Mesaje de Felicitare de la un Prieten - Urări de Ziua de Naștere Unice

Ești un prieten care vrea să-i facă ziua mai specială? Alege din aceste urări de 'La Mulți Ani' create special pentru o prietenă deosebită.

de la Prieten:

de la Prieten
Dragă prietenă, la mulți ani! Îți doresc să fii întotdeauna o gazdă atât de primitoare și darnică, o femeie frumoasă și înțeleaptă! Să ai multă bucurie în viață, surprize plăcute și evenimente interesante! Să te aprecieze și să te prețuiască toți colegii și șefii tăi! Să ai mereu suficienți bani, dragoste și atenție! Fii fericită! Cu dragoste și căldură, prietenul tău.

Draga mea prietenă, optimismul tău, simțul umorului și atitudinea luptătoare te ajută să treci peste momentele grele din viață. Ştii să susții și să ajuți cu fapte și cu vorbe. Îți doresc din toată inima realizări uimitoare în toate începuturile tale! Să ajungi la toate lucrurile pe care le visezi cu o viteză cosmică! Îți doresc bani și faimă, dragoste și noroc, prieteni adevărați și oportunități strălucitoare! Sper ca soarta chiar astăzi să-ți ofere cheia de la ușa numită FERICIRE! La mulți ani!

Viața noastră e ca a florilor, aparem pe lume, înflorim, îmbătrânim și murim lăsând în urmă semințe copiilor noștri. Numai florile artificiale durează mult și ne bucură, dar dispar în cele din urmă. Să înălțăm paharele pentru a te face la fel de încântătoare și frumoasă ca un trandafir delicat și puternică ca o floare artificială.

Draga mea prietenă, la mulți ani, iubito! Acum ești la o vârstă minunată, care poate fi comparată cu primăvara – înflorești, îmblânzesti, încânți prin frumusețea, inocența, delicatețea și tinerețea ta! Bucură-te de cei mai buni ani din viață, simte-te ca o primăvară, o gradina de mai, o floare minunată! Prețuiește-te și îndreaptă-te spre lumină, spre soare! Iubește viața: ea e minunată!

Sărbătorim cu tine, draga mea prietenă, anii care trec neopriți, dar tu rămâi la fel de frumoasă și fermecătoare și nu încetezi să cucerești bărbații. Sănătatea fizică și mentală să nu te părăsească, iar dorința de a trăi și a experimenta viața să se păstreze pentru mult timp. Înțelepciunea și frumusețea ta cuceresc din ce în ce mai mulți oameni în fiecare an. Fie ca cei dragi să te respecte, să te aprecieze și să-ți mulțumească pentru căldura, efortul și implicarea ta.

Draga mea prietenă! Ești ca o prințesă din cele mai frumoase visuri. Să ai o zi plină de emoții pozitive! În acest an ești cu un an mai în vârstă, mai frumoasă și mai înțeleaptă. Îți doresc ca viața ta să fie o poveste fericită, plină de prieteni veseli, flori aromate, jucării colorate, dulciuri delicioase și filme interesante. Să-ți îndeplinească zâna ta cea mai scumpă dorință! La mulți ani!

Felicit cea mai frumoasă femeie din viața mea, prietena mea dragă, cu ocazia zilei de naștere! Să se nască cât mai multe femei pe acest pământ asemănătoare cu tine, astfel încât să nu mai existe bărbați singuri. Îți doresc, dragostea mea, să rămâi tânără, încântătoare, înțeleaptă, iubitoare și iubită pentru încă o sută de ani! Să cucerești inimile tuturor bărbaților din jur! La mulți ani!

La mulți ani, prințesă! Ești o fată drăguță și frumoasă, toți cei din jurul tău te admiră! Astăzi, suflând lumânările de pe tortul frumos, puneți o dorință sinceră și ai încredere că se va îndeplini cu siguranță! Îți doresc să ai prietene bune, surprize plăcute în fiecare zi, bucurie, iubire și sănătate!

