Felicitări și urări de ziua de naștere prietenei din copilărie

Astăzi își sărbătorește ziua de naștere PRIETENA ta din COPILĂRIE Noi îi dorim «Mulți ani fericiți!» iar tu urează-i sănătate, cer senin și alte cuvinte frumoase. Inspiră-te din această colecție cu mesaje de ziua de naștere.


Scumpa mea prietenă, la mulți ani! Din an în an, din copilărie, ne suntem alături una de alta de zilele noastre de naștere. Azi, vreau să-ți urez multă dragoste, fericire și momente feerice alături de cei dragi ție. Trăiește, visează și savurează viața la maxim!

Draga mea, la mulți ani! Îți doresc o carieră de succes, zile însorite, dispoziție bună și cât mai multe ieșiri interesante și cu folos! Fii înconjurată de oameni dragi, alături de care să crești și să evoluezi mereu! La mulți ani!

Scumpa mea prietenă, la mulți ani! Îți doresc să ai parte de ceea la care nici măcar nu îndrăznești să visezi, de o iubire magică ca-n povești și de un infinit de bucurii. Pentru mine, ești ca o adevărată surioară și știi că aș face orice-i nevoie ca tu să fii bine. Te iubesc și te cuprind cu drag. La mulți ani!

La mulți ani, minunata mea prietenă din copilărie! Îți doresc să te simți mereu ca un copil, să fii fericită, să te bucuri de lucruri simple și să crezi în magie. La mulți ani cu multă fericire!

Prietena mea dragă, fie ca ziua de azi să fie așa cum a fost odată: cu tort pe față, cu zeci de baloane și flori și cu mulți oameni binevoitori în jur! Draga mea, la mulți ani! Îți doresc să fii mândră de tine și să evoluezi continuu. Fii fericită!

Scumpa mea prietenă din copilărie, îți trimit cele mai călduroase urări de bine cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc multă iubire, fericire, belșug, noroc în toate și doar oameni deosebiți în jur. La mulți ani!

Scumpa mea prietenă, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să fii o rază de soare în viața celor dragi ție. Fie ca sufletul tău mereu să fie în armonie cu tine și să te conducă spre cele mai mari reușite. La mulți ani!

Scumpă prietenă, de ziua ta de naștere, îți doresc fericire, armonie, bunăstare și oameni frumoși în jur. Fie ca amintirile din copilărie să-ți aducă cele mai sincere zâmbete și cele mai deosebite trăiri, iar copilul să nu dispară din tine niciodată. La mulți ani!

La mulți ani, scumpa mea prietenă! Îți doresc să realizezi ceea ce-ți dorești încă din copilărie, să profiți de viață și de tot ce oferă ea. Fii mereu ambițioasă, dornică să obții cât mai mult și deschisă pentru noi experiențe! Fie ca amintirile dulci din copilărie să-ți încălzească sufletul și să-ți dăruiască cele mai magice emoții! La mulți ani!

Scumpa mea prietenă din copilărie, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să fii fericită, împăcată cu sine și cu o dorință enormă de a primi totul de la viață! Fie ca amintirile din copilărie să te inspire pentru lucruri frumoase și deosebite. La mulți ani!

Scumpa mea prietenă, la mulți ani! Îți doresc să-ți creezi momente cât mai frumoase alături de cei dragi, să ai parte de experiențe inedite, oameni buni și multă dispoziție bună. Fii fericită și împlinită!