La mulți ani BĂIATULUI! Felicitări de ziua de naștere pentru băiat!

Astăzi Băiatul tău își sărbătorește ziua de naștere! Noi îi dorim un sincer «LA MULȚI ANI ⭐», iar tu urează-i ceva mai mult: Sănătate, Noroc, Fericire, Realizări frumoase și … vezi lista de felicitări pregătită special pentru această ocazie minunată.


Astăzi te-ai născut, e o sărbătoare! Condu prin viață cu viteza ultrasonoră! Ești grozav ca eroii Stateham sau Vin Diesel. Îți doresc să te iubească o fată de o frumusețe superbă și soarta sa-ți dăruiască o insulă tropicală personală. La mulți ani!

Bani, victorii și oameni potriviți! Frumuseți, culori și zile luminoase! Să ajungi mereu primul, să pleci ultimul, mijlocul să nu fii nicicând! Să poți fi surprins și să zâmbești mereu! La mulți ani!

Ziua de naștere – e sărbătoarea ta, dar și a celor mai buni prieteni. Deoarece tu poți să ne servești atât de fin cu delicatese, că noi încă mult timp nu putem uita această plăcere. Îți doresc, ca timpul să treacă cu folos între zilele de naștere, iar posibilitățile de a ne servi, mereu să se îmbunătățească.

Ura! Felicitările şi cadourile mai repejor primeştele şi la masă cât mai repede aşează-ne. Iată de ce iubesc eu ziua ta de naştere, pentru că, mereu sunt multe bunătățuri.

Îți doresc, ca acasă să te-aştepte un car de gingăşie! Prietenii să simtă respect față de tine! Persoanele iubite să nu cedeze nicicând fidelitatea! Îți doresc milioane de zile fericite şi zerouri de zile triste! La mulți ani!

La mulți ani! Îți doresc ca toate momentele vieții tale, să fie pline de sens pozitiv, să fie îmbibate de prezența idealului şi să radieze multă bunătate şi lumină.

Îți doresc ca uşa spre vară să-ți fie mereu deschisă, primăvara să vină devreme, toamna să fie doar aurie, iar iarna să vină doar pentru o noapte! La mulți ani!

Scump omagiat! Astăzi e o zi deosebită, ziua ta de naştere. Doresc ca, mereu să îți lumineze calea stelele, să te-ncălzească soarele, iar curcubeul să-ți coloreze viața! La mulți ani!

De ziua ta de naştere îți doresc mărirea capitalului, dar deloc în bani, ci cu sărutări, declarații și momente fabuloase. Dar restul să vină sub formă de bancnote. La mulți ani!

Crezi că nu va ajunge mâncare pentru toți! Fii calm! Noi venim nu să mâncăm, dar să servim. Şi să te felicităm cu ziua de naştere!