La mulți ani FIICA MEA! Felicitări de ziua de naștere a FIICEI

Astăzi Fiica ta își sărbătorește ziua de naștere! Noi îi dorim un sincer «LA MULȚI ANI ⭐», iar tu urează-i ceva mai mult: Sănătate, Noroc, Fericire, Realizări frumoase și … vezi lista de felicitări pregătită special pentru această sărbătoare importantă.


Scumpa mea fiică – continuitatea mea, sprijinul meu! La mulți ani! Îți doresc să devii un Om cu literă mare. Fie ca familia ta să se mândrească cu tine și să te admire. Fii fericită și iubită!

Iubita mea fiică! Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc să visezi mult, să creezi și să iubești tot ce te înconjoară. Fie ca în viață mereu să strălucească soarele și niciodată să nu cadă ploi. Fii iubită și independentă! La mulți ani!

Fiica mea, îngerașul meu, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc multă sănătate, realizarea tuturor visurilor, cât mai multe jucării, un frigider plin cu delicii și o bună dispoziție. Fericirea mea, te iubesc foarte mult!

Astăzi își sărbătorește ziua de naștere frumoasa și deșteapta noastră fiică. Chiar dacă nu este prea mare, deja îi încântă pe toți cu frumusețea ei. Are un caracter blând, afectuos și întotdeauna este veselă. Așadar, draga noastră, fie ca în viață să-ți reușească tot, bolile să te ocolească, iar aripile îngerului păzitor să te ocrotească de primejdii. La mulți ani!

Minunata, draga și iubita mea fiică! La mulți ani! Îți doresc ca niciodată să nu fii tristă și indispusă. Să crezi în propriile forțe și să mergi sigur spre scopurile tale. Draga mea, fii fericită, iubită, sănătoasă, bogată atât în suflet, cât și financiar. Mult noroc și toate bune.

Draga, scumpa și iubita mea fiică! Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere. Fie ca în viață, după plecarea iernii de vis, să sosească buna primăvară cu iubire și inspirație, iar apoi, să vină vara în cele mai neuitate și senine culori, după, să vină toamna cu amintiri frumoase și creații fermecătoare. Fiica mea, fii mereu fericită, încântătoare și plină de viață.

Draga mea fiică, la mulți ani! Fie ca în viață să ai mereu parte de bucurie, fericire și armonie! Fie ca gândurile să se materializeze, iar încrederea în forțele proprii să nu te părăsească niciodată. Îți doresc să ai parte de muncă productivă care să te facă fericită și binedispună.

Dulcea mea fetiță, la mulți ani! Scumpa mea, îți doresc ca mereu să rămâi fericită și mult iubită. Fie ca viața să-ți ofere multe oportunități neașteptate, idei geniale, emoții pozitive, clipe de neuitat și momente fericite.

Dragă fiică, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc să fii întotdeauna veselă, energică, inspirată de ceva frumos și încrezută în sine. Fie ca visele și speranțele tale să te ducă spre realizarea viselor. Fie ca fiecare zi să-ți aducă bună dispoziție și fericire. La mulți ani!

O felicit cu ocazia zilei de naștere pe admirabila mea fiică! Fie ca toată lumea să ți se închine, fie ca toate puterile naturii să ți se supună, iar soarele să-ți lumineze calea. Îți doresc să te simți iubită, importantă, necesară și solicitată. La mulți ani!