Felicitari cu ziua de nastere pentru o fata adulta


Adultă:

Adultă
Pentru mine, această zi este foarte specială. Astăzi s-a născut cea mai unică și minunată fetiță. Te felicit din toată inima cu ocazia zilei tale de naștere. Îți doresc să ai noroc în tot ceea ce faci și să ai șansa de a fi urmată de un noroc lung, alungând toate nereușitele și problemele. Fie ca victoriile, realizările și norocul să aducă bucurie părinților tăi. Să ți se împlinească toate visele, de la cele mai mici la cele mai mari. Trăiește fericit, începe fiecare zi cu zâmbet și fă doar fapte bune. Căci faptele bune au obiceiul de a se întoarce. Să-ți fie inima întotdeauna deschisă pentru fericire, bunătate, pozitivitate și iubire. Iar de ziua ta de naștere, primește urările mele și crede că se vor împlini neapărat! La mulți ani!

Astăzi, cea mai frumoasă și veselă fată sărbătorește ziua ei de naștere. O fiică exemplu, o adevărată prietenă și pur și simplu o fetiță minunată. În această zi specială pentru tine, vreau să-ți doresc ca tot ceea ce îți dorești să se împlinească astăzi. Ochii tăi să nu cunoască lacrimi, doar de fericire. Să întâlnești doar prieteni adevărați care te vor susține în momentele grele. Vreau ca inima ta să nu cunoască niciodată răutatea vieții de adult. Și să știi că nu ești singură, pentru că ai un înger păzitor dăruit de ceruri. Să-ți amintești această zi pentru mult timp și să-ți amintești de ea atunci când te simți tristă și asta să te facă să te simți mai bine! La mulți ani!

Draga mea, scumpa mea, cu dragoste și cu adevărată plăcere te felicit cu ocazia zilei tale de naștere, scumpa mea! Din tot sufletul îți doresc experiențe neobișnuite, luxoase, strălucitoare și călătorii cât mai multe; prietene drăgălașe și bune, vesele; sănătate minunată și dispoziție excelentă! Să te iubească cei pe care îi vei iubi cu adevărat, cu devotament! La mulți ani!

Vreau ca în toată ziua ta de naștere să nu găsești niciun motiv să fii tristă sau dezamăgită. Să fie toate cadourile dorite și așteptate, prăjituri delicioase, tortul cel mai popular pe internet și prietenii tăi să te încarce cu bună dispoziție, jocuri amuzante și multe amintiri frumoase până la următoarea zi de naștere. La mulți ani, draga mea!

Dragă fetiță, astăzi strălucești și înfrumusețezi lumea, asemenea unei flori delicate! Rămâi mereu la fel de încântătoare, să-ți rămână mereu în obraji acea roșeață și să-ți lumineze ochii de fericire în așteptarea minunilor. Ești deja o domnișoară adevărată, dar păstrează în suflet credința în magie și puțin din inocența copilăriei, nu îmbătrâni niciodată sufletește și rămâi la fel de frumoasă, o fată magică! Dar cel mai important, fii cea mai fericită fată din lume. La mulți ani!

O rază de soare a străbătut orizontul și a căzut pe pământ, anunțând începerea unei zile noi. O zi neobișnuită, specială, pentru că astăzi te-ai născut tu. Frumoasă, încântătoare, bună, caldă. Adevărată! Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc ca în sufletul tău să zboare întotdeauna vise, ca acestea să te ducă spre lucruri noi și necunoscute. Să te însoțească în acest drum succesul, răbdarea, înțelegerea prietenilor și dragostea celor apropiați! Să nu-ți întunece niciodată fața tristețea, iar în privirea ta să nu existe loc pentru melancolie! Să-ți fie fiecare clipă, oră, zi și an de succes și fericit! Iubește, îndrăznește, crează! La mulți ani! Cu ocazia zilei tale de naștere primește cele mai calde urări!

Felicitări cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc ceva special, ceva cald și plăcut pe drumul tău de viață. Îți doresc să nu întâlnești niciodată durere, tristețe sau dezamăgire, ci numai oameni buni. Să iei tot ce e mai bun din viață, culori strălucitoare și zile luminoase și când te pierzi din drum, să ridici privirea la cer și să ceri ajutor de la Domnul. Să ți se împlinească toate visele, familia întotdeauna să te bucure, iar amintirile să fie doar plăcute. Să știi că ești o persoană bună și mereu vor fi oameni care te vor ajuta în orice situație. Felicitări cu ziua ta de naștere! La mulți ani!

Draga mea, te felicit cu ocazia celei mai frumoase zile din acest an – ziua ta de naștere! Îți doresc pozitivitate, energie, dispoziție excelentă, multe flori și cadouri!

Dorințe și urări de a fi întotdeauna tu însăți sunt potrivite pentru o fetiță inteligentă și minunată ca tine. Continuă să aduci bucurie familiei tale. La multi ani!

Uite că ai crescut un pic! Ai învățat să te înțelegi cu oamenii și să zâmbești în fața greutăților. Meriți fericirea și noi ți-o dorim. La mulți ani!