La mulți ani scumpa mea MĂMICĂ - Mesaje de ziua de naștere

Astăzi Mama ta își sărbătorește ziua de naștere! Noi îi dorim un sincer «LA MULȚI ANI ⭐», iar tu urează-i ceva mai mult: Sănătate, Noroc, Fericire, Realizări frumoase și ... vezi lista de felicitări pregătită special pentru această zi importantă.

Mamei:

Cui:

Scumpă mamă, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți mulțumesc pentru toată dragostea, bunătatea, loialitatea necondiționată pe care mi-ai oferit-o! Ai depus tot ce ai avut în mine, sufletește și material. Mi te-ai dăruit total. Îmi doresc mult ca omul care sunt astăzi coincide cu așteptările tale! Îți doresc să fii sănătoasă și fericită, să te bucuri fiecărei zile ce vine în viața ta. La mulți ani, draga mea!

Mama, nu există cuvinte care să descrie cât de mult te iubesc și apreciez efortul enorm pe care l-ai depus ca eu să ajung astăzi aici! Tu îmi ești aproape de-a lungul vieții, tu ești cea mai dragă ființă pentru mine! Îți mulțumesc la infinit pentru dragoste și grijă! Îți urez să fii sănătoasă, blândă, să păstrezi sufletul tău pur și inocent! La mulți ani, eroina mea!

Mămica mea dragă, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Scumpa mea, îți doresc să fii sănătoasă, să ai ochii strălucitori de bucurie și zâmbetul să îți fie constant pe chip! Să ai parte de tot binele din lume, să începi fiecare zi cu entuziasm și cu gânduri bune! Îți mulțumesc pentru susținere, sfaturi și grija ta atât de prețioasă. La mulți ani!

Scumpă mamă, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți mulțumesc pentru faptul că ești alături de mine, pentru grijă și dragoste necondiționată. Nu îți fie frică că anii trec, ci zâmbește zilelor ce vin! Și fii sigură că ele vin cu bucurie, surprize plăcute și emoții palpitante. La mulți ani!

Mama, scumpă ființă, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc mulți ani de viață, sănătate, fericire și zâmbete cât mai multe! Să fii mereu atât de tânără sufletește, tandră, atentă și energică. Fie ca puterea ta să se înmulțească, iar buna dispoziție să nu îți lipsească. La mulți ani!

Scumpă mamă, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți urez ca tot ce îți dorești cel mai mult să se îndeplinească, căci așa oameni prețioși ca tine trebuie să aibă parte de magie și bine! Mămica, îți mulțumesc pentru tot și îți urez ca fiecare zi să fie plină de blândețe, dragoste și armonie! Iar pe an ce trece, tu să fii mai frumoasă și inspirațională! La mulți ani!

Astăzi este o zi minunată, ziua în care cea mai dragă ființă a apărut pe lume! Scumpă mamă, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! În toți acești ani, ai fost cel mai mare sprijin pentru mine, ai fost persoana care m-a iubit necondiționat! Îți mulțumesc pentru grija ta infinită! Sper că ești mândră de mine și de tot ce am reușit să fac. La mulți ani sănătoși, draga mea mamă!

Mămica mea frumoasă – cea mai iubită, tandră, grijulie ființă din univers! Te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să fii sănătoasă, binedispusă, fericită și împlinită! Fie ca soarta să fie favorabilă cu tine și să îți ofere experiențe de vis! La mulți ani, draga mea!

Mămica, la mulți ani cu sănătate! Îți doresc să fii fericită, energică, să ai încredere în forțele proprii, să te simți apreciată, să zâmbești des și să primești înmiit din grija pe care ni-o oferi! Draga mea mamă, fie ca tot binele să se atragă în viața ta.

Mămica mea dragă, atât de scumpă îmi ești! Îți doresc să fii cea mai fericită femeie de pe această planetă! Îți mulțumesc pentru viață și dragoste! Fie ca neplăcerile să te ocolească, iar dorințele tale să se îndeplinească mereu, nu doar de ziua ta. La mulți ani!

Scumpă și dragă mamă, te felicit cu aniversarea zilei tale de naștere! Îți doresc să fii tot mai tânără sufletește pe zi ce trece, să savurezi viața și să primești emoții pozitive de la ceea ce faci! Fie ca viața să-ți fie cusută cu fire roșii de iubire și fericire. La mulți ani!

Mama, îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai oferit, dar mai ales pentru iubire și grijă! Îți urez ca ochii tăi să fie plini de bucurie și să emane armonie și bunătate. La mulți ani!

