La mulți ani PRIETENE! Felicitări de ziua de naștere pentru prieten

Astăzi Prietenul tău își sărbătorește ziua de naștere! Noi îi dorim un sincer «LA MULȚI ANI ⭐», iar tu urează-i ceva mai mult: Sănătate, Noroc, Fericire, Realizări frumoase și ... vezi lista de felicitări pregătită special pentru această ocazie minunată.

Prietenului:

Cui:

La mulți ani, prietene drag! Îți doresc să ai o zi de naștere încărcată de bucurie și să îți petreci ziua înconjurat de cei dragi. Te apreciez foarte mult și sper să îți împlinești toate visurile.

Îți doresc o zi de naștere fenomenală, prietene drag! Să îți petreci ziua înconjurat de iubire și să ai parte de tot ceea ce îți dorești. Ești un prieten minunat și îți mulțumesc pentru tot ceea ce faci pentru mine.

La mulți ani, dragul meu prieten! Îți doresc ca această zi să fie una specială pentru tine și să îți aducă tot ceea ce îți dorești. Te apreciez foarte mult și sunt mândru/ă de cine ești.

Îți doresc o zi de naștere minunată, prietene drag! Să îți împlinești toate dorințele și să ai parte de o zi însorită și fericită alături de persoanele care te iubesc. Ești o persoană minunată și îți mulțumesc pentru tot ceea ce faci pentru mine.

La mulți ani, dragul meu prieten! Îți doresc o zi de naștere plină de surprize și bucurie, iar anii care vin să fie plini de realizări, fericire și iubire. Te apreciez foarte mult și sunt mândru/ă de tine.

Drag prieten, îți doresc, ca toate aspirațiile tale și visurile să se împlinească, iar viața să fie plină de bucurie, succes și bunătate. Îți doresc să savurezi fiecare minut și să primești plăcere de la ceea ce faci. Iubește, fii iubit și înconjoară-te doar de oameni buni. La mulți ani!

Omul meu drag și scump, din toată inima în această zi luminoasă și plină de bucurie mă grăbesc să-ți aduc cele mai sincere felicitări cu ocazia zilei tale de naștere. Fii mereu sănătos, fericit, iubit, de succes și întrebat. Fie ca în toate începuturile să te însoțească succesul. Îți doresc mulți ani de viață fericită și tot cei mai bun pe acest pământ!

Prietene, astăzi, cu ocazia zilei tale de naștere, vreau să-ți doresc grijă și iubire din partea persoanelor apropiate, zâmbete și bucurie, indiferent de orice. Manifestă o atitudine optimistă față de orice situație neplăcută. Și fie ca toate visurile și planurile tale să se împlinească! La mulți ani!

La mulți ani, prietenul meu minunat! Îți doresc să nu te întristezi de la nimic, să nu tragi atenția la greutățile vieții și vremea rea, să aspiri mereu spre înălțimile succesului și fericirii, zâmbetul sincer să-ți strălucească mereu pe față și să-i molipsești pe toți din jur cu dispoziția ta minunată.

Te felicit cu ocazia zilei de naștere, minunatul meu prieten! Îți doresc bogăție interioară, perspective strălucitoare și stabilitate materială, fericire veșnică și noroc permanent, iubire sinceră și dispoziție optimistă. La mulți ani!

Dragul meu prieten, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc să fii, dar nu să pari, să găsești în toate partea pozitivă și avantajul tău, să te simți fericit și să obții victorii, să manifești curaj în orice activitate, o minte luminoasă și o fantezie bogată. Prietenul meu, fii puternic iubit și cu adevărat fericit!

Prietene, te felicit cu ocazia zilei de naștere și îți doresc să obții succese în toate începuturile, să-ți găsești a doua jumătate, să creezi o familie puternică și să trăiești în iubire și fericire. La mulți ani, prietene!

La mulți ani, prietene! Din toate artele, pentru noi nu mai puțin importantă este BEREA! Vino mai des în ,,cercul nostru de artă”!

Te felicit, prietene, cu ocazia zilei tale de naștere fericite și vesele. Îți doresc să ai o viață bogată, fericire infinită, să iei mereu decizii corecte și să ai parte numai de zile pline de inspirație, iubire și bunătate. La mulți ani!

La mulți ani, prietenul meu! Îți doresc să atingi înălțimi, chiar dacă calea spre ele nu va fi ușoară, persoanele dragi și prietenii să-ți fie alături. Veselește-te, savurează viața, călătorește și bucură-ți sufletul cu impresii frumoase.

