La mulți ani BĂIATULUI! Felicitări de ziua de naștere pentru băiat!

Astăzi Băiatul tău își sărbătorește ziua de naștere! Noi îi dorim un sincer «LA MULȚI ANI ⭐», iar tu urează-i ceva mai mult: Sănătate, Noroc, Fericire, Realizări frumoase și … vezi lista de felicitări pregătită special pentru această ocazie minunată.


Felicităm cu ocazia zilei de naștere. Pentru curajosul, frumosul, veselul, energicul, talentatul, interesantul și bunul băiat vreau să-i urez o viață la fel de plină, interesantă și cu noi perspective, și desigur succes și faimă, în jur doar prieteni adevărați și persoane apropiate și iubitoare. Să fii un învingător în viață și un geniu al faptelor mărețe.

La mulți ani, băiete. Să fii mereu în trend cu frumusețea, succesul, atractivitatea, încrederea, puterea și curajul. Îți doresc prieteni adevărați, iubire reciprocă, succes în tot ce faci, optimism nelimitat și o tinerețe fericită.

Te felicit, băiete, cu ocazia zilei de naștere și vreau să-ți doresc atâtea șanse de noroc și posibilități de câștig, câte stele sunt pe cerul senin al nopții. Fii mereu curajos, decisiv și perseverent, de asemenea grozav, iubit, dorit și fericit!

Îți doresc ca fetele să fie înnebunite după tine, băieții să încerce să fie ca tine, norocul să te îndrume mereu, iar succesul să fie rezultatul oricărui lucru pe care îl faci. La mulți ani, băiete. Îți doresc bărbăție, sănătate, carismă, inspirație, încredere, puteri!

Îți doresc să susții minunat toate examenele vieții, să ai parte de succes și de popularitate, îți doresc să cunoști sentimentul iubirii și cel al îndrăgostirii, să crezi mereu în propriile puteri și să obții multe victorii. La mulți ani! Să fii genial în toate!

La mulți ani! Îți doresc să ajungi la perlele din adâncurile mării, să cucerești cele mai înalte vârfuri, să fii mereu și oriunde asemeni unui erou curajos, să nu cunoști trădarea și problemele, îți doresc să fii încrezut și puternic, să trăiești frumos și diversificat. Fii fericit și iubit, de succes și talentat!

La mulți ani. Îți doresc curaj, veselie și optimism. Fie ca norocul să îți fie un prieten bun, iar succesul să nu te părăsească niciodată. Îți doresc o tinerețe fără griji și odihne grozave. Într-o bună zi, vei cuceri tot universul, de aceea să crezi în tine și să pășești mândru în întâmpinarea viselor tale.

La mulți ani! Îți doresc să te bucuri de respect printre prieteni și de succes cu fetele. Fie ca această zi de naștere să-ți adauge optimism și încredere, să fie totul posibil în acest an de viață. Îți doresc noroc și sprijin din partea celor dragi, perseverență și curaj.

Iată că ești deja adult. Atât de mare și de inteligent – poți muta munții. Îndreaptă puterea de a crea ceva util și necesar pentru oameni. Stabilește un obiectiv și atinge-l. Nu jigni pe cei slabi și nu fi nici tu slab. Fii un bărbat adevărat. La mulți ani!

La mulți ani! Fii mai tare decât Batman și Jean-Claude Van Damme, fii mai puternic decât Hulk și Arnold Schwarzenegger. Îți doresc o sută de motive pentru distracție și un milion de oportunități de a câștiga. Fie ca să nu ai niciodată îndoieli, ci doar să visezi, să cânți și să te îndrăgostești. Îți doresc să ai întotdeauna suficient curaj și forță pentru a-ți atinge obiectivele.