La mulți ani BĂIATULUI! Felicitări de ziua de naștere pentru băiat!

Astăzi Băiatul tău își sărbătorește ziua de naștere! Noi îi dorim un sincer «LA MULȚI ANI ⭐», iar tu urează-i ceva mai mult: Sănătate, Noroc, Fericire, Realizări frumoase și ... vezi lista de felicitări pregătită special pentru această ocazie minunată.

Băiatului:

Cui:

Cu ocazia zilei de naștere, îți doresc să fii înconjurat de iubire și fericire. Îți doresc sănătate și bunăstare materială, pentru a-ți crea viața care o dorești. Și fie ca să ai mereu posibilitatea de a alege cum vreai să trăiești fiecare zi! La mulți ani!

Fie ca de ziua ta de naștere, sunetul clopotelor din cer să toarne peste tine sănătate puternică și frumusețe sufletească, iubire nepământeană și fericire omenească. La mulți ani!

Felicitări cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc să fii responsabil, de încredere, un prieten adevărat, grijuliu, gingaș, bun, darnic, educat și frumos. Îți doresc ca sufletul tău să fie mereu tânăr. Fiecare an să-ți dăruiască înțelepciune și experiență. Iar toate neplăcerile și răutățile să te ocolească. La mulți ani!

Tu ești tânăr, plin de energie, în fața ta este deschisă o lume întreagă, de aceea fie ca succesul să te însoțească în toate și toate visurile tale să devină realitate. Fii fericit! La mulți ani!

Te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc sănătate, bogăție, mașină, apartament și vilă, muncă plăcută, o iubită minunată și prieteni de încredere. Victorii frumoase, fericire sufletească, stabilitate și prosperitate! La mulți ani!

Cu ocazia zilei tale de naștere, drag băiat, îți doresc să strălucești ca o stea și să înlături orice obstacol din calea spre succesul tău. Fie ca nici o circumstanță din viață să nu te poată distruge și să fii însoțit mereu de noroc, fericire și succes. La mulți ani!

Iubitul meu băiat, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Îi mulțumesc universului pentru întâlnirea noastră și în această zi minunată vreau să-ți doresc: sănătate puternică, succese în toate începuturile, stabilitate și prieteni adevărați alături. Ține minte, eu te voi susține mereu și în toate. Te iubesc nespus de mult!

Te felicit cu ocazia zilei de naștere și vreau să-ți doresc noroc, iubire, veselie, încredere și optimism. Fii curajos, de succes și frumos. Îți doresc să ai noroc, iar fiecare zi să fie fericită și feerică. La mulți ani!

La mulți ani, dragul meu! Îți doresc suflet și corp frumos, încredere, dăruire și determinare. Fie ca în calea ta să strălucească mereu lumina victoriei, iar de partea ta să fie mereu norocul și succesul.

Îți doresc ca fetele să fie înnebunite după tine, băieții să încerce să fie ca tine, norocul să te îndrume mereu, iar succesul să fie rezultatul oricărui lucru pe care îl faci. La mulți ani, băiete. Îți doresc bărbăție, sănătate, carismă, inspirație, încredere, puteri!

Felicităm cu ocazia zilei de naștere. Pentru curajosul, frumosul, veselul, energicul, talentatul, interesantul și bunul băiat vreau să-i urez o viață la fel de plină, interesantă și cu noi perspective, și desigur succes și faimă, în jur doar prieteni adevărați și persoane apropiate și iubitoare. Să fii un învingător în viață și un geniu al faptelor mărețe.

La mulți ani, băiete. Să fii mereu în trend cu frumusețea, succesul, atractivitatea, încrederea, puterea și curajul. Îți doresc prieteni adevărați, iubire reciprocă, succes în tot ce faci, optimism nelimitat și o tinerețe fericită.

Te felicit, băiete, cu ocazia zilei de naștere și vreau să-ți doresc atâtea șanse de noroc și posibilități de câștig, câte stele sunt pe cerul senin al nopții. Fii mereu curajos, decisiv și perseverent, de asemenea grozav, iubit, dorit și fericit!

Îți doresc să susții minunat toate examenele vieții, să ai parte de succes și de popularitate, îți doresc să cunoști sentimentul iubirii și cel al îndrăgostirii, să crezi mereu în propriile puteri și să obții multe victorii. La mulți ani! Să fii genial în toate!