Cea mai tânără și frumoasă femeie din lume, prietena mea dragă, îi urez la mulți ani cu ocazia Zilei de naștere! Singurul remediu pentru toate neplăcerile este zâmbetul. Să-ți lumineze mereu fața, să ai ochii strălucitori și să privească bărbații în urma ta și să zică Wow!. Fericire, draga mea, cu zile vesele, fără griji și pline de viață activă și bucurie ușoară!

Astăzi este ziua de naștere a prietenei mele și mă grăbesc să o felicit! Îți doresc sănătate puternică, să zâmbești și să râzi mai des, să nu plângi niciodată și să fii o adevărată prințesă. Să te înconjoare întotdeauna flori, zâne magice și unicorni minunați, iar din cer să cadă stele și să îți îndeplinească toate visele! La mulți ani, dragă!

Prietenă dragă, ești fermecătoare, inteligentă și tânără. Devii tot mai mare și tot mai frumoasă. Să fie toate ușile deschise înaintea ta, să fie fericirea alături de tine în călătoria ta. Fii curajoasă în deciziile, acțiunile și gândurile tale. Îți doresc prieteni adevărați și de încredere, gata să te ajute în orice moment. Să nu îți lipsească niciodată fantezia copilăriei și să ai inimi iubitoare care să te încălzească.

Draga mea prietenă! Astăzi este o dată minunată, pentru că în această zi te-ai născut! Îți doresc toate cele bune, îngrijirea și susținerea părinților, realizarea viselor tale, gânduri pozitive și o stare de spirit bună. Uită-te înainte și amintește-ți că ești o fată minunată! Îți urez din suflet La mulți ani cu ocazia zilei tale de naștere!

Prietena mea, îți urez un călduros La mulți ani! cu ocazia zilei tale de naștere! Ești ca un înger păzitor pentru noi, ca un maestru cofetar. Te rog să rămâi la fel de pozitivă, sociabilă, iubitoare și empatică. Nu există nimic ce nu ai putea face cu abilitatea ta. Căldura, frumusețea și dragostea ta sunt evidente pentru toți cei din jurul tău. Păstrează-ți inocența și entuziasmul pentru viață, atunci nici o schimbare sau capriciu al sorții nu îți va trezi frică.

Prietena mea dragă, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere. Nu există în viața mea o persoană mai importantă și mai scumpă. Ești un prieten fidel, un ajutor, un sfatuitor. Te iubesc foarte mult și îți doresc să trăiești mult timp, să îi bucuri pe cei din jur cu abilitățile tale culinare, să le oferi sfaturi bune. Să fie plină viața ta de evenimente fericite, momente noi plăcute și impresii pozitive.

Dragă prietenă, astăzi ești regină, ziua îndeplinirii dorințelor tale. Toți te iubesc în mod special și poți comanda și face un pic de capricii, ca orice regină. Dar dacă nu toate dorințele tale s-au împlinit, nu te îngrijora: în viața ta vor mai fi atâtea petreceri! Fii regina acestei vieți și pentru a nu te plictisi, gândește-te mai des la sărbători. La mulți ani cu ziua ta de naștere!

Draga mea prietenă, îți urez un La mulți ani cu ocazia zilei tale de naștere! Să ai parte de fericire, optimism, bucurie, armonie, pasiune, distracție și bunătate. Rămâi tânără și veselă, dăruiește căldura ta și încarcă lumea cu optimism. Știu că poți! La mulți ani!

Prietenă, îți urez un La Mulți Ani cu ocazia zilei tale de naștere! Ești cea mai bună prietenă din lume și întotdeauna poți conta pe tine pentru un sfat sau ajutor. Să ne legăm prietenia și mai mult cu fiecare an ce trece! Îți doresc succes în carieră, sănătate și fericire! Să se împlinească toate visele tale!

Îți doresc, draga mea, prietenă interesantă, frumoasă și înțeleaptă, să nu te schimbi niciodată, nici în exterior, nici în interior, deoarece ești frumoasă așa cum ești! Trăiește cu strălucire și bogăție, frumusețe și bucurie! Și să fie casa ta mereu plină de dragoste și confort!

