La mulți ani prietena mea! - Mesaje scurte de ziua de naștere

Astăzi prietena ta își sărbătorește ziua de naștere. Urează-i LA MULȚI ANI! Pentru asta am pregătit această colecție de mesaje și urări scurte de ziua de naștere.

Scurte:

Scurte
Îți doresc ca toate clipele din viața ta să fie pline de sens, perfecționism și să radieze de bunătate și lumină. La mulți ani!

Draga prietenă! Îți urez un an plin de bucurii și realizări! Te iubesc foarte mult. În această zi, aș vrea să îți urez să ai parte de o viață fericită și plină de bucurii simple. Sper ca aceste dorințe să se îndeplinească pentru tine!

La mulți ani, prietena mea! Îți doresc o sărbătoare nemaipomenită, o iubire fără margini și sănătate de fier!

Îi urez celei mai frumoase, vesele, inteligente și fermecătoare prietene, La Mulți Ani de ziua de naștere! Rămâi mereu la fel și amintește-ți că vei avea mereu 18 ani! Fii fericită!

Îți doresc, draga mea, prietenă interesantă, frumoasă și înțeleaptă, să nu te schimbi niciodată, nici în exterior, nici în interior, deoarece ești frumoasă așa cum ești! Trăiește cu strălucire și bogăție, frumusețe și bucurie! Și să fie casa ta mereu plină de dragoste și confort!

Să fie întotdeauna petreceri în sufletul tău, indiferent de vârsta calendaristică. Să fie viața ta plină de culori strălucitoare și să fie umplută cu evenimente pozitive. Draga mea prietenă, fii fericită și iubită.

O prietenă bună își amintește când este ziua ta de naștere. Dar o prietenă excelentă uită câți ani ai împlinit! La mulți ani, prietena mea!

Prietenă! La mulți ani, draga mea, cea mai bună prietenă din lume! Îți doresc tot ce e mai bun: fericire, bucurie, binecuvântări, confort sufletesc, multe flori și o dispoziție excelentă în fiecare zi. La mulți ani! Te iubesc!

Prietenă dragă, soarele a răsărit și păsările cântă în această dimineață pentru tine! La mulți ani, dragă! Să-ți strălucească ochii de bucuria vieții! Îți doresc dragoste, fericire și sănătate!

Dragă prietenă, îți urez un La mulți ani cu ocazia aniversării tale! Întotdeauna simt susținerea ta, am încredere în puterea și forța ta! Îți doresc să trăiești mult, să găsești iubirea adevărată, sănătate și prosperitate! Să se materializeze ideile tale vii și curajoase în viață!

Cea mai dragă, cea mai cinstită, cea mai bună, sensibilă și iubită prietenă din lume! Astăzi te felicit cu ziua ta de naștere! Să îți aducă această aniversare fericire, bucurie, prosperitate și multe zâmbete sincere!

La mulți ani, draga mea! Nu suntem încă bătrâne, vom mai ieși la plimbare împreună!

Prietena mea dragă, să ne distrăm ca niște fetițe, deoarece noi încă suntem fetițe! Avem o ocazie excelentă! Să-ți fie această zi de naștere punctul de plecare către o viață mai luminată, mai liniștită și mai stabilă. Cu siguranță cu evenimente interesante și noi vise!

Să se reverse asupra ta, de ziua ta de naștere, sunetul clopotelor cerești cu sănătate neștirbită și frumusețe sufletească, cu iubire nețărmurită și fericire umană efemeră.

Îți doresc fericire, iubire, sănătate, bucurie, succes, satisfacție în viață, încredere în tine și în viitorul tău, dorința puternică de a crea și iubi! Sper ca viața ta să fie plină de flori albastre și violete, mulți prieteni devotați și o singură dragoste! La mulți ani!

Felicitări cu această zi de naștere fericită! Să ai o sărbătoare veselă, într-o companie grozavă cu daruri haioase și o dispoziție bună. Să nu te oprească nimic să te distrezi, deoarece este doar o dată pe an. Îți doresc să te distrezi ca un adult!

La mulți ani cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc să ai fericire fără sfârșit, noroc în tot ceea ce faci și un ocean de iubire!

De ziua ta de naștere îți doresc emoții puternice, întâlniri de neuitat și un suflet care să zboare, deoarece viața nu se măsoară prin numărul de respirații, ci prin momentele când îți ia răsuflarea!

