Urări de Ziua de Naștere pentru Cea Mai Bună Prietenă - Apreciere și Afecțiune

Sărbătorește ziua de naștere a celei mai bune prietene cu urările noastre pline de apreciere și afecțiune. Fă-i ziua memorabilă cu un mesaj special.

cea mai Bună:

cea mai Bună
Draga mea prietenă, optimismul tău, simțul umorului și atitudinea luptătoare te ajută să treci peste momentele grele din viață. Ştii să susții și să ajuți cu fapte și cu vorbe. Îți doresc din toată inima realizări uimitoare în toate începuturile tale! Să ajungi la toate lucrurile pe care le visezi cu o viteză cosmică! Îți doresc bani și faimă, dragoste și noroc, prieteni adevărați și oportunități strălucitoare! Sper ca soarta chiar astăzi să-ți ofere cheia de la ușa numită FERICIRE! La mulți ani!

Draga prietenă! Îți urez un an plin de bucurii și realizări! Te iubesc foarte mult. În această zi, aș vrea să îți urez să ai parte de o viață fericită și plină de bucurii simple. Sper ca aceste dorințe să se îndeplinească pentru tine!

Dragă prietenă, la mulți ani! Îți doresc să fii întotdeauna o gazdă atât de primitoare și darnică, o femeie frumoasă și înțeleaptă! Să ai multă bucurie în viață, surprize plăcute și evenimente interesante! Să te aprecieze și să te prețuiască toți colegii și șefii tăi! Să ai mereu suficienți bani, dragoste și atenție! Fii fericită! Cu dragoste și căldură, prietenul tău.

La mulți ani, draga mea prietenă! Sunt atât de fericit să te felicit cu ziua ta de naștere. Este o bucurie imensă să știu că există cineva la cine să mă pot adresa pentru un sfat înțelept și cu cine să discut problemele nesoluționabile. Mulțumesc pentru generozitatea și bunătatea ta. Îți doresc un trai liniștit, fericire, dragoste și sănătate!

Viața noastră e ca a florilor, aparem pe lume, înflorim, îmbătrânim și murim lăsând în urmă semințe copiilor noștri. Numai florile artificiale durează mult și ne bucură, dar dispar în cele din urmă. Să înălțăm paharele pentru a te face la fel de încântătoare și frumoasă ca un trandafir delicat și puternică ca o floare artificială.

Dragă Prietenă, La mulți ani! Nu trebuie să te îngrijorezi că ai împlinit un an în plus. Ești veselă, energică și simpatică și anii doar te fac mai strălucitoare, frumoasă și dulce. Îți doresc un sac de bani, o remorcă plină de bucurie, un camion de noroc și un vagon întreg de sănătate! Dacă te vei simți singură, sună-ne, vom fi aici!

Nu pot exprima în cuvinte cât de fericită sunt să am o astfel de prietenă ca tine! La mulți ani, draga mea! Am trecut prin foc și apă împreună, dar am reușit să ieșim din furtuni! Sunt fericită că destinul tău este unul bun. Să continue fericirea ta feminină timp de mulți ani! Îți doresc bucuria de a trăi, seri confortabile, o carieră de succes, sănătate și dragoste!

Astăzi este ziua de naștere a domnișoarei tinere și frumoase. Dragă prietenă, să se împlinească visele tale și să rămâi mereu frumoasă pentru mulți ani. Să domnească iubirea în sufletul tău, căldura și lumina inimii tale să lumineze împrejurimile; să fie viața ta o poveste magică în care se împlinesc evenimente frumoase și vise mult dorite. Să fie viața ta ușoară și fără griji. La mulți ani!

Felicit cea mai frumoasă femeie din viața mea, prietena mea dragă, cu ocazia zilei de naștere! Să se nască cât mai multe femei pe acest pământ asemănătoare cu tine, astfel încât să nu mai existe bărbați singuri. Îți doresc, dragostea mea, să rămâi tânără, încântătoare, înțeleaptă, iubitoare și iubită pentru încă o sută de ani! Să cucerești inimile tuturor bărbaților din jur! La mulți ani!

