Urări de Ziua de Naștere pentru Prietena din Copilărie - Amintiri și Apreciere

Celebrează ziua de naștere a prietenei tale din copilărie cu urările noastre pline de amintiri și apreciere. Fă-i ziua mai strălucitoare cu un mesaj special.

din Copilărie:

din Copilărie
Tot ce îmi amintesc din copilărie este legat de tine, draga mea prietenă. Timpul a trecut și nu ne mai vedem la fel de des precum ne-am dori, dar știi că în inima mea există un loc special care îți aparține doar ție. La mulți ani! Îți doresc să îți împlinești toate visele din copilărie pe care ni le spuneam una alteia. Să fii fericită! Și nu uita că mereu sunt aici alături de tine.

Prietenică, de când eram copii, suntem nedespărțite! Îți doresc să rămâi la fel de energică, jucaușă, bună și veselă, fără a te schimba odată cu trecerea anilor. Să ai în viață dragoste adevărată, pasiuni captivante și o muncă fascinantă, și toate acestea să fie numite fericire absolută! La mulți ani!

Prietenă dragă, cu ocazia zilei tale de naștere, îți doresc să fii înconjurată de bucurie, optimism, sănătate, iubire adevărată, prosperitate și fericire! Fie ca frumusețea și bunătatea ta interioară să răsară mereu. Îți mulțumesc pentru că ești un prieten de nădejde și pentru că am avut o frumoasă prietenie din copilărie. La mulți ani!

La mulți ani, draga mea prietenă! Prietenia noastră minunată m-a încălzit în copilărie, pentru că ai devenit nu numai un prieten devotat, ci și o persoană cu adevărat apropiată. Îți doresc să primești în fiecare zi daruri frumoase de la destin, să găsești dragoste reciprocă și fericire și să trăiești o viață lungă și plină de culoare. Sănătate, fericire și împliniri!

Fie că astăzi, înainte de culcare, un zâmbet să apară pe buzele tale. Îți vei aminti de fericirea zilei de azi, de fețele dragi și cuvintele spuse în adresa ta. Prin resimțirea bucuriei de la cadouri și felicitări, ia această atitudine entuziastă într-o nouă zi, dimineață și anul nou. Și atunci, totul va merge întotdeauna bine pentru tine. La Mulți Ani!

La mulți ani, cea mai bună prietenă din lume! Suntem împreună de când eram copii și sper să păstrăm această frumoasă prietenie dată de soartă în fiecare an cu același devotament și căldură, astfel încât în inima mea să existe mereu un loc pentru tine și în a ta un loc pentru mine.

Draga mea, cea mai atrăgătoare și fermecătoare prietenă, îți urez din toată inima La Mulți Ani de ziua ta! Te îmbrățișez și te pup cu drag! Tu ești lumina vieții mele, bucuria liniștită și amintirile copilăriei. Amintește-ți că sunt mereu alături de tine. Să ai întotdeauna liniștea siguranței, fericirea feminină, strălucirea de bucurie în ochi, un zâmbet fermecător și iubirea!

Prietenă dragă, indiferent de câte neînțelegeri am avut când eram copii, rămânem cei mai apropiați oameni pentru totdeauna. Îngrijirea și răbdarea ta sunt prețioase pentru mine. Să-ți lumineze mereu drumul steaua ta călăuză, iar zâmbetul tău vesel și blând să înfrumusețeze fața ta. Să ți se împlinească toate gândurile, iar gândurile să fie mereu pozitive. Să ai prieteni devotați, sinceri și colegi de încredere.

Cât de bine că mă pot lăuda cu o prietenie lungă și adevărată alături de tine! Mulțumesc că ești aici, draga mea prietenă! Îți doresc să ai multe motive bune de zâmbit în fiecare zi și să fii sigură pe tine, pe cei dragi și pe viitorul tău strălucit!

Suntem prietene din copilărie, cunosc toate obiceiurile tale și lucrurile tale preferate, iar tu mă înțelegi fără să-ți spun nimic, doar cu o privire. La mulți ani încă o dată cu ziua ta de naștere, îți urez să nu te întristezi de anii care trec, pentru că vei fi mereu tânără și frumoasă!

Draga mea prietenă, te felicit cu drag de ziua ta de naștere! Îți doresc un cămin pe insula Canarelor, un iaht grozav, haine elegante și un bărbat minunat! Doar o remarcă – când vei avea toate acestea, cheamă-mă! Vom împărți jucăriile ca în copilărie! Bine, bine, poți să-ți păstrezi bărbatul ție! La mulți ani!

Asemenea copacilor seculari, prietenia noastră nu se teme de vreme și timp. Te îmbrățișez și îți urez la mulți ani, cea mai luminată femeie, să ai mereu în interiorul tău o mică fată plină de bucurie de viață, capabilă de fapte strălucitoare.