Scumpă mamă, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Fie ca toate zilele din viața ta să îți reamintească că munca și efortul de a fi mamă este foarte dificil, dar atât de nobil. Este nobil să vezi cum copilul tău a devenit om bun! Mămica, te iubesc la infinit și îți mulțumesc pentru grija, dragostea, tandrețea necondiționată. La mulți ani cu tot binele din lume!

Astăzi este ziua în care îi spun un mare mulțumesc lui Dumnezeu pentru o mamă atât de iubitoare și blândă! Cea care face totul pentru mine. Cea care îmi oferă mai mult decât oricine. Scumpă mamă, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Îmi ești cea mai prețioasă ființă! Vreau ca zâmbetul să nu-ți dispară de pe chip niciodată, vreau să fii sănătoasă și împlinită! La mulți ani!

Dragă mamă, atât de mult te iubim! Tu pentru noi ești sursă de căldură și lumină! Tu ești iubire în cea mai pură formă. Îți dorim să fii tânără sufletește, să fii sănătoasă și să ne bucuri cu prezența ta zi de zi. La mulți ani!

Dragă mamă, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Știu că îți spun rar, dar să știi că te iubesc la infinit! Tu dăruiești grijă și tandrețe, tu ne oferi tot ce ai, iar asta este atât de prețios. Fii întotdeauna frumoasă la suflet, fericită și împlinită. La mulți ani!

Scumpă mamă, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să ai alături oameni de valoare în jur, să faci fapte bune, să simți binecuvântare în fiecare început al tău! Să ai parte de zile senine, să simți protecția îngerului tău păzitor! Fie ca fericirea și iubirea să nu dispară nicicând din orizontul tău! La mulți ani, omul meu cel mai drag! Te iubesc!

O sărbătoare magică pentru mine – ziua ta de naștere, scumpă mamă! Floarea mea, perla mea, bijuteria mea cea mai de preț! Tu ești cea care contează în această viață. Îți doresc ca norocul, iubirea, belșugul să îți vegheze fiecare pas. Fii fericită și împlinită, draga mea. La mulți ani!

Mămica, îți doresc ca fiecare clipă din viața ta să fie plină de sens, bunătate și dragoste. Să ai noroc în ce îți dorești să faci, dar cel mai important este să fii sănătoasă. La mulți ani!

Scumpă mamă, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc ca ziua de astăzi să fie cea mai frumoasă din ziua ta. Să se adune toți oamenii tăi dragi, să savurați un pahar de vin și să depănați amintiri de preț! Mămica, tu ești o femeie uimitoare! Îți doresc să fii sănătoasă și fericită. La mulți ani!

Scumpă mamă, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Primul cuvânt pe care îl rostește fiecare copilaș este “mama”. Un adevărat univers se ascunde în acest cuvânt. Draga mea, îți mulțumesc pentru tot ce faci pentru mine. Sunt sigură că ești cea mai bună mamă din lume. Ești grijulie, iubitoare, empatică, știi să asculți și să dai sfaturi bune. Ce altceva să mai fie necesar? Îți doresc ani frumoși de viață, vise împlinite, oameni prețioși și dragi alături. La mulți ani!

Mămica mea dragă, omulețul meu sfânt, astăzi este ziua ta de naștere! Îmi este dificil să exprim cât de mult te iubesc, te apreciez și mulțumesc Domnului că mi te-a dat atât de bună! Îți doresc multă sănătate, căci asta e cel mai important ce poate avea un om. Îți urez multă bucurie, zile liniștite și pe cei dragi ție mereu aproape. La mulți ani!

Draga mea mamă, această zi este extrem de importantă pentru mine, la fel cum e și pentru tine! Îți doresc să trăiești frumos și bine, să îmi fii sănătoasă, fericită și îmbelșugată cu de toate. Să ai parte de multe evenimente inedite în viață și să te înconjori de fiecare dată cu ce e mai bun. Te iubesc!

Scumpa mea mămică, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Nu voi obosi să spun că ești cea mai bună femeie din univers. Ești o mamă grijulie, empatică, blândă și sincer, îți doresc să fii fericită și răsplătită înmiit pentru ceea ce faci. Să fii sănătoasă, să ai cer senin deasupra capului, să ți se întâmple lucruri bune și minunate! Fii fericită, draga mea! Iar eu promit să fac tot ce îmi stă în puteri ca anume așa să fie. La mulți ani!

Scumpă mamă, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți mulțumesc pentru iubirea și grija ta maternă pe care mi-ai dăruit-o de când am apărut pe lume și continui să mi-o oferi până astăzi! Îți mulțumesc pentru înțelegere, acceptare. Tu ești cea mai importantă persoană a vieții mele, îți spun cu siguranță. Te iubesc la infinit!

