La mulți ani FRATELUI MEU! Felicitări de ziua de naștere a FRATELUI

Astăzi Fratele tău își sărbătorește ziua de naștere! Noi îi dorim un sincer «LA MULȚI ANI ⭐», iar tu urează-i ceva mai mult: Sănătate, Noroc, Fericire, Realizări frumoase și … vezi lista de felicitări pregătită special pentru această ocazie minunată.


Din tot sufletul felicit cel mai bun frățior cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc să atingi toate înălțimile succesului! Să rămâi la fel de luminos, sănătos, bun și puternic, prieten de încredere, loial și iubit. Viață veselă și frumoasă ție! Și noroc însoțitor mereu și oriunde!

Drag frate, felicitări cu ocazia zilei de naștere! Îți dorim fericire infinită, sănătate puternică, succese în creație, curaj și îndrăzneală, noroc și fericire. Fie ca în sport să te aștepte doar medalii de aur, la studii – note mari, în viață – victorii. Fii fericit!

Sărbătoarea ta a devenit și a mea, din copilărie! Și astăzi, ca și în anii trecuți, te felicit din nou, frate! Îți doresc zile minunate, să reușești în relațiile personale și în muncă. Îți doresc ca ideile tale să fie creative, iar gândurile doar optimiste. Găsește partea bună în toate și zâmbește mai des, ca viața să fie mai fericită!

Frățioare, tu ești sprijinul meu și cel mai bun prieten din toată lumea, îți mulțumesc mult pentru susținere! Fie ca calea vieții tale să fie formată doar din momente fericite, realizări de succes, să fii înconjurat doar de oameni buni, sinceri, corecți și binevoitori. La mulți ani!

Frate, astăzi este cea mai luminoasă și minunată sărbătoare pentru tine, astăzi este ziua, când s-a aprins steaua ta, și fie ca acestă stea să te ducă mereu pe calea fericirii și să nu se stingă niciodată. Îți doresc sănătate, noroc, iubire, succes, încredere, puteri, optimism, veselie, bunăstare, dăruire și fericire. La mulți ani!

Frățioare, la mulți ani! Îți doresc zile senine și pline de emoții pozitive, armonie și fericire. Nu-ți trăda visurile, aspiră spre împlinirea tuturor planurilor și ideilor tale, nu-ți fie frică de schimbări. Eu știu, la tine totul va fi minunat, pentru că ești demn de asta, principalul nu uita de efort, și totul va decurge așa cum îți dorești.

Dragul meu frate, îți doresc ca viața ta să fie plină doar de fericire, bucurie și succese. Tu meriți tot, la ce visezi, pentru că ești o persoană foarte perseverentă, talentată și harnică. Îți doresc sănătate puternică, multe forțe și răbdare!

Drag și iubit frate, la mulți ani! Îți doresc zboruri înalte, prieteni de încredere, medalii de aur, glume vesele, senzații plăcute și priviri optimiste. Iar cel mai important, fii fericit, sănătos și iubit!

La mulți ani, frate! Îți doresc bunăstare și prosperitate în familie, iubire și sănătate. Îți doresc ca fiecare zi să fie plină de raze de soare și culori strălucitoare.

Frățiorul meu iubit, ce mare ești deja, când ai crescut? Te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc ca zilele tale să fie luminoase, bune, creative, vesele, strălucitoare și productive. Fie ca optimismul și încrederea să te însoțească mereu. Învață, aspiră, realizează și totul va veni neapărat în viața ta. La mulți ani!

Dragul meu frate, tu ești o parte din mine, de aceea cu ocazia zilei tale de naștere îți doresc tot ce-mi doresc și mie – multă bucurie, bunăstare fără capăt, fericire infinită, veselie zilnică, bogăție enormă, sănătate puternică și noroc permanent. Îți doresc ca viața de familie să fie prosperă, bolile să uite de existența ta, iar zâmbetul să nu-ți dispară de pe față niciodată.

Dragul meu frate, astăzi este o zi deosebită – ziua când ai apărut pe lume! Noi suntem foarte fericiți, că un băiat atât de vesel și energic ne transformă viața într-o sărbătoare. Vreau să-ți doresc să rămâi mereu la fel de glumeț, înțelept și încrezător în sine. Fie ca soarta să-ți dăruiască o sănătatea puternică, fericire infinită și iubire. Noroc și succes în toate!

Frățioare, tu deții cele mai bune calități pe care le poate avea un bărbat: curajul, căldura sufletească și bunătatea, și pentru asta eu îi mulțumesc lui Dumnezeu că am un asemenea frate minunat! Cu ocazia zilei tale de naștere, din suflet, vreau să-ți doresc, la muncă să fii îndrăzneț și hotărât, acasă să fii gingaș și grijuliu, iar cu prietenii – vesel și inventiv. Călătorește, bucură-te și iubește!

Dragul meu frate, cu ocazia zilei tale de naștere din tot sufletul vreau să-ți doresc să lupți ca un leu pentru norocul tău, ca un adevărat înțelept să-ți aranjezi viața, ca un bărbat adevărat să fii înconjurat de privirile femeilor, ca un om care se ține de cuvânt să ai mereu succes și bunăstare. La mulți ani!

Fie ca curajul, voința și sănătate să nu te părăsească niciodată, iar calea vieții să-ți dea doar acele încercări, care te vor face mai puternică! Îți doresc încredere în sine și împlinirea visurilor prețuite, iar fericirea și iubirea să meargă mereu alături de tine! La mulți ani!

E plăcut să știi, că ai un suflet drag și un om apropiat – fratele meu! Să ai posibilitatea să te împărtășești cu cele mai intime gânduri și să visezi. Să împarți minutele de fericire și bucurie, să vii când ești chemat sau să vii fără invitație, cu plăcere să ne întâlnim și strâns să te îmbrățișez. La mulți ani!

Fratele meu, tu știi, că ești foarte important pentru mine! Asta nu poate fi spus prin cuvinte, despre asta poate spune doar privirea. Cu ocazia zilei tale de naștere m-am gândit mult ce să-ți doresc. Și vreau să-ți doresc noroc, ca el să fie mereu și oriunde alături de tine. Și, dacă ceva e în neregulă, sună-mă și eu te voi ajuta! La mulți ani!

Te felicit sincer, fratele meu, cu aniversarea zilei tale de naștere! Îți doresc curaj, liniște sufletească și sănătate puternică. Îți doresc ca fiecare zi să o începi cu zâmbetul pe buze, iar orice început să se termine cu succes. Îți doresc stabilitate financiară, fericire și, desigur, iubire sinceră și adevărată. La mulți ani!

La mulți ani, frățioare! Eu îți doresc în această zi, fericire, succese și iubire în familie. Fie ca toate tristețile să te părăsească, iar ochii să-ți strălucească de fericire și iubire. Fie ca soarta, să te răsplătească pentru tot binele care-l faci. Noroc ție în viață și înțelegere în familie!

Felicitări frățiorul meu cu aniversarea! Fie ca totul în viața ta să meargă bine, iar norocul să te ajute în toate. Trăiește și bucură-te de viață – ea este minunată! Puneți dorințe și ele neapărat se vor împlini, pentru că astăzi este ziua ta! La mulți ani!