Draga noastră prietenă, să-ți fie viața la fel de dulce, gustoasă, frumoasă și strălucitoare ca un tort de ziua ta! Să fie ca o petrecere veselă, înconjurată de mulți prieteni, muzică și zămbete. Strălucește ca o stea, fii ca o prințesă, pune-ți dorințe și crede în miracole, pentru că ești un miracol în sine! Fii strălucitoare de fericire, zâmbește și bucură-te de fiecare zi!

Prietena mea dragă, la mulți ani cu ocazia zilei tale de naștere! Sunt fericită că suntem prietene! Starea ta pozitivă încarcă întotdeauna cu încredere și energie pe cei din jur! Să se împlinească toate visele tale! Îți doresc dragoste, note bune, profesori pozitivi și părinți înțelegători!

Dragă, scumpă prietenă. Este o zi minunată, deoarece este ziua ta de naștere! Felicitări! Mergi cu încredere pe drumul tău, iubește-te și bucură-te de fiecare moment plăcut. Viața este scurtă și frumoasă, bucură-te de ea! Sănătate, zâmbete, armonie, noroc, prieteni cinstiți și înțelegere în familie îți doresc din suflet eu, prietena ta! La mulți ani!

Draga mea prietenă! Ești ca o prințesă din cele mai frumoase visuri. Să ai o zi plină de emoții pozitive! În acest an ești cu un an mai în vârstă, mai frumoasă și mai înțeleaptă. Îți doresc ca viața ta să fie o poveste fericită, plină de prieteni veseli, flori aromate, jucării colorate, dulciuri delicioase și filme interesante. Să-ți îndeplinească zâna ta cea mai scumpă dorință! La mulți ani!

Sărbătorim cu tine, draga mea prietenă, anii care trec neopriți, dar tu rămâi la fel de frumoasă și fermecătoare și nu încetezi să cucerești bărbații. Sănătatea fizică și mentală să nu te părăsească, iar dorința de a trăi și a experimenta viața să se păstreze pentru mult timp. Înțelepciunea și frumusețea ta cuceresc din ce în ce mai mulți oameni în fiecare an. Fie ca cei dragi să te respecte, să te aprecieze și să-ți mulțumească pentru căldura, efortul și implicarea ta.

Draga mea prietenă, la mulți ani, iubito! Acum ești la o vârstă minunată, care poate fi comparată cu primăvara – înflorești, îmblânzesti, încânți prin frumusețea, inocența, delicatețea și tinerețea ta! Bucură-te de cei mai buni ani din viață, simte-te ca o primăvară, o gradina de mai, o floare minunată! Prețuiește-te și îndreaptă-te spre lumină, spre soare! Iubește viața: ea e minunată!

Draga mea prietenă iubită! Întotdeauna îmi e ușor cu tine și pot să îți încredințez toate problemele doar ție. Cât de mult îmi place metoda ta de a rezolva problemele: poți da sfaturi sensibile fără capricii și farse. Ești plină de viață, nici o problemă nu este despre tine, le rezolvi cu ușurință. Rămâi așa cum ești. La mulți ani!

Cea mai tânără și frumoasă femeie din lume, prietena mea dragă, îi urez la mulți ani cu ocazia Zilei de naștere! Singurul remediu pentru toate neplăcerile este zâmbetul. Să-ți lumineze mereu fața, să ai ochii strălucitori și să privească bărbații în urma ta și să zică Wow!. Fericire, draga mea, cu zile vesele, fără griji și pline de viață activă și bucurie ușoară!

La mulți ani, prințesă! Ești o fată drăguță și frumoasă, toți cei din jurul tău te admiră! Astăzi, suflând lumânările de pe tortul frumos, puneți o dorință sinceră și ai încredere că se va îndeplini cu siguranță! Îți doresc să ai prietene bune, surprize plăcute în fiecare zi, bucurie, iubire și sănătate!

