Îți doresc ca fiecare zi să fie plină de bucurii care să-ți amintească că în fiecare dintre noi trăiește Dumnezeu. Fie ca îngerul păzitor să-ți lumineze viața și să te apere de necazuri cu aripile lui. Fie ca gândurile binecuvântate să-ți limpezească sufletul și inima! La mulți ani!

La mulți ani! Îți doresc ca „în ziua de ieri” să rămână necazurile și bolile. Iar „în ziua mâine” să te însoțească Fericirea, Speranța și Dragostea! Nu lăsa să intre în sufletul tău oamenii lacomi și invidioși, ocolește lăcomia. Și fie ca îngerul tău să-ți ocrotească întreaga ta familie!

În această zi minunată ai venit pe lume. La mulți ani, dragă! Îți doresc să simți iubirea și sprijinul Creatorului în fiecare zi, în fiecare clipă a vieții. Să lumineze calea ta credința în Hristos și să te apere întotdeauna îngerul păzitor! Trăiește o viață curată și dreaptă, fii sănătoasă și fericită; să domnească iubirea și belșugul în familia ta!

Îți doresc o viață plină de sens spiritual, fiecare zi să trezească senzația de prezență, sprijin și protecție de la toate puterile cerului și Domnul nostru împotriva pericolelor, greutăților și abuzurilor. Învață să vezi frumusețea în fiecare detaliu și să iubești viața în toate manifestările ei. La mulți ani! Să fii sănătos, iubit și să oferi iubire și atunci vei cunoaște fericirea. La mulți ani!

Astăzi îți doresc să domnească liniștea, ordinea și căldura sufletească în familia Dvs. Să se curățe sufletul și să fie cuprins de dragoste și bunătate inima Dvs. Viața să vă fie împodobită doar cu momente plăcute și să fie întotdeauna protejată și îndrumată de îngerul păzitor. Credința în Dumnezeu să vă ajute să obțineți rezultate remarcabile și să vă îndrume pe calea adevărului. La mulți ani!

Astăzi este ziua ta de naștere, ceea ce înseamnă că îngerii din cer cântă pentru tine o cântare de laudă. Ești demnă de cele mai bune laude. Drumul pe care mergi este drept și corect. Fii întotdeauna mulțumită de acțiunile tale, găsește binele în fiecare persoană, iubește pe toți așa cum Dumnezeu te iubește. Cu ocazia zilei de naștere! Să ai totul și întotdeauna totul să fie minunat.

Draga mea, din tot sufletul îți urez un La mulți ani cu ocazia zilei tale de naștere, dăruită de Dumnezeu! Să ai cer senin și curat deasupra ta cu căldură și credință; să fie îngerul păzitor mereu lângă tine, să te ajute în momentul necesar; să fie Dragostea sfântă și Speranța nu doar oaspeți, ci și gazde în casa ta. Să te păzească Dumnezeu, să fii fericită și bucuroasă! La mulți ani!

Din tot sufletul vă felicităm pentru această sărbătoare minunată. Să vă păzească Domnul mulți ani, să vă ocrotească și să vă îndrume. Să domine pacea, liniștea și armonia în casa voastră. Să nu vină nenorocirea, să nu vă tulbure necazurile. Să rămână sufletul vostru curat, sincer și deschis oricărei gândiri bune. Faptele bune, făcute în numele Domnului, să-i motiveze pe cei din jur să vă urmeze exemplul. La mulți ani!

Lumea aceasta este oprirea noastră temporară. Îți doresc ca perioada de timp numită viață să treacă cât mai strălucitor, cu o rentabilitate maximă și cu toate momentele neuitate posibile. Să te păzească Îngerul-Păzitor de capriciile eșecului și să fie fericirea un companion constant, fără să se depărteze nici măcar cu un pas! La mulți ani!

Îi urez din tot sufletul unui om luminos, bun și minunat cele mai calde urări cu ocazia zilei de naștere! Cu ajutorul lui Dumnezeu, să înflorească în suflet grădini minunate de dragoste și armonie. Să fie îmbrățișările călduroase ale apropiaților și ale prietenilor fideli întotdeauna o sprijinire și să te ajute să crezi în ziua de mâine. Să locuiască Speranța și Credința în casa ta primitoare, iar Dragostea să fie stăpâna acesteia! La mulți ani!

Din toată inima, îți urez o zi minunată de naștere! Din tot sufletul, îți doresc sănătate bună, răbdare și credință puternică, astfel încât să-ți poți proteja familia, prietenii și pe tine de răutăți și păcate. Să te păzească Domnul și îngerul păzitor de necazuri și dezamăgiri. Aș vrea ca Dumnezeu să asculte rugăciunile tale luminoase și să trimită binecuvântarea Sa, arătându-ți calea cea dreaptă. Să existe întotdeauna în casa ta dragoste, liniște, armonie, pace și har. La mulți ani!

Astăzi este ziua ta de naștere și mulțumesc lui Dumnezeu că ți-a trimis în viața mea! Să fie îngerul păzitor totdeauna lângă tine, îndrumându-te în situații grele! Eu, de asemenea, voi fi întotdeauna lângă tine, împărtășind toate bucuriile și tristețile tale. Îți doresc sănătate, fericire și împlinirea dorințelor tale! Nu te întrista și nu dispera niciodată!

Îți doresc ca orice lucru pe care îl faci sub îndrumarea lui Dumnezeu și binecuvântarea Lui. Să te ajute credința în orice lucrare. Trăiește și bucură-te de viață: ea e scurtă. Să ai întotdeauna speranța în inima ta și să ai un înger păzitor care să fie ajutorul și însoțitorul tău. Îți doresc ca Dumnezeu să te iubească și să te ocrotească, ascultând rugăciunile și cererile tale. Îți doresc să ai pace și fericire în inimă întotdeauna. La mulți ani binecuvântați!

Cu toată sinceritatea și bucuria, îți urez un La mulți ani în acestă zi binecuvântată și dată de Dumnezeu! Să nu știe sufletul tău ce înseamnă dezamăgire și tristețe, să trăiască în pace și armonie cu sine, cu lumea, fără răutate și rău! Să se umple casa ta cu grija și dragostea oamenilor care îți sunt apropiați sufletește, cu bunăstare și o frumoasă speranță în bine! La mulți ani!

În această zi vreau să îți urez puterea voinței, o rezistență fără sfârșit, sănătatea cea mai puternică. Să te păzească îngerul păzitor de nenorociri, oferindu-ți șansa de a atinge noi realizări și victorii. Să se împlinească fiecare dorință a ta, fiecare pas pe care îl faci să fie plin de fericire, noroc și demnitate. Să te păzească și să te inspire oamenii cei mai devotați și sensibili să îndeplinești fapte remarcabile.

La mulți ani! Să-l slăvești pe Domnul în fiecare zi și să-i mulțumești pentru tot ceea ce a dat, fără a uita să-i mulțumești de 100 de ori mai mult pentru ceea ce nu ți-a dat. Bucură-te de fiecare zi pe care ai trăit-o, fi fericită prin înțelegerea faptului că trăiești această viață în folosul tuturor celor pe care îi întâlnești în calea ta. Fii recunoscătoare pentru posibilitatea de a ajuta oamenii, deoarece acestea sunt cele mai bune investiții pentru suflet.