La mulți ani, prietene! Îi sunt recunoscător universului pentru ceea, că am alături umărul tău puternic, susținerea, sfaturile și glumele tale. Îți doresc ca viața ta să fie plină de culori deschise, realizările să fie de succes, iar iubirea și bunăstarea să predomine în casa ta.

Te felicit din tot sufletul, poate la prima vedere pare banală o astfel de felicitare. Ești o persoană unică, care mă însoțește în viață, deoarece prietenul adevărat este ca un frate. Fii mereu optimist, urmează-ți scopurile, cu siguranță poți obține ceea ce îți dorești, aceasta este urarea mea pentru tine. La mulți ani!

La mulți ani! Să știi, ești cel mai minunat om, care îmi aduce bucurie și multe emoții! Îți doresc să ai parte de inspirație, glume care să-ți salveze viața de monotonie și să ai cât mai multe emoții calde!

Cel mai bun și loial prieten, îți doresc multă pozitivitate, să ai parte de noroc în tot ce faci, iar succesul să nu te ocolească. Fie ca toate speranțele tale să devină realitate. Îți doresc ca fiecare zi din viața ta să îți aducă bucurie. Îți urez ca sănătatea ta să fie mereu într-o stare ideală, iar inspirația să învingă lenea. La mulți ani!

Dragul meu prieten, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc să fii mereu învingător, glumind să înfrunți orice obstacol și să întâlnești fiecare zi cu zâmbetul pe față. Fie ca viața să îți transmită oameni interesanți și emoții noi, îți doresc să fii sănătos și norocos!

Prietenul meu – talismanul meu, la mulți ani! Îți doresc mult succes și realizări frumoase. Ești acea persoană care te ajută indiferent de situație. Fii sănătos și iubit necondiționat. Îți urez să ai parte de loialitate, sinceritate și înțelegere pe tot parcursul vieții!

Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Dragul meu prieten, îți doresc multă sănătate, noroc, iubire reciprocă pentru toată viața și avuție. În această zi minunată îi adresez o mulțime de urări pozitive celui mai bun și receptiv om. Te îmbrățișez! La mulți ani!

Cu tine este de neuitat, vesel, în siguranță și interesant! Ești cel mai bun prieten al meu! Îți doresc să ai parte de proiecte de succes, petreceri vesele, călătorii memorabile, întâlniri romantice! Fii sănătos!

Prietenia este un dar pentru cei care pot să-l prețuiască, iar tu știi cel mai bine asta. Cu ocazia zilei tale de naștere, primește acest cadou! Fie ca prietenia noastră să devină motivul longevității și bunăstării tale. Trăiește împlinit, iubește, bucură-te, iar noi vom fi alături de tine și la bine, și la greu. Fii fericit, prietene!

Pe cel mai bun prieten îl felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc să devii un om cinstit, responsabil, corect, just și familist! La mulți ani!

La mulți ani, prietenul meu! Îți doresc să nu te limitezi în dorințe și vise. Să ai mereu posibilitatea de ați realiza scopurile și țelurile. Să fii mereu un om puternic și să-ți asculți inima, indiferent de circumstanțe. La mulți ani!

Dragul meu prieten, îți doresc să ai o sărbătoare minunată, iar în anul care vine să fii mereu înconjurat de prieteni devotați și oameni dragi la fel ca astăzi. Fie ca oamenii să te aprecieze, să te iubească, să te aștepte la orice masă de sărbătoare, iar tu să devii sufletul acestei companii de oameni frumoși. La mulți ani!

Prietenul nostru, al cărui zi de naștere o sărbătorim cu atâta gălăgie, este un om minunat și desigur, merită tot ce e mai bun. Așadar, fie ca șeful să-l aprecieze așa cum îl iubim noi, și să nu uite să-l înainteze în funcție la timp și să-l premieze generos! Fie ca acasă mereu să fii așteptat cu o cină caldă de către soția ta frumoasă, iar echipa preferată să-i facă praf pe adversari. La mulți ani!

Știi, astăzi cadouri nu ai doar tu. Cândva demult în această zi eu am primit cel mai mare și important cadou – pe tine. Chiar dacă am avut momente diferite, importante sunt – momentele bune și pozitive. Important e că ești prietenul meu. Astăzi din tot sufletul te felicit și doresc, să ai doar momente bune, care vor lăsa amintiri plăcute! Dar, și tot ce îți dorești! Toate visele să ți se îndeplinească, iar scopurile să fie realizate! La mulți ani!

