Urări Deosebite de Ziua de Naștere pentru Prietenă - Surprinde-o cu un Mesaj Special

Sărbătorește ziua de naștere a prietenei tale cu urările noastre deosebite. Surprinde-o cu un mesaj unic și fă-i ziua memorabilă.

Deosebite:

Deosebite
În această frumoasă zi de naștere, îți doresc din suflet să te distrezi la maximum, să-ți inviți prietenii apropiați, să bei un vin spumos, să vă distrați bine cu toții și apoi să te retragi în pat pentru o noapte dulce de iubire, astfel încât să nu existe pauze mari între orgasme. Dumnezeu să-ți ofere tot ce e mai bun.

La vârsta ta tânără, vreau să-ți spun cuvinte de respect. Ești una dintre puținele persoane care a reușit să atingă multe la o vârstă atât de fragedă, ai devenit experimentată, înțeleaptă și frumoasă. Fie ca în jurul tău să fie oameni cu care îți dorești mereu să împărtășești gândurile, sentimentele și trăirile tale. Să se împlinească tot ce-ți propui, iar bucuria, fericirea și norocul să fie alături de tine pe tot parcursul vieții.

Îți doresc ca inima să-ți fie plină de iubirea oamenilor din jur, care nu-și imaginează viața fără tine. Fie ca ochii să-ți sclipească atunci când admiri frumusețea lumii. Inima să-ți cânte în fiecare zi, pentru că atunci când te trezești începe o adevărată sărbătoare – iar asta înseamnă că ziua ta este în toate cele 365 de zile din an! La mulți ani!

Te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să fii înconjurat de oameni buni, care să îți dăruiască susținere și zâmbete. Îți doresc să cucerești toate vârfurile pe care ți le-ai propus, să atingi toate țelurile stabilite vreodată. Fie ca totul să fie ok, iar viața să îți ofere surprize plăcute. La mulți ani, drag nepot!

Te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să fii binecuvântat în toate începuturile tale. Fie ca Îngerașul tău păzitor să te ocrotească de cele rele. Fie ca drumul tău în viață să fie plin de lumină și speranță, iar tot binele să fie atras în viața ta. La mulți ani!

Ce bucuroasă sunt să te felicit cu prilejul zilei tale de naștere, drag nepot! Fie ca viața ta să fie minunată și plină de bucurii! Să întâlnești doar oameni buni, să te înconjori de bine, să te bucuri de tot ce ți se întâmplă și cel mai important, fie ca răul să te ocolească pe tine și pe cei dragi ție. La mulți ani, om minunat!

Din toată inima, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc iubire pură, succese în viață și carieră, realizări uimitoare și cât mai multe progrese în viața ta. Fie ca această zi să fie cu adevărat uimitoare și să rămână o amintire plăcută pentru totdeauna. La mulți ani!

Am fost alături de tine în viață o perioadă lungă, dar știu că nu există o persoană mai devotată, mai de încredere și mai responsabilă. Sper ca Domnul Noroc să fie alături de tine mereu, iar fericirea să fie prietena ta constantă în viață. Îți doresc ca curajul, perseverența și puterea ta să te ajute mereu să atingi obiectivele dorite. Sper ca succesul să fie cel mai bun tovarăș și aliat al tău, iar viața să curgă pe calea bogăției, iubirii și magiei.

Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere. Ai o vârstă minunată: ai multe amintiri frumoase și încă ai multe momente de fericire în față. Sper că totul se va desfășura cu succes și prosperitate pentru tine. Îți doresc din toată inima o sănătate puternică, mulți ani de trăit, fericire în familie și tot ce este mai bun. Sper că cei dragi de lângă tine vor fi și ei fericiți și sănătoși!

La mulți ani! Fie ca viața ta să fie plină de bucurii și fericire, iar în inima ta să înflorească o grădină cu flori frumoase și parfumate. Fie ca să ai căldură familială, prosperitate, armonie și bunăstare în casă, înțelegere și sprijin din partea celor dragi și a familiei. Fie ca soarele să strălucească puternic, iar vântul să-ți mângâie fața cu blândețe și să-ți reamintească de frumusețea interioară și exterioară. Ești frumoasă, la mulți ani!

