La mulți ani FRATELUI MEU! Felicitări de ziua de naștere a FRATELUI

Astăzi Fratele tău își sărbătorește ziua de naștere! Noi îi dorim un sincer «LA MULȚI ANI ⭐», iar tu urează-i ceva mai mult: Sănătate, Noroc, Fericire, Realizări frumoase și … vezi lista de felicitări pregătită special pentru această ocazie minunată.


Primește felicitările mele, frățioare! Fie ca azi, în casa ta să fie zgomote de zâmbete și veselie, ca în copilărie. Îți doresc multă sănătate și toate cele bune. Sărbătorește-ți ziua de naștere în compania prietenilor și a oamenilor apropiați. Și da, nu uita de rude. La mulți ani!

Dragul meu frate! Te felicit cu ocazia Zilei tale de naștere! Ziua de naștere se scrie cu majusculă, pentru că este denumire de sărbătoare. Iar ziua ta de naștere pentru mine este întotdeauna o sărbătoare. Mai ții minte cum în copilărie jucam fotbal sau hochei pe un teren improvizat de joacă? Erau goluri, victorii, pierderi, supărări. Era doar un joc. Astăzi suntem pe un adevărat teren al vieții. Îți doresc să primești toate golurile fără supărare; să-ți iei revanșa tot fără supărare și furie. Primește plăcere din faptul că ești pe acest teren de joc, pe nume Viață. La mulți ani!

Frățioare, am crescut împreună și am împărtășit unul altuia secrete! Îți doresc să ai succes pe plan financiar, să nu fii trist din cauza fleacurilor, să nu renunți și să nu lași mâinile jos în drum spre atingerea scopului! Fii înconjurat doar de prieteni devotați și de oamenii dragi! La mulți ani!

Fratele – puterea mea, sprijinul meu, implicarea și ajutorul reciproc. Astfel de expresii nu pot fi rostite pur și simplu. Așa că fie ca capacitățile tale personale șă se înmulțească, iar recunoștința celor apropiați să nu cunoască hotare. La mulți ani!

La mulți ani, dragul meu frate! Îți doresc să-ți conduci nava în direcția succesului în viață. Să fii un om puternic și curajos, care-și atinge mereu scopurile! Dragă frățior, îți doresc tot ce e mai bun: pace, bunăstare și multă sănătate!

Frate, vreau să fii fericit! Fiecare zi de naștere este un motiv de a ne întâlni și a vorbi despre tot ce este bun, tot ce ne unește. La mulți ani!

Dragul meu frățior, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Vreau să-ți doresc ca pe drumul vieții să întâlnești doar oameni sinceri, copii fericiți, femei de succes. La mulți ani!

La mulți ani, frățioare! În această zi vreau să-ți fiu alături, să mă bucur de succesele tale și să mă mândresc, să-ți admir zâmbetul și sclipirea din ochi. Îți doresc să ai partea de cea mai mare fericire de pe pământ!

De ziua ta, frate, vreau să-ți urez multă bunătate. Fie ca ea să te însoțească mereu: acasă, la serviciu, la odihnă. Bunătatea este ceea ce stă la baza omenirii. Îți doresc să-ți realizezi toate planurile, iar oamenii dragi și prietenii să te ajute în acest sens. La mulți ani!

Încă din copilărie, fratele meu era cel care mă apăra. El era cel mai puternic și cel mai de înceredere apărător. În această zi, îți doresc să ai căldură în suflet și să-ți găsești jumătatea! La mulți ani!