La mulți ani BUNICULE! Felicitări de ziua de naștere pentru bunic

Astăzi Bunicul tău își sărbătorește ziua de naștere! Noi îi dorim un sincer «LA MULȚI ANI ⭐», iar tu urează-i ceva mai mult: Sănătate, Viață lungă, Fericire, Ani fără griji și … vezi lista de felicitări pregătită special pentru această zi minunată.


Bunicule, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Din toată inima îți doresc liniște sufletească și bunătate în inimă, timp minunat afară și confort în casă, fericire mare în viață și noroc permanent în cale. Fie ca dispoziția ta să rămână mereu optimistă, iar fiecare zi să-ți dăruiască inspirație și noi interese. La mulți ani!

Îți mulțumesc pentru grija și experiența neprețuită, care o împarți cu noi – nepoții tăi. Trăiește mult și bucură-ne cu optimismul tău, pentru că atunci când suntem împreună, tu întinerești și, de parcă se întoarce puterea care a fost cândva, și undeva dispar anii trăiți. Noi suntem fericiți, că îți putem dărui vigoare, energie și putem împreună descoperi lumea. Fie ca sănătatea să ne permită să fim împreună încă mulți ani. Îți dorim să simți bucuria vieții, să-ți pui scopuri, spre care te vei mișca, pentru că mișcarea este viața. Cu cât mai multe scopuri ai, cu atât mai interesantă va fi viața ta, iar noi ne vom strădui să te ajutăm în asta. La mulți ani!

Bunicule, cu ocazia zilei tale de naștere, din suflet, îți doresc să fii un copac puternic și măreț în câmpul de fericire al vieții. Îți doresc să nu-ți pierzi simțul umorului și optimismul sufletului, să nu cunoști îngrijorările și fiecare zi să o petreci în razele de iubire a persoanelor dragi. La mulți ani!

Iubitul meu bunic, astăzi îți sărbătorești ziua de naștere, iar eu vreau să-ți spun atâtea cuvinte plăcute! Dar îți voi dori tot ce e mai important: sănătatea să nu te părăsească, zâmbetul să nu-ți dispară de pe față, copiii și nepoții să nu uite să te bucure cu atenția lor, iar dispoziția să-ți fie mereu minunată. Tu ești cel mai bun bunic din lume, și eu mă mândresc că sunt nepoata ta. Te felicit, te îmbrățișez și te iubesc!

Iubitul meu bunel, te felicit cu ocazia zilei de naștere și îți dăruiesc multe urări! Fie ca cel mai mare vis al tău să se împlinească cât mai curând. Fiecare zi să înceapă și să se termine așa cum îți dorești. Îți doresc să ai mereu dispoziție bună și nouă împreună ne va fi vesel. Eu te prețuiesc și te respect mult! Fii sănătos, frumos și tânăr încă mulți ani!

Vreau să felicit cu ocazia zilei de naștere un om drag și iubit sufletului meu, cel care nu m-a lăsat să cedez pe parcursul a multor ani. Îți mulțumesc pentru iubire și susținere, bunicul meu, aceste cuvinte sunt pentru tine. Dar înțeleg, că aceste cuvinte sunt puține, în comparație cu ceea, ce aș vrea eu să-ți transmit. Fie ca cerul să facă asta pentru mine, și tu să nu cunoști niciodată răutățile. La mulți ani!

Bunicule, tu îmi ești foarte drag, eu te iubesc nespus de mult! Cu ocazia zilei tale de naștere îți doresc sănătate, restul ai deja. Fie ca în zilele geroase soarele să-ți dăruiască căldură, iar în zilele fierbinți de vară vântul să te răcorească. Îți doresc ca totul să fie așa cum dorești tu! La mulți ani!

Bunicule, felicitări cu aniversarea! Pe mine m-a inspirat mereu interesul tău față de viață, curiozitatea ta și eforturile. Îți mulțumesc, că mereu ai fost și ești un exemplu pentru nepoții tăi, pentru sfaturile necesare și privirea bună. Fii sănătos!

Nu este o persoană mai iubită pe lume, decât bunelul! Tu ești sprijinul nostru, ajutorul și bucuria noastră! Tu ești bun la inimă, energic și mereu pozitiv. Glumele tale creează o atmosferă de veselie și odihnă. Savurează fiecare moment din viață, și ea îți va răspunde reciproc. Cu înțelepciunea și sfaturile tale ne ajuți să rezolvăm orice problemă. Trăiește în plăcere, pentru că viața e minunată. Zâmbește și fii fericit! La mulți ani!

