La mulți ani FRATELUI MEU! Felicitări de ziua de naștere a FRATELUI

Astăzi Fratele tău își sărbătorește ziua de naștere! Noi îi dorim un sincer «LA MULȚI ANI ⭐», iar tu urează-i ceva mai mult: Sănătate, Noroc, Fericire, Realizări frumoase și ... vezi lista de felicitări pregătită special pentru această ocazie minunată.

Fratelui:

Cui:

Te felicit cu prilejul zilei tale de naștere, drag frățior! Deja ești bărbat în toată firea, dar oricum o să fii cel mai drăguț frate pentru mine! Tot ce îmi doresc e ca amintirile noastre an de an să se înmulțească. La mulți ani!

Frățioare, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să ai parte de iubire, sănătate, respect, belșug, oportunități generoase. Fie ca viața ta să fie specială și tot ce îți dorești să se îndeplinească. Să ai alături oameni dedicați și loiali. La mulți ani!

Drag frățior, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Tu ai fost și ești susținerea familiei, tu ești eroul familiei noastre. Tu ești omul care aduce lumină și speranță în casă. Îți doresc multă sănătate, putere și dragoste. Să fii motivat și inspirat în fiecare zi din viața ta. La mulți ani nemaipomeniți, frățiorul meu scump!

Frățioare, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc o viață fericită, veselă, intensă, plină cu momente prețioase, cu realizări mărețe, înzestrată cu oameni valoroși. Fii cel mai împlinit în această lume. Trăiește frumos și cu recunoștință. La mulți ani!

Frățiorul meu drag, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să fii mereu așa cum ești, căci ai niște valori și calități de invidiat. Puțini sunt cei care au inima atât de blândă, care își îndeplinesc angajamentele și care știu să fie oameni de valoare. Îți urez să fii apreciat și respectat, iar în viața personală, să te bucuri de multă iubire și căldură. La mulți ani!

Dragul meu frate, îți doresc ca viața ta să fie plină doar de fericire, bucurie și succese. Tu meriți tot, la ce visezi, pentru că ești o persoană foarte perseverentă, talentată și harnică. Îți doresc sănătate puternică, multe forțe și răbdare!

Frate, astăzi este cea mai luminoasă și minunată sărbătoare pentru tine, astăzi este ziua, când s-a aprins steaua ta, și fie ca acestă stea să te ducă mereu pe calea fericirii și să nu se stingă niciodată. Îți doresc sănătate, noroc, iubire, succes, încredere, puteri, optimism, veselie, bunăstare, dăruire și fericire. La mulți ani!

Frățioare, la mulți ani! Îți doresc zile senine și pline de emoții pozitive, armonie și fericire. Nu-ți trăda visurile, aspiră spre împlinirea tuturor planurilor și ideilor tale, nu-ți fie frică de schimbări. Eu știu, la tine totul va fi minunat, pentru că ești demn de asta, principalul nu uita de efort, și totul va decurge așa cum îți dorești.

Drag și iubit frate, la mulți ani! Îți doresc zboruri înalte, prieteni de încredere, medalii de aur, glume vesele, senzații plăcute și priviri optimiste. Iar cel mai important, fii fericit, sănătos și iubit!

La mulți ani, frate! Îți doresc bunăstare și prosperitate în familie, iubire și sănătate. Îți doresc ca fiecare zi să fie plină de raze de soare și culori strălucitoare.

Din tot sufletul felicit cel mai bun frățior cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc să atingi toate înălțimile succesului! Să rămâi la fel de luminos, sănătos, bun și puternic, prieten de încredere, loial și iubit. Viață veselă și frumoasă ție! Și noroc însoțitor mereu și oriunde!

Drag frate, felicitări cu ocazia zilei de naștere! Îți dorim fericire infinită, sănătate puternică, succese în creație, curaj și îndrăzneală, noroc și fericire. Fie ca în sport să te aștepte doar medalii de aur, la studii – note mari, în viață – victorii. Fii fericit!

