La mulți ani FRATELUI MEU! Felicitări de ziua de naștere a FRATELUI

Astăzi Fratele tău își sărbătorește ziua de naștere! Noi îi dorim un sincer «LA MULȚI ANI ⭐», iar tu urează-i ceva mai mult: Sănătate, Noroc, Fericire, Realizări frumoase și … vezi lista de felicitări pregătită special pentru această ocazie minunată.


La mulți ani, prietene! Zâmbește, savurează din bucuria comunicării cu familia și prietenii, și rămâi mereu aceeaşi persoană minunată. Fie ca viața să-ţi ofere în continuare fericire și bună dispoziție. Îţi mulţumesc pentru prietenie și sprijin continuu.

La mulți ani, fratele meu serios și mereu ocupat! Știu că în adâncul sufletului tău ești amabil și iubitor, deși nu vrei să arăți aceasta. Îţi doresc bucurie și dragoste, şi sentimentul că ești deschis către lume și tot ce este bun în ea!

Încă din copilărie, fratele meu era cel care mă apăra. El era cel mai puternic și cel mai de înceredere apărător. În această zi, îți doresc să ai căldură în suflet și să-ți găsești jumătatea! La mulți ani!

Iubitul meu frățior! Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc să mergi cu capul sus prin viață, să nu întâmpini dificultăți sau necazuri. Fie ca fericirea și bucuria să te însoțească în fiecare zi! La mulți ani!

La mulți ani, frățiorul meu drag! Îți doresc să fii un voinic puternic și sănătos, un inventator ingenios, un erou curajos și neînfricat, un băiat deștept și chipeș. Să ai parte de mult noroc, frate, mulți bani și de o adevărată iubire!

La mulți ani, frate! Fie ca viața sa-ți fie plină de veselie, senină, interesantă, bogată și demnă! Dragul meu, îți doresc un ocean de oportunități, o mare de iubire, o cascadă de fericire, un lac de speranțe și un râu de noroc!

Dragul meu frate! Ești fericirea și sprijinul meu. Te felicit, dragul meu, cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc ca fiecare an să-ți aducă un noroc incredibil. Să ai parte de sănătate pentru mulți ani înainte. Să trăiești o viață veselă, fără griji și nevoi! Ești un prieten adevărat și asta este cel mai important! La mulți ani!

La mulți ani, frate! Fie ca soarele să-ți lumineze calea vieții, dragostea și loialitatea să te ocrotească, iar norocul să te ducă spre succes. Bucură-ne cu faptul că ești sănătos. Să ai parte de prietenii adevărate și bunăstare în casă. Bucură-te și visează măreț! La mulți ani!

Primește felicitările mele, frățioare! Fie ca azi, în casa ta să fie zgomote de zâmbete și veselie, ca în copilărie. Îți doresc multă sănătate și toate cele bune. Sărbătorește-ți ziua de naștere în compania prietenilor și a oamenilor apropiați. Și da, nu uita de rude. La mulți ani!

Dragul meu frate! Te felicit cu ocazia Zilei tale de naștere! Ziua de naștere se scrie cu majusculă, pentru că este denumire de sărbătoare. Iar ziua ta de naștere pentru mine este întotdeauna o sărbătoare. Mai ții minte cum în copilărie jucam fotbal sau hochei pe un teren improvizat de joacă? Erau goluri, victorii, pierderi, supărări. Era doar un joc. Astăzi suntem pe un adevărat teren al vieții. Îți doresc să primești toate golurile fără supărare; să-ți iei revanșa tot fără supărare și furie. Primește plăcere din faptul că ești pe acest teren de joc, pe nume Viață. La mulți ani!