Felicitări cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc tot ce-i mai bun pe pământ și vise înălțătoare, să ai întotdeauna motive de bucurie în fiecare zi, să ai prieteni credincioși lângă tine și, în final, să ajungi acolo unde ți-ai dorit întotdeauna.

Îți doresc să nu se îndeplinească niciodată nici una dintre dorințele dușmanilor tăi, indiferent de cât de mari ar fi acestea, în timp ce dorințele cele mai mici de la prietenii tăi să devină realitate!

La mulți ani, draga prietenă! Să iubești și să fii iubită întotdeauna! Fie ca această emoție strălucitoare și profundă să nu te trădeze niciodată! La mulți ani!

Eu sunt mâna dreaptă, tu ești mâna stângă. Tu ești muzica frumoasă, iar eu sunt versurile cântecelor. Te iubesc din toată inima, draga mea omagiată! Nu am nevoie de altă prietenă, așa că nu vreau ca doctorii să aibă vreo afacere în viața ta. Numai fericire îți doresc care să îți lumineze calea.

La mulți ani, draga mea prietenă! Îți doresc să experimentezi un ocean de emoții pozitive, nedescrise și strălucitoare în această zi! Să ți se împlinească cea mai mare dorință și să vezi, sub fereastră, o mașină înfășurată cu o panglică roșie. La mulți ani!

Draga mea și uimitoarea mea prietenă, La Mulți Ani! Îți doresc sănătate, fericire fără sfârșit, îndeplinirea dorințelor tale prin bunii îngeri, precum și un spirit colorat și luminos. Fii mereu tu însăți, pentru mine ești ca o soră.

Draga mea prietenă prețioasă, indispensabilă, autentică și bună! La mulți ani, Mica mea! Îți doresc să te trezești în fiecare zi cu un sărut fierbinte și să zbori pe aripile iubirii. Să-ți fie adusă cafeaua în pat cu croissante!

La mulți ani, draga mea prietenă! Să înflorească în sufletul tău flori frumoase, cu un parfum care să te trezească din plictiseală și să-ți dea o dorință enormă de a trăi și a crea. Și să fie lângă tine acea persoană care să îți ofere aceste flori frumoase în fiecare zi!

Prietenă, ai știut mereu să visezi, așa că să se împlinească visele tale frumoase astăzi și să deschidă calea pentru noi vise, pe care le vei împlini cu siguranță și să fie acesta un proces fără sfârșit.

Draga prietenă, astăzi este sărbătoarea noastră, deoarece nu în zadar am avut parte de o astfel de prietenă! La mulți ani, frumoaso, ești cea mai bună. Diseară sărbătorim?

(Nume), îți urez la mulți ani de ziua ta de naștere. Îți doresc bucurie, prosperitate și succes. Încântă-ne cu frumusețea ta și nu te descuraja niciodată. Acest pahar de vin dulce este pentru frumusețea și tineretea care nu te părăsesc niciodată.

Prietena mea, tu nu poți merge cu pași ușori, ci aluneci prin viață, ajutându-mă la toate virajele abrupte ale destinului. La mulți ani, zâna mea bună! Să fie zilele tale pline de dragoste.

Să fie îmbrățișările de astăzi pline de suflet, discursurile în cinstea ta – strălucitoare! Să zburde și să cânte inima ta de bucurie de ziua ta de naștere, iar soarta să îți ofere diamante de fericire și briliante de iubire!

Prietena mea superba, să fii mereu fericită în ziua ta de naștere. Să strălucească ochii tăi frumoși în fiecare zi din cauza bucuriei și fericirii. Îți doresc tot ce e mai plăcut.

Dragă prietenă! Ai apărut în viața mea atunci când aveam cea mai mare nevoie de tine. Mulțumesc pentru înțelegere și grijă prietenească. Fii întotdeauna înfloritoare, energică, iubită și dorită! Cu dragoste și pasiune pentru viață! La mulți ani!

Găsirea unei prietene bune nu este o sarcină atât de ușoară! Dar cu norocul nostru, ne-am împlinit. Mulțumesc că ești în viața mea și te rog să rămâi în ea! La mulți ani!

