La mulți ani FIICA MEA! Felicitări de ziua de naștere a FIICEI

Astăzi Fiica ta își sărbătorește ziua de naștere! Noi îi dorim un sincer «LA MULȚI ANI ⭐», iar tu urează-i ceva mai mult: Sănătate, Noroc, Fericire, Realizări frumoase și ... vezi lista de felicitări pregătită special pentru această sărbătoare importantă.

Fiicei:

Cui:

Când îți privesc obrăjorii moi, îți inspir aromatul din părul tău moale, sufletul meu se umple de fericire. Vreau săi mulțumesc lui Dumnezeu că ai apărut pe lume. Din toată inima, cu fiecare celulă a corpului meu eu îți doresc, ca dragostea ta de viață și încrederea în ziua de mâine să rămână cu tine pentru totdeauna. La mulți ani!

Fie ca la această vârstă tânără viața să pară fără griji, fie ca acest sentiment să te însoțească pentru mulți ani. Astăzi este ziua ta de naștere, ziua, când luminând întreaga lume, tu ai apărut în viața noastră, făcându-ne fericiți. Fie ca norocul, fericirea și iubirea să fie însoțitorii tăi prin viață, iar prietenii buni să te ajute la greu. La mulți ani!

Fiecare zi este o nouă pagină din istoria vieții tale. Amintindu-mi prima ta zi de naștere, mă uimesc cât de repede trec anii. Vreau să mă întorc în fiecare an, fiecare zi, pentru a avea mai mult timp de petrecut alături de tine. Să țin minte pentru totdeauna cuvintele, maturizarea și succesele tale. La mulți ani, dragă! Tu ești cel mai prețios cadou din viața noastră!

Prințesa mea minunată, cea mai importantă sărbătoare pentru mine este ziua ta de naștere. Te felicit, fiica mea, și gingaș te îmbrățișez! Fie ca ochii tăi fermecători și buzele să zâmbească mereu, fără să cunoască dezamăgirea și tristețea. Tu ești demnă de tot ce e mai bun pe acest pământ, de aceea fie ca toate darurile minunate ale naturii să fie pentru tine. La mulți ani!

Felicitări, dragă fiică! Cred și mă rog bunului Dumnezeu, ca viața ta să fie luminoasă, fără griji și plină de bucurii. Fie ca în jurul tău să existe oameni binevoitori, îngerul păzitor să te ocrotească și să-ți șoptească deciziile corecte. Ține minte, că poți mereu să contezi pe ajutorul și sprijinul meu. Fii sănătoasă, fericită și împlinită!

Minunea noastră, fiica noastră iubită, astăzi este cea mai luminoasă sărbătoare – ziua ta de naștere! Din toată inima primește cele mai sincere urări. Fii mereu fericită și mult, mult bucură-ne cu frumusețea ta. Crești sănătoasă și deșteaptă. Fie ca toate tristețile și răutățile să te ocolească. Fie ca drumul ales de tine, să fie clar și corect. Îți dorim bunătate, căldură, tot cei mai bun de pe Pământ. Tu ești asemeni unei prințese, de aceea fie ca viața ta să semene cu o poveste!

Draga și iubita mea fiică, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Fii veselă, gingașă și blândă. Îți doresc ca fericirea ta să dureze veșnic, toate visurile tale să devină realitate, iar dorințele să se împlinească. La mulți ani!

La mulți ani, dragă noastră, raza noastră de soare! Noi suntem nespus de bucuroși, că faci parte din viața noastră, că exiști pe acest pământ. Îți dorim multă fericire și sănătate puternică. Înflorești și crești! Fie ca toate visurile și planurile tale să se împlinească ușor și simplu. Noi îți suntem alături și te iubim, ține minte asta!

Iubita mea fiică, fie ca în viața ta totul să fie ușor! Obține succese în toate, nu-ți fie frică de noi începuturi și nu ceda, orice nu s-ar întâmpla. Îți doresc ca norocul să fie mereu de partea ta. Tu ești minunată, iubește-te pe sine și continuă să dăruiești căldură și lumină tuturor celor din jur. La mulți ani!