Fie ca inima ta să nu cunoască neliniștea, ci să fie plină de bucurie, căldură și împlinire. Fie ca mâinile tale să fie înconjurate de tandrețe, iubire și grijă. Căldura pe care ne-o oferi este de neprețuit. Înțelepciunea ta ne ajută în orice situație de viață. Sufletul tău frumos să fie scăldat în tandrețe, iubire și grijă. Ești o adevărată vrăjitoare, magiciană și însăși bunătatea întruchipată.

Astăzi te felicităm cu ocazia zilei tale de naștere, cea mai înțeleaptă, bună și frumoasă femeie! Îți dorim din suflet o viață armonioasă, cea mai bună sănătate și o dispoziție excelentă! Amintește-ți că ai sprijinul nostru cel mai puternic. Vom fi întotdeauna acolo să te ajutăm, să împărțim toate bucuriile și necazurile! Te felicităm din toată inima și cu inima curată!

Cu ocazia zilei tale de naștere, sărbătorim nu numai ziua ta, ci și prietenia noastră cea mai bună. Căci știi să ne încânți cu deliciile tale atât de încântătoare, încât nu le putem uita gustul și aroma. Îți doresc ca timpul dintre zilele tale de naștere să treacă cu succes, iar capacitățile tale de a ne răsfăța să se îmbunătățească mereu.

La mulți ani cu ocazia zilei tale! Sper că aceasta va fi una dintre cele mai strălucitoare și colorate zile din viața ta, care va rămâne în amintirea ta ca o explozie de foc! Să curgă spre tine valuri continue de frumusețe uluitoare, sănătate puternică, avere imensă, dragoste cea mai sinceră, prietenie fidelă și garantată! Să-ți strălucească ochii de fericire, ca de la un pahar de vin bun!

În orice situație dificilă din viața mea, tu aduci cu tine un gând pozitiv, ajutor și liniște. Chiar și pentru o clipă, tu aduci emoții pozitive și optimism în casa mea. Îți doresc să te scufunzi într-un ocean de fericire, iubire și înțelegere. Sănătatea, liniștea și acțiunile bune să învăluie mereu casa ta. Să prospere viața ta, să fii fericită și să ai armonie interioară.

Draga mea prietenă, optimismul tău, simțul umorului și atitudinea luptătoare te ajută să treci peste momentele grele din viață. Ştii să susții și să ajuți cu fapte și cu vorbe. Îți doresc din toată inima realizări uimitoare în toate începuturile tale! Să ajungi la toate lucrurile pe care le visezi cu o viteză cosmică! Îți doresc bani și faimă, dragoste și noroc, prieteni adevărați și oportunități strălucitoare! Sper ca soarta chiar astăzi să-ți ofere cheia de la ușa numită FERICIRE! La mulți ani!

Draga prietenă! Îți urez un an plin de bucurii și realizări! Te iubesc foarte mult. În această zi, aș vrea să îți urez să ai parte de o viață fericită și plină de bucurii simple. Sper ca aceste dorințe să se îndeplinească pentru tine!

Dragă prietenă, la mulți ani! Îți doresc să fii întotdeauna o gazdă atât de primitoare și darnică, o femeie frumoasă și înțeleaptă! Să ai multă bucurie în viață, surprize plăcute și evenimente interesante! Să te aprecieze și să te prețuiască toți colegii și șefii tăi! Să ai mereu suficienți bani, dragoste și atenție! Fii fericită! Cu dragoste și căldură, prietenul tău.

Ziua ta de naștere dragă prietenă, este specială, deoarece te pregătești să devii mamă. Să fie perioada de așteptare a celei mai mari fericiri de pe pământ plăcută, plină de speranțe și prevestiri minunate. Îți doresc din tot sufletul sănătate puternică, emoții plăcute, armonie cu tine și cu lumea din jur. Să se nască bebelușul sănătos și să aducă o mare fericire în familia voastră!

Felicitări pentru statutul de viitoare mamă și pentru ziua ta de naștere! Îți doresc sănătate minunată, noroc și multe bucurii și plăceri! Bucură-te de viață, dragă prietenă, admiră frumusețea lumii înconjurătoare și transmite aceste sentimente minunate copilului tău. Să se nască anunțând lumea cu un strigăt extaziat de fericire!

