportunități strălucitoare! Săptămâna aceasta destinul să îți dea cheile de la ușa numită fericire! La mulți ani de ziua ta!

Draga mea cumătră, ești frumoasă ca o floare, strălucești ca soarele. Ești luminată, bună și fermecătoare. Ai tot ce îți trebuie pentru a trăi cu bucurie și a te bucura de momentele frumoase și de surprizele plăcute pe care destinul ți le-a pregătit. Să fie așa mereu. La mulți ani de ziua ta! Pur și simplu, să fii iubită, veselă și foarte fericită!

Draga mea cumătră, soarele a răsărit și păsările cântă în dimineața asta pentru tine! La mulți ani, draga mea! Sper ca ochii tăi să strălucească de bucuria vieții! Îți doresc iubire, fericire și sănătate!

Cea mai minunată și cea mai bună cumătră de pe Pământ, îți doresc ca viața ta să fie o călătorie de poveste nesfârșită, plină de momente fericite, încântătoare și pline de entuziasm! Să te însoțească în această călătorie o persoană frumoasă și nobilă, cu o inimă curajoasă și iubitoare. La mulți ani!

Draga mea cumătră, La mulți ani! Îți doresc să ai dulapul plin cu haine la modă, să ai o cutie mare plin cu bijuterii, să porți o haină de blană nouă în fiecare zi a iernii și să faci toți bărbații să se uite la tine admirativ. Și astăzi îți doresc să arunci aspiratoarele și oalele sub pres și să sărbătorești în stil mare!

La mulți ani, draga mea cumătră! Să fii înconjurată de flori în această zi. Nu există o persoană mai apropiată decât tine; căldura, înțelegerea și blândețea ta fac minuni. Vreau ca viața ta să fie netedă, luminoasă și frumoasă. Să ai oameni devotați și loiali în viața ta. Fii fericită!

Draga mea cumătră, din tot sufletul, cu o sinceră bucurie îți urez La mulți ani în această zi binecuvântată a nașterii tale! Să nu cunoști niciodată tristețea și durerea, ci să rămâi mereu liniștită și în armonie cu tine însuți, cu oamenii, fără resentimente și răutate! Să fie plină casa ta de compasiune, iubirea celor apropiați, prosperitate și speranță frumoasă!

La mulți ani, draga, buna și scumpa mea cumătriță! Cu cele mai sincere și călduroase dorințe din inimă, vreau să îți exprim afecțiunea mea față de tine. Să iubești și să fii iubită în propria ta casă, să te bucuri de adevărata loialitate, fericirea extraordinară și încrederea reciprocă, să ai o inimă mereu tânără și un spirit plin de energie și un optimism nesfârșit pentru a câștiga!

Draga mea cumătră, La mulți ani! Îți doresc să rămâi mereu o gazdă primitoare și generoasă, o femeie simpatică și înțeleaptă! Să ai mai multă bucurie în viață, să fii surprinsă de lucruri plăcute și să experimentezi evenimente interesante! Să fii respectată și apreciată de colegi și de șefi! Să ai mereu suficient de bani, iubire și atenție! Fii fericită!

Draga mea cumătriță! Astăzi este o zi minunată, ziua ta de naștere! Și asta înseamnă că astăzi am dreptul deplin să te laud și să îți fac complimente. Dar în acest caz, acestea nu vor fi deloc măgulitoare, ci doar adevăruri. Ești frumoasă și încântătoare. Să rămâi mereu așa!

Îți urez din toată inima un călduros La mulți ani cu ocazia împlinirii vârstei de 30 de ani! Îți doresc să ai parte de o ploaie de emoții, împletită din cele mai diverse picături: bucurie, iubire, tandrețe, uneori o plăcută melancolie, bunătate și amintiri luminoase! Îți doresc ca cei dragi să te surprindă plăcut cât mai des! Să atingi noi culmi și să rămâi mulțumită de victoriile tale! Noroc și baftă!

La mulți ani, cumătră minunată! Îți doresc să găsești fericirea feminină și să găsești drumul corect în viață. Să domnească întotdeauna o atmosferă bună și veselă în casa ta și să strălucești de bucurie, frumusețe și delicatețe. Îți doresc să poți să îți îndeplinești cu succes și în întregime toate planurile și sarcinile, iar eu, cumătrul tău, voi veni mereu în ajutor în momentele grele!

Iată că ai mai îmbătrânit cu încă un an… Oh, scuze, vreau să spun, ai crescut și ai devenit mai înțeleaptă. Nu te supăra, știi că te iubesc… Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere și îți doresc ca viața ta să fie plină de bucurii, ca norocul să te însoțească mereu! Fii fericită, dragă, bucură-te singură și bucură-i pe cei dragi cu succesul tău!