Astăzi s-a întâmplat un eveniment foarte important, câțiva ani în urmă s-a născut un om important pentru mine! Vreau să îi doresc, ca drumul pe nume VIAȚĂ să-l bucure cu aventuri interesante, totul să i se primească și să se realizeze, în toate să-l susțină norocul! La mulți ani!

Astăzi – e sărbătoarea zilei de naștere. În casă e gălăgios și vesel. Se adună prietenii, crește un munte de cadouri, iar pe masă – tortă, înfrumusețată cu lumânări. Și iată că șampania cu ușoară spumă se toarnă în păhare, și se rostesc toasturi după toasturi. În această zi se rostesc atât de multe urări și felicitări frumoase, că ele neapărat ajung pentru un an! Doresc ca această zi, să se țină minte nu doar ca o sărbătoare veselă în cercul persoanelor apropiate, oameni scumpi, dar și ca ziua, în care ți-ai dorit ceea, ce curând a devenit realitate!

Îți doresc prieteni fideli, cu care se pot face multe fapte bune pentru slava lui Dumnezeu! Îmi doresc binecuvântările cerului pentru toate minunatele tale începuturi din fiece zi! Îngerul păzitor să te vegheze prin viață, îndrumându-te spre fapte bune! Lasă fericirea să trăiască în inima ta pur și simplu pentru că există viața sufletului, ce este eternă!

Te felicit cu ziua de naștere! Această zi înseamnă, că ai parcurs o cale lungă şi demonstrezi statutul tău de bărbat. Matur şi demn de încredere. Doresc ca totul, ce se va întâmplă în continuare, doar să demonstreze acest statut. La mulți ani şi să ai tot binele din lume.

De ziua de naștere doresc fără margini să te topești în iubire și momente plăcute. Îți doresc sănătate, ca solventul să funcționeze, și bogăție materială stabilă, pentru a crea învelișul necesar acestui proces chimic. Și lasă sticla de afrodisiace magice să nu se epuizeze niciodată pe raftul din baie!

Prietene, noi multe am simțit și prin multe am trecut împreună. Astăzi e ziua ta de naștere, asta mă inspiră la cuvinte, fapte, cadouri. Vreau să-ți dăruiesc și să văd zâmbetul pe buzele tale. El este dovada, că ești bucuros prieteniei noastre. Prietenia încălzește în fiece clipă, deci doresc să ne încălzească mereu.

Cu jubileul! La fel ca frumusețea şi scumpetea unui diamant, ce nu se întunecă, aşa şi scumpul jubilear în fiece an să strălucească cât mai tare totul în jur cu zâmbetul său! Fericire şi strălucire jucăuşă în ochi, încă mulți-mulți ani!

Doresc ca jubileul acesta, să îl ții minte mult timp prin realizarea celei mai mari dorințe, prietenii demult uitați și apropiații, să apară anume în această zi aducând un car de emoții pozitive împreună cu ei. La mulți ani!

La mulți ani! Se știe, că vinul adevărat cu fiece an devine tot mai bun, mai rafinat. Deci, dorim ca viața scumpului omagiat să fie o sticlă scumpă de vin, pe care neapărat trebuie de băut până la fund. Bunăvoință și gust de viață!

Scump omagiat, nu uita, că ești trimis pe acestă lume nu din întâmplare. Îți dorim să îndeplinești menirea ta! La mulți ani!

Doresc, ca inima ta să bată așa de parcă în față ai o minune, să răsufli, ca după fulger, iar ochii mereu să caute curcubeul. Iar la capătul acestui curcubeu neapărat să se găsească ulcica plină cu aur. La mulți ani!

În ceastă lume, unde totul pare atât de schimbător şi trecător, este doar un lucru, pe care il putem numi constant. Este prietenia noastră! Cu ziua de naştere, prietene! La mulți ani!

Spune-mi te rog, prietene, ce m-aş face eu fără de tine? E foarte minunat că te-ai născut tu pe această lume! Pentru asta merită de servit! La mulți ani!

Îți mulțumesc mult, salvatorul meu! Mereu mă salvezi de la tristețe şi dispoziție rea! Te felicit cu ziua de naştere! La mulți ani!

Îți doresc, niciodată să nu înveți purcica a cânta, elefantul a dansa, iar măgarul a cânta la vioară! În viața ta să fie mai puține animale, dar oameni buni cât mai mulți! La mulți ani!