La mulți ani NANU! - Mesaje și urări de ziua de naștere


Nanule, ești cel mai tare și înțelept nan pe care aș fi putut să visez să-l am vreodată. M-ai învățat multe lucruri. Succesele mele îți sunt datorate ție. La Mulți Ani! Să nu fii bolnav! Ajută-mă cu sfaturile tale, pentru că sunt neprețuite. Îți doresc să nu te descurajezi și să întâmpini pozitiv fiecare zi nouă!

Dragul meu nan, la mulți ani! Primește felicitările și urările mele! Fie ca totul în viața ta să meargă ca pe roate, să ai portofelul plin de bani și să se adauge sume mari pe contul tău bancar. Fie ca cele mai îndrăznețe planuri și dorințe ale tale să se împlinească, iar alături să ai doar prieteni adevărați și dragoste sinceră. Fie ca totul să fie bine, pentru că tu ești cel mai bun!

Nanul meu! Pentru mine nu ești doar un al doilea tată, ci și cel mai bun prieten și o persoană foarte apropiată! Îți urez la mulți ani și din suflet îți doresc să fii întotdeauna sănătos, cu dispoziție bună și pozitivă. Amintește-ți că ai un fin care îți va oferi întotdeauna sprijin, ajutor și va veni în ajutorul tău!

La mulți ani, nanule! Știu că nu e întotdeauna ușor să fii alături de mine. Dar ai atâta înțelepciune și dragoste față de mine, încât întotdeauna iei decizia corectă. Visez să fiu asemenea ție. Fie ca în viața ta să fie mai puține situații în care trebuie să faci alegeri complicate. Îți doresc să fii mereu mulțumit de viața ta și de familia ta. Iar eu voi fi sprijinul și ajutorul tău.

La mulți ani scumpul meu nan! Îți doresc ca viața ta să fie plină și fericită, de succes și prosperă! Îți doresc să reușești să depășești orice obstacole și să rămâi cel mai bun nan, un om minunat! Îți doresc dragoste, noroc, sănătate, sprijin interior și forță, răbdare, bunăstare materială, dispoziție bună și încredere în tine!

Scumpul meu nan, cine altcineva dacă nu tu îmi sare mereu în ajutor? Îți voi fi recunoscător toată viața, pentru că îmi oferi o cantitate imensă de dragoste, căldură și înțelegere și faci viața mea interesantă, plină de bucurie și minunată. Fie ca toate dorințele tale să se împlinească mereu. Fie ca viața ta să fie plină de culoare, prietenii tăi să fie loiali și adevărați. Îmi doresc ca să nu ai zile înnorate și să fie mereu soare strălucitor.

Scumpul meu nan, la mulți ani, dragul meu! De atâtea ori m-ai ajutat și mi-ai sărit în ajutor în cele mai grele momente! Când mă gândesc la tine, simt căldură în suflet. Ai atâta înțelepciune, bunătate și experiență de viață… Ești genul de om căruia aș vrea să îi semăn. Îți doresc o sănătate de fier, o mulțime de energie și idei, și noroc incredibil! Trăiește cu bucurie!

Dragul și minunatul meu nan, îți urez la mulți ani din toată inima! Ești unul dintre cei mai buni bărbați din lumea mea, îți mulțumesc pentru dragoste, căldura blândă și grija nespus de importantă pentru mine. Fie ca momentele luminoase de fericire din viața ta să se adune în minunate constelații; să ai întotdeauna prieteni de nădejde alături, umăr la umăr; și să ai succes în tot ce faci!

Dragul meu nan! În această zi luminoasă ai apărut pe această lume! Din toată inima îți urez la mulți ani. Primește urările mele sincere pentru tot ce e mai bun: sănătate bună și liniște sufletească. Fie ca îngerii să te ghideze mereu pe calea cea dreaptă.

Dragul meu nan, cel mai iubit om, îți urez La Mulți Ani de ziua ta de naștere minunată! Nu trebuie să caut bărbatul ideal: îl cunosc încă din copilărie. Îți doresc să ai cea mai luminoasă dispoziție chiar și în iernile reci, să te încălzească acea căldură pe care o oferi tuturor. Sunt mândră de tine, te iubesc foarte mult, tinerețea ta mă inspiră! La mulți ani!

