Mesaje de ziua de naștere pentru cea mai buna PRIETENA.

Astăzi CEA MAI BUNĂ PRIETENĂ își sărbătorește ziua de naștere. Noi îi dorim «LA MULȚI ANI!» iar tu urează-i sănătate, cer senin și alte cuvinte frumoase. Inspiră-te din această colecție cu mesaje de ziua de naștere.


Să știi că nu doar tu primești cadouri! Eu la fel am primit un cadou de preț – prietenia cu tine! Te felicit din toată inima cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să ai parte de momente prețioase în viață, să îți vezi toate visele îndeplinite și să trăiești mereu din plin. Fie ca toate începuturile tale să fie cu noroc. La mulți ani, prietena mea dragă!

Tu știi că îmi ești tare dragă sufletului și că îți doresc tot binele din lume, indiferent ce zi este în calendar! Dar azi, de ziua ta, vreau ca magia să se întâmple și toate dorințele tale să devină realitate. Prietena mea scumpă, bucură-te de ceea ce ai și trăiește la maxim fiecare clipă. La mulți ani!

În una din zile, am fost extrem de norocoasă. Mi-am găsit o prietenă care în timp, mi-a devenit o soră adevărată! Sunt atât de fericită și recunoscătoare celor de Sus! Draga mea, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Fie ca tot ce îți dorești să devină realitate. Sunt sigură că poți. La mulți ani!

Să ai o prietenă bună înseamnă să fii bogată! Iar eu sunt cea mai bogată, căci așa prietene ca tine nu mai există! Ești minunată, draga mea! Îți doresc o viață frumoasă, plină de bunătate și cu mulți oameni valoroși în jurul tău. La mulți ani, scumpa mea!

Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere, scumpa mea prietenă! Ești atât de dragă sufletului meu! Îți mulțumesc pentru toată grija și susținerea ta de-a lungul anilor! Te apreciez enorm! Îți doresc să fii fericită, să fii iubită și să trăiești fiecare zi armonios, productiv și interesant. La mulți ani!

Scumpa mea prietenă, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să înflorești tot mai frumos pe zi ce trece, să ii bucuri pe toți cu prezența și optimismul tău. Tu meriți tot ce este mai bun în această lume. Fii fericită, iubită și răsfățată. La mulți ani!

Prietena mea dragă, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc să fii iubită așa cum rar se mai întâlnește, să fii fericită și plină de echilibru! Fie ca ușile necesare să se deschidă în fața ta, fie ca schimbările ce survin să fie pozitive și cu noroc pentru tine. La mulți ani, scumpa mea!

Scumpa și cea mai bună prietenă a mea, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să fii fericită, alintată și răsfățată. Să fii iubită așa cum se vine! Să îți vezi oamenii dragi sănătoși, să ai succes în tot ce faci și să simți că norocul este de partea ta. La mulți ani!

Draga mea prietenă, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc să fii fericită, iubită, apreciată și înțeleasă. Să fii răsfățată de soartă, să primești daruri frumoase și așteptate din partea ei. Să ai alături oameni de încredere, alături de care să răstorni munții. La mulți ani!

Draga mea prietenă, de ziua ta, îți doresc tot ce-i mai frumos, strălucitor și de neuitat! Îți doresc să crești pe toate planurile și să nu te oprești nicicând, să ai o familie armonioasă acasă, să ai succes la job și să fii o femeie care inspiră. Fii fericită, prietena sufletului meu. Te iubesc mult!

Draga mea prietenă, de ziua ta, îți urez să strălucești mereu, să îți îndeplinești toate scopurile și să iei de la viață totul! Fii fericită și savurează maxim ceea ce ai și ceea ce faci. Fii înconjurată cu multă atenție, iubire și susținere. La mulți ani, scumpa mea!

Din toată inima, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Tu ești cea mai bună prietenă a mea! Îți doresc ca ambiția și perseverența ta să te ajute în dobândirea țelurilor tale! Fie ca omul tău drag să-ți fie mereu alături și să te susțină necondiționat. La mulți ani!