Mesaje de ziua de naștere frumoase pentru fetiță


Frumoase:

Frumoase
Soarele nostru micuț, te felicit din suflet cu ocazia zilei tale de naștere. Îți doresc o soartă veselă, fericită și o viață plină de bucurii, însoțitori buni și împlinirea chiar și a celor mai dragi dorințe. Crește, atinge victorii mari și mici. Îți doresc jucării interesante și distracții. Fie ca mama și tata să îți ofere mereu protecție și dragoste! La mulți ani!

Dragul nostru iepuraș, cea mai iubită scumpete din lume, la mulți ani! Să vină astăzi la ușa ta toate zânele drăgălașe și vrăjitorii buni și să înceapă în cinstea ta minuni vesele și povești frumoase! Îți doresc să vină în vizită la tine eroi din desene animate și să se joace și să te distreze până seara târziu. Îți doresc o mulțime de cadouri și zâmbete!

Îți doresc ca viața ta să fie interesantă și plină de pozitivism, iar fericirea să nu te ocolească. Fie ca mândria să cucerească inimile părinților tăi pentru succesul și realizările tale mărețe. Devii mai matur, conștient și curajos. Fie ca fericirea să strălucească în ochii tăi, iar în suflet să trăiască căldura și ușurința. Fie ca sinceritatea copilărească, imprevizibilitatea și năzbâtiile să nu te părăsească niciodată. La mulți ani!

Astăzi, cerul are cu o stea mai mult, pentru că cea mai frumoasă fată s-a născut! Ai adus cu tine în această lume o bucățică de fericire, bucurie și chiar câteva minuni. Chiar dacă tu nu vei ține minte această zi, ea va fi amintită de toți cei care au așteptat cu nerăbdare sosirea ta. Toți cei care au numărat zilele, minutele și chiar secundele. Acum ești ca un mic colț de fericire care a coborât direct din cer. Să-ți aducă viața noi și noi minuni în această zi. Pentru că cu fiecare zâmbet și cu fiecare privire clară, părinții tăi se bucură ca niște copii! Le doresc să nu vadă niciodată ochii tăi tristețe și sufletul tău curat ca cristalul să nu experimenteze niciodată dezamăgirea. Bine ai venit pe lume!

În această frumoasă zi, dorim să te felicităm cu ocazia zilei de naștere! Să crești frumoasă, deșteaptă, să te bucuri de momentele plăcute, să primești dulciuri, cadouri și îmbrățișări. Noi vom fi lângă tine, te vom bucura, te vom susține și te vom iubi! Primește felicitările celor dragi: cu ocazia sărbătorii, draga noastră! La mulți ani!

Ești ca un înger păzitor al meu, și nici o mie de cuvinte nu pot descrie cât de minunată ești. Ești ca un răsărit de soare care luminează viețile multor oameni, ești ca o lună care binecuvântează drumul când totul este întuneric. Fie ca cerul să te ajute să îți atingi scopurile și oamenii din jur să te încălzească cu zâmbetele lor. Se spune că copilăria este cea mai minunată și fermecătoare perioadă, dar apoi vin problemele din viața de adult. Așa că astăzi, fetița noastră dragă, îți doresc să rămâi mereu copil în suflet, veselă, amabilă și sinceră. Și nimeni și niciodată să nu aducă tristețe și dezamăgire în viața ta! Să fie doar sentimente și emoții sincere! La mulți ani, bucuria noastră!

Draga noastră fetiță! Ești ca un pui de floare delicat. Îți dorim să crești și să devii din ce în ce mai frumoasă și mai atractivă, transformându-te într-un trandafir minunat. Să-ți fie viața ca o poveste bună. Să ai cele mai frumoase haine, cele mai delicioase mâncăruri, cele mai interesante jocuri, să-ți fie ușor să înveți și să ai cei mai buni prieteni. Să crești sănătoasă, plăcută, inteligentă și de succes. La mulți ani, puișor!

Felicităm cu ocazia nașterii comorii – fiica voastră. Îi dorim să crească frumoasă și deșteaptă, spre bucuria întregii familii. Să fie sănătoasă și fericită. Vă dorim vouă dragi părinții, multă răbdare, putere și energie în creșterea prințesei voastre. La mulți ani!

