La mulți ani FIICA MEA! Felicitări de ziua de naștere a FIICEI

Astăzi Fiica ta își sărbătorește ziua de naștere! Noi îi dorim un sincer «LA MULȚI ANI ⭐», iar tu urează-i ceva mai mult: Sănătate, Noroc, Fericire, Realizări frumoase și … vezi lista de felicitări pregătită special pentru această sărbătoare importantă.


Dragă fiică, felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Îți dorim zile luminoase și pline de culoare, evenimente interesante, împlinirea celor mai prețuite dorințe, optimism, descoperiri plăcute, surprize uimitoare și vești excelente. Îți dorim sentimente reale și sincere, întâlniri minunate și cele mai fericite momente! La mulți ani!

Dragă fiică, felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Te îmbrățișez strâns și te sărut din toată inima, dragul meu copil. Dacă ai ști cât de profundă este dragostea mea pentru tine, cât de multe vreau să îți doresc. Nici un cuvânt nu-mi poate exprima sentimentul de părinte, pe care vreau să-l cunoști și tu. Din toată inima vreau să crești și să fii aceeași fată inteligentă, sensibilă, frumoasă care ești acum, puiul meu. La mulți ani!

Iubită fiică, felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc ca viața ta să fie dulce și colorată. Îți doresc ca fiecare zi să te bucure cu surprizele și darurile sale și numai oamenii iubitori și sinceri să te înconjoare.La mulți ani!

Dragă și iubită fiică, la mulți ani! Fie ca inima ta să nu cunoască niciodată durerea și trădarea, ca sufletul tău să se bucure de culorile strălucitoare ale vieții și de momentele fericite, ca această lume să îți ofere doar emoții pozitive și o dispoziție bună pentru fiecare zi.

La mulți ani, fiică! Îți doresc sănătate, frumusețe, dragoste, noroc, bucurie, armonie, succes, inspirație, energie, încredere, curaj, pasiune, bunătate, bogăție și multă fericire.

La mulți ani, fiică. Doresc să primești doar frumosul în inima ta, să ignori cuvintele grosolane și jignitoare, în fiecare zi să te bucuri de momentele dulci din viață, să rămâi la fel de gingașă, sensibilă, unică și extraordinară.

Îți doresc ca toate visele tale să se împlinească, să depășești problemele și să ții minte: indiferent ce se întâmplă, sunt mereu alături. Lasă drumul vieții tale să fie luminos, încălzit de razele soarelui și plin de bunătate. Fii fericită, fiica mea, cu tot sufletul și cu toate gândurile tale. La mulți ani!

Fetița mea, ai devenit cu un an mai mare, mai înțeleaptă, mai activă și mai apropiată. Fie ca toate visele tale să devină realitate, iar calea ta prin viață să fie sigură, interesantă și amuzantă. Iubire, sănătate bună, armonie. Oferă emoții pozitive celor din jur, primește tot ce dorești, descoperă ceva nou și promițător. La mulți ani!

La mulți ani, fiica mea! Fii fericită, dragă! Îți doresc ca forțele pământului să-ți ofere stabilitate sub picioare și încredere în sine, fie că apele lumii să spele toată tristețea și răul din calea ta, flacăra dragostei să ardă mereu în inima ta, iar aerul fericirii și bunăstării să planeze mereu în viața ta.

Dragă fiică, dacă ai ști cât de mândră sunt că ai crescut o fată atât de frumoasă, inteligentă și interesantă! Dacă ți-ai putea imagina cât de frumos este pentru mine să văd trăsăturile mele în tine și să te privesc crescând. De aceea, într-o astfel de zi, îți doresc să nu-ți trădezi niciodată inima și, în cele din urmă, să obții tot ce e mai bun de la viață.

Draga mea fiică, felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc să fii mereu fericită, iubită, frumoasă, sănătoasă, bogată atât pe plan material, cât și pe plan spiritual. Fie ca în viață să ai parte de cele mai frumoase și fericite momente, care să-ți aducă plăcere, inspirație și putere.

Dragă fiică, fie ca fericirea, sănătatea, bucuria, succesul și norocul din viața ta să fie la fel de imense și inepuizabile precum dragostea mea pentru tine. Tu ești ființa mea cea mai dragă de pe Pământ. La mulți ani!

Astăzi este o sărbătoare deosebită pentru dragă mea fiică! La mulți ani scumpo! te iubesc! Fii cea mai fericită și mai iubită, cea mai frumoasă și de succes. Îți doresc sănătate puternică și caracter de leoaică, inteligență și iubire adevărată. Fie ca tot ceea ce dorești să devină întotdeauna realitate.

Draga mea fiică, îți doresc împlinirea tuturor dorințelor tale. Fie ca doar oameni cinstiți, de încredere și buni să te înconjoare. Îți doresc să simți adevărată fericire feminină. Fie ca sufletul tău să rămână pur până la bătrânețe. Îți doresc multe oportunități, victorii și o viață interesantă.

Dragă fiică, felicitări cu cea mai fericită zi a anului – ziua ta de naștere! Îți doresc împlinirea viselor, dragoste reciprocă și adevărată, un sentiment de armonie și pace în interior, întâlniri interesante și cunoștințe noi, călătorii în jurul lumii, noi hobby-uri și emoții.

Fetița mea, îți doresc ca fiecare an să devină un prilej de a te descoperi pe tine însuți și posibilitățile tale. Fie ca tot ceea ce ai în minte să se împlinească cu siguranță și să-ți ofere doar emoții pozitive. La mulți ani, dragă fiică!

La mulți ani, dragă fiică! Mulțumim că ne-ai învățat cum să fim părinți și ne-ai umplut inimile cu cea mai mare și mai pură iubire din lume. Ești comoara noastră, îți dorim să realizezi tot ce dorești. Felicitări!

La mulți ani, draga mea! Îți doresc fericire feminină nemaipomenită. Fie ca toată suferința să rămână în trecutul îndepărtat, iar plăcutul și binele să te aștepte în viitor. Fii înțeleaptă, fermecătoare, loială și prietenoasă. Îți doresc viață fericită și înțelegere reciprocă cu familia.

Frumoasa mea fiică, nu numai astăzi, ci întotdeauna, îți doresc să fii fericită și iubită. Dar, de ziua ta, aș dori să adaug dorințe pentru vise luminoase și împlinirea dorințelor prețuite, noi orizonturi de succes și surprize plăcute pentru sufletul tău în fiecare zi. La mulți ani!

Dragă fiică, la mulți ani! Îți doresc ca viața ta să fie o sărbătoare, să te bucuri de fiecare zi, să apreciezi și să respecți prietenii. Fii inteligentă și frumoasă. Fii fericită, draga mea!