La mulți ani BĂIATULUI! Felicitări de ziua de naștere pentru băiat!

Astăzi Băiatul tău își sărbătorește ziua de naștere! Noi îi dorim un sincer «LA MULȚI ANI ⭐», iar tu urează-i ceva mai mult: Sănătate, Noroc, Fericire, Realizări frumoase și … vezi lista de felicitări pregătită special pentru această ocazie minunată.


Iubitul meu băiat, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Îi mulțumesc universului pentru întâlnirea noastră și în această zi minunată vreau să-ți doresc: sănătate puternică, succese în toate începuturile, stabilitate și prieteni adevărați alături. Ține minte, eu te voi susține mereu și în toate. Te iubesc nespus de mult!

Cu ocazia zilei tale de naștere, drag băiat, îți doresc să strălucești ca o stea și să înlături orice obstacol din calea spre succesul tău. Fie ca nici o circumstanță din viață să nu te poată distruge și să fii însoțit mereu de noroc, fericire și succes. La mulți ani!

Te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc sănătate, bogăție, mașină, apartament și vilă, muncă plăcută, o iubită minunată și prieteni de încredere. Victorii frumoase, fericire sufletească, stabilitate și prosperitate! La mulți ani!

Tu ești tânăr, plin de energie, în fața ta este deschisă o lume întreagă, de aceea fie ca succesul să te însoțească în toate și toate visurile tale să devină realitate. Fii fericit! La mulți ani!

Felicitări cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc să fii responsabil, de încredere, un prieten adevărat, grijuliu, gingaș, bun, darnic, educat și frumos. Îți doresc ca sufletul tău să fie mereu tânăr. Fiecare an să-ți dăruiască înțelepciune și experiență. Iar toate neplăcerile și răutățile să te ocolească. La mulți ani!

Fie ca de ziua ta de naștere, sunetul clopotelor din cer să toarne peste tine sănătate puternică și frumusețe sufletească, iubire nepământeană și fericire omenească. La mulți ani!

Cu ocazia zilei de naștere, îți doresc să fii înconjurat de iubire și fericire. Îți doresc sănătate și bunăstare materială, pentru a-ți crea viața care o dorești. Și fie ca să ai mereu posibilitatea de a alege cum vreai să trăiești fiecare zi! La mulți ani!

La mulți ani, dragul meu! Îți doresc suflet și corp frumos, încredere, dăruire și determinare. Fie ca în calea ta să strălucească mereu lumina victoriei, iar de partea ta să fie mereu norocul și succesul.

Te felicit cu ocazia zilei de naștere și vreau să-ți doresc noroc, iubire, veselie, încredere și optimism. Fii curajos, de succes și frumos. Îți doresc să ai noroc, iar fiecare zi să fie fericită și feerică. La mulți ani!

Îți doresc să susții minunat toate examenele vieții, să ai parte de succes și de popularitate, îți doresc să cunoști sentimentul iubirii și cel al îndrăgostirii, să crezi mereu în propriile puteri și să obții multe victorii. La mulți ani! Să fii genial în toate!

La mulți ani! Îți doresc să ajungi la perlele din adâncurile mării, să cucerești cele mai înalte vârfuri, să fii mereu și oriunde asemeni unui erou curajos, să nu cunoști trădarea și problemele, îți doresc să fii încrezut și puternic, să trăiești frumos și diversificat. Fii fericit și iubit, de succes și talentat!

Felicităm cu ocazia zilei de naștere. Pentru curajosul, frumosul, veselul, energicul, talentatul, interesantul și bunul băiat vreau să-i urez o viață la fel de plină, interesantă și cu noi perspective, și desigur succes și faimă, în jur doar prieteni adevărați și persoane apropiate și iubitoare. Să fii un învingător în viață și un geniu al faptelor mărețe.

La mulți ani, băiete. Să fii mereu în trend cu frumusețea, succesul, atractivitatea, încrederea, puterea și curajul. Îți doresc prieteni adevărați, iubire reciprocă, succes în tot ce faci, optimism nelimitat și o tinerețe fericită.

Te felicit, băiete, cu ocazia zilei de naștere și vreau să-ți doresc atâtea șanse de noroc și posibilități de câștig, câte stele sunt pe cerul senin al nopții. Fii mereu curajos, decisiv și perseverent, de asemenea grozav, iubit, dorit și fericit!

Îți doresc ca fetele să fie înnebunite după tine, băieții să încerce să fie ca tine, norocul să te îndrume mereu, iar succesul să fie rezultatul oricărui lucru pe care îl faci. La mulți ani, băiete. Îți doresc bărbăție, sănătate, carismă, inspirație, încredere, puteri!

La mulți ani! Îți doresc să te bucuri de respect printre prieteni și de succes cu fetele. Fie ca această zi de naștere să-ți adauge optimism și încredere, să fie totul posibil în acest an de viață. Îți doresc noroc și sprijin din partea celor dragi, perseverență și curaj.

Iată că ești deja adult. Atât de mare și de inteligent – poți muta munții. Îndreaptă puterea de a crea ceva util și necesar pentru oameni. Stabilește un obiectiv și atinge-l. Nu jigni pe cei slabi și nu fi nici tu slab. Fii un bărbat adevărat. La mulți ani!

La mulți ani! Fii mai tare decât Batman și Jean-Claude Van Damme, fii mai puternic decât Hulk și Arnold Schwarzenegger. Îți doresc o sută de motive pentru distracție și un milion de oportunități de a câștiga. Fie ca să nu ai niciodată îndoieli, ci doar să visezi, să cânți și să te îndrăgostești. Îți doresc să ai întotdeauna suficient curaj și forță pentru a-ți atinge obiectivele.

Iată încă un an ai adăugat în contul tău, la mulți ani, îți doresc ca contul tău să se umple încet și până la infinit, să îți aducă numai fericire și să fie plin de iubire, bucuria și noroc să vină odată cu anii, succesul și bunăstarea să devină motto-ul vieții tale!

La mulți ani. Îți doresc curaj, veselie și optimism. Fie ca norocul să îți fie un prieten bun, iar succesul să nu te părăsească niciodată. Îți doresc o tinerețe fără griji și odihne grozave. Într-o bună zi, vei cuceri tot universul, de aceea să crezi în tine și să pășești mândru în întâmpinarea viselor tale.