Felicităm cu ocazia nașterii micuței fiice! Acum viața voastră se va colora în roz, în jurul vostru vor fi păpuși, fundițe, rochițe… Nu ve-ți avea griji mai importante decât să faceți viața fiicei mai frumoasă și mai fericită. Să crească frumoasă, deșteaptă, să fie pentru mamă un ajutor și pentru tată o prințesă! La mulți ani!

Draga fetiță, ziua ta de naștere a sosit cu tăcere la ușa ta. Este atât de frumoasă, încât nu poate rămâne tăcută, așa că explodează cu felicitările noastre puternice. Fii sănătoasă, studiază bine și ușor la școală, să ai prieteni adevărați și nu te întrista niciodată. La mulți ani!

La mulți ani, micuța noastră! Ai învățat multe lucruri. În această zi minunată, îți doresc multă fericire, multe zâmbete și multă veselie. Să devină viața ta o poveste minunată plină de aventuri strălucitoare și descoperiri de neuitat. Să înveți bine și să fii un ajutor pentru mama ta. Deschide-ți inima pentru dragoste și să ai mereu un înger deasupra ta!

Draga mea fetiță, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere. Ești soarele meu vesel și energic, steaua mea strălucitoare. Zâmbetul tău încântător luminează în jur cu o lumină sinceră și bunătate. Îți doresc doar prieteni loiali, note mari la școală și realizări remarcabile în sport. La mulți ani!

Există zile de poveste când toate se împlinesc. La masa ta sunt cadouri și dulciuri, iar în bucătărie plutesc mirosuri tentante. Te uiți în oglindă și descoperi cu bucurie și uimire o mică prințesă. Zâmbești și te învârți prin cameră. Să simți această sărbătoare întotdeauna. La multi ani!

Astăzi, cea mai frumoasă și veselă fată sărbătorește ziua ei de naștere. O fiică exemplu, o adevărată prietenă și pur și simplu o fetiță minunată. În această zi specială pentru tine, vreau să-ți doresc ca tot ceea ce îți dorești să se împlinească astăzi. Ochii tăi să nu cunoască lacrimi, doar de fericire. Să întâlnești doar prieteni adevărați care te vor susține în momentele grele. Vreau ca inima ta să nu cunoască niciodată răutatea vieții de adult. Și să știi că nu ești singură, pentru că ai un înger păzitor dăruit de ceruri. Să-ți amintești această zi pentru mult timp și să-ți amintești de ea atunci când te simți tristă și asta să te facă să te simți mai bine! La mulți ani!

Într-o țară departe de rău și suferință, unde trăiește doar binele și fericirea, s-a născut odată o fetiță de o frumusețe nespusă. Toți se uitau la ea fascinați. Ei bine, astăzi acea fetiță sărbătorește ziua ei de naștere. Ziua de naștere în această țară este ziua în care toate dorințele se împlinesc, atâta timp cât se crede cu adevărat în ele. Îți voi spune un secret, acea fetiță despre care vorbesc, o cunosc foarte bine! Ești tu! Tu ești o mică bucurie care astăzi sărbătorește ziua sa magică de naștere! Tu ești minunea la care nu poți privi fără a zâmbi! De ziua ta de naștere, îți doresc să te bucuri și să te distrezi cu adevărat. Pentru că nu există nimic mai bun în viață decât să-ți amintești amintirile din copilărie! La mulți ani, prințesă!

Felicităm micuța prințesă cu ocazia zilei de naștere! Frumusețea ta orbește, ochii tăi strălucesc cu curățenie și iubire. Să se împlinească astăzi ceea ce ai dorit de mult! Să fie toate cadourile plăcute și interesante! Îți doresc să petreci această zi alături de persoane dragi și de familie. Visează îndrăzneț și du-ți la îndeplinire toate dorințele!

Felicitări cu ocazia nașterii fetiței! Să devină o stea frumoasă în universul familiei voastre și să vă încălzească mereu cu lumina iubirii și bunătății sale. Să crească sănătoasă, să vă bucure zilnic cu realizările ei și să devină mândria voastră. La mulți ani!

Fetița mea, la mulți ani! Fii ascultătoare, onestă, nu răni pe cei slabi și ajută-i pe cei care au nevoie de ajutorul tău. Crește ca o adevărată prințesă, apreciază-te și amintește-ți: inima ta trebuie câștigată și meritată! Te sărut, te îmbrățișez și îți doresc multă frumusețe, sănătate, energie, fericire și dragoste!