Dragă nanule! Îți urez La Mulți Ani și îți doresc să fii bogat și fericit, să te ocupi doar de lucrurile care îți aduc bucurie, să nu te temi de dificultățile vieții și să depășești orice obstacole pe drumul către scopul tău. Fie ca întotdeauna să fii înconjurat de prieteni adevărați și veseli și de o familie iubitoare. Fii sănătos, fericit și rămâi mereu pozitiv! La Mulți Ani!

Dragă nanule! Felicitări cu ocazia zilei de naștere! Fie ca viața ta să fie plină de evenimente strălucitoare, să abunde în amintiri calde și evenimente interesante. Iubește-ți munca, prețuiește timpul personal și efortul tău. Rămâi la fel de fermecător, receptiv și binevoitor. Îți doresc fericire și succes în toate începuturile tale!

Nanule, dorința ta de a atinge succesul în ciuda tuturor obstacolelor este uimitoare, optimismul și speranța într-un viitor mai bun te ajută să mergi înainte în viață cu o atitudine pozitivă. De ziua ta de naștere, de aniversarea ta, vreau să îți exprim cuvinte de recunoștință și dragoste. Ești cea mai prețioasă persoană pentru mine. Îți doresc echilibru sufletesc, prosperitate și bunăstare, să te ajute îngerul păzitor să mergi pe calea cea dreaptă.

Dragul meu nan, din toată inima și cu bucurie sinceră, îți urez la mulți ani pentru ziua de naștere binecuvântată de Dumnezeu! Să nu cunoască sufletul tău tristețe și întristare, să fii în pace și armonie cu sine, cu lumea, fără resentimente și răutate! Îți doresc să se umple casa ta cu căldură și grijă, compasiunea și dragostea celor apropiați spiritual, bunăstare și speranță frumoasă! La mulți ani!

Nanul meu, om minunat și demn, îți urez la mulți ani din toată inima! Cu o inimă curată, îți doresc liniște și răbdare acolo unde sunt necesare și veselie, distracție și energie acolo unde vrei să te relaxezi, departe de toate eforturile și grijile! Să nu te dezamăgească prietenii, iar cei dragi și apropiați să rămână fideli, iubitori și înțelegători!

Naтule! Pentru mine ești cel mai bun din lume! Îți urez din suflet la mulți ani! Îți doresc sănătate de erou, multă bucurie, zâmbete și râsete! Fii mereu pozitiv, bucură-te de fiecare zi, iar eu cu siguranță te voi ajuta în asta! Te iubesc foarte mult, te îmbrățișez strâns și te sărut! Fii fericit!

Nanule, la mulți ani! Îți doresc să ai multe momente strălucitoare care să rămână în amintirile tale. Fii sănătos, fericit și iubit. De toate câte oleacă și cât mai mult!

Te felicit cu sinceritate, nanule drag, cu ocazia zilei de naștere! Caracterul tău este demn de admirație: vezi un scop, îți încurajezi colegii și te lupți pentru a atinge vârful! Să nu-ți lipsească entuziasmul și sănătatea! Multă sănătate și noroc! La mulți ani!

Nanule, te cunosc toată viața mea. Admir autocontrolul tău, perseverența, ingeniozitatea și mila. Astăzi este aniversarea ta, așa că nu lăsa ca aceasta să devină un prag de liniștire pentru tine! Încearcă multe lucruri, găsește ce e necesar, renunță la ceea ce nu-ți aduce bucurie și plăcere. La mulți ani cu ocazia aniversării! Indiferent de ce se întâmplă, amintește-ți că sunt întotdeauna alături de tine și gata să ajut.

Nanule! La mulți ani! Îți doresc prosperitate, armonie cu tine însuți și cu lumea înconjurătoare, dragoste, bucurie, veselie și sănătate. Fie ca fiecare zi nouă să fie mai bună decât cea de ieri, iar fiecare zi de naștere să aducă o mulțime de plăceri și senzația că te descurci bine și te îndrepți în direcția corectă. Sărbătoare fericită!