La mulți ani, prietenă! Ai împlinit un an în plus și acest an a adăugat la istoria prieteniei noastre, care poate fi cu adevărat numită testată de timp. Orice s-ar fi întâmplat cu mine, tu ai fost mereu acolo. Și pentru asta sunt enorm de recunoscătoare. Pentru mine ești ca o rudă. La mulți ani cu ocazia asta, să fii fericită!

La mulți ani, prietenă! Știi, astăzi nu doar tu primești cadouri. Acum ceva timp, în această zi, am primit cel mai mare și important cadou al meu – pe tine. Indiferent ce s-a intamplat intre noi, cel mai important e faptul ca am avut momente bune si pozitive. Cel mai important e ca tu esti prietena mea. Astăzi te felicit din suflet și îți doresc să ai numai momente frumoase care să-ți lase amintiri plăcute. Să ai tot ce îți dorești tu! Să ți se împlinească toate visele și planurile! La mulți ani!

La mulți ani, prietenă! În această zi minunată, când devii puțin mai mare și continui să încânți pe toți cu frumusețea și bucuria ta de viață, îți doresc să rămâi mereu aceeași persoană amabilă și sensibilă, și să nu te descurajezi niciodată. De asemenea, îți doresc ca toate visele tale să se împlinească, să te ferești de toate eșecurile și pierderile. Îți mai doresc iubire sinceră, curată și înțelegere reciprocă. La mulți ani!

Draga mea, la mulți ani! Îți doresc o carieră de succes, zile însorite, dispoziție bună și cât mai multe ieșiri interesante și cu folos! Fii înconjurată de oameni dragi, alături de care să crești și să evoluezi mereu! La mulți ani!

Scumpa mea prietenă, la mulți ani! Din an în an, din copilărie, ne suntem alături una de alta de zilele noastre de naștere. Azi, vreau să-ți urez multă dragoste, fericire și momente feerice alături de cei dragi ție. Trăiește, visează și savurează viața la maxim!

Scumpa mea prietenă, la mulți ani! Îți doresc să ai parte de ceea la care nici măcar nu îndrăznești să visezi, de o iubire magică ca-n povești și de un infinit de bucurii. Pentru mine, ești ca o adevărată surioară și știi că aș face orice-i nevoie ca tu să fii bine. Te iubesc și te cuprind cu drag. La mulți ani!

Scumpa mea prietenă, la mulți ani! Îți doresc să-ți creezi momente cât mai frumoase alături de cei dragi, să ai parte de experiențe inedite, oameni buni și multă dispoziție bună. Fii fericită și împlinită!

Scumpa mea prietenă din copilărie, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să fii fericită, împăcată cu sine și cu o dorință enormă de a primi totul de la viață! Fie ca amintirile din copilărie să te inspire pentru lucruri frumoase și deosebite. La mulți ani!

La mulți ani, scumpa mea prietenă! Îți doresc să realizezi ceea ce-ți dorești încă din copilărie, să profiți de viață și de tot ce oferă ea. Fii mereu ambițioasă, dornică să obții cât mai mult și deschisă pentru noi experiențe! Fie ca amintirile dulci din copilărie să-ți încălzească sufletul și să-ți dăruiască cele mai magice emoții! La mulți ani!

Draga mea prietenă, felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc o viață plină de aventuri frumoase, noroc, prosperitate și oameni deosebiți în jur. La mulți ani!

Iubita mea prietenă, la mulți ani! Îți doresc să-ți realizezi toate visele din copilărie și să savurezi această zi la maxim! Fii fericită!

Scumpă prietenă, de ziua ta de naștere, îți doresc fericire, armonie, bunăstare și oameni frumoși în jur. Fie ca amintirile din copilărie să-ți aducă cele mai sincere zâmbete și cele mai deosebite trăiri, iar copilul să nu dispară din tine niciodată. La mulți ani!

Adorata mea prietenă, la mulți ani! Îți doresc să fii mereu înconjurată de tandrețe, bunătate, gingășie și dorință enormă de a face lucruri frumoase. Fii fericită!

Scumpa mea prietenă, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să fii o rază de soare în viața celor dragi ție. Fie ca sufletul tău mereu să fie în armonie cu tine și să te conducă spre cele mai mari reușite. La mulți ani!

Scumpa mea prietenă din copilărie, îți trimit cele mai călduroase urări de bine cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc multă iubire, fericire, belșug, noroc în toate și doar oameni deosebiți în jur. La mulți ani!

Prietena mea scumpă, la mulți ani! Îți doresc să rămâi la fel de senină, fericită, deschisă și încrezută în forțele proprii!

Prietena mea dragă, fie ca ziua de azi să fie așa cum a fost odată: cu tort pe față, cu zeci de baloane și flori și cu mulți oameni binevoitori în jur! Draga mea, la mulți ani! Îți doresc să fii mândră de tine și să evoluezi continuu. Fii fericită!

La mulți ani, minunata mea prietenă din copilărie! Îți doresc să te simți mereu ca un copil, să fii fericită, să te bucuri de lucruri simple și să crezi în magie. La mulți ani cu multă fericire!