Felicitari lungi cu ziua de nastere pentru o fetita


Lungi:

Lungi
Ești ca un înger păzitor al meu, și nici o mie de cuvinte nu pot descrie cât de minunată ești. Ești ca un răsărit de soare care luminează viețile multor oameni, ești ca o lună care binecuvântează drumul când totul este întuneric. Fie ca cerul să te ajute să îți atingi scopurile și oamenii din jur să te încălzească cu zâmbetele lor. Se spune că copilăria este cea mai minunată și fermecătoare perioadă, dar apoi vin problemele din viața de adult. Așa că astăzi, fetița noastră dragă, îți doresc să rămâi mereu copil în suflet, veselă, amabilă și sinceră. Și nimeni și niciodată să nu aducă tristețe și dezamăgire în viața ta! Să fie doar sentimente și emoții sincere! La mulți ani, bucuria noastră!

Astăzi, cerul are cu o stea mai mult, pentru că cea mai frumoasă fată s-a născut! Ai adus cu tine în această lume o bucățică de fericire, bucurie și chiar câteva minuni. Chiar dacă tu nu vei ține minte această zi, ea va fi amintită de toți cei care au așteptat cu nerăbdare sosirea ta. Toți cei care au numărat zilele, minutele și chiar secundele. Acum ești ca un mic colț de fericire care a coborât direct din cer. Să-ți aducă viața noi și noi minuni în această zi. Pentru că cu fiecare zâmbet și cu fiecare privire clară, părinții tăi se bucură ca niște copii! Le doresc să nu vadă niciodată ochii tăi tristețe și sufletul tău curat ca cristalul să nu experimenteze niciodată dezamăgirea. Bine ai venit pe lume!

Iată că a venit ziua aceea, când în cer s-a aprins cea mai strălucitoare și mai luminoasă stea! Altfel nu te-ai putea numi, întotdeauna strălucești ca o stea adevărată din cer. Întotdeauna aduci bucurie în lumea ta. Cu zâmbetul tău, poți lumina chiar și cele mai posomorâte zile. Ești o fetiță minunată și știu sigur că înaintea ta se află mari succese, fericire și bucurie. Toate felicitările sunt pentru tine astăzi. Și știu sigur că nu există niciun om în lume care să spună o vorbă rea despre tine! Să-ți fie inima sinceră, niciodată să nu ai parte de durere și tristețe. Să știi că întotdeauna sunt oameni apropiați care nu te vor lăsa în necaz și care vor face totul pentru fericirea ta. La mulți ani!

Pentru mine, această zi este foarte specială. Astăzi s-a născut cea mai unică și minunată fetiță. Te felicit din toată inima cu ocazia zilei tale de naștere. Îți doresc să ai noroc în tot ceea ce faci și să ai șansa de a fi urmată de un noroc lung, alungând toate nereușitele și problemele. Fie ca victoriile, realizările și norocul să aducă bucurie părinților tăi. Să ți se împlinească toate visele, de la cele mai mici la cele mai mari. Trăiește fericit, începe fiecare zi cu zâmbet și fă doar fapte bune. Căci faptele bune au obiceiul de a se întoarce. Să-ți fie inima întotdeauna deschisă pentru fericire, bunătate, pozitivitate și iubire. Iar de ziua ta de naștere, primește urările mele și crede că se vor împlini neapărat! La mulți ani!

Într-o țară departe de rău și suferință, unde trăiește doar binele și fericirea, s-a născut odată o fetiță de o frumusețe nespusă. Toți se uitau la ea fascinați. Ei bine, astăzi acea fetiță sărbătorește ziua ei de naștere. Ziua de naștere în această țară este ziua în care toate dorințele se împlinesc, atâta timp cât se crede cu adevărat în ele. Îți voi spune un secret, acea fetiță despre care vorbesc, o cunosc foarte bine! Ești tu! Tu ești o mică bucurie care astăzi sărbătorește ziua sa magică de naștere! Tu ești minunea la care nu poți privi fără a zâmbi! De ziua ta de naștere, îți doresc să te bucuri și să te distrezi cu adevărat. Pentru că nu există nimic mai bun în viață decât să-ți amintești amintirile din copilărie! La mulți ani, prințesă!

Astăzi, cea mai frumoasă și veselă fată sărbătorește ziua ei de naștere. O fiică exemplu, o adevărată prietenă și pur și simplu o fetiță minunată. În această zi specială pentru tine, vreau să-ți doresc ca tot ceea ce îți dorești să se împlinească astăzi. Ochii tăi să nu cunoască lacrimi, doar de fericire. Să întâlnești doar prieteni adevărați care te vor susține în momentele grele. Vreau ca inima ta să nu cunoască niciodată răutatea vieții de adult. Și să știi că nu ești singură, pentru că ai un înger păzitor dăruit de ceruri. Să-ți amintești această zi pentru mult timp și să-ți amintești de ea atunci când te simți tristă și asta să te facă să te simți mai bine! La mulți ani!

O rază de soare a străbătut orizontul și a căzut pe pământ, anunțând începerea unei zile noi. O zi neobișnuită, specială, pentru că astăzi te-ai născut tu. Frumoasă, încântătoare, bună, caldă. Adevărată! Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc ca în sufletul tău să zboare întotdeauna vise, ca acestea să te ducă spre lucruri noi și necunoscute. Să te însoțească în acest drum succesul, răbdarea, înțelegerea prietenilor și dragostea celor apropiați! Să nu-ți întunece niciodată fața tristețea, iar în privirea ta să nu existe loc pentru melancolie! Să-ți fie fiecare clipă, oră, zi și an de succes și fericit! Iubește, îndrăznește, crează! La mulți ani! Cu ocazia zilei tale de naștere primește cele mai calde urări!

Floarea mea, draga mea, te felicit din tot sufletul. Astăzi este ziua de naștere a celei mai bune fetițe din lume! Să nu te abată niciun vânt al vieții de pe cursul tău și să ai în jurul tău oameni care să te susțină și să-ți dea putere în momentele grele. Nimeni nu poate înlocui pentru mine ceea ce ești tu. Ești comoara mea, raza mea de soare într-o zi ploioasă. La mulți ani, să știi că sunt mereu lângă tine! Nu am mai întâlnit niciodată o copilă atât de sinceră. Să ai noi aventuri în fiecare zi și să-ți aducă minuni și fericire în viața ta. La mulți ani!

Felicitări cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc ceva special, ceva cald și plăcut pe drumul tău de viață. Îți doresc să nu întâlnești niciodată durere, tristețe sau dezamăgire, ci numai oameni buni. Să iei tot ce e mai bun din viață, culori strălucitoare și zile luminoase și când te pierzi din drum, să ridici privirea la cer și să ceri ajutor de la Domnul. Să ți se împlinească toate visele, familia întotdeauna să te bucure, iar amintirile să fie doar plăcute. Să știi că ești o persoană bună și mereu vor fi oameni care te vor ajuta în orice situație. Felicitări cu ziua ta de naștere! La mulți ani!