Mesaje scurte de ziua de naștere pentru fetiță


Scurte:

Scurte
Micuța mea dragă! La mulți ani! Lumea este frumoasă, dar prin venirea ta pe lume o faci și mai frumoasă, mai bună și mai luminoasă. Să crești mare și frumoasă, inteligentă și veselă. Toate cele bune!

Uite că ai crescut un pic! Ai învățat să te înțelegi cu oamenii și să zâmbești în fața greutăților. Meriți fericirea și noi ți-o dorim. La mulți ani!

La mulți ani, floarea noastră dragă și minunată. Când te privesc, îți dorești să sari ca și tine, ești o micuță sursă de energie care țâșnește în toate direcțiile. Sănătate și veselie mereu.

Fetiță-foc, care știe să aducă bucurie celor din jur, care zâmbește mereu. O fetiță care nu se plictisește niciodată singură și care poate fi sufletul oricărei companii, își sărbătorește astăzi ziua ei de naștere. La mulți ani!

Dorințe și urări de a fi întotdeauna tu însăți sunt potrivite pentru o fetiță inteligentă și minunată ca tine. Continuă să aduci bucurie familiei tale. La multi ani!

Să fii fericită, întotdeauna unică, îți dorim să fii iubită și să iubești! Să înflorească cele mai frumoase flori în calea ta și să fie petrecere și vesel oriunde te-ai duce!

Astăzi a venit pe lume o zeiță. O zeiță a fericirii și frumuseții. Îți doresc tot ce este mai bun. Împlinirea tuturor viselor tale. La mulți ani!

La mulți ani, fetița minunată, ești pentru noi cel mai dulce ciripit. Vorbim cu tine și ne simțim ca și cum ne-am întoarce în copilăria dulce lipsită de griji. Te distrezi, sari, așa să-ți pastrezi energia pentru toată viața. Sănătate și fericire îți dorim!

Felicitări cu ocazia zilei de naștere a fetiței tale! Să ai bucurie nelimitată, distracție și fericire! Toate cele mai interesante ți se vor întâmpla în viitor, iar acum bucură-te de copilărie și de compania celor dragi! La mulți ani!

Dragă fetiță, astăzi este ziua ta de naștere. Ai devenit puțin mai mare. Îți dorim ca copilăria ta să fie captivantă, interesantă și să nu te grăbești să o părăsești. La mulți ani!

Draga mea, te felicit cu ocazia celei mai frumoase zile din acest an – ziua ta de naștere! Îți doresc pozitivitate, energie, dispoziție excelentă, multe flori și cadouri!

La mulți ani, micuț și luminos copilaș, dragă și frumoasă fată. Să fie fericirea ta ca un soare cu raze moi de zâmbete, ca o poveste, astfel încât să întâmpini cu bucurie minunile și să fie foarte delicată.

Draga fetiță, un alt an minunat s-a adăugat la vârsta ta frumoasă de copil. Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere și îți doresc ca toate visele tale să se împlinească și să crești frumoasă și ascultătoare.

La mulți ani, draga noastră! Timpul a trecut neobservat și acum ești deja mare. Cu fiecare an, cu fiecare zi ești din ce în ce mai minunată, mai drăguță și mai frumoasă. Fii fericită și să-ți rămână zâmbetul mereu strălucitor, precum astăzi.

Micul meu îngeraș! Ești atât de mică și totuși atât de matură! Îți doresc zile strălucitoare cu emoții incredibile. Știi că ne încarci pe toți cu energie pozitivă. La mulți ani!

Prințesă, la mulți ani! Copila mea, îți dorim să fii cea mai frumoasă și talentată. Îți dorim ca energia ta pozitivă să-i încarce și pe cei din jur. Să crești inteligentă și independentă. Te iubim!

Felicitări cu ocazia zilei de naștere! Să ți se împlinească toate visele copilăriei tale! Sa ai parte de sănătate, fericire, și mai multă atenție din partea familiei! Să-ți fie ușor să mergi înainte fără griji! Înaintea ta se află multe lucruri interesante, captivante și uimitoare! La multi ani!

Te felicit cu ocazia celei mai importante zi a anului! Îți doresc să ai parte de mai multe momente vesele, distracție, grijă și dragostea celor dragi, împlinirea aspirațiilor și viselor! La mulți ani!