Prietena mea, ești tânără, plină de energie și frumoasă. Întreaga viață îți stă înainte. Să te acopere un val de succes, de la cap până la picioare, să îți realizezi cu ușurință planurile interesante și captivante. Toate aventurile vieții să fie pline de gânduri pozitive. Îți doresc să fii sănătoasă, prosperă și plină de vitalitate. Respectul și iubirea celor dragi să îți aducă roadele meritate.

Draga mea prietenă, astăzi este ziua ta de naștere, iar aceasta este cea mai importantă sărbătoare din an pentru orice persoană. Te așteaptă o zi și mai emoționantă când vei deveni mamă. Astăzi nu ești singură, iar prezența membrilor familiei este o dovadă în acest sens, dar o bucurie incredibilă te așteaptă în curând! Să ai parte numai de bine! Fericire și susținere divină! La mulți ani!

Draga prietenă, în acest moment ești într-o perioadă interesantă. Îți doresc dragoste, căldură și cele mai frumoase momente. Îți doresc să te bucuri de fiecare zi, de fiecare minut în această perioadă. Să crească copilul tău fericit, frumos și sănătos. Să fie fiecare zi mai frumoasă decât cea precedentă și să îți transmită copilul tău bogăția sufletească. Să fii iubită, frumoasă și unică.

La mulți ani, draga mea prietenă! Sunt atât de fericit să te felicit cu ziua ta de naștere. Este o bucurie imensă să știu că există cineva la cine să mă pot adresa pentru un sfat înțelept și cu cine să discut problemele nesoluționabile. Mulțumesc pentru generozitatea și bunătatea ta. Îți doresc un trai liniștit, fericire, dragoste și sănătate!

Felicitări pentru o fată frumoasă și drăguță cu ocazia zilei de naștere. Îți dorim iubire în viața personală, avansarea carierei la locul de muncă, succes în toate începuturile. Rămâi atrăgătoare, feminină, captivantă, iubitoare și veselă. Toate florile și cadourile sunt în cinstea ta. La mulți ani!

Draga prietenă, astăzi este ziua ta de naștere! Îți urez din suflet sărbători frumoase și să ți se împlinească toate dorințele. Să fie departe de tine neplăcerile și tristețile, iar cei care nu te înțeleg să se îndepărteze. Sunt sigur că vei fi fericită! Îți doresc să simți din nou acea dragoste uimitoare!

Draga mea prietenă, La mulți ani! Astăzi ai o aniversare rotundă, de aceea îți doresc să fii frumoasă ca un măr rotund și strălucitoare ca soarele rotund, și să nu-ți mai faci griji cu privire la formele tale rotunde și apetisante.

La mulți ani! Este un motiv excelent pentru a avea o dispoziție bună și pentru a sărbători! Să ne întâlnim, să vorbim, să visăm! Îți doresc pozitivitate, mai multe ocazii de a zâmbi, pace și siguranță! Și un drum lung, interesant către locurile unde încă nu ai avut ocazia să mergi!

Viața noastră e ca a florilor, aparem pe lume, înflorim, îmbătrânim și murim lăsând în urmă semințe copiilor noștri. Numai florile artificiale durează mult și ne bucură, dar dispar în cele din urmă. Să înălțăm paharele pentru a te face la fel de încântătoare și frumoasă ca un trandafir delicat și puternică ca o floare artificială.

Fie ca soțul să te poarte în brațe, să te iubească, să te adore întotdeauna și să nu te jignească niciodată. Banii vin și pleacă. Îți mai doresc ca niciodată să nu fii dezamăgită, mereu bucuroasă. Să fii fericită, indiferent de provocările vieții și să plângi numai de bucurie. La mulți ani!

La mulți ani cu ocazia zilei tale de naștere! Ești cea mai bună, ești pentru noi un izvor de căldură și lumină, aduci în viața noastră atâta soare, bucurie și speranță. Rămâi întotdeauna la fel de veselă, energică și cu un suflet tânăr. Să ai fericire, sănătate și mulți ani de viață!

