La mulți ani BĂIATULUI! Felicitări de ziua de naștere pentru băiat!

Astăzi Băiatul tău își sărbătorește ziua de naștere! Noi îi dorim un sincer «LA MULȚI ANI ⭐», iar tu urează-i ceva mai mult: Sănătate, Noroc, Fericire, Realizări frumoase și … vezi lista de felicitări pregătită special pentru această ocazie minunată.


Astăzi te-ai născut, e o sărbătoare! Condu prin viață cu viteza ultrasonoră! Ești grozav ca eroii Stateham sau Vin Diesel. Îți doresc să te iubească o fată de o frumusețe superbă și soarta sa-ți dăruiască o insulă tropicală personală. La mulți ani!

Bani, victorii și oameni potriviți! Frumuseți, culori și zile luminoase! Să ajungi mereu primul, să pleci ultimul, mijlocul să nu fii nicicând! Să poți fi surprins și să zâmbești mereu! La mulți ani!

Ziua de naștere – e sărbătoarea ta, dar și a celor mai buni prieteni. Deoarece tu poți să ne servești atât de fin cu delicatese, că noi încă mult timp nu putem uita această plăcere. Îți doresc, ca timpul să treacă cu folos între zilele de naștere, iar posibilitățile de a ne servi, mereu să se îmbunătățească.

Ura! Felicitările şi cadourile mai repejor primeştele şi la masă cât mai repede aşează-ne. Iată de ce iubesc eu ziua ta de naştere, pentru că, mereu sunt multe bunătățuri.

De ziua ta de naştere îți doresc mărirea capitalului, dar deloc în bani, ci cu sărutări, declarații și momente fabuloase. Dar restul să vină sub formă de bancnote. La mulți ani!

Crezi că nu va ajunge mâncare pentru toți! Fii calm! Noi venim nu să mâncăm, dar să servim. Şi să te felicităm cu ziua de naştere!

Doresc, să ai conștiința curată, o reputație bună, ca să poți atinge cele mai mari culmi, iar împreună cu tot asta să fii zilnic fericit. La mulți ani!

Bărbăția poate reprezenta bunătate şi tu eşti dovada directă a acestui fapt. Doresc, ca rezultatul faptelor tale să depăşească cu mult aşteptările. La mulți ani!

La mulți ani, cu ziua de naştere! Soare, zâmbete, optimism! Toate acestea să te copleșească cu sunete, distracție grozavă și dans! Veselie și strălucire în ochii tăi! Nu crede anilor, doar nu demult te-ai născut! De aceea, hai să ne distrăm din plin! Iubire cerească şi fericire nepământească! Bucuria să te umple pe veci!

Felicit cel mai mişto băiat, cu ziua de naştere! Îți doresc să ți se îndeplinească toate visele! La mulți ani!