Urări de Ziua de Naștere pentru Prietena Ta - Mesaje Sincere de Felicitare

E ziua de naștere a celei mai bune prietene? Alege din aceste mesaje de felicitare pentru a-i exprima dragostea și aprecierea în ziua ei specială.

de la Prietenă:

de la Prietenă
Draga mea prietenă, optimismul tău, simțul umorului și atitudinea luptătoare te ajută să treci peste momentele grele din viață. Ştii să susții și să ajuți cu fapte și cu vorbe. Îți doresc din toată inima realizări uimitoare în toate începuturile tale! Să ajungi la toate lucrurile pe care le visezi cu o viteză cosmică! Îți doresc bani și faimă, dragoste și noroc, prieteni adevărați și oportunități strălucitoare! Sper ca soarta chiar astăzi să-ți ofere cheia de la ușa numită FERICIRE! La mulți ani!

Draga prietenă! Îți urez un an plin de bucurii și realizări! Te iubesc foarte mult. În această zi, aș vrea să îți urez să ai parte de o viață fericită și plină de bucurii simple. Sper ca aceste dorințe să se îndeplinească pentru tine!

La mulți ani, draga mea prietenă! Sunt atât de fericit să te felicit cu ziua ta de naștere. Este o bucurie imensă să știu că există cineva la cine să mă pot adresa pentru un sfat înțelept și cu cine să discut problemele nesoluționabile. Mulțumesc pentru generozitatea și bunătatea ta. Îți doresc un trai liniștit, fericire, dragoste și sănătate!

Draga prietenă, astăzi este ziua ta de naștere! Îți urez din suflet sărbători frumoase și să ți se împlinească toate dorințele. Să fie departe de tine neplăcerile și tristețile, iar cei care nu te înțeleg să se îndepărteze. Sunt sigur că vei fi fericită! Îți doresc să simți din nou acea dragoste uimitoare!

Viața noastră e ca a florilor, aparem pe lume, înflorim, îmbătrânim și murim lăsând în urmă semințe copiilor noștri. Numai florile artificiale durează mult și ne bucură, dar dispar în cele din urmă. Să înălțăm paharele pentru a te face la fel de încântătoare și frumoasă ca un trandafir delicat și puternică ca o floare artificială.

Deodată, de undeva se auzi sunetul «krrr-rah». Ce este asta? Unde este asta? Coaja oului s-a crăpat și de acolo a apărut o față drăguță și delicată. Un elf? Micuța degețică? Nu, este prietena mea care și-a scăpat oulul pe cap. La mulți ani, draga mea! Și pentru a nu-ți strica coafura în timp ce pregătești tortul de ziua ta, am avut grijă să-ți aduc eu o mică surpriză. Îți doresc ca acesta să fie singurul ou pe care îl spargi în viața ta. Cele mai bune urări cu ocazia zilei tale de naștere și pentru întreaga ta viață!

Nu pot exprima în cuvinte cât de fericită sunt să am o astfel de prietenă ca tine! La mulți ani, draga mea! Am trecut prin foc și apă împreună, dar am reușit să ieșim din furtuni! Sunt fericită că destinul tău este unul bun. Să continue fericirea ta feminină timp de mulți ani! Îți doresc bucuria de a trăi, seri confortabile, o carieră de succes, sănătate și dragoste!

Prietena mea dragă, la mulți ani cu ocazia zilei tale de naștere! Sunt fericită că suntem prietene! Starea ta pozitivă încarcă întotdeauna cu încredere și energie pe cei din jur! Să se împlinească toate visele tale! Îți doresc dragoste, note bune, profesori pozitivi și părinți înțelegători!

Dragă, scumpă prietenă. Este o zi minunată, deoarece este ziua ta de naștere! Felicitări! Mergi cu încredere pe drumul tău, iubește-te și bucură-te de fiecare moment plăcut. Viața este scurtă și frumoasă, bucură-te de ea! Sănătate, zâmbete, armonie, noroc, prieteni cinstiți și înțelegere în familie îți doresc din suflet eu, prietena ta! La mulți ani!

Sărbătorim cu tine, draga mea prietenă, anii care trec neopriți, dar tu rămâi la fel de frumoasă și fermecătoare și nu încetezi să cucerești bărbații. Sănătatea fizică și mentală să nu te părăsească, iar dorința de a trăi și a experimenta viața să se păstreze pentru mult timp. Înțelepciunea și frumusețea ta cuceresc din ce în ce mai mulți oameni în fiecare an. Fie ca cei dragi să te respecte, să te aprecieze și să-ți mulțumească pentru căldura, efortul și implicarea ta.