Prietena mea, să-ți spun sincer, nu cunosc o persoană mai plină de grijă și iubire decât tine. Să nu te îmbolnăvești niciodată, să crezi întotdeauna în vis și basm: ele se îndeplinesc, crede-mă. Rămâi mereu strălucitoare, erudită, talentată și plină de bucurie de viață. Să ai întotdeauna toate florile lumii la picioarele tale. Ești o prietenă pur și simplu minunată, te admir, te iubesc și te prețuiesc. Să trăiești mult, fără să cunoști niciodată durerea și suferința.

Prietenă dragă și iubită, în această zi minunată să se împlinească cel puțin un vis de al tău. Să nu te dezamăgească cifra de pe tort: cu anii nu numai vinul devine mai bun, dar și oamenii câștigă înțelepciunea de a se iubi pe ei înșiși și de a ignora lucrurile neimportante. Dar tu ești cu adevărat o doamnă: un tezaur de pozitivitate și energie de viață. Nu te obosi să te inspiri! La mulți ani!

Dragă prietenă, ca un prieten și un bărbat, vreau să spun că astăzi ești fascinantă. Să nu te tulbure această dată, ci să fie doar o amintire că îți poți permite să te distrezi și să ai pofte plăcute. Să te bucure fiecare zi a vieții, căci căsuța destinului se întoarce întotdeauna în față și coada norocului se întoarce în momentul potrivit. Fericire! La mulți ani!

Cu ocazia zilei tale de naștere, draga mea prietenă gingașă, luminată și moale! Îți doresc să creezi un cămin cald și confortabil și să crești puii tăi. Să ai lângă tine un pisoi credincios, care să mârâie la ureche și să te facă să zâmbești de fericire! Să fii cea mai fericită și iubită!

Felicitări cu ocazia zilei tale de naștere, draga mea și prețioasă prietenă! Să fie întotdeauna o lumină strălucitoare în ochii tăi și o viață veselă și armonioasă. Să fie o pasăre a fericirii mereu la ușa ta! La mulți ani!

Dragă prietenă! Ai apărut în viața mea atunci când aveam cea mai mare nevoie de tine. Mulțumesc pentru înțelegere și grijă prietenească. Fii întotdeauna înfloritoare, energică, iubită și dorită! Cu dragoste și pasiune pentru viață! La mulți ani!

Să fie îmbrățișările de astăzi pline de suflet, discursurile în cinstea ta – strălucitoare! Să zburde și să cânte inima ta de bucurie de ziua ta de naștere, iar soarta să îți ofere diamante de fericire și briliante de iubire!

Prietena mea, tu nu poți merge cu pași ușori, ci aluneci prin viață, ajutându-mă la toate virajele abrupte ale destinului. La mulți ani, zâna mea bună! Să fie zilele tale pline de dragoste.

Prietenă, ai știut mereu să visezi, așa că să se împlinească visele tale frumoase astăzi și să deschidă calea pentru noi vise, pe care le vei împlini cu siguranță și să fie acesta un proces fără sfârșit.

La mulți ani, draga mea prietenă! Să înflorească în sufletul tău flori frumoase, cu un parfum care să te trezească din plictiseală și să-ți dea o dorință enormă de a trăi și a crea. Și să fie lângă tine acea persoană care să îți ofere aceste flori frumoase în fiecare zi!

La mulți ani, cea mai bună prietenă din lume! Suntem împreună de când eram copii și sper să păstrăm această frumoasă prietenie dată de soartă în fiecare an cu același devotament și căldură, astfel încât în inima mea să existe mereu un loc pentru tine și în a ta un loc pentru mine.

Draga prietenă, toți te văd ca fiind inteligentă, frumoasă și luminoasă. Dar eu știu cât de mult muncești zilnic asupra fiecărui detaliu, creând propria ta lume de bine, cu soare, bucurie și înconjurându-i pe cei dragi cu această lume. Te felicit cu ziua ta de naștere! Să fii norocoasă la general și fericită personal. Te iubesc și te îmbrățișez, draga mea.

Draga mea prietenă! Îți urez din inimă La Mulți Ani de ziua ta de naștere, cea mai importantă sărbătoare din viața ta! Să ți se îndeplinească toate visele, să fii înconjurată doar de oameni fideli și cinstiți, și norocul să fie mereu de partea ta în orice situație! Sănătate, bucurie, optimism și mai multe momente fericite!