Sărbătoarea ta a devenit și a mea, din copilărie! Și astăzi, ca și în anii trecuți, te felicit din nou, frate! Îți doresc zile minunate, să reușești în relațiile personale și în muncă. Îți doresc ca ideile tale să fie creative, iar gândurile doar optimiste. Găsește partea bună în toate și zâmbește mai des, ca viața să fie mai fericită!

Frățioare, tu ești sprijinul meu și cel mai bun prieten din toată lumea, îți mulțumesc mult pentru susținere! Fie ca calea vieții tale să fie formată doar din momente fericite, realizări de succes, să fii înconjurat doar de oameni buni, sinceri, corecți și binevoitori. La mulți ani!

Frățiorul meu iubit, ce mare ești deja, când ai crescut? Te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc ca zilele tale să fie luminoase, bune, creative, vesele, strălucitoare și productive. Fie ca optimismul și încrederea să te însoțească mereu. Învață, aspiră, realizează și totul va veni neapărat în viața ta. La mulți ani!

E plăcut să știi, că ai un suflet drag și un om apropiat – fratele meu! Să ai posibilitatea să te împărtășești cu cele mai intime gânduri și să visezi. Să împarți minutele de fericire și bucurie, să vii când ești chemat sau să vii fără invitație, cu plăcere să ne întâlnim și strâns să te îmbrățișez. La mulți ani!

Fie ca curajul, voința și sănătate să nu te părăsească niciodată, iar calea vieții să-ți dea doar acele încercări, care te vor face mai puternică! Îți doresc încredere în sine și împlinirea visurilor prețuite, iar fericirea și iubirea să meargă mereu alături de tine! La mulți ani!

Dragul meu frate, cu ocazia zilei tale de naștere din tot sufletul vreau să-ți doresc să lupți ca un leu pentru norocul tău, ca un adevărat înțelept să-ți aranjezi viața, ca un bărbat adevărat să fii înconjurat de privirile femeilor, ca un om care se ține de cuvânt să ai mereu succes și bunăstare. La mulți ani!

Frățioare, tu deții cele mai bune calități pe care le poate avea un bărbat: curajul, căldura sufletească și bunătatea, și pentru asta eu îi mulțumesc lui Dumnezeu că am un asemenea frate minunat! Cu ocazia zilei tale de naștere, din suflet, vreau să-ți doresc, la muncă să fii îndrăzneț și hotărât, acasă să fii gingaș și grijuliu, iar cu prietenii – vesel și inventiv. Călătorește, bucură-te și iubește!

Dragul meu frate, astăzi este o zi deosebită – ziua când ai apărut pe lume! Noi suntem foarte fericiți, că un băiat atât de vesel și energic ne transformă viața într-o sărbătoare. Vreau să-ți doresc să rămâi mereu la fel de glumeț, înțelept și încrezător în sine. Fie ca soarta să-ți dăruiască o sănătatea puternică, fericire infinită și iubire. Noroc și succes în toate!

Dragul meu frate, tu ești o parte din mine, de aceea cu ocazia zilei tale de naștere îți doresc tot ce-mi doresc și mie – multă bucurie, bunăstare fără capăt, fericire infinită, veselie zilnică, bogăție enormă, sănătate puternică și noroc permanent. Îți doresc ca viața de familie să fie prosperă, bolile să uite de existența ta, iar zâmbetul să nu-ți dispară de pe față niciodată.

Fratele meu, tu știi, că ești foarte important pentru mine! Asta nu poate fi spus prin cuvinte, despre asta poate spune doar privirea. Cu ocazia zilei tale de naștere m-am gândit mult ce să-ți doresc. Și vreau să-ți doresc noroc, ca el să fie mereu și oriunde alături de tine. Și, dacă ceva e în neregulă, sună-mă și eu te voi ajuta! La mulți ani!

Frățioare, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc o mare de emoții pozitive și zile fără griji. Cot la cot cu tine prin viață să meargă norocul, succesul și prietenii buni. Alături să ai mereu persoana iubită, care îți va fi loială și de încredere. Bunăstare pentru tine și stabilitate în toate, dragul meu frate!

