Băiețelului


Pe dragul meu copil, cel mai fermecător băiețel, îl felicit cu ocazia zilei de naștere și îl sărut cu tandrețe pe obrajii dulci! Sincerele dorințe și visurile părinților pentru fericirea ta să se împlinească în proporție de sută la sută! Să îți aducă zânele fantastice cele mai bune daruri: curaj, frumusețe, noroc și succes neîntâlnit, demnitate și echilibru, un zâmbet minunat!

Micuțule, la mulți ani de ziua de naștere! Raza mea de lumină, soarele meu printre norii amenințători, îmi doresc să zâmbești mereu, să împarți necazurile și bucuriile tale, să crești un copil minunat și fericit! Fie ca lumea să fie bună cu tine, dragul meu copil! Să existe în ea multă magie și minuni! Succes, scumpul meu omagiat!

La mulți ani! Fie ca Domnul să-ți lumineze drumul cu razele Sale de milă și bunătate; să fie acesta larg și corect, demn de cele mai frumoase cuvinte! Fie ca mânuța ta mică să fie întotdeauna susținută de oameni apropiați și iubitori! Oferă-ne bucuria de a-ți vedea zâmbetul, crește sănătos și puternic, micuțule!

Draguțule, la mulți ani! Cele mai dorite și interesante jucării ți le vor dărui astăzi cei dragi care te iubesc! Crește întru bucuria noastră, deștept, frumos și fericit, clopoțel cu râs cristalin! Fii sănătos!

Mă bucur împreună cu tine astăzi pentru sărbătoarea ta, ziua de naștere. Felicitări! Mergi înainte, fără să te uiți înapoi la cei care rămân în urmă, curajos către vârfurile tale! Să fie alături de tine norocul și îndrăzneala! Amintește-ți de sprijinul meu! Îți doresc sănătate, dezvoltarea talentelor și înțelepciune!

Să vină în ajutorul tău cele mai bune mașini din lume atunci când ai nevoie, să întâlnești o zână minunată pe drumul tău. Crește curajos, sensibil, bărbătesc și îndrăzneț; să te ajute norocul în asta. Nu-ți fie frică să urmezi visul tău, nu-ți fie frică să mergi pe drumuri noi. Ține minte: nu există nimic de neînvins. Să fie întotdeauna în jurul tău mulți prieteni, receptivi și loiali.

În suflet ești încă un copil, dar vârsta vorbește despre formarea ta ca apărător, curajos și drept. Vise, emoții, sentimente noi – toate acestea sunt prezentul tău, nu trebuie să te temi de schimbări. Fii mai încrezător în tine, curajos, atingând înălțimi victorioase, fără a te teme de înfrângeri. Să ți se deschidă toate porțile, să te aștepte fericirea în realitate, să te descurci cu studiile ușor și fără constrângere. Faptele nebunești să îți aducă un impuls de energie și pozitivitate.

La mulți ani! Haideți să ne distrăm astăzi până la epuizare. Ne dorim atât de mult să crești fericit. Astăzi te așteaptă multe surprize și cadouri. Nu te abține de la nimic și neapărat să-ți pui cea mai arzătoare dorință. Să știi: se va împlini cu siguranță!

Dacă toate jucăriile tale ar putea vorbi, ar spune atât de multe lucruri bune despre tine! Cum te joci adesea cu ele, cum te porți cu grijă și nu le superi. Să ai, atunci când vei crește, la fel de mulți prieteni adevărați. Să vorbească acești prieteni despre tine doar lucruri plăcute și bune. La mulți ani! Nu te grăbi să crești, zâmbește mai mult, micuțule.

La mulți ani! Îți dorim să te atașezi serios de viața ta, dar să știi în continuare să te distrezi vesel și plin de culoare, să găsești un limbaj comun cu diferite persoane, să înveți lucruri noi, să crești și să te dezvolți! Să ai atât de multă bucurie, pozitivitate, iubire și bine încât să nu te simți singur și să poți împărți chiar și cu cei din jur rezervele de tot ce e bun! Mergi spre visul tău, dragul nostru băiat!

