Mesaje de NOAPTE BUNĂ!

Spune NOAPTE BUNĂ persoanei dragi cu ajutorul unui mesaj de noapte bună. ⭐ Cele mai deosebite mesaje de noapte bună sunt adunate aici


Să dormi bine, bărbatul vieții mele! Te iubesc la infinit și îți doresc să te odihnești din plin în această noapte! Fie ca visele să-ți fie plăcute și să-ți confere o stare nemaipomenită de bine. Fie ca ziua de mâine să fie ușoară și plină de spor. Noapte bună!

Noapte bună celei mai frumoase, speciale și deosebite ființei de pe această planetă! Iubirea mea, fie ca noaptea să fie liniștită, armonioasă și să îți ofere un somn odihnitor și relaxant! Să te bucuri din plin de el, iar ziua de mâine să-ți fie ruptă ca dintr-un vis. Te iubesc!

Dragul meu, ai muncit atât de mult astăzi, încât meriți din plin un somn odihnitor! Îți doresc să îți recuperezi energia pierdută și să visezi ceva frumos și liniștit! Fie ca stelele de pe cer să-ți vegheze somnul și să îți ofere o stare de liniște sufletească. Noapte bună!

Îți doresc noapte liniștită și un somn cât mai relaxant! Să visezi frumos, să îți reîncarci bateriile și să te trezești binedispusă și motivată! Fie ca luna de pe cer să îți vegheze somnul și să aibă grijă de tine. Somn ușor!

Îți doresc noapte liniștită, acompaniată de vise frumoase și inspiraționale! Să te odihnești din plin, să te trezești plină de energie și forțe! Fie ca ziua de mâine să te surprindă frumos și să fie plină de surprize plăcute! Noapte bună!

Ziua a trecut, iar odată cu ea, s-au finalizat zeci de sarcini, s-au întins la pământ mulți nervi și s-au parcurs zeci de km. Îți doresc să dormi bine, să te odihnești din plin și să te trezești plină de forțe noi! Noapte bună!

Scumpa mea, fie ca această noapte să fie la fel de splendidă ca și licărul din ochii tăi! Să savurezi din plin această noapte, să te odihnești la maxim și să ai parte de vise plăcute care să te inspire pentru fapte minunate! Noapte bună!

Fie ca stelele de pe cer să îți vegheze somnul și să îți ofere energia necesară pentru ziua de mâine! Fie ca visele frumoase din această noapte să devină realitatea zilelor de mâine! Îți doresc odihnă plăcută și o zi cât mai reușită! Noapte bună!

Ca să le reușești pe toate pe parcursul zilei, trebuie să ne odihnim bine noaptea! Iar asta îți doresc și eu. Să ai parte de un somn calitativ, împlinit și plin de vise frumoase! Noapte bună și o zi cât mai productivă mâine! Noapte bună!

Omulețul meu drag, noaptea apare cu pași grăbiți în orizont! Îți doresc să lași totul pe mâine și să te scufunzi în lumea liniștită a nopții! Să visezi frumos, să îți reîncarci bateriile, iar mâine să fii asemeni unui motoraș. Noapte bună!

Fie ca această noapte să te învăluie cu tandrețe, armonie și gânduri bune! Fie ca ideile cu care vei adormi în această seară, să se adeverească cât mai curând! Fie ca luna de pe cer să îți vegheze somnul și să îți dăruiască o stare de liniște binemeritată! Noapte bună!

Scumpa mea, noapte bună! Fie ca Morfeu, zeul somnului și a viselor, să-ți vegheze somnul și să aibă grijă de tine. Te cuprind cu mare dor și sper să ne revedem cât mai curând. Te iubesc!

Noapte bună! Îți doresc să lași în urmă toate grijile și gândurile zilei de azi, să te odihnești din plin și să iei cu tine doar tot ce a fost bun! Fie ca visele tale să fie plăcute și să îți aducă o stare de echilibru sufletesc. Te iubesc!

Îți doresc noapte liniștită, ușoară și senină! Fie ca îngerașul tău păzitor să te ocrotească și să îți vegheze somnul! Să dormi bine și să te reîncarci cu energie și voie bună! Noapte bună, dragostea mea!

Soarele demult a apus și doarme liniștit, dar tu, draga mea, de ce încă nu dormi? Lasă toate activitățile și du-te la somn. Îți doresc să dormi bine, să te relaxezi și să visezi lucruri frumoase și plăcute. Noapte bună, draga mea!

Dragostea și sufletul meu, îți doresc să te odihnești în această noapte, să dormi bine, să visezi plăcut și să te trezești plin de forță și energie! Ziua de mâine ne așteaptă, iar noi trebuie să fim pregătiți și plini de entuziasm! Ai grijă, dragul meu omuleț!

Scumpa mea iubită, noapte bună! Fie ca liniștea nopții să te învăluie și să-ți ofere un somn liniștit, odihnitor și plin de vise frumoase. Îți doresc ca-n dimineața zilei de mâine să te trezești binedispusă și dornică să reușești cât mai multe activități. Te iubesc!

Noapte bună și liniștită să ai! Să visezi frumos, să uiți de toată nebunia și agitația acestei zile. Să dormi dulce și să te trezești relaxată, odihnită și cu planuri mărețe. Ai grijă de tine, draga mea! Te cuprind dulce!

Scumpa mea, iată că stelele au reapărut pe cer și asta înseamnă că-i timpul să te odihnești. Îți doresc să visezi frumos, să te gândești la lucruri frumoase și să ai parte de un somn odihnitor și minunat. Noapte bună!

Îi urez noapte bună celui mai deosebit și încântător bărbat! Îți doresc să-ți umpli rezervorul de energie și să fii mai binedispus ca niciodată. Visează frumos și fie ca somnul tău de astăzi să fie uimitor de bun! Noapte bună!