Frățioare, dragul meu, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Iată ai devenit cu un an mai mare, asta înseamnă că ai mai multă experiență. Nu vreau să-ți doresc ceva banal, dar vreau să-ți doresc: să-ți atingi scopurile propuse, să-ți găsești sensul în viață, să ai parte de prieteni de încredere și de iubire adevărată. Succese ție, fratele meu, și noroc. Fii fericit și sănătos!

La mulți ani, dragul și iubitul meu frate! Îți doresc admirație sinceră și impresii frumoase de la viață, idei strălucitoare și noroc neîndoielnic, dispoziție minunată și puteri, succes în orice activitate și doar vești bune, o mare de fericire și iubire infinită. Felicitări!

Te felicit sincer, fratele meu, cu aniversarea zilei tale de naștere! Îți doresc curaj, liniște sufletească și sănătate puternică. Îți doresc ca fiecare zi să o începi cu zâmbetul pe buze, iar orice început să se termine cu succes. Îți doresc stabilitate financiară, fericire și, desigur, iubire sinceră și adevărată. La mulți ani!

La mulți ani, frățioare! Eu îți doresc în această zi, fericire, succese și iubire în familie. Fie ca toate tristețile să te părăsească, iar ochii să-ți strălucească de fericire și iubire. Fie ca soarta, să te răsplătească pentru tot binele care-l faci. Noroc ție în viață și înțelegere în familie!

Felicitări frățiorul meu cu aniversarea! Fie ca totul în viața ta să meargă bine, iar norocul să te ajute în toate. Trăiește și bucură-te de viață – ea este minunată! Puneți dorințe și ele neapărat se vor împlini, pentru că astăzi este ziua ta! La mulți ani!

La mulți ani, frățioare! Îți doresc puteri, inteligență, creativitate, talent, carismă, perseverență, încredere și răbdare. Fie ca nici un vis să nu rămână vis, ci neapărat să se împlinească, fie ca nici un început să nu excludă finalul de succes. Îți doresc tot ce e mai bun și mult noroc!

Te felicit, drag frate, cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc cale ușoară în viață, fără obstacole și cotituri periculoase. Fie ca norocul să nu te părăsească nici pe o clipă, și să-ți ajungă puteri, pentru atingerea înălțimilor dorite. La mulți ani!

Din suflet îți doresc dispoziție bună, sănătate puternică, bunătate și în tot ce faci să te însoțească norocul. Îți doresc să fii înconjurat doar de oameni sinceri, iubitori și înțelegători.

Frățioare, la mulți ani! Îți doresc tot ce e mai necesar și realizabil, să trăiești cu emoții pozitive, să iubești sincer și să primești iubire în schimb, să ai parte de călătorii fascinante și pur și simplu fericire.

Frate, împreună am trecut prin multe! Și iată astăzi ai devenit și mai mare. Îți doresc sănătate puternică și noroc. Și înțelepciunea acumulată să te ajute în orice situație. Frățioare, ești cel mai bun! Și în lume sunt puțini ca tine!

Dragul meu frate, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc cât mai puține cheltuieli în viață și cât mai mult noroc. Îți doresc ca o bună parte din viața ta să fie formată de fericire și iubire, iar succesul și norocul să-ți calce mereu pe urme. La mulți ani!

Cu ocazia zilei de naștere, dragul meu frate, vreau să-ți doresc puteri, încredere și îndrăzneală. Distrează-te cu prietenii până dimineață, cântă și dansează, joacă fotbalul. Fie ca în calea vieții să întâlnești doar oameni adevărați, sinceri și buni. Îți doresc noroc, entuziasm, bucurie, fericire și bunăstare. La mulți ani!

Drag frate, astăzi este o zi minunată și felicitându-te pe tine cu ocazia zilei de naștere, vreau să-ți spun multe lucruri importante. Cu iubire și căldură sinceră îți doresc să rămâi un om la fel de minunat, cum te știu de mulți ani. Fie ca orice lucru să ți se dea ușor, iar tot ce ți-ai pus în plan să-ți aducă rezultate bune și bucurie adevărată. La mulți ani!

Drag frățior, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc multă fericire și o mare de zâmbete, cât mai multă sănătate și cât mai puține greșeli. Îți doresc ca fiecare pas al tău să fie încrezător și să te apropie de succes. La mulți ani!