La mulți ani, micule prinț! Pentru tine a sosit o zi magică. Cadourile mult dorite, o companie veselă de prieteni, cel mai delicios tort și un foc de artificii uimitor – toate acestea vor fi chiar azi! Să îți dea amintirile despre această sărbătoare putere și încredere pentru un an întreg, până la următoarea zi de naștere.

Cel mai bun și deștept băiat din lume, te îmbrățișez și te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc să nu-ți pierzi curiozitatea și entuziasmul, să mă bucuri cu zâmbetul tău strălucitor și râsul vesel! Fie ca copilăria ta să fie fericită și lipsită de griji, luminoasă ca un fulg de nea de în ziua de Crăciun! Îți doresc succes în toate, tânărul meu erou!

Te felicităm cu ocazia zilei de naștere! Fie ca paharul vieții tale să fie plin ochi de fericire, sănătate și dragoste! Fie ca toate dorințele tale să se împlinească! Și să ai totul așa cum îți dorești!

Drag, vesel și minunat băiețel! Te felicităm cu ocazia Zilei tale de naștere. Ai mari speranțe și suntem siguri că vei reuși să îți dezvolți punctele forte, să îți manifești talentele și noi, cei apropiați ție, suntem gata să te ajutăm în acest sens. Nu uita că copilăria trece repede, așa că încearcă nu doar să înveți cu sârguință, dar și să te joci, să te distrezi din plin, să comunici cu prietenii și să descoperi această lume interesantă și complexă. La mulți ani, iubitul nostru!

Dragului meu, iubit, neprețuit băiețel, te felicit din toată inima cu ocazia minunată și dorită a Zilei de naștere! Aș vrea să îți doresc atât de multe lucruri bune, să se împlinească tot ce ai spus și gândit! Fie ca lumea să își deschidă brațele magice în fața ta și să te îmbrățișeze cu dragoste! Zâmbește și bucură-te de viață, dragul meu!

Știi că nu doar de ziua ta de naștere, ci și în orice altă zi îți doresc din toată inima și cu sinceritate tot ce e mai frumos și plin de bucurie de viață!!! Dragoste, întâlniri strălucitoare și de neuitat, prieteni adevărați, dispoziție de sărbătoare, împlinirea dorințelor cele mai dragi și realizări creative! La mulți ani!

Din toată inima te felicit cu ocazia zilei de naștere! Fie ca toate grijile tale să fie mici, nesemnificative și să se rezolve instantaneu. Fie ca bucuria să trăiască în sufletul tău, înflorind în minunate flori ale iubirii reciproce și bunătății! Devino puternic, curajos și drept, respectă-te pe tine și familia ta! Îți doresc fericire și prieteni devotați! La mulți ani!

Dragul nostru băiețel! Te felicit cu prilejul important al zilei de naștere! Îți doresc dragoste, bucurie, sprijinul celor apropiați, prieteni adevărați și de încredere pe drumul vieții! Îți doresc să atingi toate obiectivele pe care le ai în planuri, să devii un bărbat puternic și independent, încrezător și autosuficient! La mulți ani!

Iată că a mai trecut un an și ești din ce în ce mai matur și serios. Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere și îți doresc ca toate visele tale să se împlinească, iar cadourile să fie exact așa cum îți dorești. Fie ca toți cei dragi să sărbătorească bine și ca această zi de naștere să îți rămână în amintire mult timp.

Îl felicit pe micul bărbat cu o bucurie sinceră și imensă de ziua lui de naștere și îi strâng mâna cu putere! Astăzi e sărbătoarea ta, să fie una dintre cele mai fericite zile din viața ta și să se împlinească toate dorințele pe care le-ai pus! Fie ca prietenii tăi să fie mereu alături de tine, iar familia să fie mândră de tine și să te iubească nesfârșit! Crede în visurile tale și îndeplinește-le, indiferent de orice!

De ziua ta de naștere, vreau să-ți spun că Universul poate fi bun și generos, dar poate fi și războinic și zgârcit. Tu alegi cum va fi lumea ta, Universul tău, viața ta! Și îmi doresc foarte mult să alegi bucuria și binele, ajutorul și generozitatea, succesul și comunicarea, victoriile și realizările. Fie ca lumea ta să fie plină de culoare și îmbogățită cu prieteni, întâlniri, evenimente, proiecte și idei! Caută-te pe tine însuți, caută oameni care gândesc la fel și fii fericit!

