La mulți ani SURIOARA MEA - Felicitări de ziua de naștere

Astăzi Sora ta își sărbătorește ziua de naștere! Noi îi dorim un sincer «LA MULȚI ANI ⭐», iar tu urează-i ceva mai mult: Sănătate, Noroc, Fericire, Realizări frumoase și … vezi lista de felicitări pregătită special pentru această sărbătoare minunată.


Draga și unica mea surioară, în această zi vreau să mă bucur împreună cu tine de acest eveniment minunat – ziua când ai apărut pe lume. Îți doresc fericire feminină adevărată. Sănătatea și norocul să meargă cu tine de mână, oamenii apropiați să te prețuiască și să te poarte pe brațe, iar în sufletul tău să domnească armonia, iubirea și liniștea. La mulți ani!

Surioara mea minunată, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc să uiți de toate relele și tristețile, zilnic să te scalzi în fericire și să nu-ți fie frică de schimbări. Aspiră spre tot ce e mai bun, experimentează, inspiră-te de tot ce e frumos. Ține minte, totul este în mâinile tale și doar de tine depinde cum va fi calea vieții tale. Tu ești extraordinară, așa și rămâi. La mulți ani!

Dragă surioară, noi suntem de același sânge, de aceea, cu ocazia zilei tale de naștere îți doresc ție ca și mie: lenevirea și consumul de prăjituri să-ți facă figura mai frumoasă, petrecerea timpului pe site-urile de socializare să-ți aducă un prinț într-un lexus alb, iar frumusețea sufletului să-ți aducă popularitate. Și în general, îți doresc să atingi înălțimi nemaipomenite și să rămâi la fel de deșteaptă și bună la suflet. La mulți ani!

Iubita mea soră, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere. Îți doresc iubire, fericire feminină și sănătate puternică. Fie ca să reușești în orice început, muncă să te bucure cu perspective noi, iar rutina să nu fie o povară. Îți doresc bunăstare financiară și optimism. La mulți ani!

Dragă soră, în această zi vreau să-ți spun câteva cuvinte calde, sper că vei ține minte căldura investită în ele. Fie ca ea să rămână mereu cu tine. Îți doresc ca în fiecare zi să fii încălzită de raze de soare, zâmbete și îmbrățișări din partea celor dragi, iar fiecare moment să-ți umple toată viața cu senzația de bucurie. Îți doresc ca fericirea, dispoziția bună și iubirea să fie atât de multă, încât să te poți împărți cu ele fără a aștepta ceva înapoi. La mulți ani!

La mulți ani, surioară! Tu ești o fată luminoasă, strălucitoare, bună, cu o inimă mare, și meriți doar tot ce e mai bun. De aceea fie ca fiecare clipă din viața ta să fie plină de bucurie, fericire și cele mai plăcute impresii. Îți doresc ca toate scopurile să fie ușor de atins și toate dorințele tale să devină realitate. Fii fericită și sănătoasă!

Dragă și iubită surioară, vreau să te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc ca întreaga ta viață să fie plină de fericire, optimism și bucurie, fie ca toate greutățile să le depășești cu zâmbetul pe buze. Rămâi la fel de veselă și plină de viață. La mulți ani!

Știi cu ce poate fi comparat cuvântul surioară? Cu cuvântul regină! Draga mea, îți doresc să fii cea mai importantă în toate – în casă, în soartă, în viață. Îți doresc ca în viața ta totul să fie regal, în special cadourile astazi. La mulți ani, dragă!

Surioară, în această zi, ziua nașterii tale, vreau să-ți doresc ceea ce-mi doresc și mie. Asta înseamnă că doar tot ce e mai bun. Cer senin, soare, călătorii, buzunare pline cu bani, confort în casă, fericire în familie și o mie de momente minunate și pline de bucurie. La mulți ani!

Dragă soră, felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc, dragă, viață colorată și luminoasă, ca un curcubeu, lumină strălucitoare în cale și noroc bun, fericire nemaipomenită și succes garantat, dispoziție minunată și încântare sinceră, sărbători vesele și motive zilnice pentru a zâmbi. La mulți ani!

Dragă mea surioară, ochii tăi strălucesc ca razele de soare. Din tot sufletul îți doresc, să nu întâlnești răul în aceasta lume, ci să vezi în oameni numai lumină și grijă, în activități să te aștepte doar succesul, să ai parte de o muncă minunată, sănătate puternică, victorii, zâmbete, fericire, râsete, alături să-ți fie un om, care nu te va minți o veșnicie. Te felicit cu ziua ta de naștere!

Dragă mea surioară, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc să fii cea mai fericită și cea mai frumoasă, să fii liberă, pasională, harnică că o furnicuță, luminoasă că soarele și veselă. Armonie și răbdare pentru tine, dragă! La mulți ani!

Iubita mea surioară, astăzi ești omagiată! La mulți ani! Îți doresc să nu fii niciodată descurajată, ci din contra să fii veselă, să iubești viața și să-i încarci pe cei din jur cu optimismul tău. Prosperitate ție, împlinirea dorințelor, noroc intens pe calea vieții și, desigur, simplă fericire omenească. La mulți ani draga mea!

Dragă soră, sprijinul și prietena mea, pur și simplu o persoană dragă, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc ca viața ta să fie plină de culori luminoase, impresii de neuitat, căldură omenească, râsete sincere. Fie ca în casa ta să trăiască fericirea, bucuria, confortul, sănătatea și iubirea. La mulți ani!

Draga mea surioară, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc să fii cea mai fericită, să nu cunoști neliniștile, trădările și nenorocirile, iubește pe cel spre care ți se trage inima și fă ceea ce dorește sufletul tău. La mulți ani scumpa mea!

Dragă surioară, fie ca ziua ta de naștere să-ți aducă o mare de noroc, prieteni buni, o viață frumoasă și plină de surprize plăcute. Îți doresc ca toate zilele tale să fie pline de bucurie și fericire sinceră, iar toate căile să ți se coloreze cu cele mai strălucitoare culori ale noilor începuturi. La mulți ani!

La mulți ani, draga și minunata mea surioară. Îți doresc în viață cuvinte gingașe și lucruri bune, complimente plăcute și posibilități mari. Fie ca sufletul tău să nu uite să viseze la cei mai important și minunat, fie ca inima ta să bată mereu în ritmul fericirii și în unison cu iubirea.

Prințesa noastră, dragă surioară, te maturizezi pe zi ce trece tot mai mult. Zâmbetul tău zglobiu îi farmecă pe cei din jur. De aceea fii mereu veselă, energică, sănătoasă și perseverentă. Fie ca eroii magici să-ți transforme viața într-o poveste, fie ca dorințele tale copilărești să devină realitate. Fie ca ochii tăi să strălucească de bucurie și iubire. Fii fericită, surioară!

Îți doresc unicitate, astfel încât emoțiile, evenimentele bune și senzațiile plăcute să se înlocuiască reciproc ca un caleidoscop luminos, să-ți ofere dispoziție minunată și să-ți facă viața bogată.

Dragă surioară, tu pentru mine ești cea mai bună. De aceea, cu ocazia zilei tale de naștere îți doresc să ai parte de cel mai minunat cadou, cel mai bun prieten, cel mai grijuliu iubit, cea mai corectă alegere. Fii sincer iubită de toți cei din jur și continuă să dăruiești bucurie persoanelor dragi și prietenilor. La mulți ani!