La mulți ani SURIOARA MEA - Felicitări de ziua de naștere

Astăzi Sora ta își sărbătorește ziua de naștere! Noi îi dorim un sincer «LA MULȚI ANI ⭐», iar tu urează-i ceva mai mult: Sănătate, Noroc, Fericire, Realizări frumoase și … vezi lista de felicitări pregătită special pentru această sărbătoare minunată.


La mulți ani, dragă surioara! Cu ocazia acestei minunate sărbători, îți doresc fericire, succes în tot ceea ce faci și principalul – sănătate. Rămâi mereu la fel de frumoasă și bună.

La mulți ani, minunată mea soră! Îți doresc o zi magică, plină de zâmbete și bucurii, de care să ne bucurăm împreună cu întreaga noastră familie. Îți doresc să ai parte în viață de tot ce e mai bun. Rămâi aceeași soră iubitoare și exemplară!

Draga mea surioară, îți doresc o cale ușoară în viață și un cer fără nori deasupra capului. Fie ca orice începi să aibă succes și cea mai prețuită dorință să devină realitate. La mulți ani!

Felicitări cu această zi frumoasă – ziua ta de naștere! Îți doresc zâmbete sincere, îmbrățișări calde și numai locuri interesante de vizitat. Nu-ți pierde niciodată speranța, capătă impresii noi și îndrăgostește-te. Fii la fel de amabilă, răbdătoare și lasă norocul să devină cartea ta de vizită.

Draga mea surioară, viața ta, astăzi se mai îmbogățește cu un an trăit! Un an plin de zâmbete, succese, emoții frumoase și oameni buni! Scumpa mea, îți doresc să trăiești la maximă intensitate și să te bucuri de tot ce ai, în pofida anilor! La mulți ani!

La mulți ani, draga mea soră! Îți doresc ca un zâmbet de bucurie să strălucească mereu pe fața ta, fericirea să devină tovarășa ta prin viață, iar sănătatea să fie mereu pe primul loc. Trăiește, iubește și fii iubită, iar dacă vrei – cântă, iar noi te vom susține mereu.

Draga mea surioară, îți doresc ca toate visele tale să se îndeplinească! Îți doresc ca armonia, bucuria și prosperitatea să domine în căminul tău, iar zâmbetele să nu lipsească nicicând de pe chip! Fie ca oamenii dragi să-ți fie mereu alături, iar copilașii tăi să fie mândri de tine. La mulți ani!

La mulți ani, scumpa mea soră! Datorită ție, viața mea e plină de amintiri prețioase și e colorată cu cele mai diverse emoții! Să știi că te iubesc la infinit și că-ți doresc tot binele din lume! Felicitări!

Iubita mea surioară, tu ești cea mai scumpă ființă pentru mine! De ziua ta, vreau să-ți reamintesc că te iubesc la infinit! Noi suntem atât de diferiți, dar anume acest fapt ne unește! Îți doresc să fii fericită, astăzi, mâine și întotdeauna. La mulți ani!

Sincere felicitări cu ocazia zilei tale de naștere, dragă soră! Fie ca viața ta să fie un amalgam de emoții pozitive, realizări frumoase și vise împlinite! Fie ca oamenii buni să se adune pe lângă tine, iar norocul să-ți fie un însoțitor fidel în toate! La mulți ani!