Dragă fiică, floarea noastră gingașă, te felicităm cu cea mai fericită zi din viața noastră – ziua ta de naștere. Tu ești mândria noastră, iubirea și frumusețea. Fii mereu sănătoasă, sincer iubită, veselă, perseverentă și curajoasă. Noi te iubim foarte mult! La mulți ani!

Îți doresc ca toate visele tale să se împlinească, să depășești problemele și să ții minte: indiferent ce se întâmplă, sunt mereu alături. Lasă drumul vieții tale să fie luminos, încălzit de razele soarelui și plin de bunătate. Fii fericită, fiica mea, cu tot sufletul și cu toate gândurile tale. La mulți ani!

Dragă fiică, felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Îți dorim zile luminoase și pline de culoare, evenimente interesante, împlinirea celor mai prețuite dorințe, optimism, descoperiri plăcute, surprize uimitoare și vești excelente. Îți dorim sentimente reale și sincere, întâlniri minunate și cele mai fericite momente! La mulți ani!

Dragă fiică, felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Te îmbrățișez strâns și te sărut din toată inima, dragul meu copil. Dacă ai ști cât de profundă este dragostea mea pentru tine, cât de multe vreau să îți doresc. Nici un cuvânt nu-mi poate exprima sentimentul de părinte, pe care vreau să-l cunoști și tu. Din toată inima vreau să crești și să fii aceeași fată inteligentă, sensibilă, frumoasă care ești acum, puiul meu. La mulți ani!

Iubită fiică, felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc ca viața ta să fie dulce și colorată. Îți doresc ca fiecare zi să te bucure cu surprizele și darurile sale și numai oamenii iubitori și sinceri să te înconjoare.La mulți ani!

Dragă și iubită fiică, la mulți ani! Fie ca inima ta să nu cunoască niciodată durerea și trădarea, ca sufletul tău să se bucure de culorile strălucitoare ale vieții și de momentele fericite, ca această lume să îți ofere doar emoții pozitive și o dispoziție bună pentru fiecare zi.

La mulți ani, fiică! Îți doresc sănătate, frumusețe, dragoste, noroc, bucurie, armonie, succes, inspirație, energie, încredere, curaj, pasiune, bunătate, bogăție și multă fericire.

La mulți ani, fiică. Doresc să primești doar frumosul în inima ta, să ignori cuvintele grosolane și jignitoare, în fiecare zi să te bucuri de momentele dulci din viață, să rămâi la fel de gingașă, sensibilă, unică și extraordinară.

Fetița mea, ai devenit cu un an mai mare, mai înțeleaptă, mai activă și mai apropiată. Fie ca toate visele tale să devină realitate, iar calea ta prin viață să fie sigură, interesantă și amuzantă. Iubire, sănătate bună, armonie. Oferă emoții pozitive celor din jur, primește tot ce dorești, descoperă ceva nou și promițător. La mulți ani!

La mulți ani, draga mea! Îți doresc fericire feminină nemaipomenită. Fie ca toată suferința să rămână în trecutul îndepărtat, iar plăcutul și binele să te aștepte în viitor. Fii înțeleaptă, fermecătoare, loială și prietenoasă. Îți doresc viață fericită și înțelegere reciprocă cu familia.

La mulți ani, fiica mea! Fii fericită, dragă! Îți doresc ca forțele pământului să-ți ofere stabilitate sub picioare și încredere în sine, fie că apele lumii să spele toată tristețea și răul din calea ta, flacăra dragostei să ardă mereu în inima ta, iar aerul fericirii și bunăstării să planeze mereu în viața ta.

Dragă fiică, dacă ai ști cât de mândră sunt că ai crescut o fată atât de frumoasă, inteligentă și interesantă! Dacă ți-ai putea imagina cât de frumos este pentru mine să văd trăsăturile mele în tine și să te privesc crescând. De aceea, într-o astfel de zi, îți doresc să nu-ți trădezi niciodată inima și, în cele din urmă, să obții tot ce e mai bun de la viață.

Draga mea fiică, felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc să fii mereu fericită, iubită, frumoasă, sănătoasă, bogată atât pe plan material, cât și pe plan spiritual. Fie ca în viață să ai parte de cele mai frumoase și fericite momente, care să-ți aducă plăcere, inspirație și putere.