Mult timp nu am știut ce să-ți doresc, unui băiat atât de bun ca tine! Apoi am înțeles că nu îți dorești putere, bani sau bogăție. Ai nevoie doar de puține aventuri, atenție și fericire. Simplă fericire copilărească, unde sunt alături familia și prietenii. Știu că probabil nu există o inimă mai pură decât a ta! Îți doresc să nu te confrunți niciodată cu partea rea a acestei lumi. Fie ca ochii tăi, în care strălucește bunătatea, să nu plângă niciodată. Îți doresc o viață veselă. Să nu renunți niciodată și să fii mereu cu un pas înainte… La mulți ani!

Micuțule, la mulți ani! Ai toată viața înainte, așa că nu te grăbi să devii adult. Bucură-te de copilăria ta fără griji. Sunt mândru de tine. Fii fericit, îngerașule!

Dragul meu omagiat, îți doresc să primești daruri și felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Ești bucuria noastră, iepurașul nostru. Îți dorim să crești mare și puternic. Sperăm ca basmele să te ajute să distingi între bine și rău, oameni buni și oameni răi! Îți dorim să te bucuri astăzi de un râs plin de energie, de daruri interesante și de un tort delicios!

Iată că ai mai îmbătrânit cu un an, ceea ce înseamnă că ai acumulat multe lecții de viață și ai câștigat experiență. Totuși, ești încă tânăr și ai multe lucruri de învățat. Cu ocazia zilei tale de naștere, îți doresc să descoperi în fiecare zi ceva nou și interesant. Nu te lăsa descurajat și învață mereu lucruri noi. Distrează-te, fii activ și curios!

Sărbătorirea acestei zile minunate de naștere să îți aducă îndeplinirea tuturor dorințelor tale, iar toate obiectivele propuse să fie atinse cu ușurință și succes. Sper ca treptele tale către carieră să nu fie abrupte sau dificile, ci să fie realizate cu un avânt rapid și curajos până la vârf! Să sperăm că frumusețea splendidă a culorilor vii ale vieții să îți umple paleta zilnică cu prospătime, iar norii trecători să fie dispersați cu siguranță de paratrăsnetele celor dragi ție.

Ești curajos, îndrăzneț și răbdător. Viața ta este în fața ta și te așteaptă multe descoperiri și victorii! Rămâi același băiat vioi și vesel, iubind viața. Sperăm ca talentul tău să se dezvăluie pe deplin. Să sperăm că inocența și sinceritatea ta să dureze mulți ani de acum încolo. Să-ți fie alături prieteni loiali și devotați, care să nu te abandoneze niciodată în momentele grele, iar credința în miracole să te ajute să depășești orice obstacol din viață.

La mulți ani! Ești deja o persoană independentă: ai intrat în adolescență. Amintește-ți că trebuie să te gândești mai întâi, să iei o decizie și apoi să acționezi. Sper că vei fi însoțit de noroc și succes! Îți doresc să ai cunoștințe excelente și o educație bună! Bucură-te de fiecare zi și savurează evenimentele din jurul tău!

La mulți ani! Vreau să iei exemplul celor mai în vârstă. Gândește-te la ce vei deveni când vei crește și să-ți îndeplinești complet visul. Vreau să crești fericit ca un băiat în mijlocul unei mari și iubitoare familii. Te iubim foarte mult!

Îți doresc ca fiecare zi a ta să fie ca un film la televizor: strălucitoare și deloc plictisitoare!

Îl felicităm pe băiatul iubit cu ocazia mult așteptată a Zilei de naștere! Te iubim și suntem întotdeauna gata să te sprijinim, îți dorim din suflet să cucerești cele mai înalte culmi în viață! Fie ca prietenii tăi să fie cei mai minunați, interesanți și buni! Devino la fel de curajos, sportiv și îndrăzneț ca eroii tăi preferați! La mulți ani!

La mulți ani, omuleț! Îți doresc ca trenulețul fermecat să te ducă cu încredere către un viitor minunat și să descoperi ceva nou, util și interesant la fiecare oprire. Fii sănătos, micuțule, fii mereu vesel și fă doar fapte bune!

