Felicitari pentru copii cu ziua de nastere pentru o fetita


pentru Copii:

pentru Copii
În această zi, te vei trezi foarte devreme, vei merge încet pe vârful degetelor în bucătărie și vei exclama de fericire, descoperind la masă un tort uriaș și incredibil de frumos. Toți membrii familiei vor sta lângă tine și vor zâmbi, privindu-te. Să ai o zi de naștere fără griji și cât mai fericită! La mulți ani, prințesă!

La mulți ani cu ocazia zilei de naștere a fetiței noastre dragi! Chiar și jucăriile au venit să te felicite și să-ți dorească să crești mare și înțeleaptă. Curând vor veni prietenii tăi, vei deschide cu nerăbdare cadourile, le vei oferi ceai și îi vei răsfăța cu prăjituri dulci, tot ca o adevărată gazdă ospitalieră. În timp cât avem câteva momente libere, vrem să-ți dorim să crești foarte fericită și să rămâi mereu fiica noastră iubită!

Frumoasă și minunată prințesă! Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Să fii mereu frumoasă ca Cinderella, dragă și bună ca Albă ca Zăpada, curioasă și plină de viață ca Rapunzel! Să ai multe momente de basm în viața ta. Să-ți împlinești visele cu ajutorul unei baghete magice! La mulți ani!

La mulți ani, dragă fetiță! Să zboare baloane colorate în această zi, în fiecare dintre ele fiind o dorință de a ta. Cu cât se ridică mai sus, cu atât se vor împlini mai exact. Să se ridice baloanele și visele tale tot mai sus cu fiecare an.

Floarea mea, draga mea, te felicit din tot sufletul. Astăzi este ziua de naștere a celei mai bune fetițe din lume! Să nu te abată niciun vânt al vieții de pe cursul tău și să ai în jurul tău oameni care să te susțină și să-ți dea putere în momentele grele. Nimeni nu poate înlocui pentru mine ceea ce ești tu. Ești comoara mea, raza mea de soare într-o zi ploioasă. La mulți ani, să știi că sunt mereu lângă tine! Nu am mai întâlnit niciodată o copilă atât de sinceră. Să ai noi aventuri în fiecare zi și să-ți aducă minuni și fericire în viața ta. La mulți ani!