Draga mea, scumpa mea, cu dragoste și cu adevărată plăcere te felicit cu ocazia zilei tale de naștere, scumpa mea! Din tot sufletul îți doresc experiențe neobișnuite, luxoase, strălucitoare și călătorii cât mai multe; prietene drăgălașe și bune, vesele; sănătate minunată și dispoziție excelentă! Să te iubească cei pe care îi vei iubi cu adevărat, cu devotament! La mulți ani!

Vreau ca în toată ziua ta de naștere să nu găsești niciun motiv să fii tristă sau dezamăgită. Să fie toate cadourile dorite și așteptate, prăjituri delicioase, tortul cel mai popular pe internet și prietenii tăi să te încarce cu bună dispoziție, jocuri amuzante și multe amintiri frumoase până la următoarea zi de naștere. La mulți ani, draga mea!

Fetița mea dragă, La mulți ani! Fii veselă ca un râu de munte, ușoară ca o pasăre, delicată ca o petală de Trandafir. Să întâlnești numai zâne bune și magiciani care să te răsfețe cu cele mai prețioase cadouri: inteligență, sănătate, noroc, frumusețe. Să-ți rămână fericirea în suflet și binele să înflorească în el.

Draga mea prințesă, frumoasă ca zâna din poveste! Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere și te îmbrățișez cu drag și căldură! Îți doresc din tot sufletul, draga mea fetiță, ca visele tale magice să se împlinească! Să ai mereu un zâmbet pe fața ta drăgălașă, bucură-te de fiecare zi, de realizările tale și de noii prieteni! Să se ridice deasupra ta un curcubeu al fericirii!

Draga micuță! La mulți ani! Să strălucească soarele doar pentru tine astăzi, să cânte păsările și să-ți aducă prietenele cadouri așteptate! Îți doresc să ți se împlinească toate dorințele, să-ți reușească tot ce îți propui! Să ai o cale lină în viață plină de fericire, iubire și prieteni adevărați!

Copila mea, îți dorim din tot sufletul să ai o zi de naștere minunată! Ești o bucățică de fericire, inspirație și bucurie, așa că îți dorim să nu te îmbolnăvești și să nu fii tristă! Să luminezi cu zâmbetul tău casa și inimile noastre! Să crești frumoasă ca o adevărată prințesă, astfel încât toți băieții din jurul tău să devină cavaleri și să dorească să-ți cucerească inima! Sănătate și fericire, draga mea!

Astăzi este ziua ta regală, ziua în care se împlinesc dorințele tale. Toți te iubesc și poți să poruncești și să faci capricii ca o regină. Iar dacă nu toate dorințele tale se împlinesc, nu te îngrijora, în viața ta vor mai fi multe zile de sărbătoare! Fii regina acestei vieți și organizează-ți mai des petreceri, pentru a nu te plictisi. La mulți ani!

Dragă fetiță, astăzi strălucești și înfrumusețezi lumea, asemenea unei flori delicate! Rămâi mereu la fel de încântătoare, să-ți rămână mereu în obraji acea roșeață și să-ți lumineze ochii de fericire în așteptarea minunilor. Ești deja o domnișoară adevărată, dar păstrează în suflet credința în magie și puțin din inocența copilăriei, nu îmbătrâni niciodată sufletește și rămâi la fel de frumoasă, o fată magică! Dar cel mai important, fii cea mai fericită fată din lume. La mulți ani!

O rază de soare a străbătut orizontul și a căzut pe pământ, anunțând începerea unei zile noi. O zi neobișnuită, specială, pentru că astăzi te-ai născut tu. Frumoasă, încântătoare, bună, caldă. Adevărată! Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc ca în sufletul tău să zboare întotdeauna vise, ca acestea să te ducă spre lucruri noi și necunoscute. Să te însoțească în acest drum succesul, răbdarea, înțelegerea prietenilor și dragostea celor apropiați! Să nu-ți întunece niciodată fața tristețea, iar în privirea ta să nu existe loc pentru melancolie! Să-ți fie fiecare clipă, oră, zi și an de succes și fericit! Iubește, îndrăznește, crează! La mulți ani! Cu ocazia zilei tale de naștere primește cele mai calde urări!

Felicitări cu ocazia zilei de naștere draga noastră! Ești deja un copil mare, dar pentru noi vei fi mereu micuța noastră drăguță, bucuria ochilor noștri. Să ai întotdeauna un zâmbet fericit pe față și soarele în ochi. Bucură-te de fiecare clipă a vieții tale și fii iubită și fericită. Te iubim și te îmbrățișăm, draga noastră!