Dragul nostru iepuraș, cea mai iubită scumpete din lume, la mulți ani! Să vină astăzi la ușa ta toate zânele drăgălașe și vrăjitorii buni și să înceapă în cinstea ta minuni vesele și povești frumoase! Îți doresc să vină în vizită la tine eroi din desene animate și să se joace și să te distreze până seara târziu. Îți doresc o mulțime de cadouri și zâmbete!

Soarele nostru micuț, te felicit din suflet cu ocazia zilei tale de naștere. Îți doresc o soartă veselă, fericită și o viață plină de bucurii, însoțitori buni și împlinirea chiar și a celor mai dragi dorințe. Crește, atinge victorii mari și mici. Îți doresc jucării interesante și distracții. Fie ca mama și tata să îți ofere mereu protecție și dragoste! La mulți ani!

Devii adult, încrezător în tine și independent. Fie ca anul ce urmează în viața ta să aducă o mare de emoții pozitive, fericire, noi descoperiri și noroc. Fie ca orice activitate a ta să aibă un final, iar în jurul tău să te înconjoare bunătatea, încrederea, loialitatea și succesul. Prețuiește aprecierea prietenilor tăi, ai încredere în părinții tăi și trăiește viața la maxim. La mulți ani!

Tu ești eroul nostru mic, minunea noastră mică! Vrem să te felicităm de ziua ta de naștere și să îți dorim fericire și noroc nesfârșit. Fie ca nimic rău să nu îți iasă în cale, să nu cunoască drumul spre tine. Fie ca dreptatea, înțelepciunea și compasiunea să fie ajutoare și prieteni adevărați pe drumul destinului tău. Fie ca Domnul să te păzească, protejându-te de necazuri și furtuni.

Dragul nostru băiat, La mulți ani! Îți dorim să primești astăzi multe cadouri dorite, să fii vesel, bucuros, sănătos și plin de energie. Crește repede, adună forțe, joacă-te și descoperă lumea noastră imensă. Fie ca copilăria ta să fie o poveste fericită, în care toate dorințele bune se împlinesc ca prin atingerea unei baghete magice, iar îngerul păzitor să te protejeze zi și noapte!

Timpul trece repede, devii adult, puternic, curajos și independent. Îți doresc o viață de succes și confortabilă, cu prieteni adevărați în călătoria ta. Fie ca toate planurile tale să se realizeze, iar cele mai strălucite vise copilărești să se transforme într-o realitate minunată. La mulți ani!

Din toată inima îți doresc fericire și împlinirea dorințelor! Fie ca viața, asemenea unei mozaici strălucitoare, să fie alcătuită din culori luminoase ale bucuriei, evenimente de neuitat, iar fiecare zi nouă să îți ofere noroc și o dispoziție minunată!

Băiețelul meu drag, în această zi luminoasă îți doresc noroc incredibil și fericire imensă! Fie ca fiecare lună, zi și an să fie fericite, pline de bucurie și veselie, de noi cunoștințe și impresii strălucitoare! Fie ca zilele să treacă ca o suită strălucitoare, fiecare dintre ele fiind o minune în sine! Îți doresc prieteni buni, succesuri mari și sănătate puternică! Nu te lăsa niciodată cuprins de tristețe, dragul meu! La mulți ani!

La mulți ani! Ești deja atât de mare, știi litere și cifre, poți să numeri și să scrii! Să devii cu fiecare an mai înalt, mai puternic, și mai deștept, mai independent și mai matur! Fii vesel și plin de energie, nu te lăsa supărat, crește curajos, puternic, sănătos, dornic de cunoaștere și curios. Să ai mulți prieteni! Îți doresc o grămadă de cadouri grozave!

Din toată inima, astăzi îl felicităm pe băiatul iubit cu ocazia zilei de naștere! Îți dorim să rămâi mereu la fel de pozitiv. Bucură-ți apropiații cu victoriile tale. Fie ca tot despre ce visezi să înceapă să se împlinească. Dar nu uita că trebuie să depui eforturi, pentru că nimic nu se întâmplă de la sine! Crește și rămâi plin de entuziasm, curaj și inspirație! Bucură-ți rudele cu victorii. Și să-ți fie inima deschisă pentru fericire, pentru bine și căldură. Și atunci lumea se va întinde spre tine și îți va ieși în întâmpinare. La mulți ani! Fie ca toate visele tale să se împlinească! Niciodată să nu te gândești la rău, să treacă pur și simplu pe lângă inima ta.

