La mulți ani SURIOARA MEA - Felicitări de ziua de naștere

Astăzi Sora ta își sărbătorește ziua de naștere! Noi îi dorim un sincer «LA MULȚI ANI ⭐», iar tu urează-i ceva mai mult: Sănătate, Noroc, Fericire, Realizări frumoase și … vezi lista de felicitări pregătită special pentru această sărbătoare minunată.


Scumpa mea soră, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Ești pur și simplu minunată! Tu ești bună, veselă, prietenoasă și cea mai frumoasă! Încă din copilărie, ai fost un exemplu pentru tine și eu tind să fiu la fel de bună ca tine. La mulți ani, draga mea!

Ce zi minunată – ziua ta de naștere, scumpă soră! Felicitări! Este momentul perfect pentru noi vise, începuturi și gânduri! Fie ca începuturile să fie cu noroc, să-ți aducă împlinire și autorealizare. Îți doresc să trăiești fiecare zi în inspirație, bunătate, belșug și frumusețe. La mulți ani!

Îți doresc să întâlnești fiecare zi cu emoții pozitive și gânduri bune! Îți doresc ca-n fiecare seară să te culci liniștită și cu recunoștință în suflet. Trăiește intens, fericit și înconjoară-te de oameni buni ca tine. La mulți ani, dragă surioară!

La mulți ani, dragă surioară! Îți doresc să fii ca o acadea dulce pentru cei dragi ție! Fie ca imposibilul să fie posibil pentru tine! Să ai tot ce îți dorești și mult noroc!

Surioara mea, de ziua ta, îți doresc să fii o adevărată prințesă! Îți doresc să fii iubită, să îți păstrezi frumusețea interioară și fizică, să ai grijă de tine și să întâlnești oameni cu adevărat splendizi în viața ta. La mulți ani!

Iată că a sosit și această frumoasă zi! Te felicit din toată inima cu prilejul zilei tale de naștere, dragă soră! Te iubesc foarte mult, deși nu ți-o spun foarte des. Mi se umple inima de mândrie și bucurie atunci când văd succesele și reușitele tale. Am încredere că tot ce faci, faci bine. Îți doresc să ai parte numai de bine în viață și să ai rezultate de performanță. La mulți ani, scumpa mea!

Surioara mea scumpă, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să zâmbești necondiționat, să te bucuri de viață și să ai parte de ce este mai bun! Să înflorești zilnic tot mai mult. La mulți ani!

Felicitări cu această minunată zi, draga mea soră! Fie ca viața să-ți fie armonioasă, blândă, fericită și plină de reușite. Fie ca sănătatea să-ți fie la nivel, iar aspirațiile tale să fie tot mai înalte. La mulți ani plini de noroc.

Dragă surioară, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc multă iubire, sănătate, succese mărețe în tot ce faci. Fie ca în jurul tău să fie multă căldură și armonie. La mulți ani!

Draga mea soră, te felicit cu această aniversare din viața ta! Îți doresc să înflorești, să fii fericită, să te înconjori de tot ce este mai bun și frumos. Trăiește așa de parcă ai toate posibilitățile și resursele din lume. Fii mândră de ceea ce faci și de cine ești. La mulți ani!

Dragă soră, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să fii cea mai fericită în această lume, să fii inspirată și să ai idei ambițioase pentru viitorul tău pe care neapărat, să le transformi în realitate. Fie ca viața să-ți fie formată din momente prețioase, realizări deosebite și multă dragoste. La mulți ani, draga mea!

Te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Toată viața nu mi-ar ajunge să-ți spun urările de bine. Să știi că îmi doresc să ai o viață bună, frumoasă, plină de succes, dragoste și echilibru interior. Fii tânără mereu în suflet. La mulți ani!

Scumpa mea surioară, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să fii sănătoasă, fericită, iubită și neapărat, apreciată! Tu ești omul soare, omul inspirație care aduce căldură și lumină oriunde nu ar apărea. La mulți ani, draga mea! Să știi că te admir și că întotdeauna îți voi fi alături.

La mulți ani, dragă soră! Îți doresc să fii veselă, împlinită, grațioasă, elegantă, creativă, armonioasă. Îți urez succese mari, evenimente plăcute în viață.

De la zâmbetul tău se aprind stelele pe cer! Îți doresc să fii fericită, să poți orice vrei tu, să călătorești în lumea întreagă și să fii fascinată de ce vezi! Fie ca drumul prin viață să fie frumos, luminos și lipsit de obstacole. La mulți ani, draga mea soră!

Dragă soră, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Sunt mândră și recunoscătoare părinților pentru că te am! Noi niciodată nu o să fim singure pe lume pentru că întotdeauna o să ne avem una pe alta. Îți doresc tot binele din lume, scumpa mea! Te iubesc și îți urez un sincer la mulți ani!

De ziua ta, dragă soră, îți doresc ca fiecare zi să fie tot mai bună și norocoasă pentru tine! Fie ca fericirea să-ți fie nemărginită, iar dragostea în sufletul tău să pâlpâie frumos! La mulți ani!

Draga mea surioară, tu ești cea mai apropiată ființă pentru mine. Doar eu te știu atât de aproape, atât de sinceră și reală. Îți doresc să fii așa mereu și nicicând să nu îți pierzi lumina și speranța din sufletul tău. La mulți ani!

Surioara mea scumpă, de ziua ta, îți doresc să fii mereu veselă, împlinită și fericită, așa cum ești astăzi! Îți doresc ca toate visele tale să prindă realitate, ca în jurul tău să fie oameni minunați și valoroși! La mulți ani!

Dragă soră, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să fii sănătoasă, să ai alături un bărbat demn, să te regăsești în jobul tău și să trăiești fiecare zi cu recunoștință și dragoste. La mulți ani!