Felicitari cu ziua de nastere pentru o fetiță mică


Mică:

Mică
În această frumoasă zi, dorim să te felicităm cu ocazia zilei de naștere! Să crești frumoasă, deșteaptă, să te bucuri de momentele plăcute, să primești dulciuri, cadouri și îmbrățișări. Noi vom fi lângă tine, te vom bucura, te vom susține și te vom iubi! Primește felicitările celor dragi: cu ocazia sărbătorii, draga noastră! La mulți ani!

Ești ca un înger păzitor al meu, și nici o mie de cuvinte nu pot descrie cât de minunată ești. Ești ca un răsărit de soare care luminează viețile multor oameni, ești ca o lună care binecuvântează drumul când totul este întuneric. Fie ca cerul să te ajute să îți atingi scopurile și oamenii din jur să te încălzească cu zâmbetele lor. Se spune că copilăria este cea mai minunată și fermecătoare perioadă, dar apoi vin problemele din viața de adult. Așa că astăzi, fetița noastră dragă, îți doresc să rămâi mereu copil în suflet, veselă, amabilă și sinceră. Și nimeni și niciodată să nu aducă tristețe și dezamăgire în viața ta! Să fie doar sentimente și emoții sincere! La mulți ani, bucuria noastră!

Draga noastră fetiță! Ești ca un pui de floare delicat. Îți dorim să crești și să devii din ce în ce mai frumoasă și mai atractivă, transformându-te într-un trandafir minunat. Să-ți fie viața ca o poveste bună. Să ai cele mai frumoase haine, cele mai delicioase mâncăruri, cele mai interesante jocuri, să-ți fie ușor să înveți și să ai cei mai buni prieteni. Să crești sănătoasă, plăcută, inteligentă și de succes. La mulți ani, puișor!

Draga fetiță, ziua ta de naștere a sosit cu tăcere la ușa ta. Este atât de frumoasă, încât nu poate rămâne tăcută, așa că explodează cu felicitările noastre puternice. Fii sănătoasă, studiază bine și ușor la școală, să ai prieteni adevărați și nu te întrista niciodată. La mulți ani!

Draga mea fetiță, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere. Ești soarele meu vesel și energic, steaua mea strălucitoare. Zâmbetul tău încântător luminează în jur cu o lumină sinceră și bunătate. Îți doresc doar prieteni loiali, note mari la școală și realizări remarcabile în sport. La mulți ani!

Există zile de poveste când toate se împlinesc. La masa ta sunt cadouri și dulciuri, iar în bucătărie plutesc mirosuri tentante. Te uiți în oglindă și descoperi cu bucurie și uimire o mică prințesă. Zâmbești și te învârți prin cameră. Să simți această sărbătoare întotdeauna. La multi ani!

Fetița mea dragă, La mulți ani! Fii veselă ca un râu de munte, ușoară ca o pasăre, delicată ca o petală de Trandafir. Să întâlnești numai zâne bune și magiciani care să te răsfețe cu cele mai prețioase cadouri: inteligență, sănătate, noroc, frumusețe. Să-ți rămână fericirea în suflet și binele să înflorească în el.

Draga mea prințesă, frumoasă ca zâna din poveste! Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere și te îmbrățișez cu drag și căldură! Îți doresc din tot sufletul, draga mea fetiță, ca visele tale magice să se împlinească! Să ai mereu un zâmbet pe fața ta drăgălașă, bucură-te de fiecare zi, de realizările tale și de noii prieteni! Să se ridice deasupra ta un curcubeu al fericirii!

Draga micuță! La mulți ani! Să strălucească soarele doar pentru tine astăzi, să cânte păsările și să-ți aducă prietenele cadouri așteptate! Îți doresc să ți se împlinească toate dorințele, să-ți reușească tot ce îți propui! Să ai o cale lină în viață plină de fericire, iubire și prieteni adevărați!

Copila mea, îți dorim din tot sufletul să ai o zi de naștere minunată! Ești o bucățică de fericire, inspirație și bucurie, așa că îți dorim să nu te îmbolnăvești și să nu fii tristă! Să luminezi cu zâmbetul tău casa și inimile noastre! Să crești frumoasă ca o adevărată prințesă, astfel încât toți băieții din jurul tău să devină cavaleri și să dorească să-ți cucerească inima! Sănătate și fericire, draga mea!

Astăzi este ziua ta regală, ziua în care se împlinesc dorințele tale. Toți te iubesc și poți să poruncești și să faci capricii ca o regină. Iar dacă nu toate dorințele tale se împlinesc, nu te îngrijora, în viața ta vor mai fi multe zile de sărbătoare! Fii regina acestei vieți și organizează-ți mai des petreceri, pentru a nu te plictisi. La mulți ani!