Deodată, de undeva se auzi sunetul «krrr-rah». Ce este asta? Unde este asta? Coaja oului s-a crăpat și de acolo a apărut o față drăguță și delicată. Un elf? Micuța degețică? Nu, este prietena mea care și-a scăpat oulul pe cap. La mulți ani, draga mea! Și pentru a nu-ți strica coafura în timp ce pregătești tortul de ziua ta, am avut grijă să-ți aduc eu o mică surpriză. Îți doresc ca acesta să fie singurul ou pe care îl spargi în viața ta. Cele mai bune urări cu ocazia zilei tale de naștere și pentru întreaga ta viață!

Dragă Prietenă, La mulți ani! Nu trebuie să te îngrijorezi că ai împlinit un an în plus. Ești veselă, energică și simpatică și anii doar te fac mai strălucitoare, frumoasă și dulce. Îți doresc un sac de bani, o remorcă plină de bucurie, un camion de noroc și un vagon întreg de sănătate! Dacă te vei simți singură, sună-ne, vom fi aici!

La mulți ani, draga mea prietenă! Astăzi este ziua ta de naștere, un eveniment important! Te felicit cu sinceritate și îți doresc sănătate și multă, multă bucurie. Îți doresc să îți îndeplinești toate dorințele cele mai arzătoare. Să se împlinească tot ce îți dorești. Să ai mereu petrecere și pace în suflet. Fii fericită!

Draga mea prietenă! Cât de multe momente importante din viață am împărtășit împreună! Bucurii și tristeți, greutăți și victorii, dezamăgiri și succese. În această zi, ai mai înaintat cu încă un an, dar frumusețea, înțelepciunea și farmecul tău nu vor fi afectate de timp, obstacole sau dezamăgiri. Sper că viața ta va fi plină doar de evenimente frumoase și incidente fericite. La mulți ani, draga mea!

Nu pot exprima în cuvinte cât de fericită sunt să am o astfel de prietenă ca tine! La mulți ani, draga mea! Am trecut prin foc și apă împreună, dar am reușit să ieșim din furtuni! Sunt fericită că destinul tău este unul bun. Să continue fericirea ta feminină timp de mulți ani! Îți doresc bucuria de a trăi, seri confortabile, o carieră de succes, sănătate și dragoste!

Astăzi este ziua de naștere a domnișoarei tinere și frumoase. Dragă prietenă, să se împlinească visele tale și să rămâi mereu frumoasă pentru mulți ani. Să domnească iubirea în sufletul tău, căldura și lumina inimii tale să lumineze împrejurimile; să fie viața ta o poveste magică în care se împlinesc evenimente frumoase și vise mult dorite. Să fie viața ta ușoară și fără griji. La mulți ani!

Felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Te cunosc aproape din copilărie, deoarece sunteți prietene cu fiica mea din vremurile pampers. Vreau să îți doresc să rămâi în continuare la fel de strălucitoare și veselă! Să ai alături prieteni cinstiți, buni și demni. Să ai succes în toate începuturile, fericire și, bineînțeles, multă iubire!

Felicit cea mai frumoasă femeie din viața mea, prietena mea dragă, cu ocazia zilei de naștere! Să se nască cât mai multe femei pe acest pământ asemănătoare cu tine, astfel încât să nu mai existe bărbați singuri. Îți doresc, dragostea mea, să rămâi tânără, încântătoare, înțeleaptă, iubitoare și iubită pentru încă o sută de ani! Să cucerești inimile tuturor bărbaților din jur! La mulți ani!

Draga noastră prietenă, să-ți fie viața la fel de dulce, gustoasă, frumoasă și strălucitoare ca un tort de ziua ta! Să fie ca o petrecere veselă, înconjurată de mulți prieteni, muzică și zămbete. Strălucește ca o stea, fii ca o prințesă, pune-ți dorințe și crede în miracole, pentru că ești un miracol în sine! Fii strălucitoare de fericire, zâmbește și bucură-te de fiecare zi!

