La mulți ani PRIETENE! Felicitări de ziua de naștere pentru prieten

Astăzi Prietenul tău își sărbătorește ziua de naștere! Noi îi dorim un sincer «LA MULȚI ANI ⭐», iar tu urează-i ceva mai mult: Sănătate, Noroc, Fericire, Realizări frumoase și … vezi lista de felicitări pregătită special pentru această ocazie minunată.


Dragul meu prieten, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc să fii mereu învingător, glumind să înfrunți orice obstacol și să întâlnești fiecare zi cu zâmbetul pe față. Fie ca viața să îți transmită oameni interesanți și emoții noi, îți doresc să fii sănătos și norocos!

Cel mai bun și loial prieten, îți doresc multă pozitivitate, să ai parte de noroc în tot ce faci, iar succesul să nu te ocolească. Fie ca toate speranțele tale să devină realitate. Îți doresc ca fiecare zi din viața ta să îți aducă bucurie. Îți urez ca sănătatea ta să fie mereu într-o stare ideală, iar inspirația să învingă lenea. La mulți ani!

La mulți ani! Să știi, ești cel mai minunat om, care îmi aduce bucurie și multe emoții! Îți doresc să ai parte de inspirație, glume care să-ți salveze viața de monotonie și să ai cât mai multe emoții calde!

Te felicit din tot sufletul, poate la prima vedere pare banală o astfel de felicitare. Ești o persoană unică, care mă însoțește în viață, deoarece prietenul adevărat este ca un frate. Fii mereu optimist, urmează-ți scopurile, cu siguranță poți obține ceea ce îți dorești, aceasta este urarea mea pentru tine. La mulți ani!

La mulți ani, prietene! Îi sunt recunoscător universului pentru ceea, că am alături umărul tău puternic, susținerea, sfaturile și glumele tale. Îți doresc ca viața ta să fie plină de culori deschise, realizările să fie de succes, iar iubirea și bunăstarea să predomine în casa ta.

Pe cel mai bun prieten îl felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc să devii un om cinstit, responsabil, corect, just și familist! La mulți ani!

Prietenia este un dar pentru cei care pot să-l prețuiască, iar tu știi cel mai bine asta. Cu ocazia zilei tale de naștere, primește acest cadou! Fie ca prietenia noastră să devină motivul longevității și bunăstării tale. Trăiește împlinit, iubește, bucură-te, iar noi vom fi alături de tine și la bine, și la greu. Fii fericit, prietene!

Cu tine este de neuitat, vesel, în siguranță și interesant! Ești cel mai bun prieten al meu! Îți doresc să ai parte de proiecte de succes, petreceri vesele, călătorii memorabile, întâlniri romantice! Fii sănătos!

Prietenul meu – talismanul meu, la mulți ani! Îți doresc mult succes și realizări frumoase. Ești acea persoană care te ajută indiferent de situație. Fii sănătos și iubit necondiționat. Îți urez să ai parte de loialitate, sinceritate și înțelegere pe tot parcursul vieții!

Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Dragul meu prieten, îți doresc multă sănătate, noroc, iubire reciprocă pentru toată viața și avuție. În această zi minunată îi adresez o mulțime de urări pozitive celui mai bun și receptiv om. Te îmbrățișez! La mulți ani!

La mulți ani, prietenul meu! Îți doresc să nu te limitezi în dorințe și vise. Să ai mereu posibilitatea de ați realiza scopurile și țelurile. Să fii mereu un om puternic și să-ți asculți inima, indiferent de circumstanțe. La mulți ani!

Dragul meu prieten, îți doresc să ai o sărbătoare minunată, iar în anul care vine să fii mereu înconjurat de prieteni devotați și oameni dragi la fel ca astăzi. Fie ca oamenii să te aprecieze, să te iubească, să te aștepte la orice masă de sărbătoare, iar tu să devii sufletul acestei companii de oameni frumoși. La mulți ani!

Prietenul nostru, al cărui zi de naștere o sărbătorim cu atâta gălăgie, este un om minunat și desigur, merită tot ce e mai bun. Așadar, fie ca șeful să-l aprecieze așa cum îl iubim noi, și să nu uite să-l înainteze în funcție la timp și să-l premieze generos! Fie ca acasă mereu să fii așteptat cu o cină caldă de către soția ta frumoasă, iar echipa preferată să-i facă praf pe adversari. La mulți ani!

Îți doresc prieteni fideli, cu care se pot face multe fapte bune pentru slava lui Dumnezeu! Îmi doresc binecuvântările cerului pentru toate minunatele tale începuturi din fiece zi! Îngerul păzitor să te vegheze prin viață, îndrumându-te spre fapte bune! Lasă fericirea să trăiască în inima ta pur și simplu pentru că există viața sufletului, ce este eternă!

Astăzi – e sărbătoarea zilei de naștere. În casă e gălăgios și vesel. Se adună prietenii, crește un munte de cadouri, iar pe masă – tortă, înfrumusețată cu lumânări. Și iată că șampania cu ușoară spumă se toarnă în păhare, și se rostesc toasturi după toasturi. În această zi se rostesc atât de multe urări și felicitări frumoase, că ele neapărat ajung pentru un an! Doresc ca această zi, să se țină minte nu doar ca o sărbătoare veselă în cercul persoanelor apropiate, oameni scumpi, dar și ca ziua, în care ți-ai dorit ceea, ce curând a devenit realitate!

Astăzi s-a întâmplat un eveniment foarte important, câțiva ani în urmă s-a născut un om important pentru mine! Vreau să îi doresc, ca drumul pe nume VIAȚĂ să-l bucure cu aventuri interesante, totul să i se primească și să se realizeze, în toate să-l susțină norocul! La mulți ani!

Știi, astăzi cadouri nu ai doar tu. Cândva demult în această zi eu am primit cel mai mare și important cadou – pe tine. Chiar dacă am avut momente diferite, importante sunt – momentele bune și pozitive. Important e că ești prietenul meu. Astăzi din tot sufletul te felicit și doresc, să ai doar momente bune, care vor lăsa amintiri plăcute! Dar, și tot ce îți dorești! Toate visele să ți se îndeplinească, iar scopurile să fie realizate! La mulți ani!

Te felicit cu ziua de naștere! Această zi înseamnă, că ai parcurs o cale lungă şi demonstrezi statutul tău de bărbat. Matur şi demn de încredere. Doresc ca totul, ce se va întâmplă în continuare, doar să demonstreze acest statut. La mulți ani şi să ai tot binele din lume.

Prietene, noi multe am simțit și prin multe am trecut împreună. Astăzi e ziua ta de naștere, asta mă inspiră la cuvinte, fapte, cadouri. Vreau să-ți dăruiesc și să văd zâmbetul pe buzele tale. El este dovada, că ești bucuros prieteniei noastre. Prietenia încălzește în fiece clipă, deci doresc să ne încălzească mereu.

De ziua de naștere doresc fără margini să te topești în iubire și momente plăcute. Îți doresc sănătate, ca solventul să funcționeze, și bogăție materială stabilă, pentru a crea învelișul necesar acestui proces chimic. Și lasă sticla de afrodisiace magice să nu se epuizeze niciodată pe raftul din baie!