Mesaje de ziua de naștere pentru cea mai buna PRIETENA.

Astăzi CEA MAI BUNĂ PRIETENĂ își sărbătorește ziua de naștere. Noi îi dorim «LA MULȚI ANI!» iar tu urează-i sănătate, cer senin și alte cuvinte frumoase. Inspiră-te din această colecție cu mesaje de ziua de naștere.


Draga mea, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Fii mereu la înălțime, frumoasă, visătoare și plină de dorințe! Îți urez să-ți realizezi cele mai așteptate dorințe, să savurezi fiecare zi și să ai parte de nopți romantice și pline de magie. La mulți ani!

La mulți ani, draga mea prietenă! Îți doresc un munte de fericire, o cale presurată cu diamante, o iubire pufoasă și băi luxoase cu multă șampanie și petale de trandafir! Fii fericită!

Draga mea prietenă, la mulți ani! Îți doresc ca toate începuturile tale să fie culminate cu succes, îți doresc să fii iubită, să iubești intens și să ai parte de ceea la ce visezi. La mulți ani!

La mulți ani, cea mai bună prietenă din lume! Fie ca asemănarea noastră, gândurile uneori identice, aceleași interese și cele mai năstrușnice năzbâtii să ne însoțească pentru tot restul vieții! Îți doresc să fii fericită și împlinită! Te cuprind cu mult drag!

La mulți ani, cea mai bună prietenă! Fie ca ochii să te ducă spre succes, fie ca palmele să alunge norișorii de pe cer și fie ca inimioara ta să simtă doar emoții frumoase și calde. La mulți ani!

Draga mea prietenă, la mulți ani! De ziua ta, îți doresc tot ce-i mai bun; fericire, împlinire sufletească, armonie, belșug și prosperitate. Fie ca viața să-ți ofere doar surprize plăcute și realizări nemaipomenite. La mulți ani!

Mă simt atât de specială că-ți sunt alături și azi, așa cum am fost de-a lungul vieții. Prietenia noastră e atât de specială și frumoasă, încât mă simt binecuvântată! De ziua ta, îți doresc doar emoții calde, clipe speciale alături de cei dragi și surprize plăcute din partea tuturor. La mulți ani!

Scumpă prietenă, fie ca odată cu această zi, să înceapă zilele pline de succes, fericire, momente emoționante și realizări remarcabile. Fie ca aceste zile să dureze la infinit și să te facă cea mai fericită persoană din lume. La mulți ani!

Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere, scumpă prietenă! Ești sursa mea de sprijin, grijă și atenție! Îți doresc să primești înzecit din ceea ce oferi, să ajungi acolo unde-ți dorești și să fii fericită la maxim! La mulți ani!

Azi e o zi specială, azi e ziua de naștere a celui mai deosebit om din viața mea! Felicitări, scumpa mea prietenă! Îți doresc să fii atrăgătoare, iubită și adorată de cei dragi, împlinită și realizată. La mulți ani!

Draga mea prietenă, la mulți ani! Îți doresc multă fericire, bucurie și un infinit de iubire. Rămâi mereu atât de specială, dornică de viață și cu zâmbetul sclipitor pe chip. Fie ca razele soarelui să te încălzească pretutindeni și să-ți ofere cele mai calde emoții. La mulți ani!

Draga mea prietenă, la mulți ani! Îți doresc să culegi cele mai dulci roade ale muncii tale, cele mai intense pomușoare ale succesului, norocului, iubirii și prosperității. Fii fericită!

Extraordinara mea prietenă, la mulți ani! Să ai parte de o viață rafinată, bogată în momente prețioase alături de cei dragi, reușite profesionale și cât mai multe emoții călduroase în suflet, La mulți ani!