La mulți ani scumpa mea MĂTUȘĂ! Mesaje de ziua de naștere.

Astăzi este ziua de naștere a MĂTUȘEI tale. Noi îi dorim «La Mulți Ani!». Tu ureazăi un mesaj mai frumos inspirându-te din această colecție de urări, mesaje și felicitări.


Dragă și iubită mătușă, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Eu îți doresc fericire, sănătate, să iubești și să fii iubită! Vreau, ca în calea vieții tale să întâlnești doar lucruri care te vor face să te bucuri! Fie ca portmoneul tău să nu se golească niciodată, fie ca căldura care ți se oferă să fie inepuizabilă. Îți doresc să rămâi la fel de respectată, plină de viață și energică! La mulți ani!

Te felicit cu ocazia zilei de naștere, dragă și iubită mătușă! Îți doresc fericire infinită, bunăstare, o mare de plăceri și dorințe împlinite. Fie ca toate grijile tale să se evapore ca ceața. La mulți ani!

Cea mai bună și iubită mătușă, vreau să te felicit cu ocazia zilei de naștere! În această zi vreau să spun că ești o persoană importantă pentru mine. Îți doresc sănătate, fericire, iubire și succese, desigur. Eu știu, că ești foarte bună și vreau, ca să fii înconjurată de oameni la fel de plăcuți. Fie ca zâmbetul tău să-i lumineze pe oameni în fiecare zi. La mulți ani!

Draga și adorata mea mătușă, îți doresc fericire și bunăstare, noroc și succes, zile pline de bucurie și armonie în propria lume. Fie ca sănătatea să vă bucure mereu, soarta să vă răsfețe, iar viața să vă dăruiască cadouri neobișnuite, mult așteptate și plăcute. La mulți ani!

Iubita mea, cea mai tânără și mai frumoasă mătușă, la mulți ani! Îți doresc sănătate puternică și fericire adevărată, bunăstarea familială și prosperitate. Fie ca visele și dorințele tale cele mai prețioase să devină realitate, să rămâi aceeași persoană amabilă și drăguță. Gingășie, căldură și încredere în ziua de mâine. La mulți ani dragă mătușă!

La mulți ani, iubită mătușă! Viața mea este plină de iubire și lumină datorită oamenilor ca tine. Îți mulțumesc că faci parte din viața mea, pentru dragostea, bunătatea și grija ta. Sper ca ziua ta de naștere să fie plină de fericire și dragoste, precum și de momente minunate și speciale. Zi de naștere fericită, dragă mătușă! Tu ești cea mai bună din lume!

La mulți ani mătușă. Îți doresc vreme însorită în casă și afară, îți doresc bucurie, succes, fericire și iubire din partea celor apropiați. Fie ca în acest an, neapărat să ai parte de împlinirea tuturor celor mai frumoase visuri ale tale , iar în fiecare zi să îți cânte sufletul iar inima să-ți bată în ritmul inspirației.

Iubita și respectata mea mătușă! Vă doresc astăzi, să aveți multe cadouri bune, buchete de flori preferate, urările cele mai sincere și cuvintele cele mai calde din partea celor apropiați. Toate versurile astăzi să răsune în cinstea Dvs. Să vi se împlinească astăzi tot ce v-ați dorit până acum. Fie ca fericirea să umple viața dvs, succesul să umple buzunarul dvs, iar bunăstarea să umple casa dvs. Vă doresc sănătate de fier, bucurie mare și optimism inepuizabil. La mulți ani!

Dragă și iubită mătușă, la mulți ani! Îți doresc tot binele : sănătate, fericire, dragoste și prosperitate. Fie ca norocul să te însoțească în tot ce faci. Vreau să nu întâlnești probleme, înțelegerea și afecțiunea să domnească în inima și în casa ta. Felicitări!

Dragă mătușă, la mulți ani! Fie ca cerul să te ocrotească. Fii nemaipomenit de fericită, sănătoasă și mereu veselă, cucerește cu înțelepciunea și frumusețea ta, umpleți casa cu bucurie și mergi cu încredere spre realizarea scopurilor.

Felicitări cu ocazia zilei de naștere, celei mai minunate mătuși din lume. Îți mulțumesc pentru înțelegere, grijă și susținere. Îți doresc să nu te întristezi, să mergi prin viață cu zâmbetul pe buze și să nu cedezi în fața greutăților. Îți doresc ca fiecare dorință să devină realitate, să te înconjoare doar oameni luminoși și pozitivi, iar frumusețea ta să devină și mai atrăgătoare.

La mulți ani, iubita mea mătușă! Îți doresc, în această zi, bunăstare, căldură, iubire, grijă din partea celor dragi și cel mai important – sănătate. Fie ca norocul să devină tovarășul tău prin viață, iar succesul – un bun prieten. Fie ca doar emoțiile pozitive să-ți creeze dispoziția în fiecare zi.

La mulți ani mătușica mea! Îți doresc să ai parte de multă sănătate, energie și putere. Familia să te respecte și să te iubească. Fie ca orice zi să îți aducă bucurii și momente de neuitat. Îți doresc să savurezi viața la maxim și să ai parte de mult noroc!

Mătușă, cu ocazia zilei tale de naștere îți doresc frumusețe nepământeană, fericire imensă, multă energie și sănătate puternică. Fie ca în viață să ai parte de tot ce e mai bun, toate visele și dorințele să devină realitate. Rămâi mereu la fel de veselă, tânără, bună și optimistă. La mulți ani!

La mulți ani, mătușă! Îți doresc, draga mea, să trăiești ca o regină și să conduci lumea frumuseții, să fii iubită și fericită. Fie ca această vârstă să fie potrivită pentru a visa, cu încredere să depășești toate obstacolele în drumul către scopurile tale și să cucerești noi orizonturi, cu entuziasm să te ocupi cu ceva interesant și important pentru tine. Îți doresc succes, bunăstare și mereu o dispoziție minunată.

Draga mea mătușă! La mulți ani cu ocazia zilei de naștere! Să ai vitalitate, susținută de noroc și bunăstare! Fericire și sănătate de fier îți doresc! Să treacă departe de tine nenorocirile și dificultățile, iar motiv pentru tristețe să nu ai niciodată! Felicitări!

Mătușă, cu ocazia zilei de naștere îți doresc tot ce e mai bun: fericire, iubire, bunăstare și sănătate puternică. Fie ca zâmbetul tău luminos să apară cât mai des pe fața ta! Îți doresc să rămâi o femeie la fel de frumoasă și de succes, o soție minunată și o mamă extraordinară. Îți doresc ca totul în viața ta să fie așa cum îți dorești.

La mulți ani, dragă mătușă! Îți doresc să fii la fel de frumoasă, veselă, plină de viață, niciodată să nu te întristezi și să zâmbești mereu, în fiecare zi să primești în inima ta numai gingășie, iubire și speranță.

La mulți ani, mătușă! Îți doresc ca fiecare an să-ți adauge frumusețe, experiență, stralucire în ochi și bunătate în inimă. Fie ca toate visurile să devină realitate, iar alături să fie doar oamenii potriviți. Îți doresc cât mai multe evenimente minunate, viața să fie interesantă, fericită și strălucitoare.

Astăzi este ziua ta de naștere, iubita mea mătușă! Și ce îți pot dori? Desigur, sănătate puternică, prieteni buni și bogăție mare. Fie ca dragostea și confortul să domnească în casa ta. Fie ca toate visele tale să devină realitate și să îți atingi toate obiectivele. Rămâi la fel de luminoasă, frumoasă și iubită.