Felicitari parinților cu ziua de naștere a fetiței


Părinților:

Părinților
Felicitări cu ocazia zilei de naștere a fiicei voastre! Să fie fericită, sănătoasă și să vă aducă bucurie în viața, să vă înconjoare cu dragoste și grijă. Să-i strălucească ochii de fericire și zâmbetul să-i fie mereu vesel. La mulți ani!

La mulți ani cu ocazia zilei de naștere a fiicei voastre! Este o zi minunată, o zi plină de atenție și complimente! O sărbătoare plină de iubire și bunătate! Să vă crească copila sănătoasă și deșteaptă. Să aveți parte de fericire astăzi și întotdeauna! La mulți ani!

Fetele sunt fiinte uimitoare. Ele pot uimi pe toți, mai ales pe părinți, deoarece nu există nimeni mai curios și iubitor de aventuri. Așa că vă doresc, dragi părinți, ca fiica dumneavoastră să vă uimească în mod pozitiv. Astfel încât să vă simțiți uimitor de bine și minunat iar motivul să fie fiica Dvs.!

Felicitări părinților cu ocazia zilei de naștere a fiicei lor! Vă doresc să zâmbească întotdeauna, să fie fericită și mai presus de toate, să fie sănătoasă. Familiei voastre unite și puternice îi urez multă răbdare și perseverență. Să vă fie casa plină de fericire și iubire!

Felicitări cu ocazia zilei de naștere a fiicei voastre. Educați-o ca pe o Cenușăreasă, în muncă și ascultare. Astfel va deveni o adevărată prințesă care va supune și cuceri orice dragon. Oferiți-i dragoste și atenție, în fiecare zi, și ea va răspunde cu același lucru. Să aveți parte de bunăstare, fericire și armonie în familia voastră. La mulți ani!

Fiicei voastre îi dorim să trăiască astfel încât inima ei să fie plină de bucurie! Să fie înconjurată de bunătate și dragoste! Să fie ferită de tristeți și să fie pentru voi sursa multor emoții pozitive! La mulți ani!

Felicitări cu ocazia zilei de naștere a fiicei! Prietenește, vrem să spunem că am avut o înțelegere cu norocul, să o însoțească mereu pe fiica voastră, să o ajute întotdeauna și în orice, să alunge norii negri, să alunge invidioșii și dușmanii și să îi ofere o mulțime de șanse fericite!

Felicitări cu ocazia zilei de naștere a fiicei! Să fie soarta bună cu ea, generoasă în cadouri și oameni buni. Să-și împlinească visele și dorințele. Oferiți-i fiicei dragoste și confortul casei. De la părinții ei minunați ea va învăța să aprecieze viața, să creadă în ea însăși, să se bucure de fiecare zi, să iubească și să respecte pe cei dragi. Fericire și mult noroc familiei voastre!

Felicitări cu ocazia zilei de naștere a celei mai bune fete din lume – fiicei tale! Să devină aceast pui de floare un superb trandafir. Să fie încălzită de soarele dragostei, să fie spălată de ploile calde de fericire, iar vânturile blânde ale schimbărilor să-i aducă vești fericite!

Felicitări cu ocazia nașterii fiicei voastre! Astăzi ea este o ființă neajutorată și delicată, dar în viitor va fi mândria și sprijinul vostru! Vă doresc sănătate și liniște pentru fetiță și întreaga ei familie!

Ziua de astăzi este specială, pentru că în această zi s-a născut fiica voastră iubită. Din tot sufletul vă doresc să fie ca o mică floare care se îndreaptă spre soare, să vă bucure cu frumusețea ei, să vă încânte cu aroma ei minunată și să vă umple viața cu fericire. La mulți ani!

Felicitări cu ocazia zilei de naștere a micuței prințese – fiicei voastre! Să fie viața ei o poveste minunată – cu o baghetă magică, care îndeplinește toate dorințele. La mulți ani!

Primăvara devreme, când încă mai e zăpadă, de sub zăpadă apare prima, cea mai fragilă și delicată floare – Ghiocelul. În ciuda frigului și zăpezii, el se îndreaptă spre viață și înflorește. Noi dorim ca și fiica ta, care sa născut primăvara, să crească și să înflorească ca un Ghiocel, ca viața ei să fie înfloritoare, iar în sufletul ei să fie mereu primăvară.

Primiți felicitări cu ocazia zilei de naștere a fiicei voastre dragi! Vreau să vă doresc ca în viața ei, precum în toate poveștile bune, să fie întotdeauna prezentă magia. Să vă încălzească soarele întotdeauna familia cu razele sale și să o sărute pe obraz în această zi frumoasă!

Felicitări cu ocazia zilei de naștere a fetiței voastre! Fie ca florile să nu pară atât de frumoase în prezența ei! Să fie băieții mai gentlemani și fetele să încerce să o imite! Sănătate puternică și fericire pentru principesa voastră! Să fie diminețile ei întotdeauna pline de energie și frumoase, iar serile magice și calde! La mulți ani!

Cât de bucuroși suntem că oamenii dragi nouă au o fiică atât de minunată! Astăzi, de ziua ei de naștere, noi sincer vă dorim ca steaua sub care s-a născut fiica voastră să fie una foarte fericită și să-i lumineze calea spre succes, realizări și victorii. La mulți ani!