Dragă și iubita mea cumătră! Cu tine, totul este întotdeauna ușor, și pot încredința toate problemele doar ție. Îmi place mult felul tău de a aborda problemele: poți oferi sfaturi practice. Ești plină de bucurie și nu ai probleme, abordezi lucrurile cu ușurință și le rezolvi cu simplitate. Îți doresc să rămâi la fel!

Draga mea cumătră! Îți urez un călduros La mulți ani! Lumea ar arăta palidă și plictisitoare fără tine. Odată cu nașterea ta, ai colorat-o în culori vesele și pline de viață. Să ai o viață plină de evenimente pozitive și incitante! Îți doresc să îți păstrezi frumusețea, energia, tinerețea și bucuria pentru mulți ani înainte! Niciodată să nu uiți că sunt gata să te ajut sau să îți fac companie în orice moment.

Cea mai drăguță cumătră a mea, îți urez La mulți ani din toată inima, te îmbrățișez strâns, cât îmi permit puterile! Ești o persoană minunată și frumoasă, sufletul petrecerii și un om foarte dragut, aș vrea să-ți doresc atât de multă fericire, cât poate să încapă în inima ta! Să ai mereu aceeași veselie în ochi și un zâmbet fermecător pe buze!

Draga mea, cea mai iubită, cea mai empatică și binevoitoare cumătră! La mulți ani cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc să întâlnești numai oameni sinceri, onești și buni în călătoria ta prin viață. Să ai parte de fericire, sănătate și iubire! Să se vadă mai des bucuria în ochii tăi! La mulți ani!

Felicitări, cumătra! Cred în faptul că viața ta va fi luminată, lipsită de griji și plină de bucurie! Să ai în jurul tău oameni binevoitori, îngerul tău păzitor să te protejeze și să-ți sugereze soluțiile potrivite! Amintește-ți că poți oricând să îmi ceri ajutorul și sprijinul, pentru că sunt cumătrul tău! Fii sănătoasă, fericită, să se îndeplinească toate dorințele tale cele mai arzătoare! La mulți ani!

La mulți ani, cumătra! În acest moment minunat și plin de bucurie, îți doresc să fii tu steaua ta la propria ta sărbătoare! Să ai un suflet deschis pentru dorințe bune și importante, să umpli inima cu pozitivitate și lumină! Să ai sănătate, armonie și succes în toate eforturile tale! Amintește-ți că ești o persoană minunată și trăiește-ți viața îndrăzneață și plină de culoare pe deplin!

Draga mea cumătră! Astăzi mă bucur de succesele tale și îți urez La mulți ani cu ocazia zilei tale de naștere. Tradițional și sincer îți doresc bunăstare, bucurie, fericire, prieteni de încredere și prosperitate. Rămâi fidelă țelurilor tale, te îndrepți în direcția corectă! Primește felicitările noastre și bucură-te de fiecare moment al vieții tale! Al tău cumătru sincer și plin de bucurie de viață.

Cumătră noastră iubită, fără de preț și dragă, îți urăm din toată inima La mulți ani cu ocazia zilei tale de naștere și te îmbrățișăm cu dragoste! Toate dorințele noastre se rezumă la un singur lucru: să fii cea mai fericită persoană de pe Pământ! Ești mândria noastră și bucuria infinită, să domine întotdeauna armonia, căldura, tandrețea și dragostea reciprocă în viața ta! Oriunde te-ai afla, ai grijă de tine și prețuiește-te, te iubim!

Cumătră, La mulți ani de ziua ta de naștere, draga mea! Nu te întrista că ai îmbătrânit cu un an, pentru tine, care ești plină de viață, energică și simpatică, ce înseamnă câțiva ani? Ești ca un fruct mai strălucitor, mai frumos și mai suculent în fiecare an. Îți doresc un sac de bani, un car de bucurii, un camion de noroc și o mulțime de sănătate! Dacă te simți singură, cheamă-ne în vizită, vom fi aici pentru tine!

Draga mea cumătră, persoană dragă și iubită, grijulie, apropiată și înțelegătoare! Îți urez La mulți ani cu ocazia aniversării! Îți doresc iubire, confort, prosperitate, sănătate și succes în tot ceea ce faci! Să ai alături mereu pe cei dragi și apropiați care să se bucure de realizările tale! La mulți ani!

Draga și scumpa mea cumătră. Este o zi minunată, deoarece ai apărut pe această lume! La mulți ani cu ocazia zilei tale de naștere! Mergi încrezătoare pe propriul drum, iubește-te pe tine însăți și bucură-te de fiecare moment plăcut. Viața este scurtă și frumoasă, bucură-te de ea! Îți doresc din inimă să ai sănătate, să zâmbești mai mult, armonie, prosperitate, prieteni de încredere și înțelegere în familie. La mulți ani!

Cumătră! În această zi minunată îți urez La mulți ani cu ocazia aniversării! Îți doresc ca toate visele și speranțele tale să se îndeplinească, să simți sprijinul celor apropiați în momentele dificile. Îți doresc să nu ai prieteni trădători, colegi de muncă cu aceeași viziune. Să ai parte de sănătate, bucurie, inspirație, prietenie, fericire și iubire nemaipomenită!

