La mulți ani BĂIATULUI! Felicitări de ziua de naștere pentru băiat!

Astăzi Băiatul tău își sărbătorește ziua de naștere! Noi îi dorim un sincer «LA MULȚI ANI ⭐», iar tu urează-i ceva mai mult: Sănătate, Noroc, Fericire, Realizări frumoase și … vezi lista de felicitări pregătită special pentru această ocazie minunată.


La mulți ani! Îți doresc să ajungi la perlele din adâncurile mării, să cucerești cele mai înalte vârfuri, să fii mereu și oriunde asemeni unui erou curajos, să nu cunoști trădarea și problemele, îți doresc să fii încrezut și puternic, să trăiești frumos și diversificat. Fii fericit și iubit, de succes și talentat!

Felicităm cu ocazia zilei de naștere. Pentru curajosul, frumosul, veselul, energicul, talentatul, interesantul și bunul băiat vreau să-i urez o viață la fel de plină, interesantă și cu noi perspective, și desigur succes și faimă, în jur doar prieteni adevărați și persoane apropiate și iubitoare. Să fii un învingător în viață și un geniu al faptelor mărețe.

La mulți ani, băiete. Să fii mereu în trend cu frumusețea, succesul, atractivitatea, încrederea, puterea și curajul. Îți doresc prieteni adevărați, iubire reciprocă, succes în tot ce faci, optimism nelimitat și o tinerețe fericită.

Te felicit, băiete, cu ocazia zilei de naștere și vreau să-ți doresc atâtea șanse de noroc și posibilități de câștig, câte stele sunt pe cerul senin al nopții. Fii mereu curajos, decisiv și perseverent, de asemenea grozav, iubit, dorit și fericit!

Îți doresc ca fetele să fie înnebunite după tine, băieții să încerce să fie ca tine, norocul să te îndrume mereu, iar succesul să fie rezultatul oricărui lucru pe care îl faci. La mulți ani, băiete. Îți doresc bărbăție, sănătate, carismă, inspirație, încredere, puteri!

Îți doresc să susții minunat toate examenele vieții, să ai parte de succes și de popularitate, îți doresc să cunoști sentimentul iubirii și cel al îndrăgostirii, să crezi mereu în propriile puteri și să obții multe victorii. La mulți ani! Să fii genial în toate!

La mulți ani! Îți doresc să te bucuri de respect printre prieteni și de succes cu fetele. Fie ca această zi de naștere să-ți adauge optimism și încredere, să fie totul posibil în acest an de viață. Îți doresc noroc și sprijin din partea celor dragi, perseverență și curaj.

Iată că ești deja adult. Atât de mare și de inteligent – poți muta munții. Îndreaptă puterea de a crea ceva util și necesar pentru oameni. Stabilește un obiectiv și atinge-l. Nu jigni pe cei slabi și nu fi nici tu slab. Fii un bărbat adevărat. La mulți ani!

La mulți ani! Fii mai tare decât Batman și Jean-Claude Van Damme, fii mai puternic decât Hulk și Arnold Schwarzenegger. Îți doresc o sută de motive pentru distracție și un milion de oportunități de a câștiga. Fie ca să nu ai niciodată îndoieli, ci doar să visezi, să cânți și să te îndrăgostești. Îți doresc să ai întotdeauna suficient curaj și forță pentru a-ți atinge obiectivele.

Iată încă un an ai adăugat în contul tău, la mulți ani, îți doresc ca contul tău să se umple încet și până la infinit, să îți aducă numai fericire și să fie plin de iubire, bucuria și noroc să vină odată cu anii, succesul și bunăstarea să devină motto-ul vieții tale!

La mulți ani. Îți doresc curaj, veselie și optimism. Fie ca norocul să îți fie un prieten bun, iar succesul să nu te părăsească niciodată. Îți doresc o tinerețe fără griji și odihne grozave. Într-o bună zi, vei cuceri tot universul, de aceea să crezi în tine și să pășești mândru în întâmpinarea viselor tale.

La mulți ani! Îți doresc să fii un băiat vesel și ambițios, curajos și virtuos. Fie în viață să ai mereu parte de multe momente fericite, îmbrățișări prietenoase și săruturi dulci cu iubita. Îți doresc mult succes, noroc și prosperitate.

A fi bărbat nu este ușor, dar foarte responsabil. Îți doresc să transmiți lumii toate cele mai valoroase calități masculine și să devii un tată și un soț bun, iubitor și grijuliu, prieten de încredere, partener, fiu iubitor. Lasă munca ta să-ți aducă plăcere și bunăstare materială. Lasă viața să curgă lin ca un râu și totul să fie bine în viața ta.

De ziua ta, vreau să-ți doresc perseverență și curaj în atingerea obiectivelor, victorii în competițiile vieții. Îți doresc o carieră de succes, prosperitate și viața plină de culori strălucitoare, fericire, bunăstare și noroc. La mulți ani!

Tu ești adevărat, serios și simplu, pentru mine ești cel mai bun. Dragul meu sărbătorit, felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc ca tinerețea ta să nu fie un obstacol în atingerea obiectivelor tale și împlinirea dorințelor prețuite. Îți doresc să fii curajos, perseverent și carismatic, pentru că viața iubește bărbații adevărați, din care faci parte și tu.

La mulți ani unui băiat fermecător și atrăgător! Îți doresc să nu greșești niciodată, să fii sincer cu tine și cu ceilalți, să faci ceea ce iubești și să îți găsești persoana potrivită.

Iubitule, la mulți ani! Lasă totul în viață să fie așa cum dorești: munca ta preferată, casa ta confortabilă, mașina ta, o familie fericită și puternică, prieteni loiali. Îți mulțumesc că ești atât de puternic și curajos.

La mulți ani, unui băiat extraordinar și minunat! Doresc să te asculți doar pe tine, să găsești o ieșire din orice situație, să alegi doar propria direcție și să-ți urmezi inima.

Felicitări cu ocazia zilei de naștere… Îmi place la tine absolut tot: și cum arăți, și inteligența, și caracterul. Sunt gata să petrec cu tine fiecare realizare nouă!

De ziua ta de naștere, să fie vremea bună, iar oaspeții tăi să aibă dispoziția minunată. Tu insemni mult pentru mine și vreau să-ți doresc multă iubire, fericire și noroc !