Felicitari cu ziua de nastere pentru o fetiță nou-născută


Nou-Născută:

Nou-Născută
Astăzi, cerul are cu o stea mai mult, pentru că cea mai frumoasă fată s-a născut! Ai adus cu tine în această lume o bucățică de fericire, bucurie și chiar câteva minuni. Chiar dacă tu nu vei ține minte această zi, ea va fi amintită de toți cei care au așteptat cu nerăbdare sosirea ta. Toți cei care au numărat zilele, minutele și chiar secundele. Acum ești ca un mic colț de fericire care a coborât direct din cer. Să-ți aducă viața noi și noi minuni în această zi. Pentru că cu fiecare zâmbet și cu fiecare privire clară, părinții tăi se bucură ca niște copii! Le doresc să nu vadă niciodată ochii tăi tristețe și sufletul tău curat ca cristalul să nu experimenteze niciodată dezamăgirea. Bine ai venit pe lume!

Felicităm cu ocazia nașterii comorii – fiica voastră. Îi dorim să crească frumoasă și deșteaptă, spre bucuria întregii familii. Să fie sănătoasă și fericită. Vă dorim vouă dragi părinții, multă răbdare, putere și energie în creșterea prințesei voastre. La mulți ani!

Felicităm cu ocazia nașterii micuței fiice! Acum viața voastră se va colora în roz, în jurul vostru vor fi păpuși, fundițe, rochițe… Nu ve-ți avea griji mai importante decât să faceți viața fiicei mai frumoasă și mai fericită. Să crească frumoasă, deșteaptă, să fie pentru mamă un ajutor și pentru tată o prințesă! La mulți ani!

Felicitări cu ocazia nașterii fetiței! Să devină o stea frumoasă în universul familiei voastre și să vă încălzească mereu cu lumina iubirii și bunătății sale. Să crească sănătoasă, să vă bucure zilnic cu realizările ei și să devină mândria voastră. La mulți ani!

Micuța mea dragă! La mulți ani! Lumea este frumoasă, dar prin venirea ta pe lume o faci și mai frumoasă, mai bună și mai luminoasă. Să crești mare și frumoasă, inteligentă și veselă. Toate cele bune!