Dragi părinți fericiți, vă felicităm din toată inima cu ocazia zilei de naștere a minunatului copil, care a devenit cea mai bună parte a familiei voastre! Vă doresc armonie și fericire, echilibru și confort în lumea voastră plină de iubire. Fie ca necazurile să ocolească casa în care este întotdeauna veselie și confort; să rămână copilul vostru o adevărată mândrie, speranță și bucurie pentru voi!

Fie ca această zi să fie pentru tine plină de minuni, aventuri și victorii personale. Căci ai devenit cu un an mai mare, și asta înseamnă că ești mai înțelept, mai curajos și mai puternic! Știu sigur că ești un băiat talentat care va realiza multe în viitor. Pentru vârsta ta, ești pur și simplu neînfricat. Ești mereu interesat de lucruri noi, interesante și captivante! Așadar, să înceapă astăzi să se împlinească toate dorințele tale, una după alta, până când toate se vor realiza. Dar există o singură condiție: trebuie să crezi cu adevărat că ele se vor împlini, altfel nu va funcționa. Pentru că doar credința ne ajută în visurile noastre. Amintește-ți asta și folosește-o pe parcursul întregii vieți. Și eu voi crede că vei crește un bărbat puternic, care poate face orice! Și pentru care nu vor exista bariere. Și care va uimi pe toată lumea cu noi și noi victorii! La mulți ani!

Astăzi ești omagiatul nostru, ai crescut cu un an mai mare și mă grăbesc să te felicit din suflet. Crește sănătos și deștept, bucură-ne pe toți cu râsul tău vesel și cu strălucirea ochilor tăi. Îți doresc să fii întotdeauna la fel de bun, cinstit și deștept, și să devii un adevărat superman! La mulți ani!

La mulți ani! Îți doresc, dragul meu, să fii întotdeauna vesel, activ și sănătos. Crește repede, descoperă lumea înconjurătoare și să fie aceasta bună și luminoasă. Îți doresc să te joci mai mult în aer liber, să ai mulți prieteni buni și loiali și să-i bucuri neapărat pe mama și tata, precum și pe noi, cu un comportament bun!

Ne grăbim în această zi să te felicităm cu ocazia mult așteptată a zilei tale de naștere. Fie ca fericirea să strălucească mereu în ochii tăi, să fii înconjurat de oameni loiali și devotați. Fie ca fiecare dorință a ta să se transforme într-un mic miracol în viața ta. Fie ca zâna să aducă în casa ta fericire, noroc și dragoste. Îți dorim ca fiecare început al tău să aibă succes, ca fiecare dorință să fie încununată cu noroc. Să întâlnești pe drumul tău oameni buni, luminoși și devotați.

Felicit minunatul băiețel cu ocazia Zilei de naștere și îl îmbrățișez tandru și gingaș! Fie ca mâinile tale mici să se umple de fericirea imensă și dragostea, grija, căldura celor dragi! Fie ca lumea să fie binevoitoare față de tine, presărându-te cu daruri generoase în fiecare minut! Fie ca zâmbetul tău fermecător să cucerească pe toți cei din jur!

Micul nostru visător și inventator îți doresc ca toate visurile tale cele mai dragi, să se împlinească, iar casa să fie plină de fericire, zâmbet și veselie. Fie ca pasiunile tale interesante să nu te părăsească niciodată și să te ajute să mergi înainte în viață cu curaj, încredere și îndemânare. Îți doresc ca bucuriile și victoriile tale să lumineze drumul tău și să umple viața ta de sens. Fie ca în jurul tău să te înconjoare un mediu de bucurie, căldură și veselie. La mulți ani!

Dragul meu, curajos, viteaz și îndrăzneț băiețel, îți urez cu bucurie La mulți ani! Din suflet îți doresc să ai o dorință neobosită pentru lucruri noi și interesante, pentru cele care aduc cele mai strălucitoare, fantastice și memorabile momente în viață! Fie ca alături să ai mereu prieteni adevărați, pentru toată viața și în orice moment!

vezi mai multe mesaje
în versiunea completă

deschide