Felicitări cu aniversarea, draga mea cumătră! Eu, mai mult decât oricine altcineva, știu cât de importante sunt dragostea, bucuria, fericirea, bunăstarea, relațiile bune și auto-realizarea pentru o femeie. Prin urmare, îți doresc din toată inima să ai toate acestea în viața ta în plină măsură. De asemenea, îți doresc inspirație, sănătate și prosperitate. Fie ca bărbații să fie cei care îți oferă flori și te răsfăță cu grijă și atenție.

Draga și scumpa mea cumătră, îți urez din toată inima La mulți ani cu ocazia zilei tale de naștere, să fie binecuvântată de Dumnezeu! Să ai un cer curat ce să strălucească peste tine cu căldură și credință; să-ți fie mereu alături îngerul păzitor, care să-ți ofere ajutorul în momentele necesare; să iubești și să ai nădejde cu sfințenie, și să le primești ca și cum ar fi stăpâne în casa ta. Să te binecuvânteze Domnul, să fii fericită și plină de bucurie!

Ridic paharul pentru cea mai fermecătoare cumătră din lume. Să trăiască sărbătoarea zilei tale de naștere și energia pozitivă pe care o emani! Să trăiască frumusețea ta uluitoare și lumea interioară extraordinară, la atingerea căreia totul devine mai luminos, mai bun și mai interesant în jurul tău!

Sunt sincer bucuroasă că astăzi îți pot ura La mulți ani, draga mea cumătră! Este o imensă bucurie să știu că există cineva la care să apelez pentru un sfat înțelept, cu cine să discut probleme nerezolvate. Mulțumesc pentru generozitate și bunătate! Îți doresc o viață lungă și plină de prosperitate, iubire și sănătate!

Viața noastră este asemănătoare cu viața florilor – apărem pe lume, înflorim, ne ofilim și murim, lăsând în urmă sămânța copiilor noștri. Doar florile artificiale rezistă mult timp și ne bucură, dar dispar pentru totdeauna. Dragă cumătriță, să ridicăm paharele pentru ca tu să fii la fel de fermecătoare și frumoasă ca un trandafir delicat, și la fel de rezistentă ca o floare artificială. La mulți ani!

Cumătriță! La mulți ani, draga mea, cu ocazia jubileului! Îți doresc numai bine: fericire, bucurie, prosperitate, confort sufletesc, un ocean de flori și o dispoziție excelentă în fiecare zi. Sărbători fericite! Te iubesc!

Cumătra mea minunată, La mulți ani cu ocazia zilei de naștere! Ridic paharul în cinstea ta, draga mea, și îți doresc din toată inima: să fii mereu veselă și plină de bucurie, să luminezi lumea cu zâmbetul tău strălucitor! Eu îți doresc doar una: să fii fericită și să ai numai iubire și bunătate în jurul tău. Ridic paharul pentru sănătatea ta, frumusețea ta, norocul, să ai o viață plină de lumina, infinit de lungă! La mulți ani!

Draga mea cumătriță, îți doresc sincere felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Vreau să trăiești într-o atmosferă plină de dragoste și bucurie, și să ai parte de zile interesante și memorabile!

Dragă cumătră, astăzi ești deosebit de drăguță. Ca de obicei, nu te gândești la tine, ci la faptul că toată lumea să se distreze și să fie bine. Astăzi permite-ți să te relaxezi, să ne lași pe noi să avem grijă de tine. De ziua ta de naștere trebuie să fii inundată de razele de felicitări și cadouri. Bucură-te la maximum! Permite-ți să fii fericită!

Draga mea cumătră, fie ca toate problemele și greutățile vieții să rămână în afara ei, iar soarele să te încălzească cu razele sale cât mai des. Să ai putere, zâmbete și admirație în viață. Iți doresc ca ochii tăi strălucească cu o lumină puternică, umplând totul în jurul tău cu afecțiune și bucurie. Să rămâi la fel de înțeleaptă, empatică și fermecătoare. Te iubim și te apreciem foarte mult.

Dragă cumătriță! Felicitări cu cea mai importantă sărbătoare din viața ta, draga noastră! Îți dorim să atingi orice obiective, să fii fericită, să ai bunăstare, echilibru emoțional, mai multe întâlniri calde cu membrii familiei. Trăiește ușor și ia tot ce-ți oferă viața, pentru că pentru noi ești cea mai bună și meriți fericirea!

Dragă cumătră! Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc să fii fericită, veselă, iubita și iubitoare! Îți doresc o viață ușoară și interesantă, plină de aventuri și inspirație, vise frumoase și realizări, prietenie, sănătate, creativitate, noroc, bunăstare și prosperitate! Cu ocazia sărbătorii fii fericită, draga mea!

vezi mai multe mesaje
în versiunea completă

deschide