O rază de soare a străbătut orizontul și a căzut pe pământ, anunțând începerea unei zile noi. O zi neobișnuită, specială, pentru că astăzi te-ai născut tu. Frumoasă, încântătoare, bună, caldă. Adevărată! Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc ca în sufletul tău să zboare întotdeauna vise, ca acestea să te ducă spre lucruri noi și necunoscute. Să te însoțească în acest drum succesul, răbdarea, înțelegerea prietenilor și dragostea celor apropiați! Să nu-ți întunece niciodată fața tristețea, iar în privirea ta să nu existe loc pentru melancolie! Să-ți fie fiecare clipă, oră, zi și an de succes și fericit! Iubește, îndrăznește, crează! La mulți ani! Cu ocazia zilei tale de naștere primește cele mai calde urări!

Felicitări cu ocazia zilei de naștere draga noastră! Ești deja un copil mare, dar pentru noi vei fi mereu micuța noastră drăguță, bucuria ochilor noștri. Să ai întotdeauna un zâmbet fericit pe față și soarele în ochi. Bucură-te de fiecare clipă a vieții tale și fii iubită și fericită. Te iubim și te îmbrățișăm, draga noastră!

Draga mea prințesă, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Să se împlinească toate visurile tale copilărești, să fii înconjurată de fericire, să ai o viață plină de bucurie, interesantă și plină de evenimente! Să ai în inima ta dorința neîncetată de a trăi, a iubi și a te bucura de viață. Ești tânără, frumoasă și inocenta. Păstrează fiecare clipă, bucură-te de momentele de fericire și succes!

Draga noastră fetiță, să fie viața ta la fel de dulce, gustoasă, frumoasă și colorată ca și tortul de ziua ta! Această zi să fie o petrecere veselă cu mulți prieteni, muzică și zâmbete. Să strălucești ca o stea, să fii o prințesă, să-ți pui dorințe și să crezi în minuni, pentru că tu ești una din ele! Să strălucești de fericire, zâmbește mai mult și bucură-te de fiecare zi!

Prințesa noastră, în această zi semnificativă, caldă și plăcută, te-ai născut, perla noastră! Să-ți ardă ochii de fericire, să-ți rămână un surâs pe față și să te înconjoare fericirea pretutindeni. Ești frumoasă și fascinantă, bună și veselă. Îți doresc ca viața ta să devină o poveste plină de culori și momente minunate, iar prietenii tăi să fie loiali și de încredere, înconjurându-te în tot timpul. La mulți ani!

Iată că a venit ziua aceea, când în cer s-a aprins cea mai strălucitoare și mai luminoasă stea! Altfel nu te-ai putea numi, întotdeauna strălucești ca o stea adevărată din cer. Întotdeauna aduci bucurie în lumea ta. Cu zâmbetul tău, poți lumina chiar și cele mai posomorâte zile. Ești o fetiță minunată și știu sigur că înaintea ta se află mari succese, fericire și bucurie. Toate felicitările sunt pentru tine astăzi. Și știu sigur că nu există niciun om în lume care să spună o vorbă rea despre tine! Să-ți fie inima sinceră, niciodată să nu ai parte de durere și tristețe. Să știi că întotdeauna sunt oameni apropiați care nu te vor lăsa în necaz și care vor face totul pentru fericirea ta. La mulți ani!

Într-o țară departe de rău și suferință, unde trăiește doar binele și fericirea, s-a născut odată o fetiță de o frumusețe nespusă. Toți se uitau la ea fascinați. Ei bine, astăzi acea fetiță sărbătorește ziua ei de naștere. Ziua de naștere în această țară este ziua în care toate dorințele se împlinesc, atâta timp cât se crede cu adevărat în ele. Îți voi spune un secret, acea fetiță despre care vorbesc, o cunosc foarte bine! Ești tu! Tu ești o mică bucurie care astăzi sărbătorește ziua sa magică de naștere! Tu ești minunea la care nu poți privi fără a zâmbi! De ziua ta de naștere, îți doresc să te bucuri și să te distrezi cu adevărat. Pentru că nu există nimic mai bun în viață decât să-ți amintești amintirile din copilărie! La mulți ani, prințesă!

Felicităm micuța prințesă cu ocazia zilei de naștere! Frumusețea ta orbește, ochii tăi strălucesc cu curățenie și iubire. Să se împlinească astăzi ceea ce ai dorit de mult! Să fie toate cadourile plăcute și interesante! Îți doresc să petreci această zi alături de persoane dragi și de familie. Visează îndrăzneț și du-ți la îndeplinire toate dorințele!

Fetița mea, la mulți ani! Fii ascultătoare, onestă, nu răni pe cei slabi și ajută-i pe cei care au nevoie de ajutorul tău. Crește ca o adevărată prințesă, apreciază-te și amintește-ți: inima ta trebuie câștigată și meritată! Te sărut, te îmbrățișez și îți doresc multă frumusețe, sănătate, energie, fericire și dragoste!

Draga mea, scumpa mea, cu dragoste și cu adevărată plăcere te felicit cu ocazia zilei tale de naștere, scumpa mea! Din tot sufletul îți doresc experiențe neobișnuite, luxoase, strălucitoare și călătorii cât mai multe; prietene drăgălașe și bune, vesele; sănătate minunată și dispoziție excelentă! Să te iubească cei pe care îi vei iubi cu adevărat, cu devotament! La mulți ani!

