La mulți ani FIICA MEA! Felicitări de ziua de naștere a FIICEI

Astăzi Fiica ta își sărbătorește ziua de naștere! Noi îi dorim un sincer «LA MULȚI ANI ⭐», iar tu urează-i ceva mai mult: Sănătate, Noroc, Fericire, Realizări frumoase și … vezi lista de felicitări pregătită special pentru această sărbătoare importantă.


Prințesa mea minunată, cea mai importantă sărbătoare pentru mine este ziua ta de naștere. Te felicit, fiica mea, și gingaș te îmbrățișez! Fie ca ochii tăi fermecători și buzele să zâmbească mereu, fără să cunoască dezamăgirea și tristețea. Tu ești demnă de tot ce e mai bun pe acest pământ, de aceea fie ca toate darurile minunate ale naturii să fie pentru tine. La mulți ani!

Fiecare zi este o nouă pagină din istoria vieții tale. Amintindu-mi prima ta zi de naștere, mă uimesc cât de repede trec anii. Vreau să mă întorc în fiecare an, fiecare zi, pentru a avea mai mult timp de petrecut alături de tine. Să țin minte pentru totdeauna cuvintele, maturizarea și succesele tale. La mulți ani, dragă! Tu ești cel mai prețios cadou din viața noastră!

Fie ca la această vârstă tânără viața să pară fără griji, fie ca acest sentiment să te însoțească pentru mulți ani. Astăzi este ziua ta de naștere, ziua, când luminând întreaga lume, tu ai apărut în viața noastră, făcându-ne fericiți. Fie ca norocul, fericirea și iubirea să fie însoțitorii tăi prin viață, iar prietenii buni să te ajute la greu. La mulți ani!

Când îți privesc obrăjorii moi, îți inspir aromatul din părul tău moale, sufletul meu se umple de fericire. Vreau săi mulțumesc lui Dumnezeu că ai apărut pe lume. Din toată inima, cu fiecare celulă a corpului meu eu îți doresc, ca dragostea ta de viață și încrederea în ziua de mâine să rămână cu tine pentru totdeauna. La mulți ani!

La mulți ani, dragă noastră, raza noastră de soare! Noi suntem nespus de bucuroși, că faci parte din viața noastră, că exiști pe acest pământ. Îți dorim multă fericire și sănătate puternică. Înflorești și crești! Fie ca toate visurile și planurile tale să se împlinească ușor și simplu. Noi îți suntem alături și te iubim, ține minte asta!

Draga și iubita mea fiică, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Fii veselă, gingașă și blândă. Îți doresc ca fericirea ta să dureze veșnic, toate visurile tale să devină realitate, iar dorințele să se împlinească. La mulți ani!

Minunea noastră, fiica noastră iubită, astăzi este cea mai luminoasă sărbătoare – ziua ta de naștere! Din toată inima primește cele mai sincere urări. Fii mereu fericită și mult, mult bucură-ne cu frumusețea ta. Crești sănătoasă și deșteaptă. Fie ca toate tristețile și răutățile să te ocolească. Fie ca drumul ales de tine, să fie clar și corect. Îți dorim bunătate, căldură, tot cei mai bun de pe Pământ. Tu ești asemeni unei prințese, de aceea fie ca viața ta să semene cu o poveste!

Felicitări, dragă fiică! Cred și mă rog bunului Dumnezeu, ca viața ta să fie luminoasă, fără griji și plină de bucurii. Fie ca în jurul tău să existe oameni binevoitori, îngerul păzitor să te ocrotească și să-ți șoptească deciziile corecte. Ține minte, că poți mereu să contezi pe ajutorul și sprijinul meu. Fii sănătoasă, fericită și împlinită!

Dragă fiică, floarea noastră gingașă, te felicităm cu cea mai fericită zi din viața noastră – ziua ta de naștere. Tu ești mândria noastră, iubirea și frumusețea. Fii mereu sănătoasă, sincer iubită, veselă, perseverentă și curajoasă. Noi te iubim foarte mult! La mulți ani!

Iubita mea fiică, fie ca în viața ta totul să fie ușor! Obține succese în toate, nu-ți fie frică de noi începuturi și nu ceda, orice nu s-ar întâmpla. Îți doresc ca norocul să fie mereu de partea ta. Tu ești minunată, iubește-te pe sine și continuă să dăruiești căldură și lumină tuturor celor din jur. La mulți ani!

Dragă fiică, felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Îți dorim zile luminoase și pline de culoare, evenimente interesante, împlinirea celor mai prețuite dorințe, optimism, descoperiri plăcute, surprize uimitoare și vești excelente. Îți dorim sentimente reale și sincere, întâlniri minunate și cele mai fericite momente! La mulți ani!

Dragă fiică, felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Te îmbrățișez strâns și te sărut din toată inima, dragul meu copil. Dacă ai ști cât de profundă este dragostea mea pentru tine, cât de multe vreau să îți doresc. Nici un cuvânt nu-mi poate exprima sentimentul de părinte, pe care vreau să-l cunoști și tu. Din toată inima vreau să crești și să fii aceeași fată inteligentă, sensibilă, frumoasă care ești acum, puiul meu. La mulți ani!

Iubită fiică, felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc ca viața ta să fie dulce și colorată. Îți doresc ca fiecare zi să te bucure cu surprizele și darurile sale și numai oamenii iubitori și sinceri să te înconjoare.La mulți ani!

Dragă și iubită fiică, la mulți ani! Fie ca inima ta să nu cunoască niciodată durerea și trădarea, ca sufletul tău să se bucure de culorile strălucitoare ale vieții și de momentele fericite, ca această lume să îți ofere doar emoții pozitive și o dispoziție bună pentru fiecare zi.

La mulți ani, fiică! Îți doresc sănătate, frumusețe, dragoste, noroc, bucurie, armonie, succes, inspirație, energie, încredere, curaj, pasiune, bunătate, bogăție și multă fericire.

La mulți ani, fiică. Doresc să primești doar frumosul în inima ta, să ignori cuvintele grosolane și jignitoare, în fiecare zi să te bucuri de momentele dulci din viață, să rămâi la fel de gingașă, sensibilă, unică și extraordinară.

Îți doresc ca toate visele tale să se împlinească, să depășești problemele și să ții minte: indiferent ce se întâmplă, sunt mereu alături. Lasă drumul vieții tale să fie luminos, încălzit de razele soarelui și plin de bunătate. Fii fericită, fiica mea, cu tot sufletul și cu toate gândurile tale. La mulți ani!

Fetița mea, ai devenit cu un an mai mare, mai înțeleaptă, mai activă și mai apropiată. Fie ca toate visele tale să devină realitate, iar calea ta prin viață să fie sigură, interesantă și amuzantă. Iubire, sănătate bună, armonie. Oferă emoții pozitive celor din jur, primește tot ce dorești, descoperă ceva nou și promițător. La mulți ani!

Frumoasa mea fiică, nu numai astăzi, ci întotdeauna, îți doresc să fii fericită și iubită. Dar, de ziua ta, aș dori să adaug dorințe pentru vise luminoase și împlinirea dorințelor prețuite, noi orizonturi de succes și surprize plăcute pentru sufletul tău în fiecare zi. La mulți ani!

Dragă fiică, la mulți ani! Îți doresc ca viața ta să fie o sărbătoare, să te bucuri de fiecare zi, să apreciezi și să respecți prietenii. Fii inteligentă și frumoasă. Fii fericită, draga mea!