Felicitări cu ziua ta de naștere, cumătra mea dragă! Fii activă, bine dispusă, veselă și sănătoasă. Să rămâi la fel de veselă, bucuroasă de viață și bună. Fie-ți fericirea – însoțitoarea ta permanentă, iar norocul să-ți zâmbească mereu. La mulți ani!

La mulți ani dragă cumătră! Să ai în suflet mereu note de bucurie, o lume de speranță și lumină să se formeze în inima ta. Succes la serviciu, înțelegere reciprocă cu cei apropiați, iubire sinceră. Fie ca valul bogăției să îți acopere familia, o mare de susițnere și ocrotire să nu dispară niciodată. Rămâi la fel de gingașă și atrăgătoare. Crezi mereu în posibilitățile tale și ia de la viață tot ce este mai bun și pozitiv.

Draga noastră cumătră, iubită, cea mai frumoasă și cea mai veselă din lume! Te felicităm cu ocazia zilei tale de naștere (nu menționăm cu câți ani anume)! Îți dorim să înflorești și să ne bucuri cu prezența ta încă 150 ani! Îți mai dorim sănătate puternică, inteligență profundă, răbdare de înger, noroc nemaipomenit, iar dragoste – infinită, însă cea mai simplă și lumească, ca să-ți umple viața cu sens și să te încălzească mulți-mulți ani înainte!

Dragă și iubită cumătră, te felicit cu ziua ta de naștere! La o astfel de bună, minunată și luminoasă femeie aș vrea să îi urez să fie fericită mereu, să nu știe de probleme și bătăi de cap. Fie ca viața ta, cu fiecare an ce trece să fie tot mai strălucitoare și incendiară! La mulți ani!

Te felicit din toată inima cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc în viață să se întâmple doar istorioare vesele și hazlii, emoțiile obținute să fie doar pozitive, oamenii pe care îi vei întâlni în viață să-ți aducă doar zâmbete și bucurie. Căldură, succes și dragoste!

Îți doresc să fii fermecătoare, să te bucuri de fiecare zi trăită. Fii mereu la verticalitate. Rămâi la fel de înțeleaptă, bună și sinceră. Toate lucurrile în viață să îți meargă conform planului. La mulți ani!

Ce aș vrea să îți doresc, cumătra mea, să fii sănătoasă și frumoasă pentru mulți ani înainte! Fii fericită, iubită, dorită și de succes. Fie-ți norocul – însoțitorul tău fidel în viață. La mulți ani!

Cumătriță! La mulți ani. În această zi vreau să îți doresc, să rămâi mereu la fel de frumoasă și elegantă. Îți doresc ca ochii tăi luminoși și calzi niciodată să nu înceteze în a iradia iubire. Vreau să trăiești îndelungat și fericit, până la adânci bătrâneți.

Cumătră dragă, te felicit cu ziua ta de naștere! Îți doresc să fii mereu la înălțime, să o cucerești încrezută, niciodată să nu cedezi și să nu cazi. Să te mândrești cu frumusețea, privind în oglindă să-ți admiri reflecția. Rămâi mereu cea mai fericită!

Te felicit cu ocazia zilei de naștere, dragă cumătră. Îți doresc mereu să prinzi norocul de coadă și să păstrezi în suflet fericirea, să fii femeia puternic iubită și dorită, să tinzi către vise și să obții succes, să cucerești noi culmi și pur și simplu să te bucuri de viață.

Cumătra mea cea dragă, felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc să fii cea mai frumoasă, apreciată, iubită și fericită femeie din lume! Îți doresc să primești zeci de complimente și să ai parte de atenția cuvenită din partea celor dragi! Fii mereu cu zâmbetul pe buze și primește plăcere de la tot ce te înconjoară. La mulți ani!

Draga mea cumătră, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc ca visele tale să devină realitate, ca norocul și bucuria să te însoțească în toate, iar inspirația să-ți fie un ajutor de încredere! Fie ca cei dragi să-ți fie mereu aproape și să-ți susțină toate ideile tale. La mulți ani!

La mulți ani, draga mea cumătră! Îți doresc să fii mereu atât de binevoitoare, atentă, calculată și deosebită! Îți doresc să păstrezi cu tine amintirea celor mai prețioase momente ale vieții tale și să le împărtășești cu alții! Scumpa mea, fii fericită și bucură-te de tot ce ai, și fii sigură că viața o să te răsplătească înzecit pentru ce faci! La mulți ani!

Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere, scumpă cumătră! Îți doresc să strălucești de fericire, să radiezi de bucurie și să emani iubire și voie bună! Fii iubită, apreciată, dorită și mereu admirată. La mulți ani!

La mulți ani, draga mea cumătră! Îți doresc să fii plină de viață, să iubești, să fii iubită, să fii o visătoare și să-ți croiești cea mai frumoasă poveste de viață! Fii sănătoasă și împlinită alături de cei dragi ție.

De ziua ta de naștere, scumpă cumătră, îți doresc mii de zâmbete, milioane de clipe fericite, dispoziție bună și numeroase realizări! Fie ca bunătatea și fericirea să-ți completeze fiecare zi! La mulți ani!

Draga mea cumătră, îți doresc ca viața ta să fie un portret al iubirii, fericirii, împlinirii și a armoniei sufletești! Fie ca tristețea și dezamăgirea să dispară complet din viața ta, iar norocul să meargă mână-n mână cu tine. La mulți ani, scumpa mea!

Felicitări cu ocazia zilei tale de naștere, scumpă cumătră! Îți doresc bucurie infinită și conturi bancare cu zeci de zerouri, împlinire sufletească și o familie sănătoasă și fericită! Îți doresc să trăiești în plăcere, să te bucuri de oportunitățile vieții și să fii o femeie înțeleaptă! La mulți ani!

Draga mea cumătră, la mulți ani! Îmi este foarte plăcut să te felicit cu ocazia zilei tale de naștere și să-ți doresc să ai parte de tot ce-i mai bun! Ești un om luminos, prețios, frumos la chip și suflet. Fii fericită!

Felicitări, draga mea cumătră, cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc ca viața ta să fie un amalgam de fericire, bunătate, iubire și plăcere! Fie ca norocul și bunăstarea să-ți fie cei mai fideli însoțitori. La mulți ani!