Ziua de Naștere pentru Fosta Prietena | Urări Elegante și Sincere

Găsește urări elegante și sincere pentru ziua de naștere a fostei prietene. Împarte amintirile frumoase și respectul reciproc în această zi!

Fosta prietenă:

Fosta prietenă
Prietena mea, îmi pare rău că drumurile noastre s-au separat și nu mai suntem prietene. Dar sunt recunoscătoare pentru prietenia noastră trecută și îmi amintesc de ziua ta de naștere. Permite-mi să te felicit cu această ocazie! Îți doresc să ai relații excelente, înțelegere și clipe amuzante cu prietenele tale actuale. Îți doresc să fii fericită, iubită și norocoasă!

Îți urez la mulți ani, draga mea fostă prietenă! Chiar dacă multe au rămas în trecut, îmi aduc aminte în continuare de ziua ta de naștere. Sper ca viața ta să fie minunată! Îți doresc o sănătate de fier, un simț al umorului deosebit, un optimism de neclintit, fericire nemărginită și, desigur, o frumusețe, bunătate și tandrețe de nedescris!

Îți urez La mulți ani! Să știi că ești o persoană importantă pentru mine și vei fi mereu. Îți doresc numai bine în viață, pace, prosperitate și succes. Iubește, creează, trăiește frumos și răspândește fericirea!