Dragă fiică, fie ca fericirea, sănătatea, bucuria, succesul și norocul din viața ta să fie la fel de imense și inepuizabile precum dragostea mea pentru tine. Tu ești ființa mea cea mai dragă de pe Pământ. La mulți ani!

Astăzi este o sărbătoare deosebită pentru dragă mea fiică! La mulți ani scumpo! te iubesc! Fii cea mai fericită și mai iubită, cea mai frumoasă și de succes. Îți doresc sănătate puternică și caracter de leoaică, inteligență și iubire adevărată. Fie ca tot ceea ce dorești să devină întotdeauna realitate.

Draga mea fiică, îți doresc împlinirea tuturor dorințelor tale. Fie ca doar oameni cinstiți, de încredere și buni să te înconjoare. Îți doresc să simți adevărată fericire feminină. Fie ca sufletul tău să rămână pur până la bătrânețe. Îți doresc multe oportunități, victorii și o viață interesantă.

Fetița mea, îți doresc ca fiecare an să devină un prilej de a te descoperi pe tine însuți și posibilitățile tale. Fie ca tot ceea ce ai în minte să se împlinească cu siguranță și să-ți ofere doar emoții pozitive. La mulți ani, dragă fiică!

La mulți ani, dragă fiică! Mulțumim că ne-ai învățat cum să fim părinți și ne-ai umplut inimile cu cea mai mare și mai pură iubire din lume. Ești comoara noastră, îți dorim să realizezi tot ce dorești. Felicitări!

Frumoasa mea fiică, nu numai astăzi, ci întotdeauna, îți doresc să fii fericită și iubită. Dar, de ziua ta, aș dori să adaug dorințe pentru vise luminoase și împlinirea dorințelor prețuite, noi orizonturi de succes și surprize plăcute pentru sufletul tău în fiecare zi. La mulți ani!

Dragă fiică, la mulți ani! Îți doresc ca viața ta să fie o sărbătoare, să te bucuri de fiecare zi, să apreciezi și să respecți prietenii. Fii inteligentă și frumoasă. Fii fericită, draga mea!

Dragă fiică, felicitări cu cea mai fericită zi a anului – ziua ta de naștere! Îți doresc împlinirea viselor, dragoste reciprocă și adevărată, un sentiment de armonie și pace în interior, întâlniri interesante și cunoștințe noi, călătorii în jurul lumii, noi hobby-uri și emoții.

Draga mea fiică, la mulți ani! Fie ca în viață să ai mereu parte de bucurie, fericire și armonie! Fie ca gândurile să se materializeze, iar încrederea în forțele proprii să nu te părăsească niciodată. Îți doresc să ai parte de muncă productivă care să te facă fericită și binedispună.

Scumpa mea fiică – continuitatea mea, sprijinul meu! La mulți ani! Îți doresc să devii un Om cu literă mare. Fie ca familia ta să se mândrească cu tine și să te admire. Fii fericită și iubită!

Iubita mea fiică! Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc să visezi mult, să creezi și să iubești tot ce te înconjoară. Fie ca în viață mereu să strălucească soarele și niciodată să nu cadă ploi. Fii iubită și independentă! La mulți ani!

Fiica mea, îngerașul meu, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc multă sănătate, realizarea tuturor visurilor, cât mai multe jucării, un frigider plin cu delicii și o bună dispoziție. Fericirea mea, te iubesc foarte mult!

Astăzi își sărbătorește ziua de naștere frumoasa și deșteapta noastră fiică. Chiar dacă nu este prea mare, deja îi încântă pe toți cu frumusețea ei. Are un caracter blând, afectuos și întotdeauna este veselă. Așadar, draga noastră, fie ca în viață să-ți reușească tot, bolile să te ocolească, iar aripile îngerului păzitor să te ocrotească de primejdii. La mulți ani!

Minunata, draga și iubita mea fiică! La mulți ani! Îți doresc ca niciodată să nu fii tristă și indispusă. Să crezi în propriile forțe și să mergi sigur spre scopurile tale. Draga mea, fii fericită, iubită, sănătoasă, bogată atât în suflet, cât și financiar. Mult noroc și toate bune.

Draga, scumpa și iubita mea fiică! Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere. Fie ca în viață, după plecarea iernii de vis, să sosească buna primăvară cu iubire și inspirație, iar apoi, să vină vara în cele mai neuitate și senine culori, după, să vină toamna cu amintiri frumoase și creații fermecătoare. Fiica mea, fii mereu fericită, încântătoare și plină de viață.

