Mesaje de NOAPTE BUNĂ!

Spune NOAPTE BUNĂ persoanei dragi cu ajutorul unui mesaj de noapte bună. ⭐ Cele mai deosebite mesaje de noapte bună sunt adunate aici


A sosit noaptea. A adus întunericul, liniștea și calmul. Fie ca somnul tău, draga mea, să fie adânc și să-ți dăruiască sănătate și fericire. Să treacă neliniștea, frica și disconfortul. Dormi liniștit. Fie ca luna, care te privește prin geam, să te ocrotească, protejeze și încarce organismul tău cu forțe noi și energie maximă. Fie ca treburile zilnice să treacă pe al doilea plan, iar lumea iluziei și viselor să-ți aducă noi emoții și putere.

Noapte bună! Fie ca rugăciunile de pe-nserate cu flacăra lumânărilor să te ducă către cer, să ia cu ele neliniștirile și tristețile și să-ți ofere liniște, confort și echilibru interior. Fie ca Dumnezeu să audă rugăciunile și cerințele tale. Fie ca îngerul păzitor să te acopere cu aripile sale de visele rele și tulburătoare. Somnul șă-ți dăruiască odihnă și putere pentru a realiza noi activități.

Îți urez noapte bună și binecuvântată. Fie ca toate nenorocirile și neplăcerile să râmână în ziua care a trecut, iar în suflet să îi mulțumim lui Dumnezeu pentru experiența benefică obținută și pentru înțelepciunea necesară. Dă-ne Doamne nouă tuturor posibilitatea de a ne trezi energici, sănătoși și cu gânduri imaculate. Fie ca îngerul păzitor să ne ocrotească de tragedii și de toate cele rele.

Noapte bună, scumpa mea! Să știi că ești atât de dulce când dormi. E o plăcere să-ți veghez somnul! Draga mea, îți doresc să dormi bine, să te odihnești de la toată rutina zilnică și să-ți recapeți energia pentru o nouă zi! Fie ca somnul tău să fie odihnitor, liniștit și plin de vise frumoase. Noapte bună!

Florile deja și-au închis petalele, iar împreună cu ele te culci și tu, draga mea! Îți doresc să închizi ochișorii tăi frumoși și să te lași dusă într-o lume a magiei și a fanteziilor. Dormi bine, draga mea! Noapte bună!

Scumpa mea, îți doresc să dormi bine, să te odihnești de la toată agitația zilei și să te reumpli de noi forțe pentru o altă zi! Îți doresc ca-n dimineața ce vine, să te simți odihnită, inspirată, creativă și dornică să reușești tot ce ți-ai propus. Noapte bună, iubirea mea!

Probabil e timpul deja să te odihnești, așa că-ți doresc să visezi frumos, să dormi liniștit, iar mâine dimineața să te trezești cu dispoziție bună și cu dorința de a răsturna munții. Noapte bună!

Înainte de a merge la culcare, vreau să-ți urez noapte bună. Fie ca îngerul păzitor să-ți ocrotească somnul, iar prin rugăciunile sale ziua de mâine să-ți aducă doar vești bune și intenții de succes. Odihnește-te, prinde la puteri și răbdare, atât de importante pentru tine în realizarea tuturor scopurilor.

Îți doresc noapte bună și liniștită, cu recuperarea puterilor, a îmbujorării plăcute din obrajii tăi și a licărului din ochi! Visele să îți fie gingașe, calde, motivaționale, pentru a te putea trezi cu noi idei și speranțe, posibil chiar cu o vreo idee genială! De exemplu, despre cum vei crea o rochie minunată pentru vară! Noapte bună!