Draga mea prințesă, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Să se împlinească toate visurile tale copilărești, să fii înconjurată de fericire, să ai o viață plină de bucurie, interesantă și plină de evenimente! Să ai în inima ta dorința neîncetată de a trăi, a iubi și a te bucura de viață. Ești tânără, frumoasă și inocenta. Păstrează fiecare clipă, bucură-te de momentele de fericire și succes!

Draga noastră fetiță, să fie viața ta la fel de dulce, gustoasă, frumoasă și colorată ca și tortul de ziua ta! Această zi să fie o petrecere veselă cu mulți prieteni, muzică și zâmbete. Să strălucești ca o stea, să fii o prințesă, să-ți pui dorințe și să crezi în minuni, pentru că tu ești una din ele! Să strălucești de fericire, zâmbește mai mult și bucură-te de fiecare zi!

Pentru mine, această zi este foarte specială. Astăzi s-a născut cea mai unică și minunată fetiță. Te felicit din toată inima cu ocazia zilei tale de naștere. Îți doresc să ai noroc în tot ceea ce faci și să ai șansa de a fi urmată de un noroc lung, alungând toate nereușitele și problemele. Fie ca victoriile, realizările și norocul să aducă bucurie părinților tăi. Să ți se împlinească toate visele, de la cele mai mici la cele mai mari. Trăiește fericit, începe fiecare zi cu zâmbet și fă doar fapte bune. Căci faptele bune au obiceiul de a se întoarce. Să-ți fie inima întotdeauna deschisă pentru fericire, bunătate, pozitivitate și iubire. Iar de ziua ta de naștere, primește urările mele și crede că se vor împlini neapărat! La mulți ani!

Iată că a venit ziua aceea, când în cer s-a aprins cea mai strălucitoare și mai luminoasă stea! Altfel nu te-ai putea numi, întotdeauna strălucești ca o stea adevărată din cer. Întotdeauna aduci bucurie în lumea ta. Cu zâmbetul tău, poți lumina chiar și cele mai posomorâte zile. Ești o fetiță minunată și știu sigur că înaintea ta se află mari succese, fericire și bucurie. Toate felicitările sunt pentru tine astăzi. Și știu sigur că nu există niciun om în lume care să spună o vorbă rea despre tine! Să-ți fie inima sinceră, niciodată să nu ai parte de durere și tristețe. Să știi că întotdeauna sunt oameni apropiați care nu te vor lăsa în necaz și care vor face totul pentru fericirea ta. La mulți ani!

Prințesa noastră, în această zi semnificativă, caldă și plăcută, te-ai născut, perla noastră! Să-ți ardă ochii de fericire, să-ți rămână un surâs pe față și să te înconjoare fericirea pretutindeni. Ești frumoasă și fascinantă, bună și veselă. Îți doresc ca viața ta să devină o poveste plină de culori și momente minunate, iar prietenii tăi să fie loiali și de încredere, înconjurându-te în tot timpul. La mulți ani!

În această zi, te vei trezi foarte devreme, vei merge încet pe vârful degetelor în bucătărie și vei exclama de fericire, descoperind la masă un tort uriaș și incredibil de frumos. Toți membrii familiei vor sta lângă tine și vor zâmbi, privindu-te. Să ai o zi de naștere fără griji și cât mai fericită! La mulți ani, prințesă!

Primăvara devreme, când încă mai e zăpadă, de sub zăpadă apare prima, cea mai fragilă și delicată floare – Ghiocelul. În ciuda frigului și zăpezii, el se îndreaptă spre viață și înflorește. Noi dorim ca și fiica ta, care sa născut primăvara, să crească și să înflorească ca un Ghiocel, ca viața ei să fie înfloritoare, iar în sufletul ei să fie mereu primăvară.

La mulți ani cu ocazia zilei de naștere a fetiței noastre dragi! Chiar și jucăriile au venit să te felicite și să-ți dorească să crești mare și înțeleaptă. Curând vor veni prietenii tăi, vei deschide cu nerăbdare cadourile, le vei oferi ceai și îi vei răsfăța cu prăjituri dulci, tot ca o adevărată gazdă ospitalieră. În timp cât avem câteva momente libere, vrem să-ți dorim să crești foarte fericită și să rămâi mereu fiica noastră iubită!

