La mulți ani FIICA MEA! Felicitări de ziua de naștere a FIICEI

Astăzi Fiica ta își sărbătorește ziua de naștere! Noi îi dorim un sincer «LA MULȚI ANI ⭐», iar tu urează-i ceva mai mult: Sănătate, Noroc, Fericire, Realizări frumoase și … vezi lista de felicitări pregătită special pentru această sărbătoare importantă.


Fetița mea, ai devenit cu un an mai mare, mai înțeleaptă, mai activă și mai apropiată. Fie ca toate visele tale să devină realitate, iar calea ta prin viață să fie sigură, interesantă și amuzantă. Iubire, sănătate bună, armonie. Oferă emoții pozitive celor din jur, primește tot ce dorești, descoperă ceva nou și promițător. La mulți ani!

Dragă fiică, felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Îți dorim zile luminoase și pline de culoare, evenimente interesante, împlinirea celor mai prețuite dorințe, optimism, descoperiri plăcute, surprize uimitoare și vești excelente. Îți dorim sentimente reale și sincere, întâlniri minunate și cele mai fericite momente! La mulți ani!

Dragă fiică, felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Te îmbrățișez strâns și te sărut din toată inima, dragul meu copil. Dacă ai ști cât de profundă este dragostea mea pentru tine, cât de multe vreau să îți doresc. Nici un cuvânt nu-mi poate exprima sentimentul de părinte, pe care vreau să-l cunoști și tu. Din toată inima vreau să crești și să fii aceeași fată inteligentă, sensibilă, frumoasă care ești acum, puiul meu. La mulți ani!

Iubită fiică, felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc ca viața ta să fie dulce și colorată. Îți doresc ca fiecare zi să te bucure cu surprizele și darurile sale și numai oamenii iubitori și sinceri să te înconjoare.La mulți ani!

Dragă și iubită fiică, la mulți ani! Fie ca inima ta să nu cunoască niciodată durerea și trădarea, ca sufletul tău să se bucure de culorile strălucitoare ale vieții și de momentele fericite, ca această lume să îți ofere doar emoții pozitive și o dispoziție bună pentru fiecare zi.

La mulți ani, fiică! Îți doresc sănătate, frumusețe, dragoste, noroc, bucurie, armonie, succes, inspirație, energie, încredere, curaj, pasiune, bunătate, bogăție și multă fericire.

La mulți ani, fiică. Doresc să primești doar frumosul în inima ta, să ignori cuvintele grosolane și jignitoare, în fiecare zi să te bucuri de momentele dulci din viață, să rămâi la fel de gingașă, sensibilă, unică și extraordinară.

Îți doresc ca toate visele tale să se împlinească, să depășești problemele și să ții minte: indiferent ce se întâmplă, sunt mereu alături. Lasă drumul vieții tale să fie luminos, încălzit de razele soarelui și plin de bunătate. Fii fericită, fiica mea, cu tot sufletul și cu toate gândurile tale. La mulți ani!

Dragă fiică, fie ca fericirea, sănătatea, bucuria, succesul și norocul din viața ta să fie la fel de imense și inepuizabile precum dragostea mea pentru tine. Tu ești ființa mea cea mai dragă de pe Pământ. La mulți ani!

Astăzi este o sărbătoare deosebită pentru dragă mea fiică! La mulți ani scumpo! te iubesc! Fii cea mai fericită și mai iubită, cea mai frumoasă și de succes. Îți doresc sănătate puternică și caracter de leoaică, inteligență și iubire adevărată. Fie ca tot ceea ce dorești să devină întotdeauna realitate.