La mulți ani! Îți doresc să ajungi la perlele din adâncurile mării, să cucerești cele mai înalte vârfuri, să fii mereu și oriunde asemeni unui erou curajos, să nu cunoști trădarea și problemele, îți doresc să fii încrezut și puternic, să trăiești frumos și diversificat. Fii fericit și iubit, de succes și talentat!

La mulți ani. Îți doresc curaj, veselie și optimism. Fie ca norocul să îți fie un prieten bun, iar succesul să nu te părăsească niciodată. Îți doresc o tinerețe fără griji și odihne grozave. Într-o bună zi, vei cuceri tot universul, de aceea să crezi în tine și să pășești mândru în întâmpinarea viselor tale.

Iată încă un an ai adăugat în contul tău, la mulți ani, îți doresc ca contul tău să se umple încet și până la infinit, să îți aducă numai fericire și să fie plin de iubire, bucuria și noroc să vină odată cu anii, succesul și bunăstarea să devină motto-ul vieții tale!

La mulți ani! Fii mai tare decât Batman și Jean-Claude Van Damme, fii mai puternic decât Hulk și Arnold Schwarzenegger. Îți doresc o sută de motive pentru distracție și un milion de oportunități de a câștiga. Fie ca să nu ai niciodată îndoieli, ci doar să visezi, să cânți și să te îndrăgostești. Îți doresc să ai întotdeauna suficient curaj și forță pentru a-ți atinge obiectivele.

Iată că ești deja adult. Atât de mare și de inteligent – poți muta munții. Îndreaptă puterea de a crea ceva util și necesar pentru oameni. Stabilește un obiectiv și atinge-l. Nu jigni pe cei slabi și nu fi nici tu slab. Fii un bărbat adevărat. La mulți ani!

La mulți ani! Îți doresc să te bucuri de respect printre prieteni și de succes cu fetele. Fie ca această zi de naștere să-ți adauge optimism și încredere, să fie totul posibil în acest an de viață. Îți doresc noroc și sprijin din partea celor dragi, perseverență și curaj.

De ziua ta, vreau să-ți doresc perseverență și curaj în atingerea obiectivelor, victorii în competițiile vieții. Îți doresc o carieră de succes, prosperitate și viața plină de culori strălucitoare, fericire, bunăstare și noroc. La mulți ani!

Iubitule, la mulți ani! Lasă totul în viață să fie așa cum dorești: munca ta preferată, casa ta confortabilă, mașina ta, o familie fericită și puternică, prieteni loiali. Îți mulțumesc că ești atât de puternic și curajos.

La mulți ani unui băiat fermecător și atrăgător! Îți doresc să nu greșești niciodată, să fii sincer cu tine și cu ceilalți, să faci ceea ce iubești și să îți găsești persoana potrivită.

Tu ești adevărat, serios și simplu, pentru mine ești cel mai bun. Dragul meu sărbătorit, felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc ca tinerețea ta să nu fie un obstacol în atingerea obiectivelor tale și împlinirea dorințelor prețuite. Îți doresc să fii curajos, perseverent și carismatic, pentru că viața iubește bărbații adevărați, din care faci parte și tu.

A fi bărbat nu este ușor, dar foarte responsabil. Îți doresc să transmiți lumii toate cele mai valoroase calități masculine și să devii un tată și un soț bun, iubitor și grijuliu, prieten de încredere, partener, fiu iubitor. Lasă munca ta să-ți aducă plăcere și bunăstare materială. Lasă viața să curgă lin ca un râu și totul să fie bine în viața ta.

La mulți ani! Îți doresc să fii un băiat vesel și ambițios, curajos și virtuos. Fie în viață să ai mereu parte de multe momente fericite, îmbrățișări prietenoase și săruturi dulci cu iubita. Îți doresc mult succes, noroc și prosperitate.

La mulți ani, unui băiat extraordinar și minunat! Doresc să te asculți doar pe tine, să găsești o ieșire din orice situație, să alegi doar propria direcție și să-ți urmezi inima.

De ziua ta de naștere, să fie vremea bună, iar oaspeții tăi să aibă dispoziția minunată. Tu insemni mult pentru mine și vreau să-ți doresc multă iubire, fericire și noroc !