Frumoasă și minunată prințesă! Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Să fii mereu frumoasă ca Cinderella, dragă și bună ca Albă ca Zăpada, curioasă și plină de viață ca Rapunzel! Să ai multe momente de basm în viața ta. Să-ți împlinești visele cu ajutorul unei baghete magice! La mulți ani!

La mulți ani, dragă fetiță! Să zboare baloane colorate în această zi, în fiecare dintre ele fiind o dorință de a ta. Cu cât se ridică mai sus, cu atât se vor împlini mai exact. Să se ridice baloanele și visele tale tot mai sus cu fiecare an.

Floarea mea, draga mea, te felicit din tot sufletul. Astăzi este ziua de naștere a celei mai bune fetițe din lume! Să nu te abată niciun vânt al vieții de pe cursul tău și să ai în jurul tău oameni care să te susțină și să-ți dea putere în momentele grele. Nimeni nu poate înlocui pentru mine ceea ce ești tu. Ești comoara mea, raza mea de soare într-o zi ploioasă. La mulți ani, să știi că sunt mereu lângă tine! Nu am mai întâlnit niciodată o copilă atât de sinceră. Să ai noi aventuri în fiecare zi și să-ți aducă minuni și fericire în viața ta. La mulți ani!

Draga mea, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere și îți doresc multă, multă bucurie, succes în studii și în viață. Să-ți vină totul ușor și fără obstacole! Fii mulțumită, veselă și pur și simplu fericită! Sunt întotdeauna pregătit să vin în ajutor și să fiu de folos! La mulți ani!

Felicitări cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc ceva special, ceva cald și plăcut pe drumul tău de viață. Îți doresc să nu întâlnești niciodată durere, tristețe sau dezamăgire, ci numai oameni buni. Să iei tot ce e mai bun din viață, culori strălucitoare și zile luminoase și când te pierzi din drum, să ridici privirea la cer și să ceri ajutor de la Domnul. Să ți se împlinească toate visele, familia întotdeauna să te bucure, iar amintirile să fie doar plăcute. Să știi că ești o persoană bună și mereu vor fi oameni care te vor ajuta în orice situație. Felicitări cu ziua ta de naștere! La mulți ani!

Dorințe și urări de a fi întotdeauna tu însăți sunt potrivite pentru o fetiță inteligentă și minunată ca tine. Continuă să aduci bucurie familiei tale. La multi ani!

Felicitări cu ocazia zilei de naștere! Să ți se împlinească toate visele copilăriei tale! Sa ai parte de sănătate, fericire, și mai multă atenție din partea familiei! Să-ți fie ușor să mergi înainte fără griji! Înaintea ta se află multe lucruri interesante, captivante și uimitoare! La multi ani!

Prințesă, la mulți ani! Copila mea, îți dorim să fii cea mai frumoasă și talentată. Îți dorim ca energia ta pozitivă să-i încarce și pe cei din jur. Să crești inteligentă și independentă. Te iubim!

Micul meu îngeraș! Ești atât de mică și totuși atât de matură! Îți doresc zile strălucitoare cu emoții incredibile. Știi că ne încarci pe toți cu energie pozitivă. La mulți ani!

La mulți ani, draga noastră! Timpul a trecut neobservat și acum ești deja mare. Cu fiecare an, cu fiecare zi ești din ce în ce mai minunată, mai drăguță și mai frumoasă. Fii fericită și să-ți rămână zâmbetul mereu strălucitor, precum astăzi.

Draga fetiță, un alt an minunat s-a adăugat la vârsta ta frumoasă de copil. Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere și îți doresc ca toate visele tale să se împlinească și să crești frumoasă și ascultătoare.

La mulți ani, micuț și luminos copilaș, dragă și frumoasă fată. Să fie fericirea ta ca un soare cu raze moi de zâmbete, ca o poveste, astfel încât să întâmpini cu bucurie minunile și să fie foarte delicată.

Draga mea, te felicit cu ocazia celei mai frumoase zile din acest an – ziua ta de naștere! Îți doresc pozitivitate, energie, dispoziție excelentă, multe flori și cadouri!

Dragă fetiță, astăzi este ziua ta de naștere. Ai devenit puțin mai mare. Îți dorim ca copilăria ta să fie captivantă, interesantă și să nu te grăbești să o părăsești. La mulți ani!

vezi mai multe mesaje
în versiunea completă

deschide