Dragă mamă, sunt atât de fericită și norocoasă că astăzi îți pot spune un sincer La Mulți Ani! Sunt mândră pentru că așa femeie frumoasă, înțeleaptă, inteligentă, îngrijită și o adevărată gospodină, este mama mea! Tu mi-ai dăruit o copilărie frumoasă, îmbelșugată și plină de dragoste. Îți mulțumesc pentru că exiști în viața mea și o faci zi de zi mai bună! La mulți ani!

Draga mea mămică, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Tu ești inspirația, eroina și dragostea mea cea mare. Datorită ție, eu am apărut pe lume. Îți mulțumesc pentru grija constantă, pentru răbdarea și tandrețea cu care mă înconjori. Îți doresc să fii cea mai fericită femeie și mamă, să fii înconjurată de bunătate și belșug. Tu ești soarele din viața mea și eu te iubesc enorm!

Scumpă mamă, toată familia azi sărbătorește ziua ta de naștere! Talentele și capacitățile tale sunt fără număr – ești o soție iubitoare, o mamă grijulie, o soacră înțeleaptă, o bunică modernă și pur și simplu, o femeie excelentă. Îți doresc să trăiești frumos și bine. La mulți ani!

Scumpă mamă, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc multă sănătate și energie, să strălucești precum cel mai frumos diamant! Să ai o viață liniștită, lungă și plină de căldură. Fie ca cei dragi ție să-ți fie aproape și să te susțină necondiționat. La mulți ani!

Te felicit cu prilejul zilei tale de naștere, scumpă mamă! Îți doresc să trăiești frumos și sănătos încă zeci de ani! Fie ca în sufletul tău să existe iubire și căldură infinită. Alături de tine, viața îmi este magică. Te iubesc, scumpă mamă!

Scumpă și dragă mamă, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Fie ca toate zilele din viața ta să fie plăcute, pline de magie, înzestrate cu fericire și gânduri bune. Fie ca Îngerașul tău păzitor să-ți fie aproape și să vegheze fiecare pas al tău. Să ai parte de tot ce-i mai bun, scumpă mamă. La mulți ani!

Dragă mămică, astăzi este ziua ta de naștere! Felicitări! Îți mulțumesc pentru că mi-ai dăruit viață. Tu ești cea mai înțelegătoare, blândă și bună mamă din lume. Apreciez faptul că te comporți matur cu mine, că mă validezi drept o persoană matură și responsabilă, asta contează enorm pentru mine. Îți doresc multă fericire, armonie în suflet și o viață îmbelșugată așa cum o meriți din plin. La mulți ani!

Mămica mea dragă, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc ca viața să-ți fie plină de lumină, căldură, dragoste și putere. Fie ca anii ce vin să-ți adauge frumusețe și energie, iar tot ce îți vei pune în plan, să se realizeze. La mulți ani!

Scumpa mea mămică, nu există fericire mai mare decât să te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Tu ești comoara mea, omul meu cel mai de preț! Îmi doresc să trăiești mult și bine, să te înconjori de oameni minunați, să îți îndeplinești toate visele și scopurile! Te iubesc și mă mândresc enorm cu tine căci ești o mamă ideală! La mulți ani, dragă mamă!

Fie ca inimioara să-ți fie plină de dragoste și căldură! Fie ca oamenii dragi să te înconjoare și să aibă grijă necondiționat de tine. Fie ca suflețelul să-ți cânte de fericire în fiecare zi. Bucură-te de ce ai și transformă-ți toate 365 zile în sărbători. La mulți ani, scumpă mamă!

Iubita mea mamă, astăzi este ziua ta de naștere! Felicitări și sincere urări de bine cu acest prilej! Ești cea mai scumpă ființă pentru mine! Tu mi-ai dăruit viață, mi-ai vegheat somnurile, mi-ai oferit educație și m-ai învățat să devin om demn și cinstit. Tot ce sunt astăzi, este datorită ție. Îți mulțumesc! Știu că nu mă voi răsplăti niciodată pentru dragostea ta, dar să știi că am să fac tot posibilul ca tu să fii fericită, împlinită și realizată. Orice dorință a ta, va deveni un scop pentru mine. Te iubesc și mă închin în fața ta, dragă mamă! La mulți ani.

Scumpă mamă, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc ca lacrimile din viața ta să fie din fericire! Eu sunt mândră de tine, căci ai un bărbat demn alături, ai crescut copii și i-ai îndestulat cu de toate. Ești o eroină, scumpă mamă. Te iubesc și îți mulțumesc pentru dăruirea ta infinită.

