La mulți ani BUNICULE! Felicitări de ziua de naștere pentru bunic

Astăzi Bunicul tău își sărbătorește ziua de naștere! Noi îi dorim un sincer «LA MULȚI ANI ⭐», iar tu urează-i ceva mai mult: Sănătate, Viață lungă, Fericire, Ani fără griji și ... vezi lista de felicitări pregătită special pentru această zi minunată.

Bunicului:

Cui:

Nu este o persoană mai iubită pe lume, decât bunelul! Tu ești sprijinul nostru, ajutorul și bucuria noastră! Tu ești bun la inimă, energic și mereu pozitiv. Glumele tale creează o atmosferă de veselie și odihnă. Savurează fiecare moment din viață, și ea îți va răspunde reciproc. Cu înțelepciunea și sfaturile tale ne ajuți să rezolvăm orice problemă. Trăiește în plăcere, pentru că viața e minunată. Zâmbește și fii fericit! La mulți ani!

Bunicule, felicitări cu aniversarea! Pe mine m-a inspirat mereu interesul tău față de viață, curiozitatea ta și eforturile. Îți mulțumesc, că mereu ai fost și ești un exemplu pentru nepoții tăi, pentru sfaturile necesare și privirea bună. Fii sănătos!

Bunicule, tu îmi ești foarte drag, eu te iubesc nespus de mult! Cu ocazia zilei tale de naștere îți doresc sănătate, restul ai deja. Fie ca în zilele geroase soarele să-ți dăruiască căldură, iar în zilele fierbinți de vară vântul să te răcorească. Îți doresc ca totul să fie așa cum dorești tu! La mulți ani!

Vreau să felicit cu ocazia zilei de naștere un om drag și iubit sufletului meu, cel care nu m-a lăsat să cedez pe parcursul a multor ani. Îți mulțumesc pentru iubire și susținere, bunicul meu, aceste cuvinte sunt pentru tine. Dar înțeleg, că aceste cuvinte sunt puține, în comparație cu ceea, ce aș vrea eu să-ți transmit. Fie ca cerul să facă asta pentru mine, și tu să nu cunoști niciodată răutățile. La mulți ani!

Iubitul meu bunel, te felicit cu ocazia zilei de naștere și îți dăruiesc multe urări! Fie ca cel mai mare vis al tău să se împlinească cât mai curând. Fiecare zi să înceapă și să se termine așa cum îți dorești. Îți doresc să ai mereu dispoziție bună și nouă împreună ne va fi vesel. Eu te prețuiesc și te respect mult! Fii sănătos, frumos și tânăr încă mulți ani!

Iubitul meu bunic, astăzi îți sărbătorești ziua de naștere, iar eu vreau să-ți spun atâtea cuvinte plăcute! Dar îți voi dori tot ce e mai important: sănătatea să nu te părăsească, zâmbetul să nu-ți dispară de pe față, copiii și nepoții să nu uite să te bucure cu atenția lor, iar dispoziția să-ți fie mereu minunată. Tu ești cel mai bun bunic din lume, și eu mă mândresc că sunt nepoata ta. Te felicit, te îmbrățișez și te iubesc!

Bunicule, cu ocazia zilei tale de naștere, din suflet, îți doresc să fii un copac puternic și măreț în câmpul de fericire al vieții. Îți doresc să nu-ți pierzi simțul umorului și optimismul sufletului, să nu cunoști îngrijorările și fiecare zi să o petreci în razele de iubire a persoanelor dragi. La mulți ani!

Îți mulțumesc pentru grija și experiența neprețuită, care o împarți cu noi – nepoții tăi. Trăiește mult și bucură-ne cu optimismul tău, pentru că atunci când suntem împreună, tu întinerești și, de parcă se întoarce puterea care a fost cândva, și undeva dispar anii trăiți. Noi suntem fericiți, că îți putem dărui vigoare, energie și putem împreună descoperi lumea. Fie ca sănătatea să ne permită să fim împreună încă mulți ani. Îți dorim să simți bucuria vieții, să-ți pui scopuri, spre care te vei mișca, pentru că mișcarea este viața. Cu cât mai multe scopuri ai, cu atât mai interesantă va fi viața ta, iar noi ne vom strădui să te ajutăm în asta. La mulți ani!

Bunicule, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Din toată inima îți doresc liniște sufletească și bunătate în inimă, timp minunat afară și confort în casă, fericire mare în viață și noroc permanent în cale. Fie ca dispoziția ta să rămână mereu optimistă, iar fiecare zi să-ți dăruiască inspirație și noi interese. La mulți ani!