Astăzi este ziua de naștere a prietenei mele și mă grăbesc să o felicit! Îți doresc sănătate puternică, să zâmbești și să râzi mai des, să nu plângi niciodată și să fii o adevărată prințesă. Să te înconjoare întotdeauna flori, zâne magice și unicorni minunați, iar din cer să cadă stele și să îți îndeplinească toate visele! La mulți ani, dragă!

Prietenă dragă, ești fermecătoare, inteligentă și tânără. Devii tot mai mare și tot mai frumoasă. Să fie toate ușile deschise înaintea ta, să fie fericirea alături de tine în călătoria ta. Fii curajoasă în deciziile, acțiunile și gândurile tale. Îți doresc prieteni adevărați și de încredere, gata să te ajute în orice moment. Să nu îți lipsească niciodată fantezia copilăriei și să ai inimi iubitoare care să te încălzească.

Draga noastră, prețioasă și iubită prietenă, te felicităm din tot sufletul cu ocazia Zilei tale de naștere și te îmbrățișăm cu dragoste! Toate dorințele noastre se reduc la una singură, să fii cea mai fericită din lume! Ești mândria și bucuria noastră nesfârșită, să domnească întotdeauna armonia, căldura, delicatețea și dragostea reciprocă în viața ta! Unde te-ai afla, păstrează-ți și apreciază-te, te iubim!

Dragă prietenă, astăzi ești regină, ziua îndeplinirii dorințelor tale. Toți te iubesc în mod special și poți comanda și face un pic de capricii, ca orice regină. Dar dacă nu toate dorințele tale s-au împlinit, nu te îngrijora: în viața ta vor mai fi atâtea petreceri! Fii regina acestei vieți și pentru a nu te plictisi, gândește-te mai des la sărbători. La mulți ani cu ziua ta de naștere!

Prietena mea dragă, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere. Nu există în viața mea o persoană mai importantă și mai scumpă. Ești un prieten fidel, un ajutor, un sfatuitor. Te iubesc foarte mult și îți doresc să trăiești mult timp, să îi bucuri pe cei din jur cu abilitățile tale culinare, să le oferi sfaturi bune. Să fie plină viața ta de evenimente fericite, momente noi plăcute și impresii pozitive.

Ce mai faci, prietenă! Iată că ai mai îmbătrânit cu încă un an… Oh, scuze, vreau să spun că ai crescut și ai devenit mai înțeleaptă. Nu te supăra, știi că te iubesc… Îți urez un sincer «La mulți ani!» și sper că viața ta să fie plină de satisfacții, să ai mereu norocul de partea ta! Fii fericită, draga mea, bucură-te de realizările tale și bucură-ți cei dragi cu ele!

Prietena mea, îți urez un călduros La mulți ani! cu ocazia zilei tale de naștere! Ești ca un înger păzitor pentru noi, ca un maestru cofetar. Te rog să rămâi la fel de pozitivă, sociabilă, iubitoare și empatică. Nu există nimic ce nu ai putea face cu abilitatea ta. Căldura, frumusețea și dragostea ta sunt evidente pentru toți cei din jurul tău. Păstrează-ți inocența și entuziasmul pentru viață, atunci nici o schimbare sau capriciu al sorții nu îți va trezi frică.

Draga mea prietenă! Astăzi este o dată minunată, pentru că în această zi te-ai născut! Îți doresc toate cele bune, îngrijirea și susținerea părinților, realizarea viselor tale, gânduri pozitive și o stare de spirit bună. Uită-te înainte și amintește-ți că ești o fată minunată! Îți urez din suflet La mulți ani cu ocazia zilei tale de naștere!

Draga mea prietenă, suntem amândouă femei, iar ce mai trebuie unei adevărate doamne? Câteva haine noi pentru sezon, o stațiune de primă clasă, un card de aur și un cavaler îndrăgostit până peste urechi. Să sperăm ca hainele să nu fie din blană de oaie, stațiunea să nu fie o clinică sau spital, cardul să nu fie de pensie, iar cavalerul să aibă simțul umorului. Îți doresc sănătate, fericire, zile pline de bucurie și noroc. La mulți ani!

