La mulți ani PRIETENE! Felicitări de ziua de naștere pentru prieten

Astăzi Prietenul tău își sărbătorește ziua de naștere! Noi îi dorim un sincer «LA MULȚI ANI ⭐», iar tu urează-i ceva mai mult: Sănătate, Noroc, Fericire, Realizări frumoase și … vezi lista de felicitări pregătită special pentru această ocazie minunată.


Prietenul nostru, al cărui zi de naștere o sărbătorim cu atâta gălăgie, este un om minunat și desigur, merită tot ce e mai bun. Așadar, fie ca șeful să-l aprecieze așa cum îl iubim noi, și să nu uite să-l înainteze în funcție la timp și să-l premieze generos! Fie ca acasă mereu să fii așteptat cu o cină caldă de către soția ta frumoasă, iar echipa preferată să-i facă praf pe adversari. La mulți ani!

Îți doresc prieteni fideli, cu care se pot face multe fapte bune pentru slava lui Dumnezeu! Îmi doresc binecuvântările cerului pentru toate minunatele tale începuturi din fiece zi! Îngerul păzitor să te vegheze prin viață, îndrumându-te spre fapte bune! Lasă fericirea să trăiască în inima ta pur și simplu pentru că există viața sufletului, ce este eternă!

Astăzi – e sărbătoarea zilei de naștere. În casă e gălăgios și vesel. Se adună prietenii, crește un munte de cadouri, iar pe masă – tortă, înfrumusețată cu lumânări. Și iată că șampania cu ușoară spumă se toarnă în păhare, și se rostesc toasturi după toasturi. În această zi se rostesc atât de multe urări și felicitări frumoase, că ele neapărat ajung pentru un an! Doresc ca această zi, să se țină minte nu doar ca o sărbătoare veselă în cercul persoanelor apropiate, oameni scumpi, dar și ca ziua, în care ți-ai dorit ceea, ce curând a devenit realitate!

Astăzi s-a întâmplat un eveniment foarte important, câțiva ani în urmă s-a născut un om important pentru mine! Vreau să îi doresc, ca drumul pe nume VIAȚĂ să-l bucure cu aventuri interesante, totul să i se primească și să se realizeze, în toate să-l susțină norocul! La mulți ani!

Știi, astăzi cadouri nu ai doar tu. Cândva demult în această zi eu am primit cel mai mare și important cadou – pe tine. Chiar dacă am avut momente diferite, importante sunt – momentele bune și pozitive. Important e că ești prietenul meu. Astăzi din tot sufletul te felicit și doresc, să ai doar momente bune, care vor lăsa amintiri plăcute! Dar, și tot ce îți dorești! Toate visele să ți se îndeplinească, iar scopurile să fie realizate! La mulți ani!

Te felicit cu ziua de naștere! Această zi înseamnă, că ai parcurs o cale lungă şi demonstrezi statutul tău de bărbat. Matur şi demn de încredere. Doresc ca totul, ce se va întâmplă în continuare, doar să demonstreze acest statut. La mulți ani şi să ai tot binele din lume.

Prietene, noi multe am simțit și prin multe am trecut împreună. Astăzi e ziua ta de naștere, asta mă inspiră la cuvinte, fapte, cadouri. Vreau să-ți dăruiesc și să văd zâmbetul pe buzele tale. El este dovada, că ești bucuros prieteniei noastre. Prietenia încălzește în fiece clipă, deci doresc să ne încălzească mereu.

De ziua de naștere doresc fără margini să te topești în iubire și momente plăcute. Îți doresc sănătate, ca solventul să funcționeze, și bogăție materială stabilă, pentru a crea învelișul necesar acestui proces chimic. Și lasă sticla de afrodisiace magice să nu se epuizeze niciodată pe raftul din baie!

Cu jubileul! La fel ca frumusețea şi scumpetea unui diamant, ce nu se întunecă, aşa şi scumpul jubilear în fiece an să strălucească cât mai tare totul în jur cu zâmbetul său! Fericire şi strălucire jucăuşă în ochi, încă mulți-mulți ani!

Doresc ca jubileul acesta, să îl ții minte mult timp prin realizarea celei mai mari dorințe, prietenii demult uitați și apropiații, să apară anume în această zi aducând un car de emoții pozitive împreună cu ei. La mulți ani!