Felicitări cu ocazia zilei de naștere… Îmi place la tine absolut tot: și cum arăți, și inteligența, și caracterul. Sunt gata să petrec cu tine fiecare realizare nouă!

Ura! Felicitările şi cadourile mai repejor primeştele şi la masă cât mai repede aşează-ne. Iată de ce iubesc eu ziua ta de naştere, pentru că, mereu sunt multe bunătățuri.

Ziua de naștere – e sărbătoarea ta, dar și a celor mai buni prieteni. Deoarece tu poți să ne servești atât de fin cu delicatese, că noi încă mult timp nu putem uita această plăcere. Îți doresc, ca timpul să treacă cu folos între zilele de naștere, iar posibilitățile de a ne servi, mereu să se îmbunătățească.

Bani, victorii și oameni potriviți! Frumuseți, culori și zile luminoase! Să ajungi mereu primul, să pleci ultimul, mijlocul să nu fii nicicând! Să poți fi surprins și să zâmbești mereu! La mulți ani!

Astăzi te-ai născut, e o sărbătoare! Condu prin viață cu viteza ultrasonoră! Ești grozav ca eroii Stateham sau Vin Diesel. Îți doresc să te iubească o fată de o frumusețe superbă și soarta sa-ți dăruiască o insulă tropicală personală. La mulți ani!

Pe cel mai superb băiat îl felicit cu ziua de naştere! Îți doresc să fii exemplul de putere şi încredere! Fetele să te iubească iar şefii să te prețuiască! La mulți ani!

La mulți ani! Tu te-ai născut cândva, dăruind fericire pământului. Îți dorim să trăieşti în iubire şi bunăvoință!

Odată şi nu întâmplător, într-o zi la fel ca aceasta te-ai născut, făcând lumea fericită. Îți doresc timpul să meargă încet, inițiindu-te în afaceri promițătoare de perspecfivă, presurându-te cu bunătate, în formă de sănătate, mult noroc, şi echivalent gigantic bănesc!

În cinstea apariției pe lume a unui om atât de superb de ziua de naștere, doresc să explodeze artificiile magice. La mulți ani!

Îți doresc, ca acasă să te-aştepte un car de gingăşie! Prietenii să simtă respect față de tine! Persoanele iubite să nu cedeze nicicând fidelitatea! Îți doresc milioane de zile fericite şi zerouri de zile triste! La mulți ani!

La mulți ani! Îți doresc ca toate momentele vieții tale, să fie pline de sens pozitiv, să fie îmbibate de prezența idealului şi să radieze multă bunătate şi lumină.

Îți doresc ca uşa spre vară să-ți fie mereu deschisă, primăvara să vină devreme, toamna să fie doar aurie, iar iarna să vină doar pentru o noapte! La mulți ani!

Scump omagiat! Astăzi e o zi deosebită, ziua ta de naştere. Doresc ca, mereu să îți lumineze calea stelele, să te-ncălzească soarele, iar curcubeul să-ți coloreze viața! La mulți ani!

De ziua ta de naştere îți doresc mărirea capitalului, dar deloc în bani, ci cu sărutări, declarații și momente fabuloase. Dar restul să vină sub formă de bancnote. La mulți ani!

Crezi că nu va ajunge mâncare pentru toți! Fii calm! Noi venim nu să mâncăm, dar să servim. Şi să te felicităm cu ziua de naştere!

Doresc, să ai conștiința curată, o reputație bună, ca să poți atinge cele mai mari culmi, iar împreună cu tot asta să fii zilnic fericit. La mulți ani!

Bărbăția poate reprezenta bunătate şi tu eşti dovada directă a acestui fapt. Doresc, ca rezultatul faptelor tale să depăşească cu mult aşteptările. La mulți ani!

La mulți ani, cu ziua de naştere! Soare, zâmbete, optimism! Toate acestea să te copleșească cu sunete, distracție grozavă și dans! Veselie și strălucire în ochii tăi! Nu crede anilor, doar nu demult te-ai născut! De aceea, hai să ne distrăm din plin! Iubire cerească şi fericire nepământească! Bucuria să te umple pe veci!

Felicit cel mai mişto băiat, cu ziua de naştere! Îți doresc să ți se îndeplinească toate visele! La mulți ani!