Îi urez celei mai frumoase, vesele, inteligente și fermecătoare prietene, La Mulți Ani de ziua de naștere! Rămâi mereu la fel și amintește-ți că vei avea mereu 18 ani! Fii fericită!

Îți doresc, draga mea, prietenă interesantă, frumoasă și înțeleaptă, să nu te schimbi niciodată, nici în exterior, nici în interior, deoarece ești frumoasă așa cum ești! Trăiește cu strălucire și bogăție, frumusețe și bucurie! Și să fie casa ta mereu plină de dragoste și confort!

Să fie întotdeauna petreceri în sufletul tău, indiferent de vârsta calendaristică. Să fie viața ta plină de culori strălucitoare și să fie umplută cu evenimente pozitive. Draga mea prietenă, fii fericită și iubită.

O prietenă bună își amintește când este ziua ta de naștere. Dar o prietenă excelentă uită câți ani ai împlinit! La mulți ani, prietena mea!

La mulți ani, prietena mea! Îți doresc o sărbătoare nemaipomenită, o iubire fără margini și sănătate de fier!

La mulți ani, draga mea! Nu suntem încă bătrâne, vom mai ieși la plimbare împreună!

De mulți ani, flacăra prieteniei și a înțelegerii noastre continuă să ardă. Mulțumesc pentru aceste momente incredibile de râs, lacrimi, experiențe și sprijin. Tu meriți cele mai frumoase cuvinte, cele mai elegante cadouri și cei mai iubitori oameni. Îți doresc să urmezi chemarea ta, să iubești viața și să faci lumea puțin mai bună, așa cum ai făcut în toți acești ani. La mulți ani, iubita mea prietenă!

Prietenă, îți urez un La Mulți Ani cu ocazia zilei tale de naștere! Ești cea mai bună prietenă din lume și întotdeauna poți conta pe tine pentru un sfat sau ajutor. Să ne legăm prietenia și mai mult cu fiecare an ce trece! Îți doresc succes în carieră, sănătate și fericire! Să se împlinească toate visele tale!

Draga mea prietenă, îți urez un La mulți ani cu ocazia zilei tale de naștere! Să ai parte de fericire, optimism, bucurie, armonie, pasiune, distracție și bunătate. Rămâi tânără și veselă, dăruiește căldura ta și încarcă lumea cu optimism. Știu că poți! La mulți ani!

Prietena mea, să nu ai parte de probleme și tristeți în viață, iar soarele să te încălzească cât mai des cu razele sale. Îți doresc putere, zâmbete și admirație. Să-ți strălucească ochii plini de entuziasm, umplând totul în jur cu tandrețe și bucurie. Rămâi la fel de înțeleaptă, sensibilă și fermecătoare. Te iubim și te apreciem foarte mult.

Prietenă dragă, la mulți ani cu ziua ta de naștere! Îți dorim sănătate, optimism, căldură, generozitate și binecuvântare divină! Să ai mereu dispoziție bună, să te simți excelent și să petreci timpuri minunate. Știi că noi, prietenii tăi, suntem mereu pregătiți să te ajutăm și să te susținem, poți să ne suni oricând! Suntem aici pentru tine!

Prietenă dragă și iubită, în această zi minunată să se împlinească cel puțin un vis de al tău. Să nu te dezamăgească cifra de pe tort: cu anii nu numai vinul devine mai bun, dar și oamenii câștigă înțelepciunea de a se iubi pe ei înșiși și de a ignora lucrurile neimportante. Dar tu ești cu adevărat o doamnă: un tezaur de pozitivitate și energie de viață. Nu te obosi să te inspiri! La mulți ani!