Draga noastră, scumpa și inestimabila noastră prietenă, întreaga noastră familie îți urează un călduros La mulți ani, te îmbrățișăm strâns și te tragem de urechi! Inimile noastre sunt pline de căldură pentru tine, iar casa noastră este întotdeauna deschisă, așa că să sperăm că toate drumurile și ușile tale vor fi la fel de deschise, iar pretutindeni vei fi așteptată cu nerăbdare! Sper că vei avea mereu soare în suflet, armonie, încredere și liniște!

Prietena mea dragă, la mulți ani cu ocazia zilei tale de naștere! Sunt fericită că suntem prietene! Starea ta pozitivă încarcă întotdeauna cu încredere și energie pe cei din jur! Să se împlinească toate visele tale! Îți doresc dragoste, note bune, profesori pozitivi și părinți înțelegători!

Dragă prietenă, nicio distanță nu mă împiedică să te felicit cu ziua ta de naștere! Îți doresc o mare fericire compusă nu doar din zile semnificative și sărbători, ci și din bucurii obișnuite în zilele de lucru. Trăiește cu credința în toate lucrurile bune, cu speranța pentru succesul viitor și cu iubire pentru tot ceea ce te înconjoară!

Tot ce îmi amintesc din copilărie este legat de tine, draga mea prietenă. Timpul a trecut și nu ne mai vedem la fel de des precum ne-am dori, dar știi că în inima mea există un loc special care îți aparține doar ție. La mulți ani! Îți doresc să îți împlinești toate visele din copilărie pe care ni le spuneam una alteia. Să fii fericită! Și nu uita că mereu sunt aici alături de tine.

Dragă, scumpă prietenă. Este o zi minunată, deoarece este ziua ta de naștere! Felicitări! Mergi cu încredere pe drumul tău, iubește-te și bucură-te de fiecare moment plăcut. Viața este scurtă și frumoasă, bucură-te de ea! Sănătate, zâmbete, armonie, noroc, prieteni cinstiți și înțelegere în familie îți doresc din suflet eu, prietena ta! La mulți ani!

Draga mea prietenă! Ești ca o prințesă din cele mai frumoase visuri. Să ai o zi plină de emoții pozitive! În acest an ești cu un an mai în vârstă, mai frumoasă și mai înțeleaptă. Îți doresc ca viața ta să fie o poveste fericită, plină de prieteni veseli, flori aromate, jucării colorate, dulciuri delicioase și filme interesante. Să-ți îndeplinească zâna ta cea mai scumpă dorință! La mulți ani!

La mulți ani, dragă prietenă! În această zi specială, îți adresăm cele mai calde urări și îți dorim sănătate și mulți ani înainte! Să nu te tulbure nimic și să nu ai nici o grijă! Bucură-te de viață, zâmbește și râzi cât mai des! Noi vom face tot ce depinde de noi pentru acest lucru! Fii fericită! Uraaa!

Prietenă, te iubesc foarte mult. Din toată inima mă bucur să te felicit cu aniversarea ta. Să iubești viața și să ai succes în tot ceea ce faci! Îți doresc ca toate visele tale să devină realitate! Nu uita că întotdeauna te voi susține, indiferent de situatie. La mulți ani!

Sărbătorim cu tine, draga mea prietenă, anii care trec neopriți, dar tu rămâi la fel de frumoasă și fermecătoare și nu încetezi să cucerești bărbații. Sănătatea fizică și mentală să nu te părăsească, iar dorința de a trăi și a experimenta viața să se păstreze pentru mult timp. Înțelepciunea și frumusețea ta cuceresc din ce în ce mai mulți oameni în fiecare an. Fie ca cei dragi să te respecte, să te aprecieze și să-ți mulțumească pentru căldura, efortul și implicarea ta.

Draga mea prietenă, la mulți ani, iubito! Acum ești la o vârstă minunată, care poate fi comparată cu primăvara – înflorești, îmblânzesti, încânți prin frumusețea, inocența, delicatețea și tinerețea ta! Bucură-te de cei mai buni ani din viață, simte-te ca o primăvară, o gradina de mai, o floare minunată! Prețuiește-te și îndreaptă-te spre lumină, spre soare! Iubește viața: ea e minunată!

vezi mai multe mesaje
în versiunea completă

deschide