Scumpă mamă, de ziua ta de naștere, îți doresc să înflorești și să continui să fii o prezență care inspiră! Draga mea, îți mulțumesc pentru cunoștințe, educație, pentru principiile și valorile cu care m-ai înconjurat de mic copil. Fie ca viața să-ți fie uimitoare, plină de surprize plăcute și de motive pentru a deschide șampania! Fii fericită, dragă mamă. La mulți ani!

Scumpa, gingașă, dragă și minunata mea mamă, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc ca-n viața și sufletul tău să se întâmple minuni deosebite, să existe mereu pace, armonie și multă iubire. Fie ca soarele deasupra capului tău să te încălzească atât de bine, precum și tu mă încălzești zi de zi. Datorită ție, eu sunt pe această lume, ție îți datorez tot. Îți mulțumesc, scumpă mamă! Fii fericită, iar eu promit că voi contribui cu tot ce pot ca așa să fie. Te iubesc!

Scumpă mamă, astăzi este ziua ta de naștere. Felicitări! Întotdeauna am admirat zâmbetul tău, forța lăuntrică și puterea de care dai dovadă zi de zi. Tu îi cucerești pe toți din prima cu zâmbetul tău și cu lumina ta interioară. Îți doresc să fii ca o rază de soare mereu și să te bucuri de tot ce este mai frumos în această viață. Tu ești cea mai bună mamă existentă în acest univers. La mulți ani!

Scumpă mamă, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Din toată inima, îți urez multă sănătate, fericire și armonie. Îți doresc să nu cunoști ce înseamnă tristețe și amar, ci să fii inundată de emoții pozitive și gânduri luminoase. Să ai un milion de motive pentru a fi fericită și a mulțumi universului pentru fiecare zi. La mulți ani!

Întotdeauna ai făcut imposibilul ca eu să fiu bine, să am de toate, căldura și dragostea ta m-au însoțit pretutindeni. Și nu sunt atâtea culmi pe care noi le-am cuceri fiind împreună! Iar pentru asta îți mulțumesc, scumpă mamă! Te iubesc și îți doresc tot binele din lume.

Scumpă mamă, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Tu ești îngerul meu păzitor, tu ești ca o albinuță, care de zori muncește pentru copilașii săi! Îți doresc să te odihnești cât mai mult, să te bucuri de fiecare zi și să ai parte de multe plăceri în viață. La mulți ani!

Dragă mamă, tu pentru mine ești totul! Sprijinul meu, prietena mea, îngerașul meu păzitor! Niciodată nu te voi putea răsplăti destul pentru cel mai prețios cadou – viața. Îți mulțumesc pentru ea, pentru iubirea și grija în care m-ai învăluit mereu. Dacă aș putea alege, de o mie de ori te-aș alege pe tine! Fii fericită și mereu alături de mine, scumpa mea. La mulți ani!

Mămică scumpă, în această zi frumoasă te felicit cu prilejul zilei de naștere! Îți doresc multă iubire, fericire, sănătate, energie și armonie în viață! Tu ești cea mai bună mamă dintre toate care există. Te iubesc. La mulți ani!

Scumpă mamă, ești cea mai dragă ființă pentru mine! Tu ești o magiciană, întotdeauna îți reușește să bucuri pe cineva, să uimești și să ocrotești cu toată ființa ta, armonia din familie. De ziua ta, îți doresc ca visele să se materializeze, iar lumea înconjurătoare să-ți dăruiască dragoste și inspirație. La mulți ani!

Ce poate fi mai special decât iubirea de mamă? Cu siguranță, nimic în lume. Iubirea maternă este atât de pură, fără interese meschine și plină de dăruire. Scumpă mamă, astăzi este ziua ta! Te felicit și îți doresc ca ochișorii mereu să îți strălucească de iubire și împlinire. Tu ești cea mai bună mamă din tot universul, blândă, grijulie și minunată. La mulți ani!

Draga mea mămică, nu-mi ajung cuvinte să îți spun cât ești de minunată și frumoasă! Îți doresc tot binele din lume, multă sănătate, dispoziție bună și fericire imensă. Tu meriți tot ce este mai prețios! La mulți ani!

Mămica mea frumoasă, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să fii nemărginit de fericită, sănătoasă și frumoasă! Să fii preferata universului și să ai parte de toate! Fie ca visele tale să se materializeze. Te iubesc și te apreciez foarte mult! Îți mulțumesc pentru viață, educație și confortul în care m-ai crescut. La mulți ani!

Scumpă mamă, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc o viață dulce ca mierea, respect și admirație pentru ceea ce faci zi de zi. Să ai mereu inspirație și idei, planuri mărețe și susținere din partea celor dragi. Să fii înconjurată de noroc și dragoste. La mulți ani!

vezi mai multe mesaje
în versiunea completă

deschide