La mulți ani BUNICULE! Felicitări de ziua de naștere pentru bunic

Astăzi Bunicul tău își sărbătorește ziua de naștere! Noi îi dorim un sincer «LA MULȚI ANI ⭐», iar tu urează-i ceva mai mult: Sănătate, Viață lungă, Fericire, Ani fără griji și … vezi lista de felicitări pregătită special pentru această zi minunată.


La mulți ani, bunicule! Fii un leu curajos, o vulpe vicleană, un vultur neobosit, un urs puternic! Bunicule, îți doresc o viață lungă și prosperă. Îți doresc sănătate și bună dispoziție. Îți doresc ordine în ogradă și în grădină. Îți doresc să fii vizitat cât mai des de rude și prieteni și să ai sărbători fericite. Rămâi la fel de înțelept, bun la suflet și deschis. Îți doresc să se întâmple o mulțime de lucruri bune în viața ta.

Dragul meu bunic, de ziua ta de naștere te felicit din suflet și îți doresc să rămâi un soldățel voinic și rezistent în viață, care cu ușurință poate rezolva problemele care apar și cu succes să ocolească toate obstacolele și relele din cale. Fie ca fiecare zi să pregătească pentru tine o ocupație interesantă, întâlniri plăcute și multă fericire.

De ziua de naștere a celui mai iubit bunic vreau să exprim recunoștință pentru grija ta, pentru bunătate și înțelegere. Nimeni nu are un bunic la fel de pașnic. Câte șmecherii mi-au scăpat nepedepsite, câte zile vesele și memorabile am petrecut anume cu bunicul! Mulțumesc pentru tot! Să fii mereu vesel, sănătos, fie ca toți din jurul tău să te respecte și să te aprecieze, și desigur bunăstare și câți mai mulți ani de viață. Fie ca soarele să te încălzească chiar și în cele mai reci zile! Felicitări cu ocazia sărbătorii, noi te iubim!

O frunză galbenă zburând, a acoperit rădăcinile. Vântul vremurilor reci neputincios s-a potolit. Stejarul înflorește din nou primăvara. La mulți ani, bunicule! Ani lungi de viață!

Bunicul meu! Mă închin în fața înțelepciunii tale, părul tău cărunt a povestit atât de multe despre viața ta grea. Permite-mi astăzi să mulțumesc sorții pentru faptul că tu ai putut să creezi și să aperi familia ta, pe noi toți, de probleme și greutăți, dacă tu nu te-ai fi născut în această zi – noi nu am fi existat. Primește cele mai calde urări de sănătate, fericire, noroc și confort. Viața ta este o mare – la fel de imprevizibilă: ba valurile bat marginile, ba se calmează. Așa că fie ca marea să se liniștească și să se lase o adiere fericită, călduroasă și liniștită. Să te păzească Dumnezeu încă mulți ani înainte! La mulți ani!

La mulți ani, bunicule. Îți doresc să rămâi victorios în viață, să fii un comandant în familie, în suflet și inimă să fii un pictor, un om norocos în viață și un bărbat frumos la fire.

Bunicule, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere și îți doresc din toată inima amintiri vesele și senine, care mereu o să-ți ridice dispoziția, momente bune și memorabile în prezent, care să-ți umple sufletul cu fericire și bucurie, o multitudine de răsărituri inspiraționale și zile norocoase, care o să-ți permită să faci tot ce ți-ai pus în plan. La mulți ani!

Bunicule, persoana mea cea mai dragă și cea mai sinceră, la mulți ani! Îți doresc să fii mereu sănătos, cu zâmbetul pe buze și entuziasmat. Fii vesel, și bucură-te de viață. Îți doresc întâlniri prietenoase, rude grijulii și liniște sufletească.

Dragul meu bunic, felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc să rămâi mereu o persoană autoritară și importantă, să faci în mod constant ceea ce îți place, să obții rezultate excelente în orice faci și să organizezi sărbători fericite pentru întreaga familie.

Bunicul meu înțelept, îți doresc ani mulți de fericire. Fie ca nepoții tăi și copiii să îți fie alături mereu. Îți doresc să îți păstrezi zâmbetul, să nu te saturi de cei dragi. Fie ca ochii tăi să nu fie niciodată triști. Rămâi la fel de bun, blând și mereu apropiat mie.