Prietenia nu este testată de ani, ci prin legătura sufletelor. Dragă prietenă, îți mulțumesc pentru asta! Rămâi același om minunat și umăr de sprijin. Îți doresc o fericire imensă, o iubire de poveste și ani mulți de viață strălucitoare!

Cea mai bună prietenă a mea! Îți urez un La mulți ani cu ocazia zilei tale de naștere și îți doresc o viață colorată cu răsărituri romantice, momente amețitoare și emoții puternice. Să-ți devină realitate toate visele tale!

La mulți ani cu ocazia zilei tale de naștere, draga mea prietenă! Ești cea mai bună prietenă din lume, cea mai veselă și cea mai de încredere. Îți doresc să trăiești viața cu pasiune, să te îndrăgostești și să nu regreți niciodată nimic. Să îți împlinești toate visele!

Draga mea prietenă! Te felicităm cu o sărbătoare călduroasă, o zi luminoasă de naștere! Îți dorim să înflorești și să te bucuri de viață, să fii fericită, sănătoasă și frumoasă mereu. La mulți ani!!

Dulcea mea prietenă, îți urez din toată inima un sincer La mulți ani! Îți doresc fericire, iubire și căldură. Sper ca toate visele tale să devină realitate și că iubitul tău să te ajute în orice. Să ai mereu în suflet scântei de iubire.

Îți doresc să fii plină de feminitate, visare, extravaganță, farmec, ambiție și frumusețe uimitoare, astfel încât bărbații să nu-și poată lua ochii de la tine și să te înconjoare cu flori în număr imens. La mulți ani!

Cât de bine că mă pot lăuda cu o prietenie lungă și adevărată alături de tine! Mulțumesc că ești aici, draga mea prietenă! Îți doresc să ai multe motive bune de zâmbit în fiecare zi și să fii sigură pe tine, pe cei dragi și pe viitorul tău strălucit!

Asemenea copacilor seculari, prietenia noastră nu se teme de vreme și timp. Te îmbrățișez și îți urez la mulți ani, cea mai luminată femeie, să ai mereu în interiorul tău o mică fată plină de bucurie de viață, capabilă de fapte strălucitoare.

La mulți ani, draga mea și frumoasa mea prietenă! Îți doresc sănătate, dragoste reciprocă, armonie, noroc, bunăstare în familie, sprijin și grijă. Sper ca cele mai luminoase vise să-ți devină realitate și că iubitul tău să-ți ofere cât mai des flori.

Îți urez La mulți ani! Să știi că ești o persoană importantă pentru mine și vei fi mereu. Îți doresc numai bine în viață, pace, prosperitate și succes. Iubește, creează, trăiește frumos și răspândește fericirea!

La mulți ani cu ocazia aniversării! Să fie această zi cu semnificație specială plină de noi speranțe și forțe pentru a atinge obiectivele tale. Îți doresc să rămâi tânără la suflet și să fii la curent cu ultimele tendințe, mai mult entuziasm, optimism și fericire!

Îți doresc ca inima să-ți bată ca înaintea întâmplării unei minuni, să respiri ca după o furtună, iar în ochi mereu să se reflecte un curcubeu, la poalele căruia să găsești un cufăr cu aur!

Îți doresc să ai parte de trăiri unice! Fie ca emoțiile, evenimentele frumoase și sentimentele plăcute să se înlocuiască reciproc precum un caleidoscop, să-ți ofere o bună dispoziție și să-ți transforme viața într-o poveste bogată în amintiri frumoase! La mulți ani!

Anii trăiți sunt ca cireșele coapte: se mănâncă cu poftă iar apoi rămân doar sâmburii. Îți doresc să primești o găleată pentru ei și să o umpli până la capăt! Să nu existe găuri de vierme în nicio cireașă: viața ta nu este un loc pentru oaspeți nepoftiți. La mulți ani!

Fie ca cerul să te răsplătească cu puterea de a vedea adevăratele valori, chiar dacă acestea nu ies în evidență! Puterea de a te ridica după fiecare cădere! Abilitatea de a te bucura de fiecare zi din viața ta! La mulți ani!

Fie ca aromele de primăvară și soarele de vară să te înconjoare mereu, iar fericirea să fie atât de multă încât să fie imposibil să nu o împărtășești cu cei dragi!

vezi mai multe mesaje
în versiunea completă

deschide