Dragul meu frate, cu ocazia zilei tale de naștere vreau să-ți doresc ca în viața ta totul să fie minunat. Fie ca tot ce-ți dorești să se împlinească. Fie ca zâmbetul să-ți strălucească mereu pe față, să fii mereu fericit și să te bucuri de viață. La mulți ani!

La mulți ani, dragul meu frate! Fie ca gândirea și creativitatea să-ți ajute în realizarea ideilor interesante și creative, fie ca caracterul puternic și încrederea în sine să te ducă spre victorii și spre cucerirea de noi înălțimi, fie ca fericirea ta să străluceasca și să-ți lumineze sufletul, iar inima să-ți fie plină de iubire și bucurie.

Îți doresc să nu ai parte de nenorociri în viața ta, iar fiecare zi să fie plină de noroc și melodii de fericire.Dragul meu frate, fie ca odată cu ocazia zilei tale de naștere soarta să-ți dăruiască nu doar un simplu an, dar un an de încredere, puteri, vigoare, optimism și bucurie. La mulți ani!

Frate, poți conta oricând pe mine, eu sunt persoana care va crede mereu în tine. Îți doresc să obții succes extraordinar în viață și să găsești satisfacție în orice lucru pe care îl faci. La mulți ani!

Frate, te felicit cu minunata zi! Fii mereu sănătoșel, puternic, direct în conversații, sincer și de încredere. Fii pe unda pozitivă, nu pierde din privire frumusețea sufletului și responsabilitatea în fața părinților. Iubește, crează, visează, inspiră-te! Eu cred în tine – ești cel mai bun!

Frățioare, să se împlinească tot ce îți dorești! Îți urez fericire mare și noroc, stelele să te ocrotească. Fii curajos, hotărât și un băiat adevărat. Sănătate să ai, prieteni fideli alături și iubire adevărată pentru toată viața! La mulți ani!

Ziua de naștere – este un motiv minunat. pentru a-ți spune cât de mult te iubesc frățioare! Îți doresc realizarea reușită a tuturor planurilor, sănătate de fier și bunăstare financiară! Fiecare succes de-al tău mă inspiră și mă bucură! La mulți ani!

De ziua ta de naștere, îți doresc să fii cu zâmbetul pe buze, să fii sufletul petrecerilor și să fii mereu înconjurat de oamenii potriviți! Fie ca aniversarea de astăzi, să fie plină de bucurie, emoții frumoase și surprize atât de mult așteptate. La mulți ani, fratele meu drag!

Frățioare, la mulți ani! Îți doresc o viață bogată în momente prețioase și realizări frumoase! Fie ca oamenii din jurul tău să fie buni și loiali, să-ți fie alături în toate și să fie o sursă de inspirație pentru tine. Fii fericit!

Fratele meu cel drag, azi ai devenit cu un an mai puternic și curajos! Să ai un frate înseamnă să ai un sfat prietenesc și un umăr de sprijin! Să ai un frate înseamnă să ai protecție necondiționată! Dragul meu, sunt tare mândră că te am, iar de ziua ta, îți doresc să fii fericit și norocos în toate. La mulți ani!

Dragul meu frățior, îți doresc să pășești prin viață cu încredere și voie bună! Îți doresc ca alături de tine să fie cea mai deosebită femeie și cei mai loiali prieteni! Fie ca lumea înconjurătoare să ți se deschidă din cele mai frumoase unghiuri și să-ți ofere cele mai interesante trăiri. La mulți ani!

Scumpul meu frățior, îți doresc să fii mereu un exemplu pentru mine, un exemplu de ambiție, curaj, dorință și putere! Îți doresc să fii fericit, să mergi prin viață cu capul sus și să-ți realizezi toate scopurile propuse! La mulți ani!

Felicitări cu ocazia zilei tale de naștere, scumpul meu frățior! Îți doresc să fii un om de valoare, să-ți realizezi toate dorințele și să te înconjori de oamenii potriviți pentru tine! Fii mereu plin de viață și dornic să cucerești cele mai înalte vârfuri. La mulți ani!

vezi mai multe mesaje
în versiunea completă

deschide