Felicitari cu ziua de nastere pentru o fetiță elevă


Elevă:

Elevă
Draga noastră fetiță! Ești ca un pui de floare delicat. Îți dorim să crești și să devii din ce în ce mai frumoasă și mai atractivă, transformându-te într-un trandafir minunat. Să-ți fie viața ca o poveste bună. Să ai cele mai frumoase haine, cele mai delicioase mâncăruri, cele mai interesante jocuri, să-ți fie ușor să înveți și să ai cei mai buni prieteni. Să crești sănătoasă, plăcută, inteligentă și de succes. La mulți ani, puișor!

Draga fetiță, ziua ta de naștere a sosit cu tăcere la ușa ta. Este atât de frumoasă, încât nu poate rămâne tăcută, așa că explodează cu felicitările noastre puternice. Fii sănătoasă, studiază bine și ușor la școală, să ai prieteni adevărați și nu te întrista niciodată. La mulți ani!

La mulți ani, micuța noastră! Ai învățat multe lucruri. În această zi minunată, îți doresc multă fericire, multe zâmbete și multă veselie. Să devină viața ta o poveste minunată plină de aventuri strălucitoare și descoperiri de neuitat. Să înveți bine și să fii un ajutor pentru mama ta. Deschide-ți inima pentru dragoste și să ai mereu un înger deasupra ta!

Draga mea fetiță, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere. Ești soarele meu vesel și energic, steaua mea strălucitoare. Zâmbetul tău încântător luminează în jur cu o lumină sinceră și bunătate. Îți doresc doar prieteni loiali, note mari la școală și realizări remarcabile în sport. La mulți ani!

Prințesa noastră, în această zi semnificativă, caldă și plăcută, te-ai născut, perla noastră! Să-ți ardă ochii de fericire, să-ți rămână un surâs pe față și să te înconjoare fericirea pretutindeni. Ești frumoasă și fascinantă, bună și veselă. Îți doresc ca viața ta să devină o poveste plină de culori și momente minunate, iar prietenii tăi să fie loiali și de încredere, înconjurându-te în tot timpul. La mulți ani!

Felicităm micuța prințesă cu ocazia zilei de naștere! Frumusețea ta orbește, ochii tăi strălucesc cu curățenie și iubire. Să se împlinească astăzi ceea ce ai dorit de mult! Să fie toate cadourile plăcute și interesante! Îți doresc să petreci această zi alături de persoane dragi și de familie. Visează îndrăzneț și du-ți la îndeplinire toate dorințele!

Draga mea, scumpa mea, cu dragoste și cu adevărată plăcere te felicit cu ocazia zilei tale de naștere, scumpa mea! Din tot sufletul îți doresc experiențe neobișnuite, luxoase, strălucitoare și călătorii cât mai multe; prietene drăgălașe și bune, vesele; sănătate minunată și dispoziție excelentă! Să te iubească cei pe care îi vei iubi cu adevărat, cu devotament! La mulți ani!

Astăzi este ziua ta regală, ziua în care se împlinesc dorințele tale. Toți te iubesc și poți să poruncești și să faci capricii ca o regină. Iar dacă nu toate dorințele tale se împlinesc, nu te îngrijora, în viața ta vor mai fi multe zile de sărbătoare! Fii regina acestei vieți și organizează-ți mai des petreceri, pentru a nu te plictisi. La mulți ani!

Dragă fetiță, astăzi strălucești și înfrumusețezi lumea, asemenea unei flori delicate! Rămâi mereu la fel de încântătoare, să-ți rămână mereu în obraji acea roșeață și să-ți lumineze ochii de fericire în așteptarea minunilor. Ești deja o domnișoară adevărată, dar păstrează în suflet credința în magie și puțin din inocența copilăriei, nu îmbătrâni niciodată sufletește și rămâi la fel de frumoasă, o fată magică! Dar cel mai important, fii cea mai fericită fată din lume. La mulți ani!

Felicitări cu ocazia zilei de naștere draga noastră! Ești deja un copil mare, dar pentru noi vei fi mereu micuța noastră drăguță, bucuria ochilor noștri. Să ai întotdeauna un zâmbet fericit pe față și soarele în ochi. Bucură-te de fiecare clipă a vieții tale și fii iubită și fericită. Te iubim și te îmbrățișăm, draga noastră!

Draga mea prințesă, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Să se împlinească toate visurile tale copilărești, să fii înconjurată de fericire, să ai o viață plină de bucurie, interesantă și plină de evenimente! Să ai în inima ta dorința neîncetată de a trăi, a iubi și a te bucura de viață. Ești tânără, frumoasă și inocenta. Păstrează fiecare clipă, bucură-te de momentele de fericire și succes!

Draga mea, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere și îți doresc multă, multă bucurie, succes în studii și în viață. Să-ți vină totul ușor și fără obstacole! Fii mulțumită, veselă și pur și simplu fericită! Sunt întotdeauna pregătit să vin în ajutor și să fiu de folos! La mulți ani!

Draga mea, te felicit cu ocazia celei mai frumoase zile din acest an – ziua ta de naștere! Îți doresc pozitivitate, energie, dispoziție excelentă, multe flori și cadouri!

Să fii fericită, întotdeauna unică, îți dorim să fii iubită și să iubești! Să înflorească cele mai frumoase flori în calea ta și să fie petrecere și vesel oriunde te-ai duce!