Draga mea prietenă, la mulți ani, iubito! Acum ești la o vârstă minunată, care poate fi comparată cu primăvara – înflorești, îmblânzesti, încânți prin frumusețea, inocența, delicatețea și tinerețea ta! Bucură-te de cei mai buni ani din viață, simte-te ca o primăvară, o gradina de mai, o floare minunată! Prețuiește-te și îndreaptă-te spre lumină, spre soare! Iubește viața: ea e minunată!

Draga mea prietenă iubită! Întotdeauna îmi e ușor cu tine și pot să îți încredințez toate problemele doar ție. Cât de mult îmi place metoda ta de a rezolva problemele: poți da sfaturi sensibile fără capricii și farse. Ești plină de viață, nici o problemă nu este despre tine, le rezolvi cu ușurință. Rămâi așa cum ești. La mulți ani!

Astăzi este ziua de naștere a prietenei mele și mă grăbesc să o felicit! Îți doresc sănătate puternică, să zâmbești și să râzi mai des, să nu plângi niciodată și să fii o adevărată prințesă. Să te înconjoare întotdeauna flori, zâne magice și unicorni minunați, iar din cer să cadă stele și să îți îndeplinească toate visele! La mulți ani, dragă!

Prietenă dragă, ești fermecătoare, inteligentă și tânără. Devii tot mai mare și tot mai frumoasă. Să fie toate ușile deschise înaintea ta, să fie fericirea alături de tine în călătoria ta. Fii curajoasă în deciziile, acțiunile și gândurile tale. Îți doresc prieteni adevărați și de încredere, gata să te ajute în orice moment. Să nu îți lipsească niciodată fantezia copilăriei și să ai inimi iubitoare care să te încălzească.

Dragă prietenă, astăzi ești regină, ziua îndeplinirii dorințelor tale. Toți te iubesc în mod special și poți comanda și face un pic de capricii, ca orice regină. Dar dacă nu toate dorințele tale s-au împlinit, nu te îngrijora: în viața ta vor mai fi atâtea petreceri! Fii regina acestei vieți și pentru a nu te plictisi, gândește-te mai des la sărbători. La mulți ani cu ziua ta de naștere!

Prietena mea dragă, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere. Nu există în viața mea o persoană mai importantă și mai scumpă. Ești un prieten fidel, un ajutor, un sfatuitor. Te iubesc foarte mult și îți doresc să trăiești mult timp, să îi bucuri pe cei din jur cu abilitățile tale culinare, să le oferi sfaturi bune. Să fie plină viața ta de evenimente fericite, momente noi plăcute și impresii pozitive.

Ce mai faci, prietenă! Iată că ai mai îmbătrânit cu încă un an… Oh, scuze, vreau să spun că ai crescut și ai devenit mai înțeleaptă. Nu te supăra, știi că te iubesc… Îți urez un sincer «La mulți ani!» și sper că viața ta să fie plină de satisfacții, să ai mereu norocul de partea ta! Fii fericită, draga mea, bucură-te de realizările tale și bucură-ți cei dragi cu ele!

Prietena mea, îți urez un călduros La mulți ani! cu ocazia zilei tale de naștere! Ești ca un înger păzitor pentru noi, ca un maestru cofetar. Te rog să rămâi la fel de pozitivă, sociabilă, iubitoare și empatică. Nu există nimic ce nu ai putea face cu abilitatea ta. Căldura, frumusețea și dragostea ta sunt evidente pentru toți cei din jurul tău. Păstrează-ți inocența și entuziasmul pentru viață, atunci nici o schimbare sau capriciu al sorții nu îți va trezi frică.

Draga mea prietenă! Astăzi este o dată minunată, pentru că în această zi te-ai născut! Îți doresc toate cele bune, îngrijirea și susținerea părinților, realizarea viselor tale, gânduri pozitive și o stare de spirit bună. Uită-te înainte și amintește-ți că ești o fată minunată! Îți urez din suflet La mulți ani cu ocazia zilei tale de naștere!

Draga mea prietenă, suntem amândouă femei, iar ce mai trebuie unei adevărate doamne? Câteva haine noi pentru sezon, o stațiune de primă clasă, un card de aur și un cavaler îndrăgostit până peste urechi. Să sperăm ca hainele să nu fie din blană de oaie, stațiunea să nu fie o clinică sau spital, cardul să nu fie de pensie, iar cavalerul să aibă simțul umorului. Îți doresc sănătate, fericire, zile pline de bucurie și noroc. La mulți ani!

Îi urez celei mai frumoase, vesele, inteligente și fermecătoare prietene, La Mulți Ani de ziua de naștere! Rămâi mereu la fel și amintește-ți că vei avea mereu 18 ani! Fii fericită!