Vreau să-l felicit pe nanul minunat și remarcabil cu ocazia zilei de naștere! Să aducă acest jubileu o mulțime de amintiri pozitive! Sănătate, fericire, bucurie, oaspeți buni și noi realizări. Rămâi la fel de curajos, receptiv, bun, puternic și sensibil! La mulți ani!

Dragă nanule! Îți urez La Mulți Ani! Mi-ai oferit adesea sprijin, așa că îți doresc să rămâi puternic, bun și înțelegător. Mergi prin viață cu ușurință și bucură-te de fiecare moment al vieții tale minunate. Iar noi, cei dragi, vom fi alături de tine în orice situație. Sărbătoare fericită!

Nanule, sunt atât de fericită că am lângă mine o persoană căreia îi pot cere ajutorul în orice moment! Mâinile tale de aur pot face minuni. Înțelepciunea și mintea ta sunt capabile de multe lucruri. Fie ca viața ta să fie o poveste magică, să nu te atace niciodată tristețea și să fie fericirea inevitabilă. Ești un adevărat ideal al caracterului masculin. Să nu-ți pierzi niciodată dorința de a merge mereu înainte odată cu trecerea anilor. Trăiește mult și fericit!

Cel de neînlocuit, cel mai bun dintre cei mai buni, dragul meu nan, te îmbrățișez strâns și îți urez La mulți ani din toată inima! Aș vrea să îți doresc doar fericire. Zâmbește des, vesel și plin de energie, așa cum numai tu știi. Prețuiește-te pe tine și timpul tău. Fie ca să fii înconjurat de oameni iubitori, demni și grijulii. Să găsească loc atât dragostea, cât și norocul în casa ta!

Drag nan, La mulți ani! Îți trimit toată dragostea mea în ziua ta specială, pentru ca să simți vioiciunea spiritului și puterea trupului! Te respect, te iubesc, te ador și îmi doresc să trăiești cu pasiune, entuziasm și flacără, cu pozitivitate și ușurință! Fie ca gândurile tale să fie luminoase și atitudinea față de viață să aibă un strop de umor! Te iubesc, fina ta!

Dragul meu nan, îți urez La mulți ani și îți ofer multe urări de bine! Fie ca visul tău mare să se împlinească cât mai curând! Fie ca fiecare zi să înceapă și să se termine așa cum îți dorești! Îți doresc să ai mereu o dispoziție bună și să ne distrăm împreună! Te prețuiesc și te respect foarte mult, să fii sănătos, frumos și tânăr pentru mulți ani de acum înainte!

Cel mai drag nan, ești un sprijin și susținere, îți urez din toată inima La mulți ani! Fie ca inima ta curajoasă să fie plină de bucurie, răbdarea să fie răsplătită cu noroc și fericire personală nesfârșită! Fie ca zâmbetul să devină un însoțitor permanent, ajutându-te să nu te descurajezi în orice situație! Îți doresc încredere de neînvins în tine, sănătate uriașă și recunoștința celor apropiați!

Felicitări cu ocazia aniversării, dragul meu nan! Ești atât de tânăr și plin de energie, încât oricine ti-ar putea invidia. Continuă să te menții în formă, să-ți iubești pasiunile și să-ți realizezi planurile. Fie ca vigoarea și inspirația să-ți fie mereu alături în viață. Îți doresc liniște sufletească, pozitivitate, grijă din partea familiei și a celor apropiați. Să nu te părăsească sănătatea, iar optimismul și succesul să meargă mereu mână în mână. La mulți ani!

Dragul meu nan! Toate amintirile calde din copilărie sunt legate de tine, de jucăriile făcute de mâna ta, de excursiile noastre la țară. Te-ai purtat întotdeauna cu grijă și căldură față de mine, încă de când eram în scutece. Umorul și entuziasmul tău nu lasă pe nimeni să se plictisească. Mereu te-ai comportat față de mine ca față de un adult, în ciuda vârstei mele fragede. La tine pot veni cu orice întrebare despre viață: întotdeauna știi ce să spui, ce să sfătuiești. Îți urez din toată inima La mulți ani! Fie ca flacăra sufletului tău să nu se stingă niciodată, să nu știi de plictiseală, și sănătatea să nu se clatine. Îți mulțumesc din suflet pentru tot! Nu există cuvinte pentru a-ți exprima respectul și dragostea mea față de tine: sunt nemărginite! Trăiește într-un continuu zbor spre fericire și succes: ai nevoie de ele! La mulți ani!

