La mulți ani FEMEIE frumoasă! - mesaje de ziua de naștere

Mesaje de «La mulți ani!» cu ocazia zilei de naștere pentru o femeie frumoasă. Colegă de serviciu, parteneră sau pur și simplu o cunoscută - pentru fiecare găsești aici cele mai deosebite și gingașe mesaje de ziua de naștere.

Frumoasă:

Frumoasă
Ești frumoasă asemeni unui trandafir ce-ți deschide petalele. Îți doresc să iubești și să fii iubită, soarele fericirii să-ți lumineze calea. Fii de succes, pentru că o meriți din plin. Alături mereu să-ți fie prieteni buni și devotați. La mulți ani, draga mea.

Ești atât de frumoasă, că te-aș putea admira o veșnicie. Îți doresc ca în viața ta să ai parte de întâlniri extraordinare, cu oameni nemaipomeniți. Fii iubită și iubește din tot sufletul. La mulți ani!

Frumusețea ta îi poate inspira și pe poeți, tu ai putea fi muza lor. Ești extraordinară, minunată și unică prin felul tău de a fi. Ochii tăi frumoși, genele tale superbe m-au scos demult din minți. Vocea ta melodioasă, buzele, asemeni unor mure dulci. Ești asemeni Afroditei, doar că trăiești în lumea modernă. Îți doresc multă fericire și să ai o viață cât mai lungă. Nu-ți pierde frumusețea, păstreaz-o cu sfințenie, ești o femeie extrem de frumoasă. La mulți ani.

Draga mea, la mulți ani! Fie ca astăzi, să dispară orice urmă de neîncredere, fii hotărâtă, sigură de tine, nu ezita să te distrezi. Fii mereu atrăgătoare, cochetă. Îți doresc ca prietenii să nu uite de tine și să-ți aducă multe daruri prețioase.

Îmi amintesc clipele frumoase petrecute împreună, atunci când ne bucuram de dragoste și de noi 2. Aș vrea ca aceste frumoase sentimente să se trezească din nou în inima ta, la fel și dorința de a fi împreună. La mulți ani!

Minunată femeie, bună, frumoasă, gingașă și încă multe complimente aș putea să-ți adresez astăzi pentru că le meriți din plin. De ziua ta îți doresc să te bucuri mereu de viață, să fii veselă și să strălucești de fericire. Fiecare zi să-ți ofere clipe de neuitat, să te înconjoare doar oameni buni și să se îndeplinească toate dorințele. La mulți ani!

Femeie, tu ești nemaipomenit de frumoasă. De ziua ta îți doresc să-ți păstrezi eleganța, gustul rafinat, să ai succes în orice ai vrea să faci. Inima ta să bată tare de fericire. Mult noroc, dragoste, bunăstare și succes. La mulți ani!

Femeie gingașă și frumoasă, la mulți ani. De ziua ta de naștere, toate florile din lume să fie la picioarele tale, pentru tine să cânte melodii frumoase, să auzi doar cuvinte frumoase în adresa ta și multe complimente. Din toată inima îți doresc să ai mereu inima plină de cele mai frumoase sentimente, dragoste și bucurie supremă.

Ești de o frumusețe nepământească, gingașă, extrem de feminină, demnă de admirația celor din jur, iar astăzi, de ziua ta arăți minunat. Draga mea, la mulți ani! Îți doresc să fii sigură pe tine, nimic să nu te oprească în drumul tău spre succes. Scumpa mea, îți urez multă inspirație și să ne bucuri încă mult timp cu prezența ta. La mulți ani!

Scumpa mea, îți doresc să se împlinească tot ce-ți dorești. Să găsești locul de muncă ce-ți va aduce multă plăcere așa ca să nu obosești nici o secundă. Să fii mereu înconjurată de prieteni devotați. Fii sănătoasă. Restul va veni de la sine. La mulți ani, draga mea!

Ești o femeie extraordinar de frumoasă, permite-mi să te felicit cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc să fii mereu la cel mai înalt nivel, să-i impresionezi pe cei din jurul tău cu frumusețea și inteligența ta. Păstrează-ți demnitatea, fii mândră și ambițioasă. Nu cădea pradă deznădejdii niciodată, zâmbește și toate se vor rezolva de la sine. La mulți ani!

Draga mea, ești minunată, extraordinar de frumoasă. Astăzi, vreau să te felicit cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc să te delectezi de la lectura cărților captivante, să privești mereu doar filme interesante, să ai parte de istorii de viață fericite și multe clipe de bucurie. Sigur, ședințele foto să fie extraordinare, să zâmbești la glume vesele și întotdeauna să te bucuri de anturajul unor persoane optimiste. La mulți ani!

Scumpa mea, ești o femeie extraordinară, elegantă, minunată și extrem de atrăgătoare. Îți doresc râuri de dragoste și afecțiune, să plutești pe fluxul fericirii și niciodată să nu întâlnești obstacole în cale. Să te oprești doar pe malurile speranței și bunătății. Fii mereu sigură de ceea ce vrei să obții și neapărat va deveni realitate.

Scumpa mea, ești o adevărată divă, drăguță și foarte frumoasă. Vreau să-ți doresc ca stelele pe cer să strălucească doar pentru tine, să te bucure cu lumina sa soarele inspirației și bucuriei. Să fii mereu pe podiumul celor mai minunate femei din lume, să obții succes în tot ce-ți propui să faci. La mulți ani!

Ești o femeie foarte frumoasă. Îți doresc să ai prietene devotate, o familie ideală, cel mai frumos bărbat, o mașină cu motor puternic, un apartament cu cel puțin trei camere. La mulți ani!