Drag bunic, cu ocazia zilei tale de naștere îți doresc putere de viață și o sursă veșnică de energie. Îți doresc iubire din partea tuturor persoanelor dragi și fericire infinită în casa ta. Fii puternic, încrezător în sine și mulțumit de tot ce ai! La mulți ani!

La mulți ani, bunicule! Fii un leu curajos, o vulpe vicleană, un vultur neobosit, un urs puternic! Bunicule, îți doresc o viață lungă și prosperă. Îți doresc sănătate și bună dispoziție. Îți doresc ordine în ogradă și în grădină. Îți doresc să fii vizitat cât mai des de rude și prieteni și să ai sărbători fericite. Rămâi la fel de înțelept, bun la suflet și deschis. Îți doresc să se întâmple o mulțime de lucruri bune în viața ta.

Bunicule, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere și îți doresc din toată inima amintiri vesele și senine, care mereu o să-ți ridice dispoziția, momente bune și memorabile în prezent, care să-ți umple sufletul cu fericire și bucurie, o multitudine de răsărituri inspiraționale și zile norocoase, care o să-ți permită să faci tot ce ți-ai pus în plan. La mulți ani!

Dragul meu bunic, de ziua ta de naștere te felicit din suflet și îți doresc să rămâi un soldățel voinic și rezistent în viață, care cu ușurință poate rezolva problemele care apar și cu succes să ocolească toate obstacolele și relele din cale. Fie ca fiecare zi să pregătească pentru tine o ocupație interesantă, întâlniri plăcute și multă fericire.

De ziua de naștere a celui mai iubit bunic vreau să exprim recunoștință pentru grija ta, pentru bunătate și înțelegere. Nimeni nu are un bunic la fel de pașnic. Câte șmecherii mi-au scăpat nepedepsite, câte zile vesele și memorabile am petrecut anume cu bunicul! Mulțumesc pentru tot! Să fii mereu vesel, sănătos, fie ca toți din jurul tău să te respecte și să te aprecieze, și desigur bunăstare și câți mai mulți ani de viață. Fie ca soarele să te încălzească chiar și în cele mai reci zile! Felicitări cu ocazia sărbătorii, noi te iubim!

Bunicul meu! Mă închin în fața înțelepciunii tale, părul tău cărunt a povestit atât de multe despre viața ta grea. Permite-mi astăzi să mulțumesc sorții pentru faptul că tu ai putut să creezi și să aperi familia ta, pe noi toți, de probleme și greutăți, dacă tu nu te-ai fi născut în această zi – noi nu am fi existat. Primește cele mai calde urări de sănătate, fericire, noroc și confort. Viața ta este o mare – la fel de imprevizibilă: ba valurile bat marginile, ba se calmează. Așa că fie ca marea să se liniștească și să se lase o adiere fericită, călduroasă și liniștită. Să te păzească Dumnezeu încă mulți ani înainte! La mulți ani!

La mulți ani, bunicule. Îți doresc să rămâi victorios în viață, să fii un comandant în familie, în suflet și inimă să fii un pictor, un om norocos în viață și un bărbat frumos la fire.

O frunză galbenă zburând, a acoperit rădăcinile. Vântul vremurilor reci neputincios s-a potolit. Stejarul înflorește din nou primăvara. La mulți ani, bunicule! Ani lungi de viață!

Bunicul nostru drag, îți dorim să te bucuri de sănătatea ta puternică și datorită voioșiei tale să poți face tot ce-ți trece prin gând. Trăiește, bucură-te de viață, patinează, fă jucării pentru nepoți și citește-le basme pentru noapte. Fii plin de putere și energie. La mulți ani, bunicule!

Bunicule, persoana mea cea mai dragă și cea mai sinceră, la mulți ani! Îți doresc să fii mereu sănătos, cu zâmbetul pe buze și entuziasmat. Fii vesel, și bucură-te de viață. Îți doresc întâlniri prietenoase, rude grijulii și liniște sufletească.

Dragul meu bunic, felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc să rămâi mereu o persoană autoritară și importantă, să faci în mod constant ceea ce îți place, să obții rezultate excelente în orice faci și să organizezi sărbători fericite pentru întreaga familie.

Bunicul meu înțelept, îți doresc ani mulți de fericire. Fie ca nepoții tăi și copiii să îți fie alături mereu. Îți doresc să îți păstrezi zâmbetul, să nu te saturi de cei dragi. Fie ca ochii tăi să nu fie niciodată triști. Rămâi la fel de bun, blând și mereu apropiat mie.

