Urări de Noapte Bună | Mesaje Dulci pentru Oamenii Dragi

Explorează colecția noastră de urări de noapte bună și trimite un mesaj care aduce vise plăcute și somn liniștit celor dragi.

Noapte bună:

Cui:

Dragul meu, ai muncit atât de mult astăzi, încât meriți din plin un somn odihnitor! Îți doresc să îți recuperezi energia pierdută și să visezi ceva frumos și liniștit! Fie ca stelele de pe cer să-ți vegheze somnul și să îți ofere o stare de liniște sufletească. Noapte bună!

Noapte bună celei mai frumoase, speciale și deosebite ființei de pe această planetă! Iubirea mea, fie ca noaptea să fie liniștită, armonioasă și să îți ofere un somn odihnitor și relaxant! Să te bucuri din plin de el, iar ziua de mâine să-ți fie ruptă ca dintr-un vis. Te iubesc!

Să dormi bine, bărbatul vieții mele! Te iubesc la infinit și îți doresc să te odihnești din plin în această noapte! Fie ca visele să-ți fie plăcute și să-ți confere o stare nemaipomenită de bine. Fie ca ziua de mâine să fie ușoară și plină de spor. Noapte bună!

Îți doresc noapte liniștită, ușoară și senină! Fie ca îngerașul tău păzitor să te ocrotească și să îți vegheze somnul! Să dormi bine și să te reîncarci cu energie și voie bună! Noapte bună, dragostea mea!

Noapte bună! Îți doresc să lași în urmă toate grijile și gândurile zilei de azi, să te odihnești din plin și să iei cu tine doar tot ce a fost bun! Fie ca visele tale să fie plăcute și să îți aducă o stare de echilibru sufletesc. Te iubesc!

Îți doresc noapte liniștită și un somn cât mai relaxant! Să visezi frumos, să îți reîncarci bateriile și să te trezești binedispusă și motivată! Fie ca luna de pe cer să îți vegheze somnul și să aibă grijă de tine. Somn ușor!

Îți doresc noapte liniștită, acompaniată de vise frumoase și inspiraționale! Să te odihnești din plin, să te trezești plină de energie și forțe! Fie ca ziua de mâine să te surprindă frumos și să fie plină de surprize plăcute! Noapte bună!

Ziua a trecut, iar odată cu ea, s-au finalizat zeci de sarcini, s-au întins la pământ mulți nervi și s-au parcurs zeci de km. Îți doresc să dormi bine, să te odihnești din plin și să te trezești plină de forțe noi! Noapte bună!

Scumpa mea, fie ca această noapte să fie la fel de splendidă ca și licărul din ochii tăi! Să savurezi din plin această noapte, să te odihnești la maxim și să ai parte de vise plăcute care să te inspire pentru fapte minunate! Noapte bună!

Ca să le reușești pe toate pe parcursul zilei, trebuie să ne odihnim bine noaptea! Iar asta îți doresc și eu. Să ai parte de un somn calitativ, împlinit și plin de vise frumoase! Noapte bună și o zi cât mai productivă mâine! Noapte bună!

Omulețul meu drag, noaptea apare cu pași grăbiți în orizont! Îți doresc să lași totul pe mâine și să te scufunzi în lumea liniștită a nopții! Să visezi frumos, să îți reîncarci bateriile, iar mâine să fii asemeni unui motoraș. Noapte bună!

Fie ca această noapte să te învăluie cu tandrețe, armonie și gânduri bune! Fie ca ideile cu care vei adormi în această seară, să se adeverească cât mai curând! Fie ca luna de pe cer să îți vegheze somnul și să îți dăruiască o stare de liniște binemeritată! Noapte bună!

Fie ca stelele de pe cer să îți vegheze somnul și să îți ofere energia necesară pentru ziua de mâine! Fie ca visele frumoase din această noapte să devină realitatea zilelor de mâine! Îți doresc odihnă plăcută și o zi cât mai reușită! Noapte bună!

Scumpa mea, noapte bună! Fie ca Morfeu, zeul somnului și a viselor, să-ți vegheze somnul și să aibă grijă de tine. Te cuprind cu mare dor și sper să ne revedem cât mai curând. Te iubesc!

Soarele demult a apus și doarme liniștit, dar tu, draga mea, de ce încă nu dormi? Lasă toate activitățile și du-te la somn. Îți doresc să dormi bine, să te relaxezi și să visezi lucruri frumoase și plăcute. Noapte bună, draga mea!

Dragostea și sufletul meu, îți doresc să te odihnești în această noapte, să dormi bine, să visezi plăcut și să te trezești plin de forță și energie! Ziua de mâine ne așteaptă, iar noi trebuie să fim pregătiți și plini de entuziasm! Ai grijă, dragul meu omuleț!

Scumpa mea iubită, noapte bună! Fie ca liniștea nopții să te învăluie și să-ți ofere un somn liniștit, odihnitor și plin de vise frumoase. Îți doresc ca-n dimineața zilei de mâine să te trezești binedispusă și dornică să reușești cât mai multe activități. Te iubesc!

