La mulți ani dragă COLEGĂ. Mesaje de ziua de naștere

Astăzi este ziua de naștere a COLEGEI tale. Noi îi spunem «La mulți ani!» iar tu, cu ajutorul acestei colecții de mesaje urează-i ceva mai mult. Inspiră-te și găsește mesajul de felicitare dorit.

Colegă:

Colegă
Te felicit, colegă, cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc să fii mulțumită de viață, să fii cu adevărat fericită, să fii periculoasă pentru dușmani și să fii plină de bucurie și energică. Îți doresc vânt de fericire în viață și lavă fierbinte de iubire. La mulți ani!

La mulți ani, dragă colegă! Îți doresc să gândești rațional, să lucrezi bine, să trăiești demn și bogat. Îți doresc ca fiecare zi să-ți ofere posibilitatea de a obține succese la muncă, iar în viață – fericire și confort. Colegă dragă, eu îți doresc sănătate puternică, forțe și oameni iubitori alături.

Vă respectăm enorm, sunteți un adevărat profesionist. Vă dorim să rămâneți la fel de deschisă, comunicativă, optimistă. Zâmbetul să vă lumineze chipul în fiecare zi. Doar prezența dumneavoastră în cadrul colectivului, ne face zilele mai frumoase. Sunteți un om minunat. La mulți ani!

Dragă colegă, astăzi este ziua ta de naștere. Este un motiv în plus să-ți spunem cât de fericiți suntem că te avem alături. Fie ca toate visurile tale să devină realitate. Să ai parte doar de schimbări spre bine în viața ta. Mergi pe drumul vieții mereu cu capul sus. La mulți ani!

Îți doresc să ai succes în toate, orice proiect să meargă ca pe unt, să fii norocoasă, fericită, să te iubească omul drag cu toată ființa lui, să ai sănătate de fier și conturile din bancă să fie cu multe zerouri. Să te bucuri de prieteni devotați și creștere profesională. La mulți ani!

Îți doresc mult succes la muncă, sănătate de fier și cât mai multe surprize frumoase. Să ai mereu motive de laudă și proiecte de succes. Fii optimistă, crede în tine, bucură-te și de căldura căminului familial, dar și de compania prietenilor tăi buni. La mulți ani!

Colectivul nostru este ca o grădină cu flori deoarece muncesc, în mare parte, femei. Deși sunt de vârste diferite, dar despre fiecare poți spune lucruri frumoase și doar de bine. Stimată colegă, te felicităm cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc ca viața ta să fie colorată în cele mai frumoase nuanțe. Să fii mereu la fel de frumoasă, să iubești viața și să fii încrezută în tot ce faci. Fii iubită și adorată. Prețuită și admirată de cei din jur. Mereu în urma ta să se audă fraza ”Doamne, ce femeie!”. Să te aibă Dumnezeu în paza lui și să aibă grijă de tine. La mulți ani!

Dragă colegă, la mulți ani! Vă dorim sănătate de fier, iubire puternică și sinceră, fericire, noroc și dispoziție bună în fiecare zi. Să atingeți culmile succesului, să mergeți doar înainte, fără regrete. Fie ca cele mai nebunatice dorințe să devină realitate. Fiți fericită, iubiți și bucurați-vă de iubirea celor dragi. La mulți ani!

Stimată și dragă colegă, de ziua ta de naștere îți urăm cele mai sincere felicitări. Fie ca viața ta să-ți ofere multe momente de bucurie, să fie mereu diversă, interesantă și plină de surprize frumoase, oriunde: la muncă, acasă, pe stradă. La mulți ani!

Tu eclipsezi cu frumusețea și feminitatea ta întregul colectiv, ești asemeni unei flori care a înflorit în pustiu. Ziua ta de naștere este o adevărată sărbătoare și pentru noi, dar și un motiv să-ți spunem cât de mult te prețuim și că ținem mult la tine. Îți mulțumim că exiști și ne faci zilele mai frumoase. La mulți ani, înger bun de pe pământ!

Astăzi, de ziua ta, dragă colegă, îți urez pace în suflet și armonie în anturajul tău. Fiecare zi să-ți aducă noi motive de a fi fericită. La mulți ani!

Sunteți o adevărată bijuterie în colectivul nostru – singura femeie între atâția bărbați. Vă iubim, vă respectăm, și vă apreciem, dragă colegă. Astăzi este ziua dumneavoastră de naștere, din toată inima vă felicităm cu ocazia aniversării. Vă dorim inspirație, frumoase sentimente de dragoste și fericire. Să fiți sănătoasă, optimistă și mereu așteptată acasă, în căminul familial. Fie ca toate dorințele dumneavoastră să devină realitate cât mai curând. La mulți ani!

Astăzi este ziua de naștere a colegei noastre. Cum putem să o felicităm mai frumos? Probabil, în primul rând, trebuie să-i exprimăm recunoștința. Vrem să îți spunem mulțumesc pentru că ești un om valoros, care știe să prețuiască relațiile din cadrul echipe, eștii un prieten devotat. Îți mulțumim pentru optimism și dedicație. În al doilea rând, îți urăm să ți se împlinească toate dorințele. Fii fericită, bucură-te de viață și zâmbește mai des. La mulți ani!

În această minunată zi vă felicităm cu drag, sunteți o femeie gingașă, frumoasă, plăpândă. Cu toate acestea în suflet sunteți o adevărată tigroaică, știți să vă apărați opiniile, pe cei dragi , știți să respectați și să vă faceți respectată. Din numele întregului colectiv vă dorim mult succes în tot ce vă propuneți să realizați. Se spune că munca ar trebui să aducă și plăcere, noi nă dorim să aveți cât mai multe zile ușoare, fără probleme la locul de muncă. Să aveți dispoziție bună mereu, iar în zilele de odihnă să vă puteți relaxa la maximum, așa cum meritați. La muncă, toată lumea vă respectă și apreciază eforturile pe care le faceți pentru companie. La mulți ani!

Fericire, bucurii, sănătate și dispoziție bună, sunt doar câteva dintre urările ce ți le adresez astăzi, de ziua ta de naștere. Îți doresc să ai o viață plină cu de toate, dar fiecare zi să te bucure cu ceva bun, să impresioneze. Rămâi la fel de frumoasă, tânără și ambițioasă. Succes în toate! La mulți ani!

Draga mea colegă, la mulți ani îți urez de ziua ta. Este o zi specială, deoarece anume în această zi s-a născut pe lume un om minunat. În această lume, când oameni sunt atât de indiferenți, tu ești un exemplu de bunătate și devotament, tu știi să fii empatică cu cei din jur, să acorzi atenția cuvenită celor care au nevoie. Ești o femeie adevărată, atrăgătoare, frumoasă, elegantă, grijulie, calmă, pe care toată lumea o apreciază. Îți doresc să crești profesional, să ai succes în tot ceea ce faci. Multe idei noi și planuri cu perspective mari. Fie ca norocul să meargă mână în mână cu succesul tău. Să ai răbdare, să fii iubită și să iubești, să fii sănătoasă și să cunoști fericirea supremă. La mulți ani!

Vă rog să primiți sincere felicitări și urări de bine din partea întregului colectiv. Vă urmăm la mulți ani! Fie ca experiența de viață obținută până acum să vă ajute să atingeți noi culmi ale succesului. Cele mai tainice dorințe să devină realitate. Tot ce aveți mai bun în viață să se înmulțească înzecit. Vă dorim multă căldură în căminul familial, dragoste, respect și tot ce e mai bun. Să aveți noroc de prieteni devotați, de oameni buni alături, sănătate de fier și bunăstare. La mulți ani!