Dragă cumnată, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc fericire în viața personală, zile luminoase, iar zâmbetul să nu-ți dispară de pe față! Fie ca totul să ți se primească cum ți-ai pus în gând și toate visele tale să devină realitate! La mulți ani!

Cumătră dragă, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc, ca această zi să-ți dăruiască o mare de bucurie și căldură sufletească, atenție și grijă, surprize minunate și neașteptate. Fii frumoasă, deșteaptă, gospodină, mulțumită de tot și de toate. Fie ca toate visurile și dorințele tale să se împlinească. Iubire multă îți doresc, bunăstare și căldură! La mulți ani!

La mulți ani, minunata mea cumătră! Îți doresc să reușești în toate, să nu cedezi niciodată și ridicând capul sus să mergi prin viață cu încredere și mândrie. Cumătriță, fie ca în calea ta să găsești mereu diamante de fericire și noroc, iar fiecare zi să fie minunată și interesantă.

La mulți ani, draga și minunata mea cumătră. Îți doresc să fii în suflet un copil plin de viață, iar la exterior o femeie atrăgătoare și frumoasă. Îți doresc ca inima să-ți fie plină de iubire sinceră, iar sufletul să ți se umple mereu de emoții pozitive. Sănătate ție, inspirație și bunăstare!

Cumătră, îți doresc să rămâi mereu o persoană la fel de luminoasă, pozitivă și bună. Fie ca în familia ta să domnească mereu iubirea, armonia și venitul stabil. Fie ca toate visurile tale și scopurile să se împlinească, iar norocul să te urmărească zi de zi. Și cel mai important – fii fericită!

Cumătra mea minunată, la mulți ani! Îți doresc soare, căldură, flori, fericire feminină, sănătatea puternică și atenție din partea bărbaților. Îți doresc ca viața ta să fie ca o poveste. Iubește și fii iubită. Tu ești minunată, dragă, extraordinară. Îți doresc, ca ochii tăi să strălucească mereu de bucurie, iar fața să-ți fie luminată de zâmbetul tău fermecător.

Cumătra, tu ești o prietenă minunată, o soție excelentă și o mamă extraordinară. Rămâi mereu o asemenea femeie ideală! Eu îți doresc să fii iubită de soartă și să-ți atingi toate scopurile. Fie ca viața ta să fie plină de călătorii fascinante, evenimente pline de bucurie și emoții pozitive. La mulți ani!

Draga mea cumătră, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! În această zi de sărbătoare îți doresc sănătate, fericire feminină și iubire puternică. Fie ca toate visurile să se împlinească, iar răul să-ți ocolească casa. Îți doresc să fii prețuită de toate persoanele dragi! La mulți ani!

La mulți ani, cumătrița mea! Îți doresc, draga mea, fericire, sănătate și iubire. Fie ca întreaga ta viață să nu fie umbrită de nimic, soarele să iasă mai des de după nori și să-ți lumineze calea vieții tale. Îți doresc multe zâmbete, râsete și emoții pozitive. Trăiește în armonie cu tine și cu întreaga lume, și atunci viața va fi strălucitoare, colorată și memorabilă.

Felicitări cu ziua ta de naștere, cumătra mea dragă! Fii activă, bine dispusă, veselă și sănătoasă. Să rămâi la fel de veselă, bucuroasă de viață și bună. Fie-ți fericirea – însoțitoarea ta permanentă, iar norocul să-ți zâmbească mereu. La mulți ani!

La mulți ani dragă cumătră! Să ai în suflet mereu note de bucurie, o lume de speranță și lumină să se formeze în inima ta. Succes la serviciu, înțelegere reciprocă cu cei apropiați, iubire sinceră. Fie ca valul bogăției să îți acopere familia, o mare de susițnere și ocrotire să nu dispară niciodată. Rămâi la fel de gingașă și atrăgătoare. Crezi mereu în posibilitățile tale și ia de la viață tot ce este mai bun și pozitiv.

Draga noastră cumătră, iubită, cea mai frumoasă și cea mai veselă din lume! Te felicităm cu ocazia zilei tale de naștere (nu menționăm cu câți ani anume)! Îți dorim să înflorești și să ne bucuri cu prezența ta încă 150 ani! Îți mai dorim sănătate puternică, inteligență profundă, răbdare de înger, noroc nemaipomenit, iar dragoste – infinită, însă cea mai simplă și lumească, ca să-ți umple viața cu sens și să te încălzească mulți-mulți ani înainte!

Dragă și iubită cumătră, te felicit cu ziua ta de naștere! La o astfel de bună, minunată și luminoasă femeie aș vrea să îi urez să fie fericită mereu, să nu știe de probleme și bătăi de cap. Fie ca viața ta, cu fiecare an ce trece să fie tot mai strălucitoare și incendiară! La mulți ani!

Te felicit din toată inima cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc în viață să se întâmple doar istorioare vesele și hazlii, emoțiile obținute să fie doar pozitive, oamenii pe care îi vei întâlni în viață să-ți aducă doar zâmbete și bucurie. Căldură, succes și dragoste!

Îți doresc să fii fermecătoare, să te bucuri de fiecare zi trăită. Fii mereu la verticalitate. Rămâi la fel de înțeleaptă, bună și sinceră. Toate lucurrile în viață să îți meargă conform planului. La mulți ani!

Ce aș vrea să îți doresc, cumătra mea, să fii sănătoasă și frumoasă pentru mulți ani înainte! Fii fericită, iubită, dorită și de succes. Fie-ți norocul – însoțitorul tău fidel în viață. La mulți ani!

Cumătriță! La mulți ani. În această zi vreau să îți doresc, să rămâi mereu la fel de frumoasă și elegantă. Îți doresc ca ochii tăi luminoși și calzi niciodată să nu înceteze în a iradia iubire. Vreau să trăiești îndelungat și fericit, până la adânci bătrâneți.

Cumătră dragă, te felicit cu ziua ta de naștere! Îți doresc să fii mereu la înălțime, să o cucerești încrezută, niciodată să nu cedezi și să nu cazi. Să te mândrești cu frumusețea, privind în oglindă să-ți admiri reflecția. Rămâi mereu cea mai fericită!

Te felicit cu ocazia zilei de naștere, dragă cumătră. Îți doresc mereu să prinzi norocul de coadă și să păstrezi în suflet fericirea, să fii femeia puternic iubită și dorită, să tinzi către vise și să obții succes, să cucerești noi culmi și pur și simplu să te bucuri de viață.