Dragul meu nan, ești bun și liniștit! Ești un prieten adevărat. Îți doresc un călduros La mulți ani, să fii foarte sănătos și să trăiești până la 120 de ani! Și eu voi veni în vizită și voi asculta poveștile tale. Te voi ajuta cu treburile casnice. La mulți ani, fii sănătos!

Nanule! Bănuiesc că ai un secret al tinereții. La început ai învățat să folosești computerul și ai devenit o vedetă pe Facebook, apoi ai învățat să folosești smartphone-ul, iar acum primesc în fiecare zi confirmarea stării tale de spirit și a dispoziției tale. Sper că, din cauza programului tău dens de comunicare, nu vei avea timp pentru boli, tristețe și singurătate. La mulți ani, nașule modern!

Iubitul meu nan, îți urez din toată inima la mulți ani! Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru faptul că ești alături de mine și îți doresc cea mai strălucitoare și adevărată fericire: o meriți! Să ți se aprindă mereu în ochi o scânteie caldă de dragoste și credință, iar în inimă să trăiască speranța bună, bucuria liniștită și recunoștința pentru tot ce ți-a dăruit Domnul în fiecare minut!

Drag, frumos și bun nan! La mulți ani! Îți doresc multă-multă bucurie, bani și fericire! Numai lucruri bune pentru tine! Pace, dragoste și noroc în toate!

Dragul meu nan! Cel mai apropiat și iubit, cel mai grijuliu, apropiat și înțelegător om! Felicitări pentru jubileu! Îți doresc dragoste, confort, bunăstare, sănătate și succes în toate! Fie ca cei apropiați și dragi să fie mereu alături de tine și să te bucure cu realizările lor!

Stimate nan, la mulți ani! Ai devenit pentru mine un al doilea tată! Discuțiile cu tine mă ajută în viață. Să nu te părăsească niciodată sănătatea și înțelepciunea! Îți doresc bunăstare, dispoziție bună și interlocutori interesanți!

Iubitul meu nan, om drag și apropiat, respectat din toată inima, te felicit sincer cu ocazia zilei de naștere, îți îmbrățișez și strâng mâna! Permite-mi să îți urez o viață liniștită, stabilă și prosperă alături de cei care îți sunt deosebit de dragi, de cei care te înțeleg și te iubesc cu adevărat. Să nu dispară niciodată curajul și tinerețea din inima ta!

Dragă nanule! Îți urez la mulți ani! Îți doresc pozitivitate, creativitate, inspirație, comunicare interesantă, dezvoltare și bucurie în fiecare secundă! Să se împlinească tot ce îți propui într-o clipă! Tot ce e mai bun pentru tine! Fii mereu la înălțime!

Te felicit, nanule, cu începutul noului tău an personal și îți doresc ca, începând cu primele sale minute, să se întâmple minuni! Îți doresc să fii mereu sănătos și liniștit, să fii respectat și adorat necondiționat atât la muncă cât și acasă, să fii înțeles de toată lumea și iertat pentru orice, să te bucuri de mâncăruri delicioase și să fii îmbrăcat elegant, și cel mai important, să nu fii niciodată deranjat!

Sufletul meu drag, nanul meu prețios, te felicit sincer de ziua ta de naștere, îți strâng cu putere mâna demnă și te îmbrățișez! Din toată inima, îți doresc să nu uiți niciodată lucrurile bune, să nu-ți amintești de cele rele, să prețuiești prietenii, să pierzi dușmanii, să nu te uiți înapoi și să aștepți viitorul cu speranță! Să fie casa și familia ta adevărata ta protecție și fortăreață!

Nu există nimeni mai drag pe pământ decât nanul meu! Ești sprijinul meu, ajutorul și bucuria mea. Ești bun, puternic și pozitiv! Glumele tale creează o atmosferă de veselie și relaxare. Bucură-te de fiecare moment al vieții și ea îți va răspunde cu reciprocitate. Cu înțelepciunea și mintea ta, ajuți la rezolvarea oricărei probleme din viață. Nu te lăsa copleșit de tristețe, nu te ofili, trăiește-ți viața cu plăcere, pentru că viața este foarte scurtă. Îți doresc să nu-ți dispară zâmbetul de pe față nici măcar pe o clipă.