Noapte bună și liniștită să ai! Să visezi frumos, să uiți de toată nebunia și agitația acestei zile. Să dormi dulce și să te trezești relaxată, odihnită și cu planuri mărețe. Ai grijă de tine, draga mea! Te cuprind dulce!

Îi urez noapte bună celui mai deosebit și încântător bărbat! Îți doresc să-ți umpli rezervorul de energie și să fii mai binedispus ca niciodată. Visează frumos și fie ca somnul tău de astăzi să fie uimitor de bun! Noapte bună!

Scumpa mea, iată că stelele au reapărut pe cer și asta înseamnă că-i timpul să te odihnești. Îți doresc să visezi frumos, să te gândești la lucruri frumoase și să ai parte de un somn odihnitor și minunat. Noapte bună!

Scumpa mea, îți doresc să dormi bine, să te odihnești de la toată agitația zilei și să te reumpli de noi forțe pentru o altă zi! Îți doresc ca-n dimineața ce vine, să te simți odihnită, inspirată, creativă și dornică să reușești tot ce ți-ai propus. Noapte bună, iubirea mea!

Înainte de a merge la culcare, vreau să-ți urez noapte bună. Fie ca îngerul păzitor să-ți ocrotească somnul, iar prin rugăciunile sale ziua de mâine să-ți aducă doar vești bune și intenții de succes. Odihnește-te, prinde la puteri și răbdare, atât de importante pentru tine în realizarea tuturor scopurilor.

Îți doresc noapte bună și liniștită, cu recuperarea puterilor, a îmbujorării plăcute din obrajii tăi și a licărului din ochi! Visele să îți fie gingașe, calde, motivaționale, pentru a te putea trezi cu noi idei și speranțe, posibil chiar cu o vreo idee genială! De exemplu, despre cum vei crea o rochie minunată pentru vară! Noapte bună!

A sosit noaptea. A adus întunericul, liniștea și calmul. Fie ca somnul tău, draga mea, să fie adânc și să-ți dăruiască sănătate și fericire. Să treacă neliniștea, frica și disconfortul. Dormi liniștit. Fie ca luna, care te privește prin geam, să te ocrotească, protejeze și încarce organismul tău cu forțe noi și energie maximă. Fie ca treburile zilnice să treacă pe al doilea plan, iar lumea iluziei și viselor să-ți aducă noi emoții și putere.

Noapte bună! Fie ca rugăciunile de pe-nserate cu flacăra lumânărilor să te ducă către cer, să ia cu ele neliniștirile și tristețile și să-ți ofere liniște, confort și echilibru interior. Fie ca Dumnezeu să audă rugăciunile și cerințele tale. Fie ca îngerul păzitor să te acopere cu aripile sale de visele rele și tulburătoare. Somnul șă-ți dăruiască odihnă și putere pentru a realiza noi activități.

Îți urez noapte bună și binecuvântată. Fie ca toate nenorocirile și neplăcerile să râmână în ziua care a trecut, iar în suflet să îi mulțumim lui Dumnezeu pentru experiența benefică obținută și pentru înțelepciunea necesară. Dă-ne Doamne nouă tuturor posibilitatea de a ne trezi energici, sănătoși și cu gânduri imaculate. Fie ca îngerul păzitor să ne ocrotească de tragedii și de toate cele rele.

Noapte bună, scumpa mea! Să știi că ești atât de dulce când dormi. E o plăcere să-ți veghez somnul! Draga mea, îți doresc să dormi bine, să te odihnești de la toată rutina zilnică și să-ți recapeți energia pentru o nouă zi! Fie ca somnul tău să fie odihnitor, liniștit și plin de vise frumoase. Noapte bună!

Florile deja și-au închis petalele, iar împreună cu ele te culci și tu, draga mea! Îți doresc să închizi ochișorii tăi frumoși și să te lași dusă într-o lume a magiei și a fanteziilor. Dormi bine, draga mea! Noapte bună!

Probabil e timpul deja să te odihnești, așa că-ți doresc să visezi frumos, să dormi liniștit, iar mâine dimineața să te trezești cu dispoziție bună și cu dorința de a răsturna munții. Noapte bună!

Dacă nu-mi urezi noapte bună, atunci cu siguranță nu vei dormi bine la noapte :))))

Fie ca romantismul și misterul nopții să contribuie la explozia de forță și energie, iar noaptea asta să te apropie de realizarea visului. Fie ca bucuria și căldura primelor raze de soare să contribuie la împlinirea dorințelor. Vise frumoase să ai, sentimentale și poetice, curajoase și sincere, gingașe și luminoase. Fie ca atigerile calde și deosebite ale nopții să te mângâie întreaga noapte, lăsând o urmă pentru ziua care vine!

Somnul tău să fie adânc, senin și plăcut. Fie ca primele raze ale soarelui care răsare să te mângâie dis-de-dimineață, în patul tău catifelat. Ziua nouă să devină începutul a ceva nou, necunoscut și interesant. Fie ca șirile să fie doar din cele care-ți vor bucura mândria și respectul de sine. Îți doresc, dorința arzătoare de a face noi activități și entuziasmul bărbătesc să nu dispară, iar orice sarcini să le hotărăști cu ușurință, și să aibă rezultat pozitiv desigur.