Dulcea mea fetiță, la mulți ani! Scumpa mea, îți doresc ca mereu să rămâi fericită și mult iubită. Fie ca viața să-ți ofere multe oportunități neașteptate, idei geniale, emoții pozitive, clipe de neuitat și momente fericite.

Dragă fiică, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc să fii întotdeauna veselă, energică, inspirată de ceva frumos și încrezută în sine. Fie ca visele și speranțele tale să te ducă spre realizarea viselor. Fie ca fiecare zi să-ți aducă bună dispoziție și fericire. La mulți ani!

O felicit cu ocazia zilei de naștere pe admirabila mea fiică! Fie ca toată lumea să ți se închine, fie ca toate puterile naturii să ți se supună, iar soarele să-ți lumineze calea. Îți doresc să te simți iubită, importantă, necesară și solicitată. La mulți ani!

Dragă fiică! Te felicit din suflet cu ocazia zilei tale de naștere. Vreau să-ți urez din suflet să nu te abați de pe drumul vieții, să nu ocolești cărarea spre fericire și noroc, să tinzi spre scopurile tale, să crezi în tine, să dăruiești bucurii celor apropiați și să rămâi la fel de frumoasă și binevoitoare. La mulți ani!

Fata mea, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Ești ca o rază de soare care-mi luminează viața. Îți doresc, ca soarta să-ți dăruiească multe raze calde, care să-ți încălzească sufletul și să-ți ofere multă încredere în ziua de mâine. Fii sănătoasă, veselă, blândă și gingașă. La mulți ani!

La mulți ani, draga noastră fiică! Tu ești bucuria vieții noastre, cea mai frumoasă și iubită! Fie ca această zi să fie plin de pace și iubire. Îți dorim realizarea tuturor scopurilor în viață. Să fii foarte fericită. Te iubim foarte mult!

Dulcea și scumpa mea fiică, îngerașul meu! Fie ca de ziua ta totul să radieze de veselie, zâmbet, ziua să fie plină de clipe emoționante și impresionante, iar la fiecare pas să dai de surprize neașteptate. Fii sănătoasă, norocoasă și iubită de toți cei care te înconjoară. La mulți ani!

Fetița mea, la mulți ani! Tu ești cea mai frumoasă și deșteaptă fată, cea mai gingașă și fără egal. Fii mereu așa, în ciuda tuturor greutăților și capriciilor sorții. Fii puternică și curajoasă!

Draga și iubita mea fiică! Vreau să-ți urez un sincer la mulți ani. Îți doresc lumină și bunătate, căldură și confort. Ca să nu fii niciodată supărată, ci doar să te bucuri de succesele tale. Rămâi mereu la fel de dulce și fermecătoare. Nu uita că Te iubesc!

La mulți ani, dragă fiică. Îți doresc succes – luni, marți – succes, miercuri – inspirație, joi – noroc, vineri – sănătate, veselie – sâmbăta iar duminica – îmbrățișări blânde. Și în toate aceste zile, să fii fericită, draga mea.

Frumoasa și draga mea fiică, îți urez la mulți ani! Îți doresc milioane de evenimente vesele, dragoste adevărată, un ocean de prosperitate și munți mari de realizări. Îți doresc să fii întotdeauna cea mai bună, cea mai frumoasă și mai necesară . Multă fericire, grijă, ușurință și succes!

La mulți ani, scumpa mea fiică. Tu ești mereu frumoasă și strălucitoare, ai reușite în ideile tale și mereu magnifică în orice creație. Îți doresc să nu te îmbolnăvești niciodată, nici vară, nici iarnă, să nu fii tristă nici primăvară, nici toamnă, să nu obosești dimineața sau seara, să nu te desparți de visul tău nici ziua, nici noaptea. Fii mereu fericită draga mea.

Draga mea fiică, îți doresc ca fiecare celulă a corpului tău să simtă fericirea, ca în fiecare zi să trăiești momente de bucurie. Să nu existe dificultăți în viața ta, să ai doar momente plăcute iar tristețea să te ocolească. La mulți ani draga mea!

vezi mai multe mesaje
în versiunea completă

deschide