Prietena mea, să-ți spun sincer, nu cunosc o persoană mai plină de grijă și iubire decât tine. Să nu te îmbolnăvești niciodată, să crezi întotdeauna în vis și basm: ele se îndeplinesc, crede-mă. Rămâi mereu strălucitoare, erudită, talentată și plină de bucurie de viață. Să ai întotdeauna toate florile lumii la picioarele tale. Ești o prietenă pur și simplu minunată, te admir, te iubesc și te prețuiesc. Să trăiești mult, fără să cunoști niciodată durerea și suferința.

Draga noastră prietenă, astăzi este o zi minunată: acum mulți ani, mai precis nu demult, ai apărut în lumea aceasta. Sper că vârsta din buletinul tău să nu te sperie, ci să îți ofere o imagine plăcută în oglindă. Sper că în trusa ta de medicamente să fie numai vitamine, iar masa să fie plină de delicatese. Zboară ca un pui de pasăre, nu uita de pasiunile tale și inspiră-i pe cei din jur cu pozitivitatea ta. La mulți ani!

Dragă prietenă, ca un prieten și un bărbat, vreau să spun că astăzi ești fascinantă. Să nu te tulbure această dată, ci să fie doar o amintire că îți poți permite să te distrezi și să ai pofte plăcute. Să te bucure fiecare zi a vieții, căci căsuța destinului se întoarce întotdeauna în față și coada norocului se întoarce în momentul potrivit. Fericire! La mulți ani!

Draga noastră prietenă, sperăm că niciodată nu îți va ceda computerul, nu vei rămâne fără credit pe telefon și nu îți vor lipsi niciodată subiectele interesante de discuție. Sperăm că mereu vei fi capabilă să gătești cele mai delicioase prăjituri și clătite, pe care toți să le manânce cu poftă. Îți dorim ca clinica și spitalul să fie doar un loc de întâlnire și socializare cu prietenii tăi. La mulți ani!

Prietena mea, ești foarte prețioasă pentru mine. De ziua ta de naștere îți doresc cel mai important lucru: să nu îmbătrânești cu sufletul, să te bucuri de fiecare moment, să oferi căldură și tandrețe. Să nu obosești niciodată și să ai întotdeauna un sentiment de confort și liniște în inimă. Pentru mine ești o adevărată ajutoare, încurajatoare și sursă de inspirație. Vreau să aud zâmbetul tău cât mai des și să văd scânteia din ochii tăi. Trăiește mult și fericită!

La mulți ani, draga mea prietenă! Îți doresc să experimentezi un ocean de emoții pozitive, nedescrise și strălucitoare în această zi! Să ți se împlinească cea mai mare dorință și să vezi, sub fereastră, o mașină înfășurată cu o panglică roșie. La mulți ani!

Draga mea și uimitoarea mea prietenă, La Mulți Ani! Îți doresc sănătate, fericire fără sfârșit, îndeplinirea dorințelor tale prin bunii îngeri, precum și un spirit colorat și luminos. Fii mereu tu însăți, pentru mine ești ca o soră.

Draga mea prietenă prețioasă, indispensabilă, autentică și bună! La mulți ani, Mica mea! Îți doresc să te trezești în fiecare zi cu un sărut fierbinte și să zbori pe aripile iubirii. Să-ți fie adusă cafeaua în pat cu croissante!

La mulți ani, draga mea prietenă! Să înflorească în sufletul tău flori frumoase, cu un parfum care să te trezească din plictiseală și să-ți dea o dorință enormă de a trăi și a crea. Și să fie lângă tine acea persoană care să îți ofere aceste flori frumoase în fiecare zi!

Eu sunt mâna dreaptă, tu ești mâna stângă. Tu ești muzica frumoasă, iar eu sunt versurile cântecelor. Te iubesc din toată inima, draga mea omagiată! Nu am nevoie de altă prietenă, așa că nu vreau ca doctorii să aibă vreo afacere în viața ta. Numai fericire îți doresc care să îți lumineze calea.

Prietenă, ai știut mereu să visezi, așa că să se împlinească visele tale frumoase astăzi și să deschidă calea pentru noi vise, pe care le vei împlini cu siguranță și să fie acesta un proces fără sfârșit.

vezi mai multe mesaje
în versiunea completă

deschide