Îți doresc, draga mea, prietenă interesantă, frumoasă și înțeleaptă, să nu te schimbi niciodată, nici în exterior, nici în interior, deoarece ești frumoasă așa cum ești! Trăiește cu strălucire și bogăție, frumusețe și bucurie! Și să fie casa ta mereu plină de dragoste și confort!

Să fie întotdeauna petreceri în sufletul tău, indiferent de vârsta calendaristică. Să fie viața ta plină de culori strălucitoare și să fie umplută cu evenimente pozitive. Draga mea prietenă, fii fericită și iubită.

O prietenă bună își amintește când este ziua ta de naștere. Dar o prietenă excelentă uită câți ani ai împlinit! La mulți ani, prietena mea!

La mulți ani, prietena mea! Îți doresc o sărbătoare nemaipomenită, o iubire fără margini și sănătate de fier!

La mulți ani, draga mea! Nu suntem încă bătrâne, vom mai ieși la plimbare împreună!

Prietena mea dragă, să ne distrăm ca niște fetițe, deoarece noi încă suntem fetițe! Avem o ocazie excelentă! Să-ți fie această zi de naștere punctul de plecare către o viață mai luminată, mai liniștită și mai stabilă. Cu siguranță cu evenimente interesante și noi vise!

De mulți ani, flacăra prieteniei și a înțelegerii noastre continuă să ardă. Mulțumesc pentru aceste momente incredibile de râs, lacrimi, experiențe și sprijin. Tu meriți cele mai frumoase cuvinte, cele mai elegante cadouri și cei mai iubitori oameni. Îți doresc să urmezi chemarea ta, să iubești viața și să faci lumea puțin mai bună, așa cum ai făcut în toți acești ani. La mulți ani, iubita mea prietenă!

Prietenă, îți urez un La Mulți Ani cu ocazia zilei tale de naștere! Ești cea mai bună prietenă din lume și întotdeauna poți conta pe tine pentru un sfat sau ajutor. Să ne legăm prietenia și mai mult cu fiecare an ce trece! Îți doresc succes în carieră, sănătate și fericire! Să se împlinească toate visele tale!

Draga mea prietenă, îți urez un La mulți ani cu ocazia zilei tale de naștere! Să ai parte de fericire, optimism, bucurie, armonie, pasiune, distracție și bunătate. Rămâi tânără și veselă, dăruiește căldura ta și încarcă lumea cu optimism. Știu că poți! La mulți ani!

Prietenă dragă și iubită, în această zi minunată să se împlinească cel puțin un vis de al tău. Să nu te dezamăgească cifra de pe tort: cu anii nu numai vinul devine mai bun, dar și oamenii câștigă înțelepciunea de a se iubi pe ei înșiși și de a ignora lucrurile neimportante. Dar tu ești cu adevărat o doamnă: un tezaur de pozitivitate și energie de viață. Nu te obosi să te inspiri! La mulți ani!

Prietena mea, să-ți spun sincer, nu cunosc o persoană mai plină de grijă și iubire decât tine. Să nu te îmbolnăvești niciodată, să crezi întotdeauna în vis și basm: ele se îndeplinesc, crede-mă. Rămâi mereu strălucitoare, erudită, talentată și plină de bucurie de viață. Să ai întotdeauna toate florile lumii la picioarele tale. Ești o prietenă pur și simplu minunată, te admir, te iubesc și te prețuiesc. Să trăiești mult, fără să cunoști niciodată durerea și suferința.

Prietena mea, ești foarte prețioasă pentru mine. De ziua ta de naștere îți doresc cel mai important lucru: să nu îmbătrânești cu sufletul, să te bucuri de fiecare moment, să oferi căldură și tandrețe. Să nu obosești niciodată și să ai întotdeauna un sentiment de confort și liniște în inimă. Pentru mine ești o adevărată ajutoare, încurajatoare și sursă de inspirație. Vreau să aud zâmbetul tău cât mai des și să văd scânteia din ochii tăi. Trăiește mult și fericită!

La mulți ani, draga mea prietenă! Îți doresc să experimentezi un ocean de emoții pozitive, nedescrise și strălucitoare în această zi! Să ți se împlinească cea mai mare dorință și să vezi, sub fereastră, o mașină înfășurată cu o panglică roșie. La mulți ani!

Draga mea și uimitoarea mea prietenă, La Mulți Ani! Îți doresc sănătate, fericire fără sfârșit, îndeplinirea dorințelor tale prin bunii îngeri, precum și un spirit colorat și luminos. Fii mereu tu însăți, pentru mine ești ca o soră.