Cea mai bună prietenă dragă, ești pentru mine cea mai de încredere persoană. Fie ca fericirea să te înconjoare pe calea ta de viață și ochii să ardă de bucurie mai tare decât flacăra. Îți doresc să îți ardă inima de iubire, noroc și admirație. Să îți fie îngerul păzitor ghid către calea corectă și imaginația să facă lumea ta interioară să fie mai strălucitoare, mai plină și mai bogată. Iubește-te pe tine și cei din jur te vor aprecia și iubi.

Dragă prietenă, ești cel mai strălucitor punct din întreaga noastră societate, ne încântă prospețimea, tinerețea și frumusețea ta. Prezența ta ne ridică mereu dispoziția. Să fie ziua ta de naștere, dragă prietenă, un motiv pentru ca toți să ne apropiem mai mult de tine. Să nu înceteze urările astăzi și toate dorințele să fie sincere și să se împlinească.

Te-am admirat întotdeauna pentru personalitatea ta veselă, optimismul și umorul fin. Când vorbim, mă încarc cu energie pozitivă pentru tot restul zilei. Ești atât de sensibilă la schimbările stării mele, încât nu trebuie să mă prefac. Îți doresc din suflet multă fericire. Sper că și cu prietenul tău ai același noroc pe care îl am eu cu tine. La mulți ani!

Prietenă, îți urez la mulți ani! Să știi că ești cea mai apropiată și dragă persoană pentru mine. Fii mereu o frumoasă și fermecătoare amică, iar iubirea să-ți învârtească mințile și să nu se estompeze niciodată în viața voastră împreună. Te iubesc! Sănătate și fericire mereu fericită!

Fie că astăzi, înainte de culcare, un zâmbet să apară pe buzele tale. Îți vei aminti de fericirea zilei de azi, de fețele dragi și cuvintele spuse în adresa ta. Prin resimțirea bucuriei de la cadouri și felicitări, ia această atitudine entuziastă într-o nouă zi, dimineață și anul nou. Și atunci, totul va merge întotdeauna bine pentru tine. La Mulți Ani!

Dragă prietenă, cea mai bună dintre toate, la mulți ani! Cu ocazia acestei frumoase sărbători, ia acest buchet de cuvinte delicate și urări prietenești din partea mea! Să se împlinească toate visurile tale cele mai de preț! Să ai noroc în călătoriile tale prin viață și să rezolvi ușor toate problemele și sarcinile. Pentru mine ești ca o soră, mulțumesc soartei că mi-a oferit un asemenea prieten minunat!

Dragă prietenă, îți urez la mulți ani din toată inima mea iubitoare! Tu ești comoara cea mai valoroasă din viața mea și sunt nespus de mândră de tine! Să fie căile tale întotdeauna norocoase, să te păzească Destinul și să te răsplătească cu frumusețe uimitoare, răbdare liniștită, înțelepciune nelimitată, delicatețe rafinată și dragoste reciprocă!

Cea mai neobișnuită, cea mai bună prietenă, om minunat si o fată adorabilă! Îți urez cu inima deschisă cele mai calde felicitări de ziua ta de naștere! Permite-mi din toată inima să-ți doresc o stare ușoară, veselă, zâmbete sincere și inspirație, întâlniri interesante, surprize magice de la cei dragi și apropiați. Să te bucure fiecare clipă din viața ta și să devii tot mai fericită de la zi la zi!

La mulți ani, dragă prietenă! Lumea fără tine ar fi părut palidă și plictisitoare. Tu ai colorat-o în culori vii prin nașterea ta. Să fie viața ta plină de evenimente vii și pozitive! Îți doresc să-ți păstrezi frumusețea, veselia, tinerețea și bucuria pentru mulți ani! Întotdeauna ține minte că sunt gata oricând să te ajut sau să-ți înveselesc o seară plictisitoare.

