La mulți ani BUNICULE! Felicitări de ziua de naștere pentru bunic

Astăzi Bunicul tău își sărbătorește ziua de naștere! Noi îi dorim un sincer «LA MULȚI ANI ⭐», iar tu urează-i ceva mai mult: Sănătate, Viață lungă, Fericire, Ani fără griji și … vezi lista de felicitări pregătită special pentru această zi minunată.


Dragul meu bunic, la mulți ani! Nu există nicio limită a înțelepciunii tale, iar tinerețea în sufletul tău nu se va epuiza niciodată. Fie ca zâmbetul tău să ne bucure mulți, mulți ani, iar privirea ta să ne ajute să găsim răspunsul la multe întrebări.

Dragul și iubitul meu bunic, la mulți ani! Îţi doresc să nu te îmbolnăveşti niciodată, să-ţi întruchipezi toate planurile și să fii o persoană foarte respectată. Fii fericit!

Dragul meu bunic, sincere felicitări cu ocazia zilei de naştere! Îţi doresc multă sănătate. Lasă experiența tuturor anilor să-ţi aducă prosperitate şi bunăstare. Principalul lucru este să nu îmbătrânești în suflet, să lasi confortul familiei şi dragostea rudelor să te înconjoare întotdeauna. La mulți ani!

Dragul meu bunic, la mulți ani! Îţi sunt recunoscător pentru cele mai importante lucruri din viața mea: unul dintre părinții mei iubiți, o copilărie veselă, momente memorabile și povești fascinante. Te iubesc foarte mult și îți doresc o sănătate bună, care să îți ofere o viață lungă plină de evenimente minunate.

Dragul şi iubitul meu bunic, la mulţi ani! Îţi doresc ca anii să nu te ia, vizitele medicilor să fie rare, iar bolile scurte. Bucură-ne şi în continuare cu entuziasmul și perseverența ta, alergatul de dimineaţă și întâlniri de seară cu acordeonul. Rămâi atât de statornic și puternic cât de mult posibil. Noi te iubim foarte mult.

La mulți ani celui mai fericit și mai bun bunic! Dragul meu, fii mereu plin de viaţă şi sufletul familiei. Îţi doresc, bunicule, putere, multă sănătate și fericire.

La mulți ani, dragul meu bunic – un om de cuvânt, onoare și demnitate. Îți doresc să fii mândru și liber ca un lup, puternic și curajos ca un leu, muncitor și de succes ca un castor, frumos ca un păun, imprevizibil și unic ca un cameleon. Fii fericit și să ai o viață lungă!

Viața ta este un exemplu demn de urmat și ne bucurăm că o persoană atât de înțeleaptă, amabilă și receptivă trăiește lângă noi. Îţi dorim multă sănătate, claritatea tuturor sentimentelor și fericirea pe care o meriți. La mulţi ani, iubitul și dragul nostru bunic! Fericire și sănătate!

Dragul, unicul, cel mai înțelept, cel mai în vârstă membru al familiei noastre – bunicul, felicitări cu ocazia zilei de naştere! Rămâi mereu în formă, vesel şi optimist. Lasă-ți coșurile să fie umplute cu ciuperci și fructe de pădure după ce ai făcut drumeții în pădure. Fii fericit!

Iubitul meu bunic, la mulţi ani! Îți doresc o sănătate siberiană puternică, care să îți permită să ne încânţi cu veselia și bucuria ta de cel puțin o sută de ani. Lasă-ți toate grijile și necazurile să rămână în trecut și toate cele mai interesante și mai bune lucruri să te aștepte în continuare.