Vreau ca în toată ziua ta de naștere să nu găsești niciun motiv să fii tristă sau dezamăgită. Să fie toate cadourile dorite și așteptate, prăjituri delicioase, tortul cel mai popular pe internet și prietenii tăi să te încarce cu bună dispoziție, jocuri amuzante și multe amintiri frumoase până la următoarea zi de naștere. La mulți ani, draga mea!

Primăvara devreme, când încă mai e zăpadă, de sub zăpadă apare prima, cea mai fragilă și delicată floare – Ghiocelul. În ciuda frigului și zăpezii, el se îndreaptă spre viață și înflorește. Noi dorim ca și fiica ta, care sa născut primăvara, să crească și să înflorească ca un Ghiocel, ca viața ei să fie înfloritoare, iar în sufletul ei să fie mereu primăvară.

În această zi, te vei trezi foarte devreme, vei merge încet pe vârful degetelor în bucătărie și vei exclama de fericire, descoperind la masă un tort uriaș și incredibil de frumos. Toți membrii familiei vor sta lângă tine și vor zâmbi, privindu-te. Să ai o zi de naștere fără griji și cât mai fericită! La mulți ani, prințesă!

La mulți ani cu ocazia zilei de naștere a fetiței noastre dragi! Chiar și jucăriile au venit să te felicite și să-ți dorească să crești mare și înțeleaptă. Curând vor veni prietenii tăi, vei deschide cu nerăbdare cadourile, le vei oferi ceai și îi vei răsfăța cu prăjituri dulci, tot ca o adevărată gazdă ospitalieră. În timp cât avem câteva momente libere, vrem să-ți dorim să crești foarte fericită și să rămâi mereu fiica noastră iubită!

Frumoasă și minunată prințesă! Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Să fii mereu frumoasă ca Cinderella, dragă și bună ca Albă ca Zăpada, curioasă și plină de viață ca Rapunzel! Să ai multe momente de basm în viața ta. Să-ți împlinești visele cu ajutorul unei baghete magice! La mulți ani!

La mulți ani, dragă fetiță! Să zboare baloane colorate în această zi, în fiecare dintre ele fiind o dorință de a ta. Cu cât se ridică mai sus, cu atât se vor împlini mai exact. Să se ridice baloanele și visele tale tot mai sus cu fiecare an.

Floarea mea, draga mea, te felicit din tot sufletul. Astăzi este ziua de naștere a celei mai bune fetițe din lume! Să nu te abată niciun vânt al vieții de pe cursul tău și să ai în jurul tău oameni care să te susțină și să-ți dea putere în momentele grele. Nimeni nu poate înlocui pentru mine ceea ce ești tu. Ești comoara mea, raza mea de soare într-o zi ploioasă. La mulți ani, să știi că sunt mereu lângă tine! Nu am mai întâlnit niciodată o copilă atât de sinceră. Să ai noi aventuri în fiecare zi și să-ți aducă minuni și fericire în viața ta. La mulți ani!

La mulți ani, fetița minunată, ești pentru noi cel mai dulce ciripit. Vorbim cu tine și ne simțim ca și cum ne-am întoarce în copilăria dulce lipsită de griji. Te distrezi, sari, așa să-ți pastrezi energia pentru toată viața. Sănătate și fericire îți dorim!

Astăzi a venit pe lume o zeiță. O zeiță a fericirii și frumuseții. Îți doresc tot ce este mai bun. Împlinirea tuturor viselor tale. La mulți ani!

La mulți ani, floarea noastră dragă și minunată. Când te privesc, îți dorești să sari ca și tine, ești o micuță sursă de energie care țâșnește în toate direcțiile. Sănătate și veselie mereu.

Draga fetiță, un alt an minunat s-a adăugat la vârsta ta frumoasă de copil. Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere și îți doresc ca toate visele tale să se împlinească și să crești frumoasă și ascultătoare.

La mulți ani, micuț și luminos copilaș, dragă și frumoasă fată. Să fie fericirea ta ca un soare cu raze moi de zâmbete, ca o poveste, astfel încât să întâmpini cu bucurie minunile și să fie foarte delicată.

Dragă fetiță, astăzi este ziua ta de naștere. Ai devenit puțin mai mare. Îți dorim ca copilăria ta să fie captivantă, interesantă și să nu te grăbești să o părăsești. La mulți ani!

Micuța mea dragă! La mulți ani! Lumea este frumoasă, dar prin venirea ta pe lume o faci și mai frumoasă, mai bună și mai luminoasă. Să crești mare și frumoasă, inteligentă și veselă. Toate cele bune!

Felicitări cu ocazia zilei de naștere a fetiței tale! Să ai bucurie nelimitată, distracție și fericire! Toate cele mai interesante ți se vor întâmpla în viitor, iar acum bucură-te de copilărie și de compania celor dragi! La mulți ani!