Încetișor doarme orașul nocturn, se așterne tăcut voalul albastru-transparent. Fie ca această noapte și următoarele, să aducă armonie și căldură confortabilă, echilibru în suflet și liniște pașnică, încredere în forțele proprii. Frumusețea să înflorească în timpul somnului dulce, devenind și mai elegantă și delicată. Noaptea să fie liniștită, iar visele să fie din cele mai gingașe!

Iubitule, fie ca această noapte să te învelească cu un cearșaf negru de catifea, presurat cu stele strălucitoare asemeni unor diamante, și să adormi sub torsul melodios al pisicei. Fie ca somnul adânc să-ți dăruiască liniște, așternutul moale să-ți permită să te relaxezi, iar iubirea mea să-ți încălzească sufletul și să-ți umple inima cu bucurie, pentru ca dimineața să te trezești fericit, odihnit, energic și proaspăt!

Dragă! Vine timpul pentru odihnă, asta înseamnă că e timpul să punem deoparte toate treburile și să ne odihnim. Îți urez noapte bună, fie ca după ea să vie dimineața bună și ziua bucuroasă! Fie ca tot ce ti-ai dorit să se împlinească, iar nereușitele și tristețile să treacă departe de tine!

Încet-încet se așterne noaptea peste pământ. Dormi dulce și îți doresc să ai vise dulci, care vor continua până dimineața!

Draga mea, gingașa și nemaipomenita mea, dragostea mea este la fel de imensă, precum e această noapte. Te cuprind cu fiecare părticică a sufletului meu, străpunsă de lumină, căldură și credință sinceră, că nu există în lumea asta, persoană mai frumoasă ca tine! Fie ca noaptea fără margini să-ți aducă cele mai minunate și bune vise, în care lumea strălucește multicolor! Noapte dulce, scumpa mea!

Fie ca visele plăcute să te ducă în lumea magie și frumosului, fie ca cele mai senine sentimente să te viziteze în aceste momente. După ziua de muncă grea, pătrunde în lumea iluziei și basmului. Fie ca cele mai minunate vise neapărat să devină realitate: tu meriți asta. Milioane de stele luminează pe bolta cerească doar pentru tine! Îți doresc, ziua care vine să-ți aducă fericire, noroc și succes.

Fie ca liniștea serii să-ți aducă o stare de bine și liniște interioară! Ia-ți timpul necesar, fă totalurile zilei și uită de toată oboseala acumulată! Relaxează-te și reîncarcă-te pentru o nouă zi plină de provocări! Dormi liniștit și să ai parte de o dimineață frumoasă!

Noapte bună, îngerașul meu! Să ai parte de vise frumoase și deosebite care să-ți ofere o stare de spirit cât mai pozitivă și veselă!

Noapte bună și vise cât mai deosebite îți urez! Adormi liniștit și lasă ca tăcerea nopții să te umple de energie pozitivă! Uită de probleme și fii sigur că mâine va fi o zi nemaipomenit de frumoasă!

Noapte bună, dragostea mea! Îți doresc ca în visele tale minunate să plutești pe valurile bucuriei ca un delfin, pe norii de fericire ca o pasăre liberă și pur și simplu, ca o persoană pe care o ador, îți urez tot ce-i mai bun, frumos și mult așteptat. Te cuprind strâns!

Noapte bună, dragul meu bărbat! Fie ca această noapte să-ți aducă vise frumoase, putere, relaxare și cât mai multă energie pentru a face față noilor provocări! Somn ușor!

Fie ca îngerul nopții să te ducă în lumea frumuseții și a magiei, acolo unde toate visele devin realitate. Somn ușor și noapte bună!

Deja e seară și e timpul de culcare. Noapte bună, dragostea mea! Dormi liniștit și dulce. Reîncarcă-te cu energie pentru o nouă zi deosebit de frumoasă și specială! Somn ușor!

Noaptea a căzut în oraș, dar eu încă mă gândesc la tine. Vreau să privești lung spre stelele care luminează acum pentru tine, să simți liniștea și farmecul nopții și să adormi cu mintea calmă! Noapte bună, dragostea mea!

Noapte bună, iubirea mea! Savurează orele de odihnă, detașează-te de tot ce se întâmplă și reîncarcă-te cu forță și dispoziție bună pentru o nouă zi! Somn ușor!

Noapte bună, scumpul meu! Fie ca magia nopții să-ți ofere liniște, echilibru emoțional și o stare de bine! Odihnește-te și fii gata să radiezi de fericire mâine și oricând! Somn ușor!

Noapte bună! Îți doresc să ai parte de vise magice și un somn dulce. Iar dimineața să te trezești cu zâmbetul pe buze și cu multă armonie-n suflet.

Scumpa mea, noaptea demult s-a lăsat peste tot orașul, dar tu încă nu dormi! Odihnește-te bine și visează cât mai frumos! Fie ca noaptea să-ți ia toate gândurile rele și să te reîncarce cu putere pentru ziua următoare. Somn ușor!

vezi mai multe mesaje
în versiunea completă

deschide