Sănătate bună, pescuit reușit, întâlniri interesante, emoții pozitive, activități în aer liber, plimbări distractive, cărți inteligente, înțelepciune și veselie. La mulți ani, bunicule!

La mulți ani, bunicule! Nu vom privi prea mult la anii trecuți, dar îți vom dori tot ce e mai bun în prezent. Îți dorim liniște sufletească și prieteni loiali, nepoți grijulii și copii atenți. Lasă durerile să te ocolească, iar casa ta să fie plină de bucurie.

La mulți ani, dragul și iubitul meu bunic! Îți doresc soare în suflet și multă sănătate, putere și vigoare a corpului, fericire strălucitoare în fiecare zi și noroc, respect și multă dragoste din partea celor dragi.

Mult-stimatul meu bunic, într-un moment atât de solemn, îți doresc să nu-ți pierzi niciodată speranța. Fii mereu înțelegător față de toate capriciile nepoților și copiilor. Fii întotdeauna vesel și puternic. Lasă toate celulele nervoase cheltuite pe nepoți să se recupereze cu o viteză uimitoare. La mulți ani!

Stimate bunic, la mulți ani! Îți doresc în inimă să rămâi un tip curajos și vesel, să ai o putere și vigoare sufletească, cunoscuții tăi să te trateze cu respect și înțelegere, oamenii dragi inimii tale să te iubească profund și să îți ofere inspirație pentru fiecare nouă zi.

La mulți ani, bunicule! Fie ca sănătatea și prosperitatea, fericirea și bunătatea să fie inepuizabile. Îți doresc, bunicule, să zbori mereu prin viață ca un vultur tânăr, să nu simți oboseala și pierderea puterii, să obții rezultatele dorite și succesul dorit, să oferi dragoste și căldură celor dragi.

Dragul meu bunic! Te felicităm cu ocazia zilei de naștere! Îți mulțumesc pentru acele zile de pescuit, drumeții, pentru merele din livadă, grădini, pentru răbdare și exemplu bun de urmat! Mulțumesc pentru tot ce ne-ai învățat! Îți dorim să nu te îmbolnăvești, să fii la fel de puternic, curajos și frumos! Cu nerăbdare așteptăm să plecăm la pescuit împreună!

Bunicul nostru iubit, nepoții tăi numeroși te felicită cu ocazia zilei de naștere! Rămâi la fel de tare, plin de puteri încă mulți ani înainte! Sănătate din plin, dragă bunic! Te iubim și îți promitem că vom fi mereu alături să te bucurăm!

Se spune că nepoții sunt mai iubiți decât copiii. Știind relația noastră, dragul meu bunic, această afirmație nu are nevoie de confirmare: noi avem o iubire strânsă și curată și desigur, înțelegere reciprocă. Permite-mi de ziua ta să-ți doresc sănătate din plin pentru zeci de ani înainte, mereu dispoziție minunată și multă bunăstare materială.

Bunicule, îți doresc la mulți ani! Sursa noastră inepuizabilă de înțelepciune, îți doresc ca sănătatea ta să fie puternică, iar anii de viață – nesfârșiți! Îți doresc să zâmbești mai des, să te bucuri mai mult și să dormi mai bine.

Doresc să-mi felicit scumpul meu bunic cu ziua de naștere și să-i doresc în continuare o viață lungă plină de inspirație, dragoste, și multă putere! La mulți ani!

La mulți ani celui mai fericit și mai bun bunic! Dragul meu, fii mereu plin de viaţă şi sufletul familiei. Îţi doresc, bunicule, putere, multă sănătate și fericire.

La mulți ani, dragul meu bunic – un om de cuvânt, onoare și demnitate. Îți doresc să fii mândru și liber ca un lup, puternic și curajos ca un leu, muncitor și de succes ca un castor, frumos ca un păun, imprevizibil și unic ca un cameleon. Fii fericit și să ai o viață lungă!

Dragul şi iubitul meu bunic, la mulţi ani! Îţi doresc ca anii să nu te ia, vizitele medicilor să fie rare, iar bolile scurte. Bucură-ne şi în continuare cu entuziasmul și perseverența ta, alergatul de dimineaţă și întâlniri de seară cu acordeonul. Rămâi atât de statornic și puternic cât de mult posibil. Noi te iubim foarte mult.

Dragul meu bunic, la mulți ani! Îţi sunt recunoscător pentru cele mai importante lucruri din viața mea: unul dintre părinții mei iubiți, o copilărie veselă, momente memorabile și povești fascinante. Te iubesc foarte mult și îți doresc o sănătate bună, care să îți ofere o viață lungă plină de evenimente minunate.