Nanule, optimismul tău, simțul umorului și spiritul de luptă te ajută să treci peste momentele dificile ale vieții. Știi să susții și să ajuți atât prin cuvinte, cât și prin fapte. Îți doresc sincer succese incredibile în toate demersurile tale! Atinge tot ceea ce îți dorești cu viteza cosmică! Îți doresc bani și faimă, dragoste și noroc, prieteni adevărați și oportunități strălucitoare! Să-ți ofere destinul chiar astăzi cheile ușii numite fericire! La mulți ani!

Dragă nanule, astăzi este sărbătoarea ta cea mai dorită – Ziua de naștere, și pentru noi ești centrul Universului! Meriți să primești o mulțime de cadouri și urări călduroase, iar eu îți ofer un întreg ocean de bunătate și pozitivitate. Fii mereu cu dispoziție însorită, indiferent de vreme, și nu te lăsa înfrânt de furtuni, trăiește încă o sută de ani și rămâi sănătos și puternic!

Nanul meu drag, te felicit nu doar cu ocazia zilei de naștere, ci și cu bogăția imensă a anilor trăiți! Îți doresc ca în continuare să te descurci fără doctori, consilieri și persoane care te plâng, îți doresc să-ți gestionezi destinul în mod independent și talentat. Și să-ți vorbească firele albe despre noblețea ta, iar ridurile de lângă ochi despre bunătatea și veselia ta!

Nanului meu minunat, de ziua lui de naștere, vreau să-i mulțumesc enorm pentru că a fost atât de des alături de mine, nu doar în zilele de sărbătoare. Am simțit întotdeauna sprijinul tău. Vreau să-ți doresc să ai și tu o persoană care să te sprijine în momentele dificile. Exact ca tine!

Stimate nan, care ai devenit al doilea tată pentru mine! Cu dragoste și recunoștință, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Pentru un bărbat ca tine, demn de respect și recunoaștere a meritelor sale, nu există nimic imposibil. Așadar, să se împlinească toate dorințele tale și să aducă exact acea stare de fericire în care viața ta curge în armonie și liniște! La mulți ani!

Dragul meu nan, la mulți ani! În această zi de sărbătoare, îți doresc să ai mereu un zâmbet pe față și să fii înconjurat de cei mai apropiați oameni! Îți doresc fericire, pace, bunăstare, prietenie, dragoste, noi pasiuni interesante, aspirații și realizări! Vino mai des în vizită, vizitele tale îmi aduc întotdeauna bucurie!

Dragul meu nan! La mulți ani! Vreau să mă plimb mereu cu tine și să ascult poveștile tale. Promit să te ascult întotdeauna și să împart bomboanele și ciocolatele cu tine.

Dragul meu nan! Îți urez din suflet cele mai bune urări pentru cel mai important eveniment – jubileul tău. Îți doresc mai multă bucurie și fericire, prosperitate și realizări importante, sănătate și stare de bine excelentă. Să domnească în casa ta mereu liniștea, dragostea și bunătatea.

Sunt fericit că am un nan atât de minunat! De ziua ta, îți doresc ca planeta destinului tău să se învârtă pe o orbită veselă. Să ai întotdeauna ca tovarăși de neînlocuit sănătatea puternică, norocul universal, fericirea strălucitoare, dragostea fără margini, succesul uluitor și bogăția nesfârșită! Zâmbește, bucură-te, distrează-te!

La mulți ani, iubitul și dragul meu nan! Ce minunat e că te am în viața mea! Întotdeauna mă asculți, îmi dai sfaturi înțelepte, mă ajuți și mă protejezi. Ai o inimă mare și bună. De câte ori m-ai salvat în momente grele! Te iubesc atât de mult și îmi doresc atât de mult să fii mândru de mine; crede-mă, voi face tot ce îmi stă în putință pentru ca tu să fii fericit. La mulți ani!

vezi mai multe mesaje
în versiunea completă

deschide