Dragă prietenă, să-ți fie viața luminată ca o dimineață senină, însorită ca o zi de vară și liniștită ca în copilărie! Îți doresc să fii fericită și iubită ca mamă, soție și femeie! Să ți se împlinească toate visele, să-ți realizezi planurile și speranțele! Să fii mereu dorită, adorată, să rămâi plină de viață, veselă, înfloritoare și nemaipomenită! La mulți ani!

Draga mea prietenă, îți doresc din toată inima ca fericirea să-ți intre imediat în casă, iar norocul și succesul să se așeze pe umerii tăi tineri, sper ca toate frumusețile vieții să fie la picioarele tale, iar frumusețea să-ți fie însoțitoarea permanentă în toate. Îți doresc să găsești iubirea ta adevărată și mult dorită, una curată și devotată, să-ți vezi toate visele îndeplinite. La mulți ani!

Cea mai bună prietenă, empatică și plină de viață! Îți urez un călduros La mulți ani, îți doresc o grămadă de energie pozitivă, companioni de nădejde, prietene de încredere, bani și fericire! Și, desigur, îți doresc sănătate, flexibilitate și putere interioară! Primește felicitările mele și sper că vei fi într-o stare de spirit excelentă!

Dragă prietenă, te iubesc! Îți doresc să ai mereu fericire, veselie și pace de ziua ta de naștere. Să se îndepărteze orice probleme și să fii mereu tânără, frumoasă și energică. Să lumineze soarele casei tale și să trăiești în lumina iubirii, căldurii și respectului. Îți doresc din inimă să simți fericirea vieții de femeie, înțelegere și sprijin din partea apropiaților tăi. La mulți ani!

La mulți ani, prietena mea minunată! Îți doresc să găsești fericirea adevărată de femeie și să găsești calea cea bună în viață. Să fie mereu o atmosferă bună și veselă în casa ta, iar tu să strălucești de bucurie, frumusețe și delicatețe. Îți doresc să reușești în toate planurile și în toate sarcinile, iar eu, prietenul tău, voi fi mereu acolo pentru a te ajuta în momentele grele!

Draga mea, strălucitoarea, iubita și neprețuita mea prietenă! În această zi minunată, îți doresc să rămâi mereu la fel de strălucitoare, pozitivă, plină de viață, energică și veselă! Sper ca norocul să te însoțească în toate începuturile și activitățile tale de zi cu zi, să fie casa plină de râsetele fericite ale celor dragi, să ai o sănătate de fier și să prospere binele! La mulți ani!

Ești pentru mine o stea care va străluci întreaga viață, prietena mea de încredere și frumoasă. Apreciez foarte mult prietenia noastră. Sprijinul, atenția și înțelegerea ta sunt dovezi ale relației noastre sincere. Să-ți fie drumul prin viață liniștit, fără căderi și coborâșuri, iar visele să se împlinească întotdeauna. Să-ți aducă fiecare an al vieții o mare cantitate de amintiri plăcute și evenimente semnificative.

La mulți ani cu ocazia zilei de naștere pentru cea mai dragă și unică prietenă! Suntem prietene de mulți ani, dar astăzi vreau să îți urez la fel de multă fericire, bunăstare și prosperitate cât de multe clipe am petrecut împreună în acești ani minunati. Să fie timpul neputincios nu doar asupra inimilor și amintirilor noastre, ci și asupra frumuseții, zâmbetului, tinereții și farmecului tău!

Draga mea prietenă, inteligentă și frumoasă, îți urez din inimă La mulți ani cu ocazia zilei tale de naștere! Să fie viața ta plină de bucurie an de an, să devină organică, bogată și interesantă. Să ai zâmbete strălucitoare și raze de soare la răsărit, experiențe gustoase și sentimente puternice! Rămâi tu însăți, draga mea, iubește și fii iubită, urmează-ți visul!

Felicitări cu ziua ta de naștere, draga mea prietenă! Să te încălzească soarele în această zi minunată și să te umple de energie și bucurie! Fie ca ținuta ta festivă să evidențieze frumusețea și eleganța ta! Să primești recompense de la conducere, iar colegii să organizeze o petrecere grandioasă în onoarea ta! Să ai bani, prosperitate, sănătate, noroc și toate cele mai bune lucruri! Te iubesc!

vezi mai multe mesaje
în versiunea completă

deschide