Mesaje emoționante PRIETENEI de ziua de naștere

Astăzi își sărbătorește ziua de naștere PRIETENA TA. Noi îi dorim «La Mulți Ani!» iar tu urează-i succes, sănătate, zile senine și alte cuvinte calde. Inspiră-te din această colecție cu felicitări de ziua de naștere.

din Suflet:

din Suflet
Cu pași mici se îndreaptă bătrânețea spre tine! Nu aștepta, aruncă cu bunătăți în ea, toarnă-i șampanie și las-o să invidieze frumuseții și tinereții tale. La mulți ani!

Draga mea sărbătorită, la mulți ani! Îți doresc multă sănătate, fericire, armonie, belșug și prosperitate! Să râzi mai mult, să lași tristețile deoparte și să savurezi clipă cu clipă viața ta! Fie ca toți cei din jur să-ți completeze viața cu magie și momente prețioase pe care nu o să le uiți niciodată! La mulți ani!

Scumpa mea, la mulți ani! Fie ca viața ta să fie așa cum îți dorești, să fii înconjurată de oameni frumoși și să știi că mereu poți conta pe sprijinul lor. Eu îți promit că voi fi alături necondiționat și că voi sărbători fiecare experiență a ta cu multă bucurie și voie bună! Fii fericită!

La mulți ani, dragă prietenă! Îți doresc multă sănătate, fericire, armonie și inspirație pentru a face lucruri frumoase, Fii mereu atât de sinceră, deschisă și atrăgătoare, și niciodată nu uita că fiecare zi e unică. Trăiește la maxim!

Ziua de naștere este încă un prilej de a simți cât de minunată este viața! La mulți ani, draga mea! Savurează tot ce ai!

Îți doresc să simți magie în sufletul tău chiar și în cele mai ordinare zile. Fii fericită și împlinită, draga mea!

Îți doresc ca fiecare dimineață a ta să înceapă cu bucurie, emoții frumoase și multă relaxare. Trăiește viața la maxim și fii fericită! La mulți ani!

Scumpa mea prietenă, felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc o casă luxoasă, excursii de nedescris și emoții care-ți vor tăia respirația, iar alături să ai un bărbat frumos și puternic. La mulți ani!

Îți doresc dispoziție minunată, vise împlinite, emoții calde și zâmbete cât mai sclipitoare. La mulți ani!

De ziua ta de naștere, îți doresc să fii inundată cu flori și cadouri deosebite. Îți doresc să auzi sute de cuvinte calde în adresa ta și să te bucuri de prezența celor dragi ție. La mulți ani!

Scumpa mea prietenă, la mulți ani! Îți doresc o viață luxoasă, plină de răsărituri care-ți vor tăia respirația și emoții de nedescris. La mulți ani!

Fie ca în sufletul tău să cânte fanfara mereu, fie ca viața ta să fie colorată cu cele mai intense culori și fie ca cele mai uimitoare întâmplări să aibă loc cu prezența ta. La mulți ani!

Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să ai parte de cele mai călduroase surprize, de lacrimi de fericire și de o mulțime de oameni buni în jur. La mulți ani!

Fie ca aroma florilor și multitudinea de zâmbete să-ți coloreze ziua și să-ți aducă magia propriu-zisă. La mulți ani!

Dragă prietenă, la mulți ani! Urările mele de ziua ta, sunt simple dar încorporează tot ce ți-ai dori. Să fii înconjurată de 4 simboluri: sănătate, iubire, fericire și prosperitate, iar alături să ai doar oameni buni.