Mesaje de Felicitare pentru Prietena de Familie - Urări Speciale de Ziua de Naștere

Vrei să-i urezi 'La Mulți Ani' unei prietene de familie? Alege din aceste mesaje de felicitare pline de afecțiune pentru a-i face ziua de naștere de neuitat.

de Familie:

de Familie
Draga noastră, scumpa și inestimabila noastră prietenă, întreaga noastră familie îți urează un călduros La mulți ani, te îmbrățișăm strâns și te tragem de urechi! Inimile noastre sunt pline de căldură pentru tine, iar casa noastră este întotdeauna deschisă, așa că să sperăm că toate drumurile și ușile tale vor fi la fel de deschise, iar pretutindeni vei fi așteptată cu nerăbdare! Sper că vei avea mereu soare în suflet, armonie, încredere și liniște!

Draga noastră prietenă, suportul nostru, masterul nostru, prietena noastră de familie, la mulți ani cu ziua ta de naștere! Nu știm cum ar fi trecut zilele și sărbătorile noastre fără tine. Îți dorim atât de multă implicare, grijă și iubire, cât de mult oferi mereu familiei noastre. Vrem să știi că te poți baza pe noi întotdeauna și în orice situație, deoarece de mult timp deja ești parte din familia noastră.

Draga și loială prietenă, din partea familiei noastre unite, îți dorim un sincer La Mulți Ani cu ocazia zilei tale de naștere! Îți mulțumim pentru bucuria comunicării pozitive, grijă și atenție fără interese ascunse și umorul original! Sperăm ca în această zi specială pentru fiecare persoană, să se întâmple miracolul mult așteptat în viața ta. Îți dorim ca seara, cei mai apropiați prieteni să se adune lângă șemineu și să îți aducă cele mai necesare daruri!

Îți dorim să fii cea mai fericită din lume, să nu aibă sfârșit fericirea ta. Ești cel mai devotat și sensibil om din lume. În orice moment, încerci mereu să ajuți și să spui cuvinte bune, fără tine în familia noastră ar fi fost greu. Ești speranța și credința noastră principală, îți mulțumesc pentru asta. Îți dorim să găsești iubirea și fericirea care să te înalțe, să-ți dea putere și bucurie de viață. La mulți ani!

Primește cele mai calde felicitări cu toată sinceritatea din lume, draga mea prietenă a familiei, La mulți ani de ziua ta de naștere. Sper că puritatea sufletului tău îți va ajuta să depășești obstacolele vieții. Ești o persoană în care am încredere și căreia îi pot dezvălui toate secretele, tainele și preocupările mele. Sper ca norocul și dragostea să fie aliații tăi în viață și să nu te supere cu capriciile ei trecătoare, ci să îți consolideze echilibrul emoțional, căldura inimii și generozitatea fără egoism.

Fie că astăzi, înainte de culcare, un zâmbet să apară pe buzele tale. Îți vei aminti de fericirea zilei de azi, de fețele dragi și cuvintele spuse în adresa ta. Prin resimțirea bucuriei de la cadouri și felicitări, ia această atitudine entuziastă într-o nouă zi, dimineață și anul nou. Și atunci, totul va merge întotdeauna bine pentru tine. La Mulți Ani!

La mulți ani, prietenă! În această zi minunată, când devii puțin mai mare și continui să încânți pe toți cu frumusețea și bucuria ta de viață, îți doresc să rămâi mereu aceeași persoană amabilă și sensibilă, și să nu te descurajezi niciodată. De asemenea, îți doresc ca toate visele tale să se împlinească, să te ferești de toate eșecurile și pierderile. Îți mai doresc iubire sinceră, curată și înțelegere reciprocă. La mulți ani!

La mulți ani, prietenă! Știi, astăzi nu doar tu primești cadouri. Acum ceva timp, în această zi, am primit cel mai mare și important cadou al meu – pe tine. Indiferent ce s-a intamplat intre noi, cel mai important e faptul ca am avut momente bune si pozitive. Cel mai important e ca tu esti prietena mea. Astăzi te felicit din suflet și îți doresc să ai numai momente frumoase care să-ți lase amintiri plăcute. Să ai tot ce îți dorești tu! Să ți se împlinească toate visele și planurile! La mulți ani!