Dragul meu bunic, sincere felicitări cu ocazia zilei de naştere! Îţi doresc multă sănătate. Lasă experiența tuturor anilor să-ţi aducă prosperitate şi bunăstare. Principalul lucru este să nu îmbătrânești în suflet, să lasi confortul familiei şi dragostea rudelor să te înconjoare întotdeauna. La mulți ani!

Dragul și iubitul meu bunic, la mulți ani! Îţi doresc să nu te îmbolnăveşti niciodată, să-ţi întruchipezi toate planurile și să fii o persoană foarte respectată. Fii fericit!

Dragul meu bunic, la mulți ani! Nu există nicio limită a înțelepciunii tale, iar tinerețea în sufletul tău nu se va epuiza niciodată. Fie ca zâmbetul tău să ne bucure mulți, mulți ani, iar privirea ta să ne ajute să găsim răspunsul la multe întrebări.

Dragul meu bunic, la mulţi ani! Ai avut deja multe dintre aceste sărbători, ai văzut și ai trăit atât de multe, dar tot nu-ţi pierzi interesul sincer pentru viață și lume. Îți admir puterea, înțelepciunea și dragostea de viață.

Dragul meu bunic, la mulţi ani! Îţi doresc mereu să menții un echilibru de succes și fericire, să nu uiți niciodată de armonia interioară și încredere. Fie ca fiecare zi să-ţi ofere oportunitatea de a pune în aplicare planurile și pentru întâlniri vesele cu oameni dragi.

Dragul meu bunic, cu toții vrem să-ți urăm la mulți ani! Ai trăit o viață lungă și interesantă și ai trăit-o cu demnitate. Astăzi nepoții tăi, copiii și prietenii îţi doresc să rămâi la fel de puternic și plin de viaţă pentru mulți ani de acum înainte. Te iubim, bunicule!

Viața ta este un exemplu demn de urmat și ne bucurăm că o persoană atât de înțeleaptă, amabilă și receptivă trăiește lângă noi. Îţi dorim multă sănătate, claritatea tuturor sentimentelor și fericirea pe care o meriți. La mulţi ani, iubitul și dragul nostru bunic! Fericire și sănătate!

Dragul, unicul, cel mai înțelept, cel mai în vârstă membru al familiei noastre – bunicul, felicitări cu ocazia zilei de naştere! Rămâi mereu în formă, vesel şi optimist. Lasă-ți coșurile să fie umplute cu ciuperci și fructe de pădure după ce ai făcut drumeții în pădure. Fii fericit!

Iubitul meu bunic, la mulţi ani! Îți doresc o sănătate siberiană puternică, care să îți permită să ne încânţi cu veselia și bucuria ta de cel puțin o sută de ani. Lasă-ți toate grijile și necazurile să rămână în trecut și toate cele mai interesante și mai bune lucruri să te aștepte în continuare.

La mulți ani, dragul meu bunic! Îţi doresc multă sănătate, dragoste pentru rude și prieteni. Fie ca fiecare moment să-ţi aducă fericire și atenție. Lasă totul să fie minunat pentru tine. Ţi-ai câștigat deja respectul colegilor, iar acum trebuie doar să obții tot ce meriți.

Mai puternic decât Hercule, mai deștept decât Arhimede este doar bunicul. La mulţi ani, dragul meu! Îți doresc să nu te prăbușești la momentul vârstei tale, să te comporti ca un om și să stai pe creasta valurilor minunatei tale vieți.

Dragul meu bunic! Cu mare drag și respect, vreau să-ți urez la mulți ani! Îți doresc tot binele, multă sănătate, optimism în viață, pozitivism și pasiune. Sufletul să-ți rămână mereu tânăr, mai multă putere sufletească și vigoare a corpului. La mulți ani!

La mulți ani, bunicule! Îți doresc optimism, vigoare, putere, noroc și inspirație. Să-ți amintești doar lucrurile bune, îți doresc ca fiecare zi să fie plină de fericire iar sănătatea puternică. Îți doresc să devii nu cu un an mai în vârstă, ci mai tânăr în suflet și mai fericit în inimă!

La mulți ani celui mai bun bunic din lume! Multă sănătate, bună dispozitie, forță și energie. Vreau să fii alături de noi încă mulți ani înainte, să mă ajuți cu un sfaturi înțelept și un cuvânt bun. Îți doresc ca în sufletul tău să existe mereu pace și liniște iar viața să-ți aducă multe momente luminoase și fericite.

vezi mai multe mesaje
în versiunea completă

deschide