Draga mea prietenă prețioasă, indispensabilă, autentică și bună! La mulți ani, Mica mea! Îți doresc să te trezești în fiecare zi cu un sărut fierbinte și să zbori pe aripile iubirii. Să-ți fie adusă cafeaua în pat cu croissante!

La mulți ani, draga mea prietenă! Să înflorească în sufletul tău flori frumoase, cu un parfum care să te trezească din plictiseală și să-ți dea o dorință enormă de a trăi și a crea. Și să fie lângă tine acea persoană care să îți ofere aceste flori frumoase în fiecare zi!

Eu sunt mâna dreaptă, tu ești mâna stângă. Tu ești muzica frumoasă, iar eu sunt versurile cântecelor. Te iubesc din toată inima, draga mea omagiată! Nu am nevoie de altă prietenă, așa că nu vreau ca doctorii să aibă vreo afacere în viața ta. Numai fericire îți doresc care să îți lumineze calea.

Prietenă, ai știut mereu să visezi, așa că să se împlinească visele tale frumoase astăzi și să deschidă calea pentru noi vise, pe care le vei împlini cu siguranță și să fie acesta un proces fără sfârșit.

De ziua ta de naștere, draga mea prietenă, îți doresc sincer prosperitate în viață, credință în suflet și o iubire nestinsă în inimă. Fiecare zi să înceapă cu un sărut de la cel iubit și cu ciripitul dulce al păsărilor. Îți mulțumesc pentru prietenia noastră neprețuită. Ești cea mai bună din lume!

Draga mea! Cu tine fiecare zi este minunată și plină de bucurie, dar ziua de azi este cu atât mai specială, pentru că este ziua ta de naștere. De-a lungul timpului în care am fost prietene, am înțeles cât de minunată, bună și luminoasă ești. Sper să rămâi mereu atât de atentă, generoasă, drăguță și veselă. Sper că vei fi înconjurată numai de oameni minunați, iar norocul, inspirația și dragostea nu te vor părăsi niciodată. La mulți ani cu ocazia zilei tale de naștere!

Când aud cuvântul «prietenă», îmi amintesc cum plângeam din cauza inimii frânte și cineva mă îmbrățișa cu blândețe. Îmi amintesc cum eram fericită când am primit primul meu salariu și cineva se bucura în tăcere. Îmi amintesc de tine, cea mai bună din toate, care mereu e lângă mine. Mulțumesc că exiști, La mulți ani!

Draga prietenă, astăzi este sărbătoarea noastră, deoarece nu în zadar am avut parte de o astfel de prietenă! La mulți ani, frumoaso, ești cea mai bună. Diseară sărbătorim?

Prietena mea, tu nu poți merge cu pași ușori, ci aluneci prin viață, ajutându-mă la toate virajele abrupte ale destinului. La mulți ani, zâna mea bună! Să fie zilele tale pline de dragoste.

Să fie îmbrățișările de astăzi pline de suflet, discursurile în cinstea ta – strălucitoare! Să zburde și să cânte inima ta de bucurie de ziua ta de naștere, iar soarta să îți ofere diamante de fericire și briliante de iubire!

Prietena mea superba, să fii mereu fericită în ziua ta de naștere. Să strălucească ochii tăi frumoși în fiecare zi din cauza bucuriei și fericirii. Îți doresc tot ce e mai plăcut.

Dragă prietenă! Ai apărut în viața mea atunci când aveam cea mai mare nevoie de tine. Mulțumesc pentru înțelegere și grijă prietenească. Fii întotdeauna înfloritoare, energică, iubită și dorită! Cu dragoste și pasiune pentru viață! La mulți ani!

Felicitări cu ocazia zilei tale de naștere, draga mea și prețioasă prietenă! Să fie întotdeauna o lumină strălucitoare în ochii tăi și o viață veselă și armonioasă. Să fie o pasăre a fericirii mereu la ușa ta! La mulți ani!

Cu ocazia zilei tale de naștere, draga mea prietenă gingașă, luminată și moale! Îți doresc să creezi un cămin cald și confortabil și să crești puii tăi. Să ai lângă tine un pisoi credincios, care să mârâie la ureche și să te facă să zâmbești de fericire! Să fii cea mai fericită și iubită!

Prietenă dragă! Astăzi, de ziua ta de naștere, îți doresc din toată inima o viață «pe apă»: să plutești pe destinații turistice, să te bucuri de bogăție și să înoti prin ea, iar pe străzi să plutești ca o regină! Și fie ca toți «crucișătorii» întâlniți să se scufunde sub privirea ta pătrunzătoare!

vezi mai multe mesaje
în versiunea completă

deschide