Drag bunic, cu ocazia zilei tale de naștere îți doresc putere de viață și o sursă veșnică de energie. Îți doresc iubire din partea tuturor persoanelor dragi și fericire infinită în casa ta. Fii puternic, încrezător în sine și mulțumit de tot ce ai! La mulți ani!

La mulți ani, bunicule! Fii un leu curajos, o vulpe vicleană, un vultur neobosit, un urs puternic! Bunicule, îți doresc o viață lungă și prosperă. Îți doresc sănătate și bună dispoziție. Îți doresc ordine în ogradă și în grădină. Îți doresc să fii vizitat cât mai des de rude și prieteni și să ai sărbători fericite. Rămâi la fel de înțelept, bun la suflet și deschis. Îți doresc să se întâmple o mulțime de lucruri bune în viața ta.

La mulți ani, bunicule. Îți doresc să rămâi victorios în viață, să fii un comandant în familie, în suflet și inimă să fii un pictor, un om norocos în viață și un bărbat frumos la fire.

Bunicule, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere și îți doresc din toată inima amintiri vesele și senine, care mereu o să-ți ridice dispoziția, momente bune și memorabile în prezent, care să-ți umple sufletul cu fericire și bucurie, o multitudine de răsărituri inspiraționale și zile norocoase, care o să-ți permită să faci tot ce ți-ai pus în plan. La mulți ani!

Dragul meu bunic, de ziua ta de naștere te felicit din suflet și îți doresc să rămâi un soldățel voinic și rezistent în viață, care cu ușurință poate rezolva problemele care apar și cu succes să ocolească toate obstacolele și relele din cale. Fie ca fiecare zi să pregătească pentru tine o ocupație interesantă, întâlniri plăcute și multă fericire.

De ziua de naștere a celui mai iubit bunic vreau să exprim recunoștință pentru grija ta, pentru bunătate și înțelegere. Nimeni nu are un bunic la fel de pașnic. Câte șmecherii mi-au scăpat nepedepsite, câte zile vesele și memorabile am petrecut anume cu bunicul! Mulțumesc pentru tot! Să fii mereu vesel, sănătos, fie ca toți din jurul tău să te respecte și să te aprecieze, și desigur bunăstare și câți mai mulți ani de viață. Fie ca soarele să te încălzească chiar și în cele mai reci zile! Felicitări cu ocazia sărbătorii, noi te iubim!

O frunză galbenă zburând, a acoperit rădăcinile. Vântul vremurilor reci neputincios s-a potolit. Stejarul înflorește din nou primăvara. La mulți ani, bunicule! Ani lungi de viață!

Bunicul meu! Mă închin în fața înțelepciunii tale, părul tău cărunt a povestit atât de multe despre viața ta grea. Permite-mi astăzi să mulțumesc sorții pentru faptul că tu ai putut să creezi și să aperi familia ta, pe noi toți, de probleme și greutăți, dacă tu nu te-ai fi născut în această zi – noi nu am fi existat. Primește cele mai calde urări de sănătate, fericire, noroc și confort. Viața ta este o mare – la fel de imprevizibilă: ba valurile bat marginile, ba se calmează. Așa că fie ca marea să se liniștească și să se lase o adiere fericită, călduroasă și liniștită. Să te păzească Dumnezeu încă mulți ani înainte! La mulți ani!

Bunicul meu înțelept, îți doresc ani mulți de fericire. Fie ca nepoții tăi și copiii să îți fie alături mereu. Îți doresc să îți păstrezi zâmbetul, să nu te saturi de cei dragi. Fie ca ochii tăi să nu fie niciodată triști. Rămâi la fel de bun, blând și mereu apropiat mie.

Sănătate bună, pescuit reușit, întâlniri interesante, emoții pozitive, activități în aer liber, plimbări distractive, cărți inteligente, înțelepciune și veselie. La mulți ani, bunicule!

La mulți ani, bunicule! Nu vom privi prea mult la anii trecuți, dar îți vom dori tot ce e mai bun în prezent. Îți dorim liniște sufletească și prieteni loiali, nepoți grijulii și copii atenți. Lasă durerile să te ocolească, iar casa ta să fie plină de bucurie.